سلام آقای یاسینی
من 1 سال پیش پی ار کی کردم. شماره چشمم قبل از عمل -6.25 و -2.25 استیگمات (چشم راست) و -6.5 و -2.5 استیگمات (چشم چپ) بود. عکس های زیر به ترتیب پرینت اپتومتری مربوط به 3 ماه و 1 سال بعد از عمله که هر دو در فارابی محل عمل انجام شده. لطفا نظرتون رو بگید.
مشاهده پیوست 880165 مشاهده پیوست 880167
http://8pic.ir/images/35ealg0vbm6hm35nmh1s.jpg
http://8pic.ir/images/v2xro0dlcxm2sjeyyz9x.jpg
شماره چشمم رو در دو پرینت میشه بگید چنده؟
اگر اشتباه نکنم در اولی -0.37 و -0.75 استیگمات (چشم راست) و -0.37 و -0.75 استیگمات (چشم چپ)
و در دومی -0.75 و -0.62 استیگمات (چشم راست) و -1 و -0.75 استیگمات (چشم چپ) هست
اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید.
اینطور که معلومه شماره هر دو چشمم تقریبا 0.5 نمره نسبت به 3 ماه بعد از عمل افزایش پیدا کرده!
اپتومتریست هم گفت که شماره چشمت زیاد شده
مگه نه اینکه بعد از عمل شماره چشم برنمیگرده؟ پس چرا واسه من 1 سال بعد از عمل دوباره ضعیف شده؟
البته خود دکتری که عملم کرده بود گفت دیگه از این ضعیفتر نمیشه و نیازی به عینک نداری. حالا نمی دونم خواست امیدواری و قوت قلب بده یا جدی گفت چون مگه میشه فهمید شماره چشم در آینده میره بالا یا نه؟
ولی آخه اصلا چرا باید دوباره ضعیف شده باشه؟
من که تو 30 سالگی عمل کردم سنم پایین نبوده که دوباره شماره بره بالا
دکتری که همیشه میرفتم پیشش برای تجویز عینک وقتی سنم کمتر بود حدود 10 - 12 سال پیش میگفت اگه الان عمل کنی چون چشمت در سن رشده دوباره ضعیف میشه اگر می خوای برنگرده باید تا 30 سالگی صبر کنی منم تا پارسال عمل نکردم. اخرین بارم که قبل از عمل رفتم پیشش که ببینم شماره چشمم زیاد نشده و می تونم عمل کنم یا نه گفت شماره چشمت تغییری نکرده و می تونی عمل کنی.
ولی هنوز 1 سال نشده نیم نمره ضعیف شده. از حدود 2 - 3 ماه پیش حس می کردم تارتر می بینم مخصوصا تو چشم چپ و فهمیده بودم که چشمم ضعیف شده تا اینکه دو هفته پیش تو اپتومتری معلوم شد نیم نمره ضعیف شده
ضمنا میگن اگرم بعد از عمل بخواد چشم ضعیف بشه حدود 5 یا 10 سال بعد از عمل دوباره ضعیف میشه ولی واسه من بعد 1 سال!؟
تو فامیل و دوست و آشنا چند نفر چند ساله عمل کردن و هنوز چشمشون ضعیف نشده
الان هنوز نیازی به عینک ندارم ولی می ترشم شمارش از این بالاتر بره و مجبور بشم دوباره عینک بزنم. بعد از 17 سال تازه از شر عینک خلاص شدم نمی خوام دوباره بعد از این مدت کوتاه دوباره عینک بزنم