• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان بهترین دکتر برای قوز قرنیه و کاشت لنز در اصفهان بعد از دکتر قریشی کیست ؟

s o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال درباره جراحی لازک داشتم میتونم بپرسم؟

s o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید. من نمره ی چشمام 1و1/25 نزدیک بین است بدون عینک دیدم خوب وچون از عینک متنفرم میخوام چشمامو عمل کنم .برای من لازک بهتر است یا لیریک؟ و آیا این درسته که در جراحی 0/5نمره خطا وجود داره؟؟و هزینه عمل لازک الان چقدره؟سپاس بیکران هرکی میتونه راهنمایی کنه

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight
با سلامی دوباره

من دقیقا برای ۲۱ ژوئن وقت جراحی با دکتر استاین داشتم (که پیشنهادشون لنز Alcon Anterior Chamber بود) و همین طور از دکتر روتمن پیشنهاد لنز Artisan رو داشتم. از اون‌جایی که نظر این دو گرامی متفاوت بود، من خواستم یه نظر سومی هم بگیرم. بنابراین وقت جراحی رو کنسل کردم و بعد از کلی تحقیق با یه "جراح موارد دشوار" یا "complex surgeon" به نام دکتر آکی احمد، Dr. Ike Ahmed وقت گرفتم برای ۲۱ اکتبر یعنی تقریبا ۴ ماه بعد! ایشون گویا جراح جراحان تشریف دارند! :) به زبون ساده یعنی هر کی خراب می‌کنه، یا مشکل چشم خیلی پیچیده باشه، می‌فرسته پیش ایشون. یه خوبی دیگه اینه که ایشون تخصصش سگمان قدامی (مورد نیاز من) هست و اینکه ایشون از سراسر جهان ارجاع بیمار داره. اگر سرچ کنید می‌بینید رزومش رو. از نظر حاذق بودنش که صد در صد اطمینان دارم، چون با ۲ تا از مریضای دکتر خودم یعنی دکتر استاین صحبت می‌کردم که به دکتر احمد ارجاع شده بودن. (دکتر استاین گویا فقط لنز رو کار می‌ذارن و درآوردنش رو در صورتی که مریض ناراضی باشه، بلد نیستن!!) همین من رو مطمئن‌تر هم کرد. اما مشکل اینه که دکتر احمد قبل از اینکه من رو برای مشاوره ببینه، درخواست ۶ تا تست داده که بیمه پول ۳ تاش رو می‌ده و ۳ تای دیگه رو کاور نمی کنه. تست‌ها هم این‌ها هستن:
1- UBM Test (covered)
2- A-Scan (covered)
3- Macular OCT (covered)
4- ECC Test (125$)
5- PAM Test (100$)
6- Atlas Topography Test(125$)
روی هم ۳۵۰ دلار هزینه تست‌هایی هست که کاور نیستن اگه خاطرتون باشه گفتید که به جای A-Scan, تست IOLMaster رو بدم که دقیق‌تر هستش. حالا سوال من اینه که از میون این همه تست، هیچ کدومشون برای تعیین قدرت لنز نیست (به غیر از ای اسکن)؟ منظورم اینه که چون ایشون قبل از تصمیم‌گیری برای لنز این تست‌ها رو درخواست دادن، آیا ممکنه برای تعیین قدرت لنز، تست آی او ال مستر رو هم بخوان؟
این رو هم اضافه کنم که من مجازم اون سه تا تست پولی رو انجام ندم ولی گفتن دقیق نخواهد بود و نتیجه دلخواه رو به دست نخواهم آورد. ضمن اینکه ایشون خودش راغب به انجام همه تست‌ها و نه فقط اون سه تست اولی هست. البته من هنوز ایشون رو ندیدم و ایشون با دیدن ارجاع‌نامه من از اپتومتریستم، این نظر رو دادن. یه سوال هم داشتم که شاید بی‌ربط باشه ولی می خواستم بدونم آیا این تست‌ها رو تو ایران هم داریم؟

پیشاپیش ممنونم.

