• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mehrdadt63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه تصمیمتون از اول این بوده که پیش دکتر هاشمی عمل کنید پس کمی صبر کردن اشکالی نداره.
به دو دلیل فک کردم اگه زود تر عمل کنم بهتره . یکی اینکه از تعطیلاته عید برای استراحت استفاده میکنم چون کارم با کامپیوترهستش . یکی دیگه اینگه بیمارستان نور گفت اونطرف سال هزینه عمل ها 10 درصد زیاد میشه . هزینه عمل فمتو الان 4.400 هستش.
بعد ازین بابت که دکتر هاشمی خیلی سرش شلوغه و گرفتاری های کار وزارتشونم هست . تردیدمو بیشتر کرده .

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
به دو دلیل فک کردم اگه زود تر عمل کنم بهتره . یکی اینکه از تعطیلاته عید برای استراحت استفاده میکنم چون کارم با کامپیوترهستش . یکی دیگه اینگه بیمارستان نور گفت اونطرف سال هزینه عمل ها 10 درصد زیاد میشه . هزینه عمل فمتو الان 4.400 هستش.
بعد ازین بابت که دکتر هاشمی خیلی سرش شلوغه و گرفتاری های کار وزارتشونم هست . تردیدمو بیشتر کرده .
اگه فمتو عمل کنید نیاز به استراحت طولانی مدت ندارید یک آخر هفته کافیه. درباره هزینه هم دیگه خودتون باید تصمیم بگیرید آیا ارزشش رو داره یا خیر. دکتر طاهری هم البته کارش خیلی خوب است و شما اگه پیشش عمل کنید اشتباه نکردید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ببخشید حساسیت به نور بعد از عمل لازک چقدر طول میکشه رفع بشه؟ دکترم گفته تا سه ماه عینک استفاده کنم ایا بعد از سه ماه میتونم بدون حساسیت به نور بیرون برم؟ عاخه در حال خاضر نور افتاب اذیتم میکنه و از عینکم خوشم نمیاد

من بعد 6 ماه هنوز نور آفتاب اذیتم میکنه و همیشه عینک میزنم
تنها مشکلی که بعد از عمل داشتم همین آفتاب بوده ...

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان خسته نباشید .
من اصفهان هستم و دکتر پیمان فیض برام تشخیص قوز قرنیه دادن ولی من نمیخوام فیض عمل کراس انجام بدم . رفتم کلینیک پارسیان پرسیدم گفتن برای هر چشم 800 - 900 تومن !! حالا نظر شما دوستان چیه ؟ آیای عمل در فیض با پارسیان تفاوتی در درد و نقاهت بعد از عملش داره ؟
کلینیک آبان چطوره ؟ ممنون میشم جواب بدین
و سوال دیگه ای هم که دارم اینه که آیا بعد از این عمل میشه لیزر prk برای پایین آوردن نمره چشم آورد ؟

هر چشمم 4 ضعیفی و 3 آستیگمات دارن

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام دوستان خسته نباشید .
من اصفهان هستم و دکتر پیمان فیض برام تشخیص قوز قرنیه دادن ولی من نمیخوام فیض عمل کراس انجام بدم . رفتم کلینیک پارسیان پرسیدم گفتن برای هر چشم 800 - 900 تومن !! حالا نظر شما دوستان چیه ؟ آیای عمل در فیض با پارسیان تفاوتی در درد و نقاهت بعد از عملش داره ؟
کلینیک آبان چطوره ؟ ممنون میشم جواب بدین
و سوال دیگه ای هم که دارم اینه که آیا بعد از این عمل میشه لیزر prk برای پایین آوردن نمره چشم آورد ؟

هر چشمم 4 ضعیفی و 3 آستیگمات دارن
متاسفانه اطلاعی از پزشکان اصفهان ندارم ولی درد و نقاهت بعد از عمل کراس یکسان خواهد بود.
چون قوز قرنیه دارید نمی دونید جراحی عیوب انکساری روی قرنیه انجام بدین (لیزیک، لازک، PRK، اسمایل) ولی برای تصحیح ضعف چشم و آستیگماتتون میتونین عمل Interocular lens یا همون IOL انجام بدید.

