یک نظریه جدید ضعیف شدن چشم با استفاده از کامپیوتر و این چیز ها رو کلا رد می کنه. ضعف چشم بیشتر یک مورد ارثیه.
البته استفاده از رایانه و کتاب و این جور چیزها در نور کم هم باعث کاهش دید میشه.
راستی اگر دوباره رفتید ژیش دکتر خوشرو سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت آیا دستگاه whitestar اشون درست کار می کنه. مدتیه خبری ازشون نداریم.
سلام آقاي ياسيني
گويا شما مدتي نبوديد و سرتون هم شلوغ بود به هر حال من عمل uvxرو انجام دادم.
الان حدود دوماه از عمل گذشته چشمام خيلي تارتر از قبل شده و دکتر امان زاده هم ميگه بدتر از قبل از عمل نميشه و بايد 3 تا 4 ماه صبر کنيد تا قرنيه کدري اش برطرف بشه. اين آقاي دکتر امان زاده هم بسيار بداخلاق و کم حرف هستند و اصلا اطلاعاتي بهت نميده و سوال دومي رو که بپرسي عصباني ميشه. به من گفته بودن کار ايشون بسيار خوب هست تو کلينييک نور و من به همين دليل ايشون رو انتخاب کردم ولي بسيار بداخلاق و کم حوصله اند.
ولي الان که سه ماه از عمل گذشته خيلي محسوس بهتر نشده.و هنوز ديدم به قبل از عمل برنگشته.
ممنون ميشم در مورد اين عمل uvx اطلاعاتي بدين.
متاسفانه شنیدم که دکتر زارعی از مشهد رفتند. فکر می کنم در حال حاضر بهترین دکتر خود دکتر صداقت هستند که هنوزم می رن خاتم الانبیاء.سلام اقای راستینی میشه یه دکتر خوب تو مشهد معرفی کنید ؟به نظرتون بیمارستان خاتم الانبیا خوبه؟
دوستانی که تجربه عمل لازکو داشتن میشه بگن شست و سوی صورت و استحمامشونو چجوری انجام میدن؟ انقد مارو از شست و سوی صورت ترسوندن که من واقعا نمیدونم چجوری درست تره.
ضمنا سر درد بعد عمل لازک بخاطر تغییر نمره چشمه و طبیعیه؟
من یه مقدار دچار سنگینی سر شدم خصوصا وقتی به صفحه گوشی و اجسام نزدیک نگاه میکنم .
بهترین دکتر برای عمل لیزیک در اصفهان کی هست ؟
هزینه هر دو چشم چقدر میشه ؟ و تکته خاصی هست که رعایتش کنم قبل و بعد عمل ؟
دوست عزیز آیا آستیگمات داشتید قبل از عمل؟سلام جناب یاسینی
من ششم برج پیش پیشه دکتر هاشمی در کلینیک نور عمل PRK کردم.یک ماه و یک هفته گذشته ولی چشام یک مقدار هنوز تار و ضعیف هست.بنظرتون درست میشه ؟
نباید مشکلی پیش بیاد. تقریبا بعد از یک ماه قرنیه با قرنیه قبل از عمل فرقی نداره.ببخشید ایا بعد 15 روز ضربه اروم به چشمی که لازک شده بخوره خطر افرینه؟ خواهر زاده ی کوچکم خیلی ناگهانی دستشو زد به چشمم ... خیلی نگرانم
عرض سلام دارم خدمت شما دوست گرامی و ارجمند
می خواستم نظر شما رو راجع به پیوند PK در کلینیک بیناقزوین بدونم (آقای دکتر فاتحی) و بیمارستان دیگری هم هست که گویا دکتر مهرتاش انجا عمل می کنند
قبلا در مورد لبافی نژاد ازتون سوال کرده بودم ولی پس مراجعه به بیمارستان ترجیح میدم در یک مرکز خصوصی عمل کنم و به دلیل اینکه تنها هستم و رفت و آمد برای پیگیری بعد از عمل برایم دشواره چه بهتر که به محل سکونتم نزدیک باشه
به نظرتون (از لحاظ تبحر پزشک و امکانات مراکز) اینجا جراحی بشم و یا ریسکش بالا است و بهتره به مراکز تهران مراجعه کنم؟!
