• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
جناب @b.yasini عزیز یا جناب @iSight گرامی که تازه واردین
همون طور که قبلا هم گفتم شماره عینک چشم راستم +۸ و چپم همین حدود +۸.۲۵ هستش و تبنلی چشم هم دارم و کمی هم آستیکامات که نمی دونم چه قدره عددش فقط می‌دونم خیلی کمه. ضمنا یه کمی هم نیستاگموس دارم (گفتم قشنگ تکمیل همه بیماری‌های مندرج تو کتابا رو داشتبه باشم بد نیست :) ) تو سن ۶ ماهگی عمل آب مروارید کردم ولی لنز داخل چشمی نذاشتم و تا الان که ۲۳ سالمه فقط از عینک استفاده کردم و حالا قصد دارم که لنز بذارم. (جناب یاسینی در جریان هستن.)

جناب یاسینی امروز بالاخره با یه متخصص قدامی قرنیه دیگه به نام دکتر کلارا چَن ملاقات کردم. ایشون گفت به خاطر اینکه تنبلی چشمم درمان نشده لنز Tecnis symfony Multifocal به درد من نمی‌خوره و باید همون گفته دکتر استاین مبنی بر اینکه لنز Monofocal با فوکوس دور بذارم و برای مطالعه از یه عینک بسیار نازک‌تر از اینی که الان دارم استفاده کنم رو انجام بدم. البته خانم چَن گفت که من عملت نمی‌کنم و توصیه هم نمی‌کنم چون خطر عفونت و فشار چشم داره و حتی ممکنه همین یه ذره بیناییت رو هم از دست بدی. ایشون همین طور گفتش که اگه لنز بذاری میزان بیناییت تقریبا همین بینایی که با عینک الان داری خواهد بود. البته من با یه دکتر متخصص قدامی قرنیه دیگه هم دو هفته دیگه وقت ویزیت دارم. (می‌خوام هر جوری هست نظر همه رو بدونم)

حالا پرسش من اینهاس که:
-آیا واقعا لنز تکنیس سمفونی به سبب اینکه من تنبلی چشم دارم به دردم نمی‌خوره یا اینکه چون لنزهای مولتی‌فوکال جدید هستن دکترا تمایل به گذاشتنش ندارن و می‌ترسن؟
-آیا اگر لنز مونوفوکال با فوکوس دور بذارم بعدش برای دیدن چهره آدما و چیزهای نزدیکم نیاز به عینک خواهم داشت یا اینکه نه، فقط برای مطالعه و کار با کامپیوتر نیاز به عینک خواهم داشت؟
-از نظر شما چه قدر ممکنه با لنز از شماره چشم من کاسته بشه.(الان مجموع چشمام ۲۰/۶۰ هستش) بعد از عمل به نظرتون ممکنه این ۲۰/۶۰ چه قدر کاهش پیدا کنه؟

خواهش می‌کنم از هر کسی که تو اینترنت یا تو همین فوروم این رو می‌خونه پاسخ بده. و اگر هم کسی خودش تجربه لنز داخل چشمی برای دید دور اصطلاحا Monofocal IOL رو داره لطفا و خوهشا تجربش رو با من هم در جریان بذاره و منو راهنمایی کنه.

از همگی ممنون
کیس شما کمی پیچیده است و بدون مطالعه دقیق پرونده شما و معاینه چشم نمیشود توصیه دقیقی کرد ولی به سوالات شما میتوان پاسخ داد:
- محدودیتی برای لنزهای مولتی‌فوکال برای افرادی که تنبلی چشم دارند وجود ندارد ولی در بعضی افراد بهتر است از مونوفوکال استفاده شود. بطور مثال افرادی که آب مروارید در یک چشم داشته اند یا افرادی که مجموع بینایی پایین دارند (مثل شما)
- در شرایط عادی مشکلی در دید چهره ها نخواهید داشت ولی چون دید طبیعی شما ضعیف است ممکن است کمی اذیت بشوید. احتمالا بدتر از عینک یا لنز Single vision فعلی نخواهد بود.
- همیشه ریسک از دست دادن اندکی بینایی وجود دارد. ممکن است دید شما به 20/70 یا 20/80 کاهش یابد. احتمال بهتر شدن به 20/40 نیز وجود دارد که البته اندک است. احتمالات با معاینه دقیق چشم شما مشخص می شوند.

