• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام اقای یاسینی
تقریبا ی هفته ی پیش میش دکتر مهدی خانلری معاینات قبل از عمل انجام دادم اقای دکتر گفتند ک عمل لازک انجام میدم برات.الانم من 20 سالمه بنظر شما مشکلی نداره؟ خوده دکتر گ گفتند مشکلی نیس؟ عمل لازک ب طور خلاصه چ نوع عملیه؟

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقای یاسینی خوده دکترخانلری ازشون پرسیدم چنددرصد احتمال برگشت چشم تو سن من میرید باتوجه به صابت بودن نمره تو اون زمان ها.گفتن 2 درصد حالا موندم چیکار کنم ؟از عینک هم بیزارم....

mona_jalalifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
ما یه سایت داریم به اسم پزشک خوب که شما میتونید توش هر دکتر و متخصصی که دنبالشون هستید رو پیدا کنید و اطلاعات اونا رو از جمله آدرس و شماره تلفن مطب و یا خدماتی که ارایه میدن رو ببینید.
حتی میتونید از پزشک مورد نظرتون بصورت آنلاین وقت بگیرید.
کافیه یه سر به سایت ما بزنید.
اینم لینکشه:
http://pezeshkekhoob.com/
تااااازه یه چیز دیگه...اگه هر پزشک و متخصص خوبی ک میشناسید یا سراغ دارید رو به ما معرفی کنید از ما هدیه هم میگیرید.
اینم لینک توضیحات هدیه:
http://pezeshkekhoob.com/PezeshkeKhoobeMan/
به ما سر بزنید :);)

فرهادمنش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه بچه ها و آقای یاسینی
یه سوال
هزینه عمل لیزیک یا prk توی بیمارستان بقیه الله چقدره؟ بعدش اینکه من سرباز ارتشم توی تهران هستم خواستم بدونم میتونم با دفترچه بیمه ای که بهمون دادن این عمل روانجام بدم؟

ممنون میشم بهم جواب بدید....یا علی

eghbali66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام. خوبین بچه ها. من مادرم میخاد تو مشهد عمل آب مروارید انجام بده، یه دکتر خوب بهم معرفی میکنین؟
ضمن اینکه منطقه سکونت ما گلشهره و یه بیمارستان خیریه ای هست اینجا بنام امام سجاد که متخصصان میاد توش بصورت کار خیریه ای با پول کمتر کار میکنند. میخاستم ببینم همونجا عمل کنم بنظرتون؟

behrad_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام جناب یاسینی،
ممنون از زحمتی بی چشم داشتی که اینجا می کشید،
سوالی داشتم ازتون اینکه با اینکه پنجاه صفحه گذشته رو خوندم بهنتیجه درستی نسبت به اینکه توی کدوم بیمارستان عملی کنم موندم،
بین بیمارستان نور و فارابی کدوم رو پیشنهاد میدید، من طی ده روز آینده می خوام اقدام کنم ولی بشدت بین این دو بیمارستان موندم، لطفاً یه راهنمایی خوب بفرمائید.
بازم ممنون

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
سلام جناب یاسینی،
ممنون از زحمتی بی چشم داشتی که اینجا می کشید،
سوالی داشتم ازتون اینکه با اینکه پنجاه صفحه گذشته رو خوندم بهنتیجه درستی نسبت به اینکه توی کدوم بیمارستان عملی کنم موندم،
بین بیمارستان نور و فارابی کدوم رو پیشنهاد میدید، من طی ده روز آینده می خوام اقدام کنم ولی بشدت بین این دو بیمارستان موندم، لطفاً یه راهنمایی خوب بفرمائید.
بازم ممنون
دوست من
نمی‌دونم چرا ولی از نظر من فارابی بهتره. من تجربه بدی با کلینیک نور دارم.

behrad_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست من
نمی‌دونم چرا ولی از نظر من فارابی بهتره. من تجربه بدی با کلینیک نور دارم.

ممنون دوست گلم بابت راهنماییت، موضوع دستگاه مورد استفاده است توی کدوم بیارستان بهتره؟؟ و اینگه خیلی ها می بینیم از نور تعریف می کنن ولی کسی تجربه بدی توی فارابی نداشته، برای همین خیلی دودل شدم

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
ممنون دوست گلم بابت راهنماییت، موضوع دستگاه مورد استفاده است توی کدوم بیارستان بهتره؟؟ و اینگه خیلی ها می بینیم از نور تعریف می کنن ولی کسی تجربه بدی توی فارابی نداشته، برای همین خیلی دودل شدم
ببین زیاد روی دستگاه تکیه نکن. خود دکتر هم خیلی مهمه نقشش. بعید می‌دونم فارابی دستگاه‌هاش به پیشرفتگی نور نباشه. ضمن اینکه بی خود فکر نکن چون نور خصوصیه پس یه اکثیری می‌ریزه تو چشمت که مثل عقاب ببینی :) من هم همین اشتباه رو می‌کردم. حتی اینجا که تورنتو هست هم وضع به همین منواله.

