poorya0014
Registered User
همونطور که خودتون در پست بعدی گفتین این لنزها Spherical هستند و Aspheric نیستند و برای شماره شما حتما باید لنز Aspheric استفاده کنید که گران قیمت تر است ولی حتما ارزشش را دارد. ببینید در سیستم های دولتی چیزی بهتر از این نصیبتان نمی شود. اگه بهتر از این میخواید باید خودتون برید جای خصوصی تا جدیدترین تکنولوژی برایتان استفاده شود.
اتفاقا هر دو جایی که رفتم خصوصی بودن و جالبه که قیمتهای دکتر استاین معمولا چون تجهیزاتش به روزتره و همینطور هم ۳۰ سال سابقه داره یه کم بیشتره ولی بیشتر مریضاش از پرداخت این پولها راضی بودن. اما با این حال حتی وقتی خودم پافشاری کردم روی مولتی فوکال مثل تکنیس، گفتن نه. ایشون گفت که capsular bag شما توانایی نگهداری لنز رو نداره و باید در قسمت anterior chamber که همون اتاق قدامی هست لنز بذارن. ضمن اینکه تا اونجا که من میدونم لنزهای آسفریک رو بیمه اینجا کاملا کاور میکنه. در حقیقت بیمه اینجا هرچه که پزشک تشخیص بده حیاتیه برای بیمار، کاور میکنه. ولی من همش به خودم میگم و احساس می کنم که خب قطعا دکتر تفاوت آسفریک و سفریک رو مد نظرش بوده. فقط دلیلش رو نمیدونم. اینجا حتی اگر دکتر امضا کنه و تایید کنه، لنزهای تماسی رو هم که بیمه نیستن، باز بیمه کاور میکنه.