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
متاسفانه اطلاعی از پزشکان اصفهان ندارم ولی درد و نقاهت بعد از عمل کراس یکسان خواهد بود.
چون قوز قرنیه دارید نمی دونید جراحی عیوب انکساری روی قرنیه انجام بدین (لیزیک، لازک، PRK، اسمایل) ولی برای تصحیح ضعف چشم و آستیگماتتون میتونین عمل Interocular lens یا همون IOL انجام بدید.

ببخشید من شنیدم که بعضی هارو بعد یا هنگام عمل ccl میشه prk کنند .

راستی عمل کرافلکس چی هست ؟ و آیای در ایران و اصفهان هم انجام میشه ؟ و هزینه اش چه مقدار است ؟

ساسان614

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من 21 سالمه و 22 روز پیش در کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل prk کردم و چنتا سوال داشتم :

1.اینکه میگن بعد از 24 سالگی باید عمل کرد چون نمره چشما ثابت میشه رو برای معاینه که من رفتم اونجا نگفتن و منم عمل کردم!!! چون اصلا نمیخوام 2باره نمره چشام بالا بره !؟
2.و اینکه نمره چشام نزدیک 2 بود(فکر کنم) بعد از عمل تا الان هیچ درد و مشکلی حس نکردم فقط تاری زیادی دارم و در فاصله دور که هیچی دیگه!!! این تاری کی از بین میره ؟
3.و نمره چشمام کی صفر میشه؟ یعنی اصلا صفر میشه؟!
4.چند روز بعد عمل پشت کامپیوتر نشستم فیلم و سریال و اینا دیگه :) !!! ولی به چشمم خیلی فشار نمیومد,مانیتور من ips هست و قبل عمل 20 ساعت هم استفاده میکردم طوری نمیشد. آیا مشکل داره!؟
5.من قطره های 2 3 روزه اول عمل رو سر وقت میرختم اما قطره فلوکورت و اشک مصنوعی که خودشون دادن رو نا منظم میریزم الان (یادم میره) یعنی یکی رو شاید 1 ساعت دیرتر یا 1 ساعت زودتر.اشکال داره!؟
6.اینکه از من نپرسیدن سنم رو و وقت عمل دادن اصولیه؟!!! یا شاید خودشون تشخیص دادن که نمره چشام ثابت شده!؟
*.اگه بگید که نمره چشام صفر میشه و بالا نمیره دیگه خیلی خوب میشه:(

و شدیدا ممنون میشم کمک کنید و جواب بدید
:)

ارزو681

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام اقای مهندس
من اظلاعات چشمیم به شرح زیرهستش و الان 26 سالمه و 6 ساله که تغییر نداشته
چشم راستم 5/10 و با استیگماته 4
چشم چپم 6/10 با استیگماته 3
در ضمن قوز قرنیه هم دارم ولی از شدت یا پیشرفتش خبر ندارم...نسخه رو فرستادم براتون...خواهش میکنم راهنماییم کنین...ار دکتر سیدیان وقت گرفتم...به نطرتون کاندید هستم برای کاشته لنز یا رینگ؟؟؟
به مدته یه هفته لنز گداشتم ولی برام فوق العاده سخت بود....با لنز 100% اصلاح میشه این میتونه نشون بده که برای کاشته لنز کاندید هستم؟؟/....گواهینامه ندادن بهم.....
خواهش میکنم اقای مهندس جوابمو بدین و یه دکتر تو تهران بهم معرفی کنین من اهل ارومیه ام و رفت و امد برام سخته....امیدم به پیشنهادای شماس دیگه واقعا کلافه ام اگر مطب دکتر خانلری بیا دکتر نادری برم اونجا تجهیزاتشو دارن که قزر قرنیه و قوز قرنیه مو بررسی کنن یا برم نور؟