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دوستان نمره آستیگمات همون نمره چشم میشه ؟ چون جند روز پیش رفتم دکتر گفت یکی از چشمات آستیگمات 5.5 یکی هم 2.5 خیلی شوکه شدم چون پنج سال پیش نمره چشمام 1.5 و 1 بود. من عینک نمی زنم .نزدیک رو خوب می بینم ولی فاصله های دور رو کمی تار می بینم .قیافه افراد رو هم از فاصله 5 متری تشخیص میدم. این دکتره هم دستگاه نمره سنجش رو خیلی زود تغییر می داد نمی دونم درست تشخیص داد یا نه

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان نمره آستیگمات همون نمره چشم میشه ؟ چون جند روز پیش رفتم دکتر گفت یکی از چشمات آستیگمات 5.5 یکی هم 2.5 خیلی شوکه شدم چون پنج سال پیش نمره چشمام 1.5 و 1 بود. من عینک نمی زنم .نزدیک رو خوب می بینم ولی فاصله های دور رو کمی تار می بینم .قیافه افراد رو هم از فاصله 5 متری تشخیص میدم. این دکتره هم دستگاه نمره سنجش رو خیلی زود تغییر می داد نمی دونم درست تشخیص داد یا نه
عیوب انکساری چشم سه دسته است :

نزدیک بینی - دوربینی - آستیگمات

در بیشتر بیماران نزدیک بینی یا دوربینی با آستیگمات همراه است ولی در برخی فقط یکی از این عیوب همراه است که احتمالا شما فقط آستیگمات دارید

mona jk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دکتر گرامی.
من 26 سالم هستم و شماره چشمم نزدیک 5 ,با استیگماتی کمتر از 2 .
چندی پیش به کلینیک نور مراجعه کردم و ویزیت شدم ,خدا رو شکر شرایط عمل رو داشتم. من مایل به انجام عمل توسط دکتر هاشمی هستم ولی توسط تیم پزشکی ایشون و دکتر میرعشقی معاینه شدم.
ایشون به من گفتند که شرایط عمل برای prk و فمتولیزیک رو دارم ولی اگر مشکل مالی ندارم بهتره عمل فمتو رو انجام بدم. با توجه به اینکه هزینه عمل برایم مهم نیست میخواستم بدونم شما کدوم عمل رو توصیه میکنید؟ و عمیقا و حقیقتا کدوم یک از این دو عمل مناسب یا بهتر هستند؟
البته میدونم که دوران نقاهت پس از عمل فمتو به مراتب کمتر هست. اما مواردی خواندم و شنیدم که صحت اون رو نمیدونم.
مثلا اینکه اون فلاپی که در عمل فمتو برداشته میشه و بجای خودش بازگشته میشه خیلی منو می ترسونه! جایی خوندم که ممکنه بر اثر ضربه این فلاپ جابه جا بشه و اینکه ممکنه خطرات احتمالی مربوط به قرنیه در عمل فمتو,در اینده بیشتر باشه.
لطفا منو در این زمینه راهنمایی بفرمایید چون خیلی نگرانم.
مورد بعدی اینکه من از شهرستان میخوام مراجعه کنم و ایا مکان و دکتر خوبی رو برای عمل انتخاب کردم؟ ( کلینیک نور- دکتر هاشمی)
و در اخر ایا بعد از عمل های سطحی و عمقی چشم میتوان عمل جراحی ببینی یا موارد مربوط به دندان پزشکی رو انجام داد؟

پیش تر از پاسخ گویی و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.

Last edited:

Vahidassadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام بنده یک پسر 26ساله هستم و از 17سالگی عینک میزنم میخواستم عمل کنم چشمامو لطفا راهنمایی کنین چه نوع عملی برای من مناسبه
چشم راستم3.5 و چشم چپم 3.75 استیگمات هست. نزدیک دوسال یا بیشتر هست که نمره چشمم تغییر نداشته حالا میخواستم بدونم میتونم عمل کنم یا نه؟
ی تماس با مرکز نو آوران داشتم گفتن با دستگاه الگرتو عمل میکنیم 97 درصد تضمین بدون بازگشت نمره چشم .ولی اسم دکترشونو پرسیدم دلیل اوردن که نگن ... گفتن با تخفیف پنجاه درصدی .یک میلیون و چهارصد و نودتومن.
ی جا دیگه پرسیدم مرکز نور گفتن prk جدید با دوره نقاهت کوتاه.دکتر امان زاده اگر درست گفته باشم .
ی عمل لیزیک فمتو هم تو همین سایت باهاش اشنا شدم . خواستم بدونم چه روشی برام مناسبه؟
یا تشکر فراوان لطفا پاسخ بنده را بدید خیلی برام مهمه . میخوام اقدام کنم.

Vahidassadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام بنده یک پسر 26ساله هستم و از 17سالگی عینک میزنم میخواستم عمل کنم چشمامو لطفا راهنمایی کنین چه نوع عملی برای من مناسبه
چشم راستم3.5 و چشم چپم 3.75 استیگمات هست. نزدیک دوسال یا بیشتر هست که نمره چشمم تغییر نداشته حالا میخواستم بدونم میتونم عمل کنم یا نه؟
ی تماس با مرکز نو آوران داشتم گفتن با دستگاه الگرتو عمل میکنیم 97 درصد تضمین بدون بازگشت نمره چشم .ولی اسم دکترشونو پرسیدم دلیل اوردن که نگن ... گفتن با تخفیف پنجاه درصدی .یک میلیون و چهارصد و نودتومن.
ی جا دیگه پرسیدم مرکز نور گفتن prk جدید با دوره نقاهت کوتاه.دکتر امان زاده اگر درست گفته باشم .
ی عمل لیزیک فمتو هم تو همین سایت باهاش اشنا شدم . خواستم بدونم چه روشی برام مناسبه؟
یا تشکر فراوان لطفا پاسخ بنده را بدید خیلی برام مهمه . میخوام اقدام کنم

Hamid113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز.
یکی از بستگان دچار سوختگی قرنیه و از بین رفتن سلول بنیادی چشم شده است.
شما برای مراحل درمان چه مرکزی و چه دکتری رو پیشنهاد میکنید
باید هر چه زودتر اقدام کنیم ممنون میشم اگر کمک کنید.
باتشکر

Vahidassadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام مجدد و عرض خدا قوا ب پزشکان و دوستان گرامی. من چند روزه دارم مدام سر میزنم.
بنظر میرسه مشغله کاری عزیزان پاسخگوی این تاپیک زیاده. امیدوارم هرچه سریع تر شاهد حضور مجددشون باشیم

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام مجدد و عرض خدا قوا ب پزشکان و دوستان گرامی. من چند روزه دارم مدام سر میزنم.
بنظر میرسه مشغله کاری عزیزان پاسخگوی این تاپیک زیاده. امیدوارم هرچه سریع تر شاهد حضور مجددشون باشیم
با عرض پوزش من مسافرت بودم. از الان در خدمت عزیزان هستم.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
یا تشکر فراوان لطفا پاسخ بنده را بدید خیلی برام مهمه . میخوام اقدام کنم
فمتولیزیک احتمالا مناسبترین روش است اگر شرایطش را داشته باشید. PRK جدید هم که میگویند تفاوت در لیزر اگزمر است و همان لیزر در لیزیک استفاده میشود و نقاهت تغییر محسوسی ندارد.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام خدمت شما دکتر گرامی.
من 26 سالم هستم و شماره چشمم نزدیک 5 ,با استیگماتی کمتر از 2 .
چندی پیش به کلینیک نور مراجعه کردم و ویزیت شدم ,خدا رو شکر شرایط عمل رو داشتم. من مایل به انجام عمل توسط دکتر هاشمی هستم ولی توسط تیم پزشکی ایشون و دکتر میرعشقی معاینه شدم.
ایشون به من گفتند که شرایط عمل برای prk و فمتولیزیک رو دارم ولی اگر مشکل مالی ندارم بهتره عمل فمتو رو انجام بدم. با توجه به اینکه هزینه عمل برایم مهم نیست میخواستم بدونم شما کدوم عمل رو توصیه میکنید؟ و عمیقا و حقیقتا کدوم یک از این دو عمل مناسب یا بهتر هستند؟
البته میدونم که دوران نقاهت پس از عمل فمتو به مراتب کمتر هست. اما مواردی خواندم و شنیدم که صحت اون رو نمیدونم.
مثلا اینکه اون فلاپی که در عمل فمتو برداشته میشه و بجای خودش بازگشته میشه خیلی منو می ترسونه! جایی خوندم که ممکنه بر اثر ضربه این فلاپ جابه جا بشه و اینکه ممکنه خطرات احتمالی مربوط به قرنیه در عمل فمتو,در اینده بیشتر باشه.
لطفا منو در این زمینه راهنمایی بفرمایید چون خیلی نگرانم.
مورد بعدی اینکه من از شهرستان میخوام مراجعه کنم و ایا مکان و دکتر خوبی رو برای عمل انتخاب کردم؟ ( کلینیک نور- دکتر هاشمی)
و در اخر ایا بعد از عمل های سطحی و عمقی چشم میتوان عمل جراحی ببینی یا موارد مربوط به دندان پزشکی رو انجام داد؟

پیش تر از پاسخ گویی و راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.
بله فمتو مناسبتر است. ضربه ای که باعث میشود Flap جابجا شود بسیار سنگین است اگر بوکس حرفه ای یا سایر ورزشهای رزمی کار میکنید شاید جای نگرانی باشد در غیر این صورت نگران نباشید. برای دندانپزشکی هم بهتر است حداقل سه روز بعد از عمل صبر کنید.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
جناب @iSight
با سلامی دوباره

