• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام
من حدود 18 ماه پیش یعنی مهر 93 عمل پی ار کی کردم و الان متاسفانه دوباره چشمم ضعیف شده و می خوام(یعنی مجبورم)دوباره عینک بزنم.
خواستم بپرسم آیا عینک زدن باعث از این ضعیف تر شدن چشمم نمیشه؟ آیا روی حالت چشم و ضخامت قرنیه تاثیر نمیذاره؟
البته دوباره برگشت به عینک برام سخته ولی مجبورم با این واقعیت تلخ کنار بیام
به فکر عمل دوباره هم هستم ولی نمی دونم ضخامت قرنیه ام اجازه عمل دوباره رو میده یا نه .و نکته دوم اینکه برای عمل باید 1.5 سال از ثابت شدن شماره چشم گذشته باشه که در مورد من اینطور نیست چون تازه 1.5 سال پیش عمل کردم و در این مدت شماره چشمم همواره در حال افزایش بوده! و از 7-8 ماه بعد از عمل این ضعیف شدن در حدی وبد که برام محسوس تر بود.
این پرینت شماره چشمم 3 ماه بعد از عمله:
http://8pic.ir/images/35ealg0vbm6hm35nmh1s.jpg
اینم برای 1 سال بعد از عمل:
http://8pic.ir/images/v2xro0dlcxm2sjeyyz9x.jpg

الان که حدود 6 ماه هم از این پرینت میگذره در این مدت چشمم بازم ضعیف تر شده و به نظرم شماره هر کدوم از چشمام بین 1.5 تا 2 باشه ( با احتساب استیگمات) و در حدیه که دیگه خیلی تار می بینم مخصوصا شب ها و جاهای کم نور
شماره چشمم قبل از عمل -6.25 و -2.25 استیگمات (چشم راست) و -6.5 و -2.5 استیگمات (چشم چپ) بود و سنم موقع عمل 30 سال و محل عمل بیمارستان فارابی
علت ضعیف شدن چشمم چیه؟ سنم که موقع عمل مناسب بوده
چاره رو در چی می بینید؟ آیا بیمارستان و دکتری که منو عمل کرده در نتیجه عمل تاثیر گذار بوده؟
لطفا در مواردی که گفتم راهنمایی کنید مخصوصا عینک که آیا چاره ای جز عینک زدن برام هست یا نه

عمل شما از ابتدا خیلی موفق نبوده چون نتایج سه ماه بعد از عملتون جالب نیست. با احتساب شماره قبلی چشم شما قطعا باید جراح شما نتیجه بهتری می گرفت. چشم بعد از عمل همیشه اندکی رشد دارد که قابل پیشبینی نیست و ممکن است کمی باعث افت شود که طبیعی است و شما از این نظر هم خوش شانس نبودید چون با اینکه تغییرات شما در رنج نرمال است ولی معمولا هیچ وقت اینقدر شدید نیست. شما قطعا به عمل دوباره نیاز دارید ولی اگر فکر می کنید چشمتان در حال تغییر است باید کمی صبر کنید. شما الان که 6 ماه از آن پرینت گذشته لطفا تست دوباره انجام بدید و شماره را اینجا بگذارید. اگر تغییر محسوس نباشید قطعا توصیه میشود عمل مجدد کنید. حدود 1 تا 5 درصد افراد معمولا نیاز به عمل مجدد دارند.

اگر اطلاعاتی از پروفایل اعمال شده روی چشمتان در عمل قبلی هم دارید (یا اسکن چشم قبل و بعد از عمل) لطفا برای من بفرستید تا بتوانم بهتر راهنمایی کنم.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
امکانش هست جواب من رو هم بدین؟
با توجه به پستهای این تاپیک دکتر سازنده درکلینیک مرکزی شهر مثل اینکه گزینه مناسبیه،با توجه به اینکه هزینه کمتری هم میگیرن.

شماره هر دوچشم من 4.5با استیگمات حدود 2.5هستش،سنم سی سال.
عمل فمتو رو توی کلینیک مرکزی هم انجام میدن؟ و اینکه هرینه این عمل در این کلینیک چقدره؟
خیلی به راهنمایی هاتون نیاز دارم.
پیشاپیش ممنونم
سلام
من چند ماه گذشته باکلینیک نواوران،پونک،آشنا شدم،میخواستم ببینم در مورد عملکرد این کلینیک اطلاع دارید؟ و اینکه برای عمل چشم مراجعه به چند متخصص یا فوق تخصص رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون

من با این کلینیک آشنایی ندارم ولی بهتر است حداقل نزد 3 پزشک برای مشاوره برید تا هم مطمئن باشید شرایط عمل شما مناسب است و هم تجربه ای از مقایسه پزشکان داشته باشید و پیش جراحی که مطمئن تر هستید عمل کنید.

نارنجستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نزد پزشکهای مختلف برم و پیش هرکدمم یه ازمایش بدم؟یا نه برگه ازمایشم رو پیش هر سه تا دکتر ببر؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124

نارنجستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان میخواستم بپرسم بخشی از هزینه عمل توسط بیمه تامین اجتماعی پرداخت میشه؟

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام . بنده تو همین یکی دو هفته آینده دیگه قصد دارم عمل لازیک چشم انجام بدم و دنبال دکتر مطمئن و با قیمت مناسب در تهران می گردم .... بکسی موردی دارد معرفی کند ؟!!

و اینکه بعد از عمل لیزیک چشم تا چند وقت می شود ورزش و بدنسازی رو مجددا از سر گرفت ؟!

من چشمام استیگمات بالا هست و نمره هرکدام 4 است . و ضعیفی هر چشم هم 2.5 می باشد !!

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
عمل شما از ابتدا خیلی موفق نبوده چون نتایج سه ماه بعد از عملتون جالب نیست. با احتساب شماره قبلی چشم شما قطعا باید جراح شما نتیجه بهتری می گرفت. چشم بعد از عمل همیشه اندکی رشد دارد که قابل پیشبینی نیست و ممکن است کمی باعث افت شود که طبیعی است و شما از این نظر هم خوش شانس نبودید چون با اینکه تغییرات شما در رنج نرمال است ولی معمولا هیچ وقت اینقدر شدید نیست. شما قطعا به عمل دوباره نیاز دارید ولی اگر فکر می کنید چشمتان در حال تغییر است باید کمی صبر کنید. شما الان که 6 ماه از آن پرینت گذشته لطفا تست دوباره انجام بدید و شماره را اینجا بگذارید. اگر تغییر محسوس نباشید قطعا توصیه میشود عمل مجدد کنید. حدود 1 تا 5 درصد افراد معمولا نیاز به عمل مجدد دارند.

اگر اطلاعاتی از پروفایل اعمال شده روی چشمتان در عمل قبلی هم دارید (یا اسکن چشم قبل و بعد از عمل) لطفا برای من بفرستید تا بتوانم بهتر راهنمایی کنم.
سلام
این نتیجه تست اپتومتریست برای امروز هست:
http://8pic.ir/images/ks3t0nkrdqms6eoqbvd3.jpg
شماره چشم همونه که بولد شده دیگه؟ چشم راست 1.25 نزدیک بینی و 0.5 آستیگمات و چشم چپ 1 نزدیک بینی و 0.75 آستیگمات. درست میگم؟اگر غلط بود تصحیح کنید.
یعنی چشم راست 0.5 نمره نسبت به 6 ماه قبل ضعیفتر شده
اینم که گزارش 3 ماه بعد از عمل:
و 1 سال بعد از عمل:
با توجه به این 3 پرینت شماره چشمم هنوز در حال افزایشه درسته؟و چون شمارش ثابت نشده باید فعلا صبر کنم و عمل نکنم؟
اسکن چشم و نتیجه بقیه آزمایشات تو پروندمه تو بیمارستان و بهشون دسترسی ندارم. شاید چند روز بعد که رفتم بتونم یه نگاه بهشون بندازم اطلاعاتش رو براتون بفرستم.
با توجه به افت دیدم مجبورم فعلا عینک بزنم. چون شب ها و همینطور موقع مطالعه و کار با کامپیوتر و تماشای تلویزیون از دور دیدم خیلی مطلوب نیست. نظرتون در مورد عینک زدن چیه؟ عینک بزنم باعث نمیشه شماره چشمم از این بیشتر بشه یا سرعت رشدش بیشتر بشه؟ روی قرنیه و حالت چشم تاثیر نمیذاره که نشه بعدا عمل کرد؟
----

نوع دستگاه لیزر اگزایمر و دقت دکتر موفع عمل و طول مدت عمل و نوع تراشی که به قرنیه میده در نتیجه طولانی مدت عمل تاثیر داره؟چون در مورد تراش نامنظم قرنیه هم یه چیزایی خوندم. یعنی اگه تو یه بیمارستان بهتر عمل می کردم ممکن بود الان چشمم ضعیف نمیشد؟
برای بالاتر نرفتن و ثابت موندن شماره چشم نمیشه کاری کرد؟

Last edited:

elnazp1005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقای مهندس یاسینی.سوالی داشتم.آیا دستگاه برای عمل ریلکس اصفهان هست.اگه نیست امکان اینکه امسال اصفهان بیادهست یا نه ؟.وسوال دیگه اینکه دستگاهی که واسه این عمل توی بیمارستان نگاه هست جدیده یا قدیمی.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام . بنده تو همین یکی دو هفته آینده دیگه قصد دارم عمل لازیک چشم انجام بدم و دنبال دکتر مطمئن و با قیمت مناسب در تهران می گردم .... بکسی موردی دارد معرفی کند ؟!!