برای شما که دید ضعیفی دارید توصیه بنده نیز مانند پزشکان شما لنز مونو و استفاده از عینک برای فاصله نزدیک است. در صورتی که شرایط چشم شما اجازه دهد شاید بتوانید بوسیله Blended vision عمق دید خود بدون عینک را افزایش دهید.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight واقعا از پاسختون ممنون
پس اگر قرار باشه که به گفته شما ممکنه کمی اذیت بشم با عینک بعد از عمل کارمو راحت‌تر از اینی که الان هست نکنه یا اینکه ممکنه دیدم حتی از ۲۰/۶۰ کم تر هم بشه و برسه حتی به ۲۰/۸۰ (چون فعلا من می‌خوام بدترین حالت ممکنه رو تصور کنم تا بعد از عمل توانایی مقابله با مسائل روحیش رو داشته باشم) بنابراین آیا می‌ارزه به خطرش؟ شما فرمودید نظرتون لنز مونو هست و عینک نازک برای مطالعه درسته و این یعنی می‌ارزه به عملش درسته؟ می‌دونم جواب قطعیش سخته ولی خب با به خطر انداختن چشمم و یه چندهزار دلاری پیاده شدن، باید حد اقل نفعی هر چند کم عایدم بشه دیگه. من می‌خوام سبک سنگین کنم ببینم چی رو از دست می‌دم و چی رو به دست میارم. (این رو هم بگم که با وجودی که نمی خوام خدایی نکرده کسی رو متهم کنم اما به هر حال این وسط پزشک و کمپانی لنزی که باهاش قرارداد داره شاید بدشون هم نیاد و این منم که باید تصمیم عاقلانه و به دور از خوش‌خیالی و خوش‌باوری بگیرم.)
شما از Blended Vision گفتین و پزشک من آقای استاین (می‌تونید اگه مایل بودید سرچ کنید: Dr Raymond Stein, The Bochner Eye Institute یا در وب‌سایت ratemds.com نظرات بیمارانش رو بخونید) به من گفت که یه روشی هست به نام Corneal Inlay که البته هنوز در کانادا تاییدیه نداره. گفت با این روش دیگه بعد از عمل لنز مونوفوکال دید دور، برای دید نزدیک هم حتی نیاز به عینک نخواهم داشت. نظر شما راجع به این چی هست؟ البته گفت فقط داخل یک چشم قرار می‌گیره. ولی من تحقیق که کردم دیدم برای درمان پیرچشمی در افراد مسن هستش.
ببینید من واقعیتش اهدافم از لنز ایناس:
-اینکه از شر عینک خلاص شم. من ۲۳ ساله که صبح تا شب عینک می‌زدم. هم عینک هم لنز تماسی واقعا اعصاب خوردیه چون من برای زیبایی عینک نمی‌زنم که مثلا یه شب برم پارتی بگم ایراد نداره. ضمن اینکه من الان برای مطالعه کتاب‌ها از ذره بین استفاده می‌کنم که اونم واقعا مطالعه رو عذاب‌آور می‌کنه برام.
-اینکه بتونم رانندگی کنم. البته دکتر استاین گفت بر اساس قوانین استان اونتاریو در کانادا من همین الانشم می‌تونم گواهی بگیرم و ایشون برگه تاییده رو برام امضا می‌کنه اما چون عینک محدوده دیدش کمه و مثلا من نمی‌تونم روی تابلو اسم خیابونا رو بخونم، اینه که فکر کردم لنز بذارم بهتر بشه.
حالا آیا اهداف من با اون چیزی که از عمل انتظار دارم واقع‌بینانه هست یا خیر؟
این رو هم بگم که من خیلی سعی کردم ولی تا الان جز اینترنت اونم بیشتر فیلمای تبلیغاتی همین کمپانی‌های لنز ، نتونستم به بیماران واقعی که لنز کاشتن دسترسی پیدا کنم تا تجربشون رو بشنوم و متاسفانه این کار رو سخت‌تر می‌کنه. البته یکی از اسیستان‌های آقای استاین که اتفاقا ایرانی هم بودن لطف کردن یه لنز تماسی که قدرتش کم‌تر از لنز مورد نیاز من بود رو برام امتحان کردن که انصافا خوشم اومد و از نظر میدان دید نسبت به عینک خیلی بهتر بود. باوجودی که قدرتش کم‌تر بود.