من دقیقا برای ۲۱ ژوئن وقت جراحی با دکتر استاین داشتم (که پیشنهادشون لنز Alcon Anterior Chamber بود) و همین طور از دکتر روتمن پیشنهاد لنز Artisan رو داشتم. از اون‌جایی که نظر این دو گرامی متفاوت بود، من خواستم یه نظر سومی هم بگیرم. بنابراین وقت جراحی رو کنسل کردم و بعد از کلی تحقیق با یه "جراح موارد دشوار" یا "complex surgeon" به نام دکتر آکی احمد، Dr. Ike Ahmed وقت گرفتم برای ۲۱ اکتبر یعنی تقریبا ۴ ماه بعد! ایشون گویا جراح جراحان تشریف دارند! :) به زبون ساده یعنی هر کی خراب می‌کنه، یا مشکل چشم خیلی پیچیده باشه، می‌فرسته پیش ایشون. یه خوبی دیگه اینه که ایشون تخصصش سگمان قدامی (مورد نیاز من) هست و اینکه ایشون از سراسر جهان ارجاع بیمار داره. اگر سرچ کنید می‌بینید رزومش رو. از نظر حاذق بودنش که صد در صد اطمینان دارم، چون با ۲ تا از مریضای دکتر خودم یعنی دکتر استاین صحبت می‌کردم که به دکتر احمد ارجاع شده بودن. (دکتر استاین گویا فقط لنز رو کار می‌ذارن و درآوردنش رو در صورتی که مریض ناراضی باشه، بلد نیستن!!) همین من رو مطمئن‌تر هم کرد. اما مشکل اینه که دکتر احمد قبل از اینکه من رو برای مشاوره ببینه، درخواست ۶ تا تست داده که بیمه پول ۳ تاش رو می‌ده و ۳ تای دیگه رو کاور نمی کنه. تست‌ها هم این‌ها هستن:
1- UBM Test (covered)
2- A-Scan (covered)
3- Macular OCT (covered)
4- ECC Test (125$)
5- PAM Test (100$)
6- Atlas Topography Test(125$)
روی هم ۳۵۰ دلار هزینه تست‌هایی هست که کاور نیستن اگه خاطرتون باشه گفتید که به جای A-Scan, تست IOLMaster رو بدم که دقیق‌تر هستش. حالا سوال من اینه که از میون این همه تست، هیچ کدومشون برای تعیین قدرت لنز نیست (به غیر از ای اسکن)؟ منظورم اینه که چون ایشون قبل از تصمیم‌گیری برای لنز این تست‌ها رو درخواست دادن، آیا ممکنه برای تعیین قدرت لنز، تست آی او ال مستر رو هم بخوان؟
این رو هم اضافه کنم که من مجازم اون سه تا تست پولی رو انجام ندم ولی گفتن دقیق نخواهد بود و نتیجه دلخواه رو به دست نخواهم آورد. ضمن اینکه ایشون خودش راغب به انجام همه تست‌ها و نه فقط اون سه تست اولی هست. البته من هنوز ایشون رو ندیدم و ایشون با دیدن ارجاع‌نامه من از اپتومتریستم، این نظر رو دادن. یه سوال هم داشتم که شاید بی‌ربط باشه ولی می خواستم بدونم آیا این تست‌ها رو تو ایران هم داریم؟

پیشاپیش ممنونم.
تست ECC برای تشخیص قدرت لنز نیست بلکه تست برای سنجش سلول های چشم شما در لایه سطح درونی قرنیه است که ضروری نیست ولی خوب است انجام بدهید. پزشکان خوب معمولا همیشه این تست را انجام میدهند. اگر آستیگماتیسم نامنظم در سطح داخلی قرنیه وجود داشته باشد با این تتست مشخص میشود. تست PAM برای تشخیص قدرت لنز است که تست مناسبی است و برای اطمینان از صحت قدرت لنز بکار می رود. تست توپوگرافی برای سنجش سطح قرنیه است که باعث میشود نمره های نامنظم در سطح قرنیه مشخص شوند. این سه تست برای عمل شما مناسب هستند. توصیه میکنم انجام بدهید. اگر لازم است دو تا را انجام بدهید ECC اهمیت کمتر در دقت لنز شما دارد. برای افراد عادی شاید این تستها تفاوت بین 20/20 و 20/16 باشد که خیلی مهم نیست ولی اگر درست یادم باشد شما بهترین دیدتان 20/60 بود که شاید این تست ها کمک کنند به 20/40 یا 20/50 برسید. با خود پزشک صحبت کنید در این باره.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

مدتها قبل با خوندن مقاله سایت زیر من از انجام عمل لیزیک منصرف شدم و به دنبال

لنزهای Progressive رفتم.

