iSight
Registered User
- نوشتهها
- 123
- لایکها
- 124
سلام
من حدود 18 ماه پیش یعنی مهر 93 عمل پی ار کی کردم و الان متاسفانه دوباره چشمم ضعیف شده و می خوام(یعنی مجبورم)دوباره عینک بزنم.
خواستم بپرسم آیا عینک زدن باعث از این ضعیف تر شدن چشمم نمیشه؟ آیا روی حالت چشم و ضخامت قرنیه تاثیر نمیذاره؟
البته دوباره برگشت به عینک برام سخته ولی مجبورم با این واقعیت تلخ کنار بیام
به فکر عمل دوباره هم هستم ولی نمی دونم ضخامت قرنیه ام اجازه عمل دوباره رو میده یا نه .و نکته دوم اینکه برای عمل باید 1.5 سال از ثابت شدن شماره چشم گذشته باشه که در مورد من اینطور نیست چون تازه 1.5 سال پیش عمل کردم و در این مدت شماره چشمم همواره در حال افزایش بوده! و از 7-8 ماه بعد از عمل این ضعیف شدن در حدی وبد که برام محسوس تر بود.
این پرینت شماره چشمم 3 ماه بعد از عمله:
http://8pic.ir/images/35ealg0vbm6hm35nmh1s.jpg
اینم برای 1 سال بعد از عمل:
http://8pic.ir/images/v2xro0dlcxm2sjeyyz9x.jpg
الان که حدود 6 ماه هم از این پرینت میگذره در این مدت چشمم بازم ضعیف تر شده و به نظرم شماره هر کدوم از چشمام بین 1.5 تا 2 باشه ( با احتساب استیگمات) و در حدیه که دیگه خیلی تار می بینم مخصوصا شب ها و جاهای کم نور
شماره چشمم قبل از عمل -6.25 و -2.25 استیگمات (چشم راست) و -6.5 و -2.5 استیگمات (چشم چپ) بود و سنم موقع عمل 30 سال و محل عمل بیمارستان فارابی
علت ضعیف شدن چشمم چیه؟ سنم که موقع عمل مناسب بوده
چاره رو در چی می بینید؟ آیا بیمارستان و دکتری که منو عمل کرده در نتیجه عمل تاثیر گذار بوده؟
لطفا در مواردی که گفتم راهنمایی کنید مخصوصا عینک که آیا چاره ای جز عینک زدن برام هست یا نه
عمل شما از ابتدا خیلی موفق نبوده چون نتایج سه ماه بعد از عملتون جالب نیست. با احتساب شماره قبلی چشم شما قطعا باید جراح شما نتیجه بهتری می گرفت. چشم بعد از عمل همیشه اندکی رشد دارد که قابل پیشبینی نیست و ممکن است کمی باعث افت شود که طبیعی است و شما از این نظر هم خوش شانس نبودید چون با اینکه تغییرات شما در رنج نرمال است ولی معمولا هیچ وقت اینقدر شدید نیست. شما قطعا به عمل دوباره نیاز دارید ولی اگر فکر می کنید چشمتان در حال تغییر است باید کمی صبر کنید. شما الان که 6 ماه از آن پرینت گذشته لطفا تست دوباره انجام بدید و شماره را اینجا بگذارید. اگر تغییر محسوس نباشید قطعا توصیه میشود عمل مجدد کنید. حدود 1 تا 5 درصد افراد معمولا نیاز به عمل مجدد دارند.
اگر اطلاعاتی از پروفایل اعمال شده روی چشمتان در عمل قبلی هم دارید (یا اسکن چشم قبل و بعد از عمل) لطفا برای من بفرستید تا بتوانم بهتر راهنمایی کنم.