باز هم ممنون بابت وقتتون.

Last edited:

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
جناب @iSight واقعا از پاسختون ممنون
پس اگر قرار باشه که به گفته شما ممکنه کمی اذیت بشم با عینک بعد از عمل کارمو راحت‌تر از اینی که الان هست نکنه یا اینکه ممکنه دیدم حتی از ۲۰/۶۰ کم تر هم بشه و برسه حتی به ۲۰/۸۰ (چون فعلا من می‌خوام بدترین حالت ممکنه رو تصور کنم تا بعد از عمل توانایی مقابله با مسائل روحیش رو داشته باشم) بنابراین آیا می‌ارزه به خطرش؟ شما فرمودید نظرتون لنز مونو هست و عینک نازک برای مطالعه درسته و این یعنی می‌ارزه به عملش درسته؟ می‌دونم جواب قطعیش سخته ولی خب با به خطر انداختن چشمم و یه چندهزار دلاری پیاده شدن، باید حد اقل نفعی هر چند کم عایدم بشه دیگه. من می‌خوام سبک سنگین کنم ببینم چی رو از دست می‌دم و چی رو به دست میارم. (این رو هم بگم که با وجودی که نمی خوام خدایی نکرده کسی رو متهم کنم اما به هر حال این وسط پزشک و کمپانی لنزی که باهاش قرارداد داره شاید بدشون هم نیاد و این منم که باید تصمیم عاقلانه و به دور از خوش‌خیالی و خوش‌باوری بگیرم.)
شما از Blended Vision گفتین و پزشک من آقای استاین (می‌تونید اگه مایل بودید سرچ کنید: Dr Raymond Stein, The Bochner Eye Institute یا در وب‌سایت ratemds.com نظرات بیمارانش رو بخونید) به من گفت که یه روشی هست به نام Corneal Inlay که البته هنوز در کانادا تاییدیه نداره. گفت با این روش دیگه بعد از عمل لنز مونوفوکال دید دور، برای دید نزدیک هم حتی نیاز به عینک نخواهم داشت. نظر شما راجع به این چی هست؟ البته گفت فقط داخل یک چشم قرار می‌گیره. ولی من تحقیق که کردم دیدم برای درمان پیرچشمی در افراد مسن هستش.
ببینید من واقعیتش اهدافم از لنز ایناس:
-اینکه از شر عینک خلاص شم. من ۲۳ ساله که صبح تا شب عینک می‌زدم. هم عینک هم لنز تماسی واقعا اعصاب خوردیه چون من برای زیبایی عینک نمی‌زنم که مثلا یه شب برم پارتی بگم ایراد نداره. ضمن اینکه من الان برای مطالعه کتاب‌ها از ذره بین استفاده می‌کنم که اونم واقعا مطالعه رو عذاب‌آور می‌کنه برام.
-اینکه بتونم رانندگی کنم. البته دکتر استاین گفت بر اساس قوانین استان اونتاریو در کانادا من همین الانشم می‌تونم گواهی بگیرم و ایشون برگه تاییده رو برام امضا می‌کنه اما چون عینک محدوده دیدش کمه و مثلا من نمی‌تونم روی تابلو اسم خیابونا رو بخونم، اینه که فکر کردم لنز بذارم بهتر بشه.
حالا آیا اهداف من با اون چیزی که از عمل انتظار دارم واقع‌بینانه هست یا خیر؟
این رو هم بگم که من خیلی سعی کردم ولی تا الان جز اینترنت اونم بیشتر فیلمای تبلیغاتی همین کمپانی‌های لنز ، نتونستم به بیماران واقعی که لنز کاشتن دسترسی پیدا کنم تا تجربشون رو بشنوم و متاسفانه این کار رو سخت‌تر می‌کنه. البته یکی از اسیستان‌های آقای استاین که اتفاقا ایرانی هم بودن لطف کردن یه لنز تماسی که قدرتش کم‌تر از لنز مورد نیاز من بود رو برام امتحان کردن که انصافا خوشم اومد و از نظر میدان دید نسبت به عینک خیلی بهتر بود. باوجودی که قدرتش کم‌تر بود.