• Like
Reactions: L+X

mahtab.msm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید.من میخوام پیش اقای دکتر شهرام سازنده در کلینیک نو اوران عمل لازک انجام بدم. ایا شما ایشون رو تایید میکنید؟
و ایا عمل لازک خطر داره و درصد خطر و مشکلات پس از عمل در چه حد هست؟
راستش من خیلی میترسم از اینکه خدایی نکرده بیناییمو از دست بدم

mahtab.msm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میشه منو راهنمایی کنید. من قصد دارم پیش اقای دکتر سازنده عمل لازک انجام بدم. کار ایشون خوبه؟ چون من خیلی از اینکه بعد از عمل دو بینی شبانه ی دایمی و مشکلات دیگه داشته باشم میترسمو و ایا انجام عمل لازک باعث کوری میشه؟
خواهشا جواب منو بدید چیزی تا عملم نمونده.
میتونم با خیال راحت پیش دکتر سازنده عمل کنم ؟
و ایا کلینیک نو اوران که دکتر سازنده اونجا عمل رو انجام میدن کلینیک خوبیه از همه لحاظ؟

mona_jalalifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
ما یه سایت داریم به اسم پزشک خوب که شما میتونید توش هر دکتر و متخصصی که دنبالشون هستید رو پیدا کنید و اطلاعات اونا رو از جمله آدرس و شماره تلفن مطب و یا خدماتی که ارایه میدن رو ببینید.
اینم لینکشه:
تااااازه یه چیز دیگه...اگه هر پزشک و متخصص خوبی ک میشناسید یا سراغ دارید رو به ما معرفی کنید از ما هدیه هم میگیرید.
اینم لینک توضیحات هدیه:

mona_jalalifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
اینم لینکشه:
اینم لینک توضیحات هدیه:

oruforuforuf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام چشم های من قرمز شده دوروزه مشکل از چی میتونه باشه،؟
عینکی هستم دوربینم ضعیفه وقتی زیاد عینک میزنم اینجور میشم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

popo63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام
من شماره هر چشمم حدودا 6 و 1/5 آستیگمات هستش. میخوام فمتوثانیه انجام بدم در بیمارستان نور.
فقط موندم با دکتر هاشمی انجام بدم یا دکتر سیدیان؟؟؟ به نظرتون کدوم بهتر هستن؟

M_Hitler_1988

Registered User
لایک‌ها
14
کسی اینجا عمل کرده؟ دکتراش کی هستن؟
زنگ زدم گفتن هزینه عمل لازک 3 تومن با تخفیف 1490
تهران - میدان پونک lensadore.com

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کسی اینجا عمل کرده؟ دکتراش کی هستن؟
زنگ زدم گفتن هزینه عمل لازک 3 تومن با تخفیف 1490
تهران - میدان پونک lensadore.com

این ساین مربوط به یک فروشنده عینک و لنزه دوست عزیز نه خود مرکز.
چرا وقتی که مراکز قوی مثل نور و ونک و نگاه و رسالت و هلال و ... هستند اول نرید سراغ آنها

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترام
من شماره هر چشمم حدودا 6 و 1/5 آستیگمات هستش. میخوام فمتوثانیه انجام بدم در بیمارستان نور.
فقط موندم با دکتر هاشمی انجام بدم یا دکتر سیدیان؟؟؟ به نظرتون کدوم بهتر هستن؟
دوست عزیز اگر چند سال پیش بود می گفتم که اصلا شک نکنید و برید پیش دکتر هاشمی ولی الان ایشان سرشون خیای شلوغه. بیشتر همکاران ایشان در همام بیمارستان نور از جمله دکتر سیدیان خیلی عالی هستند. شک نکنید

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام چشم های من قرمز شده دوروزه مشکل از چی میتونه باشه،؟
عینکی هستم دوربینم ضعیفه وقتی زیاد عینک میزنم اینجور میشم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آخه رفیق این چه سوالیه شما می پرسی. بهتره یک پزشک شما رو معاینه کنه. ولی فکر می کنم شما کمی آستیگمات داری که آستیگمات ممکنه باعث فشار به چشم و سردرد بشه. ولی لطفا برید پیش یک دکتر

• Like

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
ی کلینیک خوب برا فمتولیزیک تو اصفهان با قیمت مناسب برامون معرفی کنید اگه قیمتشم میدونید بگید و ایا در اهواز کلینیک برای فمتو لیزیک هست؟لطفا بیمارستان و دکتر خوب رو معرفی کنید با تشکر
والا خبر ها حاکیه کمی قیمت در اصفهان بالاست. دقیقا نمی دونم چرا. ولی باید بدونید قیمت لازک باید بین 1.7 تا 2.7 باشه. بیشتر از این عملا هیچ دلیل نمی توه داشته باشه. من همیشه در اصفهان اول دکرت قریشی رو توصیه می کنم اما انگا الان خیلی سرشون شلوغ شده.

بالا