و اینکه بعد از عمل لیزیک چشم تا چند وقت می شود ورزش و بدنسازی رو مجددا از سر گرفت ؟!

من چشمام استیگمات بالا هست و نمره هرکدام 4 است . و ضعیفی هر چشم هم 2.5 می باشد !!

بعد از لیزیک (LASIK) ورزش بدون برخورد (مانند بدنسازی) را میتوان بعد از 24 یا 48 ساعت انجام داد. برای ورزش های با برخورد مثل ورزش های توپی مثل فوتبال یا بسکتبال بهتر است یک هفته صبر شود. برای بوکس و ورزش های رزمی حدود یک ماه صبر کنید و شنا را فقط بعد از تایید پزشک انجام دهید. با آستیگمات 4 حتما عمل Wavefront guided انجام دهید.

Last edited:

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام
این نتیجه تست اپتومتریست برای امروز هست:
http://8pic.ir/images/ks3t0nkrdqms6eoqbvd3.jpg
شماره چشم همونه که بولد شده دیگه؟ چشم راست 1.25 نزدیک بینی و 0.5 آستیگمات و چشم چپ 1 نزدیک بینی و 0.75 آستیگمات. درست میگم؟اگر غلط بود تصحیح کنید.
یعنی چشم راست 0.5 نمره نسبت به 6 ماه قبل ضعیفتر شده
اینم که گزارش 3 ماه بعد از عمل:
و 1 سال بعد از عمل:
با توجه به این 3 پرینت شماره چشمم هنوز در حال افزایشه درسته؟و چون شمارش ثابت نشده باید فعلا صبر کنم و عمل نکنم؟
اسکن چشم و نتیجه بقیه آزمایشات تو پروندمه تو بیمارستان و بهشون دسترسی ندارم. شاید چند روز بعد که رفتم بتونم یه نگاه بهشون بندازم اطلاعاتش رو براتون بفرستم.
با توجه به افت دیدم مجبورم فعلا عینک بزنم. چون شب ها و همینطور موقع مطالعه و کار با کامپیوتر و تماشای تلویزیون از دور دیدم خیلی مطلوب نیست. نظرتون در مورد عینک زدن چیه؟ عینک بزنم باعث نمیشه شماره چشمم از این بیشتر بشه یا سرعت رشدش بیشتر بشه؟ روی قرنیه و حالت چشم تاثیر نمیذاره که نشه بعدا عمل کرد؟
----

نوع دستگاه لیزر اگزایمر و دقت دکتر موفع عمل و طول مدت عمل و نوع تراشی که به قرنیه میده در نتیجه طولانی مدت عمل تاثیر داره؟چون در مورد تراش نامنظم قرنیه هم یه چیزایی خوندم. یعنی اگه تو یه بیمارستان بهتر عمل می کردم ممکن بود الان چشمم ضعیف نمیشد؟
برای بالاتر نرفتن و ثابت موندن شماره چشم نمیشه کاری کرد؟

بله باید صبر کنید چون شماره چشمتون هنوز در حال تغییر است. عینک زدن تغییری در چشم شما ایجاد نخواهد کرد پس اگر نیاز به عینک هست حتما استفاده کنید.

نوع دستگاه اگزایمر، معاینات انجام شده، پروفایل انتخابی، سایز Optical zone و سایر فاکتورها در نتیجه طولانی مدت دخیل هستند. این احتمال وجود دارد که پزشک شما از پروفایل های استاندارد برای چشم شما استفاده کرده که مناسب نبوده ولی فقط با معاینه مشخص میشود. در چشم های متفاوت از پروفایل های متفاوت باید استفاده شود. با معاینه چشم شما و مقایسه با اسکن های قبل و بعد از عمل میتوان فهمید تغییر شماره چشم شما در چه قسمتی از چشم صورت می گیرد (قرنیه یا کل ساختار چشم) که حتما قبل از عمل مجدد باید معاینه شود. اگر نزد پزشک بهتری عمل می کردید احتمال این مشکلات کمتر میشد گرچه تضمینی در کار نیست و باید علت مشکل شما کشف شود. کاری برای ثابت نگه داشتن چشم نمیتوانید انجام دهید.

آیا شما یا خانواده افرادی دیابت دارند؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام آقای مهندس یاسینی.سوالی داشتم.آیا دستگاه برای عمل ریلکس اصفهان هست.اگه نیست امکان اینکه امسال اصفهان بیادهست یا نه ؟.وسوال دیگه اینکه دستگاهی که واسه این عمل توی بیمارستان نگاه هست جدیده یا قدیمی.