باز هم ممنون بابت وقتتون.

به نظر من قبل از اینکه عمل کنید حتما آپشن های ساده تر رو امتحان کنید مثل لنزهای تماسی که به نظر می رسه اینبار تست کردید و بد نبوده. عینک ها چون Optical zone پایینی دارند باعث می شوند وسعت دید شما پایین باشد ولی برای شما عینک با شیشه های Double Aspheric میتوانند دامنه دید شما رو بطور محسوس افزایش دهد.

Corneal inlay دید مونوویژن ایجاد می کنند (چشم غالب در فاصله دور متمرکز می شود و چشم غیرغالب برای فاصله نزدیک) که تمرکز روی فاصله بین دور و نزدیک (مانند کامپیوتر) کمی دشوار می شود (به این فاصله Blur zone می گویند). به نظر من Corneal inlay برای درمان پیرچشمی روش خوبی نیست. حتی افرادی که قبل از عمل دید 20/20 یا بهتر داشتند بعد از عمل اندکی در بعضی فواصل در تمرکز کردن مشکل پیدا خواهند کرد. Blended Vision بسیار مناسب تر است چون با افزایش Spherical Aberration در هر دو چشم دامنه تمرکز را تا 2.5D افزایش می دهد که یک چشم غالب بر فاصله دور و متوسط متمرکز میشود و چشم غیرغالب بر فاصله نزدیک و متوسط و به جای Blurred Zone یک Blended Zone پدید می آید که باعث میشود دید متوسط افراد خیلی بهتر از مونوویژن باشد.

حتما پیش پزشکی که Blended vision کار میکند مراجعه کنید شاید حتی با ترکیبی از لنز و لیزیک قدرت چشم شما را از 20/60 نیز بهتر کند. بر اساس توضیحاتی که دادید شیوه پیشنهادی من ترکیبی از لنزهای مونوفوکال و Blended vision است.

مونوویژن:

blended-monovision-01-gif.918111

Blended vision:

blended-monovision-02-gif.918112

فایل های ضمیمه

• blended-monovision-01.gif
    blended-monovision-01.gif
    10.4 KB · نمایش ها: 58
  • blended-monovision-02.gif
    blended-monovision-02.gif
    10.4 KB · نمایش ها: 58
Last edited:

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight باز هم ممنون
من حتما از دکتری که باهاش وقت دارم در رابطه با Blended Vision هم می‌پرسم. در رابطه باهاش تحقیق کردم و گویا ۹۷٪ بیماران کاملا راضی بودند و نسبت به Mono vision بهتره. اما یه سوالی: آیا بعد از این عمل هم باز بایستی عینک بزنم یه میشه امیدوار باشم به اینکه دیگه نیازی به طور کل به عینک نداشته باشم؟ ضمنا من شنیدم که عمل‌هایی که با لیزر انجام می‌شن احتمال برگشت چشم به حالت قبلش خیلی زیاده درسته؟

در سرچی که کردم متوجه شدم که حتی برخی بیمارا می‌تونن فونت ۵ یعنی فونت روزنامه رو هم بدون عینک بعد از این عمل بخونن. حالا من دیگه تا این حد نمی‌خوام! همون عینک رو وردارم کافیه. فقط بتونم کتابای دانشگاهی رو بخونم از سرمم زیاده :) .

