• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

saeidahvaz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا نگران نباشید شماره چشم شما بالا بوده و مدتی طول می کشه تا بافت قرنیه ترمیم بشه. یک دفعه می بینید که دیدتون کامل شده
من از اهواز امدم اصفهان پیش دکتر قریشی عمل کردم..کلینیک پارسیان...الان 1 هفته میگزره...به نظرم برو اونجا انجام بده..
من عمل trance prk رو انجام دادم..توی ایران فقط چند جا این نوع عمل رو انجام میدن..کل جراحی هم توی 1 مرحله هست و بدون دخالت دست..بعد از عمل هم به هیچ عنوان نه درد نه سوزش و هیچ چیز دیگه ای هم نداره..هزینشم شد 2600

pardis70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از رشت هستم و چند وقتی هست که شماره چشمام ثابته و قصد دارم عمل لازک انجام بدم.ولی خیلی استرس دارم.
پیش دکتر فائز رفتم،ایشون تو کلینیک فارابی رشت عمل رو انجام میدن.
در کلینیک نور هم پیش دکتر سیدیان رفتم و حتی تمام آزمایش ها رو انجام دادم و گفتن هم میتونم لازک و هم فمتولیزیک کنم.
چون ساکن رشت هستم برام خیلی راحت تره که در رشت عمل کنم. ولی خیلی شک دارم نمیدونم آیا در رشت هم عمل رو خوب انجام میدن یا نه!؟ یا کلینیک نور تهران بهتره؟!
کسی هست که در رشت پیش دکتر فائز عمل کرده باشه؟یا پیش دکتر دیگه ای؟

خواهشا راهنماییم کنید

farnazghasemi1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پف پلک داشتم و پیش پروفسور محسن بهمنی کشکولی عمل کردم واقعا ازشون تشکر می کنم و بهترینن در دنیا متن زیر هم برای دوستان از سایت ایشون گذاشتم که حتما در صورت نیاز برین پیششون

جراحي زيبايي پلك ( بلفاروپلاستي پف پلك )

شل شدگی و از دست رفتن قوام پوست در ناحیه پلک باعث چین خوردن و آویزان شدن پوست اضافی پلک و بیرون زدن چربی بصورت پف پلک فوقانی و تحتانی می گردد. گاهی پوست اضافه در پلک فوقانی در واقع ناشی از افتادگی ابرو وپیشانی می باشد که باید در ابتدا توسط جراح پلک تحت بررسی و درمان قرارگیرد.
علائم
از نظر ظاهری علائم پوست اضافی و پف پلك سبب سنگيني روي چشم مي شود.گاهی نیز میدان بینایی فوقانی و تحتانی محدود می شوند . در برخی موارد افتادگی ابرو وپیشانی سبب تشدید علائم فوق می گردد.
درمان
درمان جراحی بلفارو پلاستی می باشد . جراحی بلفارو پلاستی شامل برداشتن ظریف پوستهای اضافه و تنظیم چربیهای داخل پلک میباشد . مي توان دو پلک فوقانی را با هم و پلکهای تحتانی را با هم جراحي كرد ولیکن اكثراً هر چهار پلک بصورت همزمان عمل مي شوند. عمل جراحی معمولا تحت بی حسی موضعی انجام می شود . در بعضی موارد نیاز به اعمال جراحی ديگري توام با عمل بلفارو پلاستی می باشد از قبیل محکم کردن پلک تحتانی، فیکس کردن ابرو ویا عمل توام افتادگی پلک. گاهي نيز لازم است ابتدا و يا همزمانافتادگي ابرو و پيشاني با ليفت آندوسكوپي اصلاح گردد. گاهی به دنبال عمل لیفت پیشانی و ابرو، پوست اضافی پلک از بین می رود و نيازي به جراحي بلفاروپلاستي نيست. استفاده از دستگاه امواج راديويي جديدترين نوع جراحي هاي زيبايي صورت مي باشد.
توصیه
1- معاينه دقيق چشم و ساختمانهاي اطراف چشم مثل غدد اشكي، پمپ اشكي، مجرای اشکی ، عملكرد عضلات و بينائي، قبل از تزريقات چربی و فیلر وبوتاکس و جراحي هاي صورت ضروري است. معاینات توسط جراح پلک (جراح پلاستیک چشم) انجام میشود.