بنده از اصفهان آگاهی ندارم ولی عمل ریلکس فقط با یک دستگاه Zeiss Visumax در جهان انجام میشود که مدل جدید و قدیمی ندارد. حتما توصیه میشود نزد پزشکی عمل کنید که تجربه حداقل چند صد عمل ریلکس را داشته باشد چون نسبت به لیزیک یا PRK عمل دشوارتری است و سطح تسلط جراح در نتیجه نهایی شما تاثیر محسوس تری خواهد داشت.

elnazp1005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
@iSight
اگ جواب سوال من رو میدونید میشه لطف کنید بگید
آیا دستگاه برای عمل ریلکس اصفهان هست.اگه نیست امکان اینکه امسال اصفهان بیادهست یا نه ؟.وسوال دیگه اینکه دستگاهی که واسه این عمل توی بیمارستان نگاه هست جدیده یا قدیمی.

elnazp1005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه دکتری که باتجربه در این عمل هست و شما تایید میکنید را معرفی کنید.

elnazp1005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون.با توجه به اینکه شما فرمودید انجام این عمل مشکل تر است .بنظرتون انتخاب این عمل بجای لیزیک عاقلانه هست یا نه؟مرسی

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بعد از لیزیک (LASIK) ورزش بدون برخورد (مانند بدنسازی) را میتوان بعد از 24 یا 48 ساعت انجام داد. برای ورزش های با برخورد مثل ورزش های توپی مثل فوتبال یا بسکتبال بهتر است یک هفته صبر شود. برای بوکس و ورزش های رزمی حدود یک ماه صبر کنید و شنا را فقط بعد از تایید پزشک انجام دهید. با آستیگمات 4 حتما عمل Wavefront guided انجام دهید.
ممنون از شما .. شما خودتون پزشک هستید ؟! پزشک خوب و با تجربه در تهران سراغ ندارید ؟!

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون از جوابتون.با توجه به اینکه شما فرمودید انجام این عمل مشکل تر است .بنظرتون انتخاب این عمل بجای لیزیک عاقلانه هست یا نه؟مرسی
اگر جراح باتجربه باشد صد درصد نسبت به هر عمل دیگر از جمله لیزیک توصیه میشود چون مزایای بیشتری دارد. متاسفانه بنده اطلاعی از جراحان ریلکس در ایران ندارم.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
بله باید صبر کنید چون شماره چشمتون هنوز در حال تغییر است. عینک زدن تغییری در چشم شما ایجاد نخواهد کرد پس اگر نیاز به عینک هست حتما استفاده کنید.

نوع دستگاه اگزایمر، معاینات انجام شده، پروفایل انتخابی، سایز Optical zone و سایر فاکتورها در نتیجه طولانی مدت دخیل هستند. این احتمال وجود دارد که پزشک شما از پروفایل های استاندارد برای چشم شما استفاده کرده که مناسب نبوده ولی فقط با معاینه مشخص میشود. در چشم های متفاوت از پروفایل های متفاوت باید استفاده شود. با معاینه چشم شما و مقایسه با اسکن های قبل و بعد از عمل میتوان فهمید تغییر شماره چشم شما در چه قسمتی از چشم صورت می گیرد (قرنیه یا کل ساختار چشم) که حتما قبل از عمل مجدد باید معاینه شود. اگر نزد پزشک بهتری عمل می کردید احتمال این مشکلات کمتر میشد گرچه تضمینی در کار نیست و باید علت مشکل شما کشف شود. کاری برای ثابت نگه داشتن چشم نمیتوانید انجام دهید.

آیا شما یا خانواده افرادی دیابت دارند؟
ممنون از توضیحاتتون
نه از اعضای خانواده کسی دیابت نداره

elnazp1005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون.آیا جایی یا کسی رو میشناسید که من در این مورد بتونم ازشون کمک بگیرم یا مشورت کنم؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون از توضیحاتتون
نه از اعضای خانواده کسی دیابت نداره
چشم شما باید معاینه بشه تا متوجه بشویم تغییرات در شماره از کجای چشم شما ریشه گرفته است. شما نیاز است اسکن های قبل از عمل را از پزشک خود بگیرید و بعد نزد پزشک بهتری مراجعه کنید.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون از جوابتون.آیا جایی یا کسی رو میشناسید که من در این مورد بتونم ازشون کمک بگیرم یا مشورت کنم؟
متاسفانه خیر وگرنه بهتون اطلاعات میدادم. اگر شماره چشمتان را بگذارید میتوانم توصیه کنم عمل ریلکس آیا بصورت محسوس بهتر از لیزیک خواهد بود یا خیر.

بالا