اینم آدرس اون کلینیکی که این کار رو می‌کنن در تورنتو. اتفاقا تخفیف هم گذاشتن و یه توضیحی هم راجع بهش دادن.
http://www.clearviewinstitute.com/treatments/laser-blended-vision/

البته کلینیک آقای دکتر استاین، دکتر اصلی من آدرسش این هست.
http://www.bochner.com/
باز هم سپاس‌گذارم و سال خوبی رو براتون آرزو دارم

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
جناب @iSight باز هم ممنون
من حتما از دکتری که باهاش وقت دارم در رابطه با Blended Vision هم می‌پرسم. در رابطه باهاش تحقیق کردم و گویا ۹۷٪ بیماران کاملا راضی بودند و نسبت به Mono vision بهتره. اما یه سوالی: آیا بعد از این عمل هم باز بایستی عینک بزنم یه میشه امیدوار باشم به اینکه دیگه نیازی به طور کل به عینک نداشته باشم؟ ضمنا من شنیدم که عمل‌هایی که با لیزر انجام می‌شن احتمال برگشت چشم به حالت قبلش خیلی زیاده درسته؟

در سرچی که کردم متوجه شدم که حتی برخی بیمارا می‌تونن فونت ۵ یعنی فونت روزنامه رو هم بدون عینک بعد از این عمل بخونن. حالا من دیگه تا این حد نمی‌خوام! همون عینک رو وردارم کافیه. فقط بتونم کتابای دانشگاهی رو بخونم از سرمم زیاده :) .

اینم آدرس اون کلینیکی که این کار رو می‌کنن در تورنتو. اتفاقا تخفیف هم گذاشتن و یه توضیحی هم راجع بهش دادن.
http://www.clearviewinstitute.com/treatments/laser-blended-vision/

البته کلینیک آقای دکتر استاین، دکتر اصلی من آدرسش این هست.
http://www.bochner.com/
باز هم سپاس‌گذارم و سال خوبی رو براتون آرزو دارم

در اکثر مواقع هدف Blended vision اینه که بهترین دید فاصله دور شما رو با بهترین دید فاصله نزدیکتون ترکیب کند و شما دیگه نیازی به عینک نداشته باشید. شما به احتمال زیاد به همین خوبی که الان نزدیک رو با عینک می بینید بعد از عمل بدون عینک خواهید دید. احتمال برگشت همیشه در همه عمل ها هست (حدود 1-2 درصد در زمان ترمیم) ولی شما چون برای تصحیح دیدتون از لنز مونوفوکال استفاده میشه و لیزیک فقط برای بالا بردن Spherical Aberration است اصلا احتمال برگشتی وجود نداره چون شماره چشمتون با لیزیک اصلا تغییر نمی کنه و فقط تغییر در دامنه فوکوس چشم شماست.
Clearview کلینیک خوب و پیشرفته ای در کاناداست و من توصیه می کنم گرچه من خیلی با کانادا آشنایی ندارم ولی Clearview کارشان خیلی خوب است.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
IMG_0636.JPG

سلام و وقت بخیر
حدود 16 سال پیش عمل انحراف چشم داشتم
همینطور که تو تصویر مشاهده میکنید چشم سمت راستم افتادگی پلک پیدا کرده ( با سرچی که تو نت داشتم بعد از این مدت عمل تقریبا عادی هست)
برای برطرف کردن این افتادگی باید چه کرد ؟
اگر توضیحاتی در مورد عملش دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
و بفرمایید بازگشتش چطوریه
سپاس

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
مشاهده پیوست 918349

سلام و وقت بخیر
حدود 16 سال پیش عمل انحراف چشم داشتم
همینطور که تو تصویر مشاهده میکنید چشم سمت راستم افتادگی پلک پیدا کرده ( با سرچی که تو نت داشتم بعد از این مدت عمل تقریبا عادی هست)
برای برطرف کردن این افتادگی باید چه کرد ؟
اگر توضیحاتی در مورد عملش دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
و بفرمایید بازگشتش چطوریه
سپاس

مشکل شما بوسیله عمل پلاستیک ساده قابل تصحیح است. یا ماهیچه های بالای پلک تقویت می شوند یا پلک شما به ماهیچه های پیشانی متصل میشود. احتمالا نتیجه ایده آل خواهید گرفت.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
مشکل شما بوسیله عمل پلاستیک ساده قابل تصحیح است. یا ماهیچه های بالای پلک تقویت می شوند یا پلک شما به ماهیچه های پیشانی متصل میشود. احتمالا نتیجه ایده آل خواهید گرفت.
ممنون
یعنی مرتبط به جراح چشم نمیشه ؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون
یعنی مرتبط به جراح چشم نمیشه ؟
خیر جراحان چشم این عمل را انجام نمی دهند. میتونید با یک چشم پزشک مشورت کنید تا از سلامت چشمتون قبل از عمل مطمئن باشید.