2- قطع داروهای که شانس خونریزی حین عمل یا پس ازعمل جراحی راافزایش میدهند مثل آسپیرین دیکلوفناک بروفن وارفارین ....

3- استفاده از كرم ضد آفتاب و عينك آفتابي باعث تاخير در علائم سن در صورت مي شود.

salman_1779

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نزدیک بینم کم بود.حدوده نیم نمره آستیگمات بود. به گوشی و لبتاب نگاه می کنم تار هست.چشام الان ضعیف هست هم دور هم نزدیک.تقریبا 2ماه هم گذشته از عمل.اگه می خواست درست شه تا الان باید خوب می شد درسته ؟شانسه من کلا ...

Zahra m21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب ممنون از وقتی که میدارید من ساکن شهر ساری هستم 24 سالمه نمره چشمم به تازگی 2،5 شده تا الان زیر نظر دکتر لاریجانی بودم ايشون به من گفتن 3،4 ماهه دیگه می تونی عمله لیزیک رو انجام بدی با توجه به سنم گفتن نیازی نیست 1 سال بگذره من تصمیم گرفتم پیش دکتر سنجری عمل کنم آیا شما ايشون رو میشناسید به نظرتون دکتر خوبیه؟؟؟ در کل عمل تو شهر،ساری بیمارستان نیمه شعبان رو توصیه می کنید با توجه به اینکه دستگاه خریداری،شده بسیار پیشرفته است و گفت. شده تنها یک نمونه از آن در اصفهان موجوده؟؟

farhad92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[QUOTE="b.yasini, post: 3536252, mا سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.

بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.

اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.

توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.

دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.

با تشکر[/QUOTE]

farhad92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.

بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.

اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.

توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع...
باسلام...دوستان ممنون ميشم اكه يه متخصص خوب شبكيه تو شيراز معرفي كنيد.بدرم بعد از عمل آب مرواريد شبكيه اش مشكل بيدا كرده و بينايي نداره اصلا.
با تشكر...

farhad92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام...دوستان ممنون ميشم اكه يه متخصص خوب شبكيه تو شيراز معرفي كنيد.بدرم بعد از عمل آب مرواريد شبكيه اش مشكل بيدا كرده و بينايي نداره اصلا.
با تشكر...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام دوستان
بازهم كلينيك نواوران تخفيف ويژه گذاشته با اقساط ، ميخواستم عمل كنم چشام واقعا ضعيفه ، فقط نميدونم اصلا جاي خوبي هس ؟ چه جور جاييه ؟؟ دكتراش مي هستن تلفني سوال كردم نگفتن ميگن بيا حضورن ميگيم

mahtab.msm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید حساسیت به نور بعد از عمل لازک چقدر طول میکشه رفع بشه؟ دکترم گفته تا سه ماه عینک استفاده کنم ایا بعد از سه ماه میتونم بدون حساسیت به نور بیرون برم؟ عاخه در حال خاضر نور افتاب اذیتم میکنه و از عینکم خوشم نمیاد

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ببخشید حساسیت به نور بعد از عمل لازک چقدر طول میکشه رفع بشه؟ دکترم گفته تا سه ماه عینک استفاده کنم ایا بعد از سه ماه میتونم بدون حساسیت به نور بیرون برم؟ عاخه در حال خاضر نور افتاب اذیتم میکنه و از عینکم خوشم نمیاد
ببيند كلا دكترها ميگن براي محافظت از چشم شما نياز به عينك افتابي در مقابل خورشيد ضد اشعه uv هستيد حالا چ عمل كرده باشيد يا خير بعد از عمل چون نازكتر و حساس تر ميشه چشمتون حتما بايد بزنيد اين چيزيه ك من با مشورت با چند دكتر متوجه شدم اميدوارم يكي هم جواب مارو بده

