poorya0014
Registered User
عینک شما برای 6 متر تنظیم شده و این فاصله نزدیک نیست. عینک هایی که برای فاصله نزدیک تنظیم می شوند معمولا بین نیم تا یک متر تنظیم می شوند. تنظیم کردن فاصله برای IOL ها کمی پیچیده تر است و شما مطمئن باشید شیوه IOL Master Test نتیجه بسیار خوبی به شما میدهد. لندن برای عمل های چشم پیشرفته ترین شهر دنیاست (اگر تصمیم گرفتید در لندن دنبال پزشک برگردید به من پیام بدید میتوانم چند پزشک عالی معرفی کنم). سیستم های پزشکی دولتی متاسفانه همیشه پیچیدگی زیاد و زمان تاخیر بالا دارند و معمولا مدرن ترین شیوه ها را هم بکار نمی گیرند و کارشان متوسط است. معمولا بهتر است با هزینه شخصی به کلینیک های خصوصی مراجعه شود.
خیر. شوربختانه من در حال حاضر نمیتونم به لندن سفر کنم ولی اگر میشه شما بهم در اونجا پزشک خوب (اگر ایرانی باشه که چه بهتر اگر هم نبود مهم نیست) معرفی کنید. شاید تلفنی بتونم نظرشون رو بگیرم. اگر واقعا دیدم که با چیزی که پزشک فعلیم میگه، متفاوته و بهتره قطعا تمام تلاشم رو خواهم کرد بتونم به لندن برم.
احتمال چنین مشکلاتی بسیار پایین است. سالانه میلیون ها جراحی آب مروارید در جهان صورت می گیرد و 99.9 درصد آنها نتیجه مطلوب می گیرند. شما ذهنتان را درگیر چنین احتمالاتی نکنید معمولا مشکلاتی که به تخلیه چشم ختم شود موارد بسیار خاص است که قبل از عمل باید در معاینات مشخص شود یا مربوط به اشتباهات جراحان است.
امیدوارم همینطور که شما میگید بشه. ولی به خدا شما تو زندگی من نبودید! اینقدر بد شانسم که اگه نیم درصد هم احتمال باشه چیزی در رابطه با من خراب بشه، تمام قوانین ریاضی و کائنات دست به دست هم میدن تا اون نیم درصد کار خودشو بکنه. حالا من هنوز منتظر تماس از انستیتوی دکتر استاین هستم که ببینم چه لنزی رو ایشون توصیه کردن. البته اون دفعه بهم گفتن که جدیدترین لنزه و معمولا هم از شرکت AMO هستش. تو سایت London Eye Hospital راجع به لنزهایی که با نور فرابنفش یا اشعه آبی یا همچین چیزی بعد از کاشت تو چشم کالیبره میشن نوشته بود. و میگفت که اینها جدید هستن و کیفیت HD دارن و از این چیزا.