سحر1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وارادت

تشکر از مطالبتون

برای عمل آب مروارید مادرم قبلا برای مجاری چشم عمل داشتند2 سال قبل که عمل قدری سخت بود برا ی همان چشم عمل آب مروارید دارند
1-آیا برای عمل آب مروارید دستگاه مهم
2-مادرم برای مطالعه مشگل دارند
3-از چه لنزی استفاده کنند برای عمل
4-بین این کلینیک ها کدام انتخاب کنم از لحاظ دستگاه اگر برای آب مروارید مهماست همین طور تمیزی و رسیدگی به بیمار( نگاه- نور -بینا- هلال)

سحر1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جواب سوالم را ندادید از توجه تون ممنون میشم

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام وارادت

تشکر از مطالبتون

برای عمل آب مروارید مادرم قبلا برای مجاری چشم عمل داشتند2 سال قبل که عمل قدری سخت بود برا ی همان چشم عمل آب مروارید دارند
1-آیا برای عمل آب مروارید دستگاه مهم
2-مادرم برای مطالعه مشگل دارند
3-از چه لنزی استفاده کنند برای عمل
4-بین این کلینیک ها کدام انتخاب کنم از لحاظ دستگاه اگر برای آب مروارید مهماست همین طور تمیزی و رسیدگی به بیمار( نگاه- نور -بینا- هلال)

سوالات شما بسیار کلی است. سن مادر گرامی چقدر است؟ وضعیت چشم ایشان چطور است (شماره چشم)؟ سابقه ایشان در عینک زدن چطور است؟

mk.hosein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده 21 سالمه و شماره چشم راست5 و چشم چپ4.5 می باشد.و هر دو چشمم استیگمات. شماره 2.5 دارد.من باید هر چه زودتر عمل کنم و شماره چشمام رو صفر کنم و استیگمات هم کاملا رفع کنم.بنا به دلایلی برای استخدام در نهاد دولتی باید هر چه زودتر رفع بشه مشکلم.شما چه پیشنهادی واسه من دارید و چ عملی و چه پزشکی پیشنهاد میکنید.من ساکن یزد هستم.و واسه عمل هرجای ایران هم بشه حاضرم برم فقط مشکلم حل بشه.ممنون

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام و عرض خسته نباشید.
بنده 21 سالمه و شماره چشم راست5 و چشم چپ4.5 می باشد.و هر دو چشمم استیگمات. شماره 2.5 دارد.من باید هر چه زودتر عمل کنم و شماره چشمام رو صفر کنم و استیگمات هم کاملا رفع کنم.بنا به دلایلی برای استخدام در نهاد دولتی باید هر چه زودتر رفع بشه مشکلم.شما چه پیشنهادی واسه من دارید و چ عملی و چه پزشکی پیشنهاد میکنید.من ساکن یزد هستم.و واسه عمل هرجای ایران هم بشه حاضرم برم فقط مشکلم حل بشه.ممنون

