iSight
Registered User
- نوشتهها
- 123
- لایکها
- 124
کیس شما کمی پیچیده است و بدون مطالعه دقیق پرونده شما و معاینه چشم نمیشود توصیه دقیقی کرد ولی به سوالات شما میتوان پاسخ داد:جناب @b.yasini عزیز یا جناب @iSight گرامی که تازه واردین
همون طور که قبلا هم گفتم شماره عینک چشم راستم +۸ و چپم همین حدود +۸.۲۵ هستش و تبنلی چشم هم دارم و کمی هم آستیکامات که نمی دونم چه قدره عددش فقط میدونم خیلی کمه. ضمنا یه کمی هم نیستاگموس دارم (گفتم قشنگ تکمیل همه بیماریهای مندرج تو کتابا رو داشتبه باشم بد نیست ) تو سن ۶ ماهگی عمل آب مروارید کردم ولی لنز داخل چشمی نذاشتم و تا الان که ۲۳ سالمه فقط از عینک استفاده کردم و حالا قصد دارم که لنز بذارم. (جناب یاسینی در جریان هستن.)
جناب یاسینی امروز بالاخره با یه متخصص قدامی قرنیه دیگه به نام دکتر کلارا چَن ملاقات کردم. ایشون گفت به خاطر اینکه تنبلی چشمم درمان نشده لنز Tecnis symfony Multifocal به درد من نمیخوره و باید همون گفته دکتر استاین مبنی بر اینکه لنز Monofocal با فوکوس دور بذارم و برای مطالعه از یه عینک بسیار نازکتر از اینی که الان دارم استفاده کنم رو انجام بدم. البته خانم چَن گفت که من عملت نمیکنم و توصیه هم نمیکنم چون خطر عفونت و فشار چشم داره و حتی ممکنه همین یه ذره بیناییت رو هم از دست بدی. ایشون همین طور گفتش که اگه لنز بذاری میزان بیناییت تقریبا همین بینایی که با عینک الان داری خواهد بود. البته من با یه دکتر متخصص قدامی قرنیه دیگه هم دو هفته دیگه وقت ویزیت دارم. (میخوام هر جوری هست نظر همه رو بدونم)
حالا پرسش من اینهاس که:
-آیا واقعا لنز تکنیس سمفونی به سبب اینکه من تنبلی چشم دارم به دردم نمیخوره یا اینکه چون لنزهای مولتیفوکال جدید هستن دکترا تمایل به گذاشتنش ندارن و میترسن؟
-آیا اگر لنز مونوفوکال با فوکوس دور بذارم بعدش برای دیدن چهره آدما و چیزهای نزدیکم نیاز به عینک خواهم داشت یا اینکه نه، فقط برای مطالعه و کار با کامپیوتر نیاز به عینک خواهم داشت؟
-از نظر شما چه قدر ممکنه با لنز از شماره چشم من کاسته بشه.(الان مجموع چشمام ۲۰/۶۰ هستش) بعد از عمل به نظرتون ممکنه این ۲۰/۶۰ چه قدر کاهش پیدا کنه؟
خواهش میکنم از هر کسی که تو اینترنت یا تو همین فوروم این رو میخونه پاسخ بده. و اگر هم کسی خودش تجربه لنز داخل چشمی برای دید دور اصطلاحا Monofocal IOL رو داره لطفا و خوهشا تجربش رو با من هم در جریان بذاره و منو راهنمایی کنه.
از همگی ممنون
- محدودیتی برای لنزهای مولتیفوکال برای افرادی که تنبلی چشم دارند وجود ندارد ولی در بعضی افراد بهتر است از مونوفوکال استفاده شود. بطور مثال افرادی که آب مروارید در یک چشم داشته اند یا افرادی که مجموع بینایی پایین دارند (مثل شما)
- در شرایط عادی مشکلی در دید چهره ها نخواهید داشت ولی چون دید طبیعی شما ضعیف است ممکن است کمی اذیت بشوید. احتمالا بدتر از عینک یا لنز Single vision فعلی نخواهد بود.
- همیشه ریسک از دست دادن اندکی بینایی وجود دارد. ممکن است دید شما به 20/70 یا 20/80 کاهش یابد. احتمال بهتر شدن به 20/40 نیز وجود دارد که البته اندک است. احتمالات با معاینه دقیق چشم شما مشخص می شوند.
برای شما که دید ضعیفی دارید توصیه بنده نیز مانند پزشکان شما لنز مونو و استفاده از عینک برای فاصله نزدیک است. در صورتی که شرایط چشم شما اجازه دهد شاید بتوانید بوسیله Blended vision عمق دید خود بدون عینک را افزایش دهید.