اگر به دلیل مسائلی نمیتونید عمومی پاسخ بدید ممنون میشم نظرتون رو خصوصی اعلام کنید
با تشکر
نگران نباشید.سلام خدمت جناب آقای یاسینی و همه دوستان
من چهل روز پیش در بیمارستان نور با دکتر هاشمی عمل prk انجام دادم. اصلا و ابدا اذیت نشدم!! به طوری که یه جورایی شک می کردم که چرا من اصلا درد ندارم!! حتی روز اول و ساعتهای اولیه عمل هم اذیت نشدم و نیازی به استفاده از مسکن نشد. 4 روز بعد از عمل لنز تماسی رو از روی چشمم برداشتن و خب اصلا خوب نمی دیدم. ولی به مرور دیدم بهتر شد. البته هفته اول چشم راستم خوب می دید و چشم چپم بدتر می دید. بعد ار یک هفته برعکس شد! چشم چپ خوب شد و راست بد!! الان حدود 40 روز می گدره و خب الیته روز به روز داره دیدم بهتر می شه ولی هنوز کاملا خوب نمی بینم. برای اولین معاینه بعد از عمل هم که مراجعه کردم و تعیین دید رو انجام دادن شماره چشمام هنوز کمی ازش باقی مونده.چشم چپ نیم و چشم راست 1 ازش باقیمانده!! راستش یه کم نگران شدم که نکنه در همین حد باقی بمونه ولی دکتر گفتند کاملا عادیه و کم کم دیدم کامل میشه. خب طبیعتا منهم به حرفشون امیدوارم و انتظار دارم که شماره چشمم به مرور صفر بشه! خوشحال میشم دوستان نظرشونو بگن. راستی شماره چشمای من حدود 5 و 5.5 بوده.
سلام خدمت جناب آقای یاسینی و همه دوستان
من چهل روز پیش در بیمارستان نور با دکتر هاشمی عمل prk انجام دادم. اصلا و ابدا اذیت نشدم!! به طوری که یه جورایی شک می کردم که چرا من اصلا درد ندارم!! حتی روز اول و ساعتهای اولیه عمل هم اذیت نشدم و نیازی به استفاده از مسکن نشد. 4 روز بعد از عمل لنز تماسی رو از روی چشمم برداشتن و خب اصلا خوب نمی دیدم. ولی به مرور دیدم بهتر شد. البته هفته اول چشم راستم خوب می دید و چشم چپم بدتر می دید. بعد ار یک هفته برعکس شد! چشم چپ خوب شد و راست بد!! الان حدود 40 روز می گدره و خب الیته روز به روز داره دیدم بهتر می شه ولی هنوز کاملا خوب نمی بینم. برای اولین معاینه بعد از عمل هم که مراجعه کردم و تعیین دید رو انجام دادن شماره چشمام هنوز کمی ازش باقی مونده.چشم چپ نیم و چشم راست 1 ازش باقیمانده!! راستش یه کم نگران شدم که نکنه در همین حد باقی بمونه ولی دکتر گفتند کاملا عادیه و کم کم دیدم کامل میشه. خب طبیعتا منهم به حرفشون امیدوارم و انتظار دارم که شماره چشمم به مرور صفر بشه! خوشحال میشم دوستان نظرشونو بگن. راستی شماره چشمای من حدود 5 و 5.5 بوده.
اصلا نگران نباشید شماره چشم شما بالا بوده و مدتی طول می کشه تا بافت قرنیه ترمیم بشه. یک دفعه می بینید که دیدتون کامل شدهسلام خدمت جناب آقای یاسینی و همه دوستان
انتخاب بسیار عالیه.سلام خسته نباشید
من برای عمل لازک دکتر حسین علیمردانی مدیر عامل نور دیدگان کرج رو انتخاب کردم دوستان نظرتون چی هست؟
باعرض سلام و خسته نباشید،
یک هفته ست که یه مایع ژله ای از زجاجیه چشمم در بین خود چشمم شناور شده و مگسک هایی که ده ها هزارتان و اندازه سر سوزن هستند. دکتر بعد از آزمایش سونو گرافی و معاینه های مختلف فقط یک قطره (nepafencac 1% ) تجویز کرده برام. تو این چند روز همه اش توی گوگل هستم و کلی در مورد این مشکل اطلاعات گرفتم ولی متاسفانه به غیر از خبرهای بد چیز دیگه ای دستگیرم نشد این مشکل که همون pvd هست و باید درمان بشه که نمیدونم چطوری؟؟دوباره رفتم دکتر و گفت مشکل خاصی نیست و بهش کم کم عادت می کنی. لطفا" منو راهنمایی کنید.
نظرتون در مورد دکتر ساووج چی هست ؟یک بار دیگه می گم دوست عزیز بهترین دکتر معنی خاصی در عمل های لیزر نمی ده. عمل لیزر 95 درصد توسط دستگاه انجام میشه و 5 درصد دکتر تصمیم می گیره.
ولی من همچنان در اصفهان دکتر قریشی رو توصیه می کنم البته به نظر میاد سرشون خیلی شلوغه
سلام آقای یاسینیاصلا نگران نباشید شماره چشم شما بالا بوده و مدتی طول می کشه تا بافت قرنیه ترمیم بشه. یک دفعه می بینید که دیدتون کامل شده