برای شما همه عمل ها مناسب است البته باید سابقه عینک شما چک شود تا مطمئن باشید شماره چشتمان ثابت شده است. به خاطر آستیگماتیزم نسبتا بالا باید پشت قرنیه شما عکسبرداری شده و از شیوه های Wavefront optimized یا حتی Wavefront guided استفاده شود.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight
من با دو متخصص دیگه هم صبحت کردم. بهم همون چیزی رو پیشنهاد دادن که پزشک اولیم آقای دکتر استاین گفته بود. یعنی لنز داخل چشمی برای دید دور و عینک نازک برای مطالعه. متاسفانه این دو گرامی در زمینه PRK Blended Vision گفتن که نمی‌تونن نظر بدن ولی به گمونم همون نظر دکتر استاین رو جلو برم درست باشه؛ چون اینجا هر دکتری که می‌رفتم بهم می‌گفتن ایشون یکی از بهترین‌های کانادا هستش. بنابراین بنده هم هرچه ایشون بگن رو انجام خواهم داد. البته از چند ماه پیش بنده در صف انتظار جراحی ایشون هستم ولی در معاینه بعدی پیش از عمل حتما مسئله دید ترکیبی که شما فرمودین رو خواهم پرسید. البته این رو هم بگم که آپشن‌های دیگه‌ام هم به من ارائه شد ولی به نظر خودم (و با توجه به تنبلی چشمم و نامناسب بودن Capsular Bag ) به ناچار بهترین گزینه همون Monofocal IOL set for distance باشه. چون من از کانتکت یا یه چشم دور یکی نزدیک بدم میاد.
من از نظر حاذق بودن دکتر استاین شکی ندارم ولی ترسم از اینه که بعد از عمل خدایی نکرده طوری نشه که بگم ای کاش به همون عینک بسنده می‌کردم. آخه خوندم که بعضی مشکلات کوچیک مثل دیدن لبه لنز، یا مثلا Dysphotopsia ممکنه پیش بیاد که تا آخر عمر باقی می‌مونه اگه لنز رو در نیاری. یا یکی از ترسام هم اینه که ناچار نشم برای دیدن خودم تو آینه یا خوندم اس‌ام‌اسام تو موبایلم عینک بزنم. یا اینکه نمی‌دونم وقتی می‌گن دید نزدیک تار می‌شه یعنی چی؟
راستی شما چه نوع لنزی رو پیشنهاد می‌کنید؟ منظروم کارخونه هست. یکی از این متخصصین گفت Tecnis 2 piece یا یه همچین چیزی. البته کلا می‌دونم کار تکنیس از همه بهتره ولی می خواستم بدونم تو این طبقه‌بندی مونوفوکال هم همینه یا نه؟
ممنون پیشاپیش از پاسختون

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
جناب @iSight
من با دو متخصص دیگه هم صبحت کردم. بهم همون چیزی رو پیشنهاد دادن که پزشک اولیم آقای دکتر استاین گفته بود. یعنی لنز داخل چشمی برای دید دور و عینک نازک برای مطالعه. متاسفانه این دو گرامی در زمینه PRK Blended Vision گفتن که نمی‌تونن نظر بدن ولی به گمونم همون نظر دکتر استاین رو جلو برم درست باشه؛ چون اینجا هر دکتری که می‌رفتم بهم می‌گفتن ایشون یکی از بهترین‌های کانادا هستش. بنابراین بنده هم هرچه ایشون بگن رو انجام خواهم داد. البته از چند ماه پیش بنده در صف انتظار جراحی ایشون هستم ولی در معاینه بعدی پیش از عمل حتما مسئله دید ترکیبی که شما فرمودین رو خواهم پرسید. البته این رو هم بگم که آپشن‌های دیگه‌ام هم به من ارائه شد ولی به نظر خودم (و با توجه به تنبلی چشمم و نامناسب بودن Capsular Bag ) به ناچار بهترین گزینه همون Monofocal IOL set for distance باشه. چون من از کانتکت یا یه چشم دور یکی نزدیک بدم میاد.
من از نظر حاذق بودن دکتر استاین شکی ندارم ولی ترسم از اینه که بعد از عمل خدایی نکرده طوری نشه که بگم ای کاش به همون عینک بسنده می‌کردم. آخه خوندم که بعضی مشکلات کوچیک مثل دیدن لبه لنز، یا مثلا Dysphotopsia ممکنه پیش بیاد که تا آخر عمر باقی می‌مونه اگه لنز رو در نیاری. یا یکی از ترسام هم اینه که ناچار نشم برای دیدن خودم تو آینه یا خوندم اس‌ام‌اسام تو موبایلم عینک بزنم. یا اینکه نمی‌دونم وقتی می‌گن دید نزدیک تار می‌شه یعنی چی؟
راستی شما چه نوع لنزی رو پیشنهاد می‌کنید؟ منظروم کارخونه هست. یکی از این متخصصین گفت Tecnis 2 piece یا یه همچین چیزی. البته کلا می‌دونم کار تکنیس از همه بهتره ولی می خواستم بدونم تو این طبقه‌بندی مونوفوکال هم همینه یا نه؟
ممنون پیشاپیش از پاسختون