Fj1102009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشيد
من ٢٥ سالمه امروز دوباره بعد سه سال رفتم چشم پرشكي و ٠.٢٥ چشم راستم ضعيف شده الان هركدوم -٥ هست، فكر كنم يكي از چشمام نيم نمره آستيگمات هم داشت از قبل
دكتر گفت تقريبا ثابت شده ميتوني عمل كني و آستيگمات هم با همون عمل درست ميشه
١. مثلا اگه عمل كرده بودم الان هم چشمم ٠.٢٥ ضعيف شده بود؟
اما انگار درباره ريلكس اسمايل نميدونستن ميگفتن براي شما نيست براي جراحي آب مرواريد و اينجورچيزاست!
٢.من رشت هستم، اينجا دكتري رو معرفي ميكنيد كه كارش عالي باشه مثل دكتراى تهران ؟

٣.ريلكس اسمايل فقط تهران انجام ميشه؟خونده بودم نوشتين نگاه انجام ميده ولي تماس گرفتم اسمشم نشيده بودن، گفته بوديد دكتر خانلري ولي اسمش توي ليست دكتراى نگاه پيدا نكردم سايت يا شماره تماسي از مطبشون داريد؟
ريلكس اسمايل تازه اومده ميترسم عوارض داشته باشه، اگه اطلاعات جديدي داريد ممنون ميشم بگيد
٤.بعد عمل بايد چند بار به دكتر مراجعه كرد براي همين فكر كردم شايد بهتر باشه همين جا رشت عمل ليزر برم، خوبه به نظرتون؟يا تهران و كرج بهتره؟فقط يكبار بعد عمل بايد رفت پيش همون دكتر؟
ببخشيد اينقدر زياد شد
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
فكر كنم حدود ١٠ سال هست عينك ميزنم هر سال تابستون نزديك نيم يا ٠.٧٥ ضعيف ميشد

Fj1102009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي هست كه ده سال پيش چشمش رو عمل كرده باشه؟ ترجيحا نمره چشمش منفي بوده باشه
الان چشماش سالمه؟

Fj1102009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فمتو ليزيك رو در رشت هم انجام ميدن؟

Zahra m21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. کسی که نمره یکی از چشماش 1 و دیگری 1.25 باشه می تونه عمل لازک رو انجام بده؟؟؟؟ این درسته که می گن هرچه نمره چشم بالاتر باشه عمل بهتر جواب میده و اینکه در این عمل بین 25صدم تا 1 احتمال خطا وجود داره؟؟؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام. کسی که نمره یکی از چشماش 1 و دیگری 1.25 باشه می تونه عمل لازک رو انجام بده؟؟؟؟ این درسته که می گن هرچه نمره چشم بالاتر باشه عمل بهتر جواب میده و اینکه در این عمل بین 25صدم تا 1 احتمال خطا وجود داره؟؟؟

بله میتونه حتی برای نمره های 0.50 هم میشه انجام داد و نتیجه هم مطلوب خواهد بود. عمل مناسب توسط جراح و تجهیزات خوب خطا کمتر از 0.25 خواهد بود ولی همیشه اندکی خطا وجود خواهد داشت.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام
خسته نباشيد
من ٢٥ سالمه امروز دوباره بعد سه سال رفتم چشم پرشكي و ٠.٢٥ چشم راستم ضعيف شده الان هركدوم -٥ هست، فكر كنم يكي از چشمام نيم نمره آستيگمات هم داشت از قبل
دكتر گفت تقريبا ثابت شده ميتوني عمل كني و آستيگمات هم با همون عمل درست ميشه
١. مثلا اگه عمل كرده بودم الان هم چشمم ٠.٢٥ ضعيف شده بود؟
اما انگار درباره ريلكس اسمايل نميدونستن ميگفتن براي شما نيست براي جراحي آب مرواريد و اينجورچيزاست!
٢.من رشت هستم، اينجا دكتري رو معرفي ميكنيد كه كارش عالي باشه مثل دكتراى تهران ؟