http://www.eynak.com/n/92

سوالم این هست که با توجه به مقاله بالا آیا تکنولوژی به حدی رسیده که بشه به

این عمل جراحی اطمینان کرد؟

آیا در روش لیزیک مشکل دوبینی و مگس پران هم قابل رفع شدن هست؟

جدیدترین تکنولوژی برای انجام این عمل در حال حاضر چیه و در کشور وجود داره؟

بهترین پزشگان و مراکز درمانی کشور در این زمینه چه کسانی هستند؟

فهیمه.مقدم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، ممنون بابت اطلاعاتتون.
برای مادرم تشخیص گلوکوم در بیمارستان هلال احمر تهران پارس،دکتر جمشیدی گذاشتن. البته گفتن در معرض این بیماری هست و باید عمل لیزر انجام بشه. میخوام راهنماییم کنین که آیا درمان دارویی یا جراحی؟
و اینکه تگه بخوام در بیمارستان نور این کار رو انجام بدیم، چه کسی رو شما برای گلوکوم معرفی میکنید؟ دکتر کوچکی رو به من معرفی کردن، ولی خب ما شناختی نداریم که آیا همون تهرانپارس،دکتر جمشیدی جراحی کنند یا اینکه در بیمارستان نور مشاوره بشند که آیا جراحی لازمه یا درمان دارویی.. پزشک متخصص این کار رو هم نمیشناسیم..
لطفا راهنماییمون کنید، متشکرم

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام

مدتها قبل با خوندن مقاله سایت زیر من از انجام عمل لیزیک منصرف شدم و به دنبال

لنزهای Progressive رفتم.

http://www.eynak.com/n/92

سوالم این هست که با توجه به مقاله بالا آیا تکنولوژی به حدی رسیده که بشه به

این عمل جراحی اطمینان کرد؟

آیا در روش لیزیک مشکل دوبینی و مگس پران هم قابل رفع شدن هست؟

جدیدترین تکنولوژی برای انجام این عمل در حال حاضر چیه و در کشور وجود داره؟

بهترین پزشگان و مراکز درمانی کشور در این زمینه چه کسانی هستند؟

مقاله با دید مطلقا منفی نوشته شده است. اکثر نکات منفی در آزمایشات قبل از عمل قابل تشخیص هستند. هر شخصی کاندید خوبی برای لیزیک نیست. اکثر مشکلات لیزیک ناشی از عمل کردن افرادی است که کاندید مناسب نبوده اند یا استفاده از پروفایل های نامناسب برای افرادی که نیاز به پروفایل های ویژه دارند. در صورتی که شما قبل از عمل به خوبی اسکرین شوید و پزشک شما درک کافی از پروفایل های ویژه داشته باشد ریسک های عمل بسیار کم است. جدیدترین تکنولوژی Relex Smile است که متاسفانه در کشور در سطح گسترده قابل دسترسی نیست.
مشکل دوبینی دلایل مختلفی دارد که قابل درمان است. مگس پران هم قابل درمان است ولی هیچ کدام معمولا با عمل لیزیک تصحیح نمی شوند (مگر اینکه مشکل دوبینی شما به دلیل توپوگرافی نامنظم سطح قرنیه باشد). باید چشم شما معاینه شود. راه های متفاوتی برای درمان این مشکلات وجود دارد.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام، ممنون بابت اطلاعاتتون.
برای مادرم تشخیص گلوکوم در بیمارستان هلال احمر تهران پارس،دکتر جمشیدی گذاشتن. البته گفتن در معرض این بیماری هست و باید عمل لیزر انجام بشه. میخوام راهنماییم کنین که آیا درمان دارویی یا جراحی؟
و اینکه تگه بخوام در بیمارستان نور این کار رو انجام بدیم، چه کسی رو شما برای گلوکوم معرفی میکنید؟ دکتر کوچکی رو به من معرفی کردن، ولی خب ما شناختی نداریم که آیا همون تهرانپارس،دکتر جمشیدی جراحی کنند یا اینکه در بیمارستان نور مشاوره بشند که آیا جراحی لازمه یا درمان دارویی.. پزشک متخصص این کار رو هم نمیشناسیم..
لطفا راهنماییمون کنید، متشکرم
درمان گلوکوما بستگی به میزان پیشرفت این بیماری در چشم دارد. برای بعضی افراد درمان دارویی جوابگوست ولی اگر پیشرفته تر باشد به جراحی نیاز است. شما نزد پزشک دومی هم بروید و نظر بگیرید و اگر توصیه آنها هم جراحی بود حتما جراحی کنید.

بالا