با توجه به تنبلی چشم توصیه بنده نیز مونوفوکال IOL است. احتمال اینکه بعد از عمل دید شما بدتر از چیزی که الان دارید باشد توسط جراح خوب بسیار پایین است پس نگران نباشید. اگر در حال حاضر با عینک میتوانید موبایل را ببینید بعد از عمل بدون عینک هم به احتمال 99 درصد خواهید توانست. تکنیس توریک بسیار خوب است البته بستگی به شرایط چشم شما دارد. چون شماره چشم شما بالاست مطمئن شوید از لنز های Aspheric استفاده می شود نه لنز Spheric.

نارنجستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من چند ماه گذشته باکلینیک نواوران،پونک،آشنا شدم،میخواستم ببینم در مورد عملکرد این کلینیک اطلاع دارید؟ و اینکه برای عمل چشم مراجعه به چند متخصص یا فوق تخصص رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
من حدود 18 ماه پیش یعنی مهر 93 عمل پی ار کی کردم و الان متاسفانه دوباره چشمم ضعیف شده و می خوام(یعنی مجبورم)دوباره عینک بزنم.
خواستم بپرسم آیا عینک زدن باعث از این ضعیف تر شدن چشمم نمیشه؟ آیا روی حالت چشم و ضخامت قرنیه تاثیر نمیذاره؟
البته دوباره برگشت به عینک برام سخته ولی مجبورم با این واقعیت تلخ کنار بیام
به فکر عمل دوباره هم هستم ولی نمی دونم ضخامت قرنیه ام اجازه عمل دوباره رو میده یا نه .و نکته دوم اینکه برای عمل باید 1.5 سال از ثابت شدن شماره چشم گذشته باشه که در مورد من اینطور نیست چون تازه 1.5 سال پیش عمل کردم و در این مدت شماره چشمم همواره در حال افزایش بوده! و از 7-8 ماه بعد از عمل این ضعیف شدن در حدی وبد که برام محسوس تر بود.
این پرینت شماره چشمم 3 ماه بعد از عمله:
http://8pic.ir/images/35ealg0vbm6hm35nmh1s.jpg
اینم برای 1 سال بعد از عمل:
http://8pic.ir/images/v2xro0dlcxm2sjeyyz9x.jpg

الان که حدود 6 ماه هم از این پرینت میگذره در این مدت چشمم بازم ضعیف تر شده و به نظرم شماره هر کدوم از چشمام بین 1.5 تا 2 باشه ( با احتساب استیگمات) و در حدیه که دیگه خیلی تار می بینم مخصوصا شب ها و جاهای کم نور
شماره چشمم قبل از عمل -6.25 و -2.25 استیگمات (چشم راست) و -6.5 و -2.5 استیگمات (چشم چپ) بود و سنم موقع عمل 30 سال و محل عمل بیمارستان فارابی
علت ضعیف شدن چشمم چیه؟ سنم که موقع عمل مناسب بوده
چاره رو در چی می بینید؟ آیا بیمارستان و دکتری که منو عمل کرده در نتیجه عمل تاثیر گذار بوده؟
لطفا در مواردی که گفتم راهنمایی کنید مخصوصا عینک که آیا چاره ای جز عینک زدن برام هست یا نه

Last edited:

نارنجستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من چند ماه گذشته باکلینیک نواوران،پونک،آشنا شدم،میخواستم ببینم در مورد عملکرد این کلینیک اطلاع دارید؟ و اینکه برای عمل چشم مراجعه به چند متخصص یا فوق تخصص رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون
امکانش هست جواب من رو هم بدین؟
با توجه به پستهای این تاپیک دکتر سازنده درکلینیک مرکزی شهر مثل اینکه گزینه مناسبیه،با توجه به اینکه هزینه کمتری هم میگیرن.

شماره هر دوچشم من 4.5با استیگمات حدود 2.5هستش،سنم سی سال.
عمل فمتو رو توی کلینیک مرکزی هم انجام میدن؟ و اینکه هرینه این عمل در این کلینیک چقدره؟
خیلی به راهنمایی هاتون نیاز دارم.
پیشاپیش ممنونم

بالا