٣.ريلكس اسمايل فقط تهران انجام ميشه؟خونده بودم نوشتين نگاه انجام ميده ولي تماس گرفتم اسمشم نشيده بودن، گفته بوديد دكتر خانلري ولي اسمش توي ليست دكتراى نگاه پيدا نكردم سايت يا شماره تماسي از مطبشون داريد؟
ريلكس اسمايل تازه اومده ميترسم عوارض داشته باشه، اگه اطلاعات جديدي داريد ممنون ميشم بگيد
٤.بعد عمل بايد چند بار به دكتر مراجعه كرد براي همين فكر كردم شايد بهتر باشه همين جا رشت عمل ليزر برم، خوبه به نظرتون؟يا تهران و كرج بهتره؟فقط يكبار بعد عمل بايد رفت پيش همون دكتر؟
ببخشيد اينقدر زياد شد
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
فكر كنم حدود ١٠ سال هست عينك ميزنم هر سال تابستون نزديك نيم يا ٠.٧٥ ضعيف ميشد

عمل باعث توقف نمیشه و چشم شما اگه کاملا ثابت نشده بعد از عمل امکان تغییر وجود خواهد داشت ولی در سن شما تغییرها بسیار اندک است. ریلکس اسمایل بسیار ایمن و دقیق است و اونقدرها جدید هم نیست. به لحاظ تئوری بیشتر از 40 ساله که وجود داره و از سال 2009 عمل انجام میشه که روی نزدیک 500 هزار چشم تابحال انجام شده و نتایج فوق العاده مثبت هستند. بعد از عمل باید حداقل بعد روز بعد، یک ماه بعد و سه یا شش ماه بعد به دکتر مراجعه کنید.

mehrdadt63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من برای معاینه قبل عمل از لیزیک چشم از بیمارستان نور وقت گرفتم و برا دکتر طاهری وقت معاینه به من دادن البته گفته بودم که با دکتر هاشمی عمل میکنم .
معاینه ها و عکس های چشمی را انجام دادم . دکتر گفتن هم میتونی prk کنی هم فمتو و فرقی نداره .
نمره چشم راستم 2.5 و چشم چپم 1.5 با 1.25 آستیگمات هستش .
من از اول قصدم این بود با دکتر هاشمی عمل کنم . اون اولم بهم گفتن پیش دکتر طاهری معاینه میشی بعد وقت عملتو با دکتر هاشمی میگیری
حالا که رفتم وقت عمل بگیرم میگفتن دکتر طاهری هم خوبه چرا با همین دکتر طاهری عمل نمی کنید . اگر بخاین با دکتر هاشمی عمل کنی میوفته اونور سال و ...
حالا صبر کنم با دکتر هاشمی عمل کنم یا با همین دکتر طاهری عمل کنم ؟
دوستم پیش دکتر غلامی عمل کرده بود . اونم راضی بود . نمی دونم چی کار کنم . لطفن راهنمایی کنید

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام
من برای معاینه قبل عمل از لیزیک چشم از بیمارستان نور وقت گرفتم و برا دکتر طاهری وقت معاینه به من دادن البته گفته بودم که با دکتر هاشمی عمل میکنم .
معاینه ها و عکس های چشمی را انجام دادم . دکتر گفتن هم میتونی prk کنی هم فمتو و فرقی نداره .
نمره چشم راستم 2.5 و چشم چپم 1.5 با 1.25 آستیگمات هستش .
من از اول قصدم این بود با دکتر هاشمی عمل کنم . اون اولم بهم گفتن پیش دکتر طاهری معاینه میشی بعد وقت عملتو با دکتر هاشمی میگیری
حالا که رفتم وقت عمل بگیرم میگفتن دکتر طاهری هم خوبه چرا با همین دکتر طاهری عمل نمی کنید . اگر بخاین با دکتر هاشمی عمل کنی میوفته اونور سال و ...
حالا صبر کنم با دکتر هاشمی عمل کنم یا با همین دکتر طاهری عمل کنم ؟
دوستم پیش دکتر غلامی عمل کرده بود . اونم راضی بود . نمی دونم چی کار کنم . لطفن راهنمایی کنید
اگه تصمیمتون از اول این بوده که پیش دکتر هاشمی عمل کنید پس کمی صبر کردن اشکالی نداره.

بالا