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    317.8 KB · نمایش ها: 11

ارزو681

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام اقای مهندس
در ضمن قوز قرنیه هم دارم ولی از شدت یا پیشرفتش خبر ندارم...نسخه رو فرستادم براتون...خواهش میکنم راهنماییم کنین...ار دکتر سیدیان وقت گرفتم...به نطرتون کاندید هستم برای کاشته لنز یا رینگ؟؟؟عمله کراس چی؟

به مدته یه هفته لنز گداشتم ولی برام فوق العاده سخت بود....با لنز 100% اصلاح میشه این میتونه نشون بده که برای کاشته لنز کاندید هستم؟؟/....گواهینامه ندادن بهم.....
خواهش میکنم اقای مهندس جوابمو بدین و یه دکتر تو تهران بهم معرفی کنین من اهل ارومیه ام و رفت و امد برام سخته....امیدم به پیشنهادای شماس دیگه واقعا کلافه ام

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    317.8 KB · نمایش ها: 5

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
ببخشید من شنیدم که بعضی هارو بعد یا هنگام عمل ccl میشه prk کنند .

راستی عمل کرافلکس چی هست ؟ و آیای در ایران و اصفهان هم انجام میشه ؟ و هزینه اش چه مقدار است ؟
بله بعضی ها رو میشه ولی کار معمولی نیست و باید حتما چشمتون شرایط خاصی داشته باشه. اکثر پزشکان ترجیح میدن از IOL استفاده کنند. عمل کرافلکس یک مرحله کوتاه به کراس اضافه میکنه که ممکنه در بعضی افراد باعث بشه شانسشون در استفاده بهتر از لنز بیشتر بشه. در تهران میدونم انجام میشه.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
عملی جدیدتر از لیزیک برای پشم هست؟
بله Relex Smile از لیزیک جدیدتر است که کل اصلاح توسط یک فمتوسکند لیزر در یک مرحله انجام میشه و نیازی به ایجاد flap نیست. مزایای اون ایجاد Spherical aberration بسیار کمتر و شانس درمان شماره های بالاتر و کم کردن احتمال خشکی چشم است. در حال حاضر این عمل فقط بصورت تجاری برای نزدیک بینی و آستیگماتیسم در دسترس است ولی آزمایشات برای دوربینی هم در حال انجام است و نتایج موفق بوده.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام.من 21 سالمه و 22 روز پیش در کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل prk کردم و چنتا سوال داشتم :

1.اینکه میگن بعد از 24 سالگی باید عمل کرد چون نمره چشما ثابت میشه رو برای معاینه که من رفتم اونجا نگفتن و منم عمل کردم!!! چون اصلا نمیخوام 2باره نمره چشام بالا بره !؟
2.و اینکه نمره چشام نزدیک 2 بود(فکر کنم) بعد از عمل تا الان هیچ درد و مشکلی حس نکردم فقط تاری زیادی دارم و در فاصله دور که هیچی دیگه!!! این تاری کی از بین میره ؟
3.و نمره چشمام کی صفر میشه؟ یعنی اصلا صفر میشه؟!
4.چند روز بعد عمل پشت کامپیوتر نشستم فیلم و سریال و اینا دیگه :) !!! ولی به چشمم خیلی فشار نمیومد,مانیتور من ips هست و قبل عمل 20 ساعت هم استفاده میکردم طوری نمیشد. آیا مشکل داره!؟
5.من قطره های 2 3 روزه اول عمل رو سر وقت میرختم اما قطره فلوکورت و اشک مصنوعی که خودشون دادن رو نا منظم میریزم الان (یادم میره) یعنی یکی رو شاید 1 ساعت دیرتر یا 1 ساعت زودتر.اشکال داره!؟
6.اینکه از من نپرسیدن سنم رو و وقت عمل دادن اصولیه؟!!! یا شاید خودشون تشخیص دادن که نمره چشام ثابت شده!؟
*.اگه بگید که نمره چشام صفر میشه و بالا نمیره دیگه خیلی خوب میشه:(

و شدیدا ممنون میشم کمک کنید و جواب بدید
:)
1. نمره چشمتون اگه در یکی دو سال گذشته ثابت بوده جای نگرانی نیست احتمال اینکه دوباره بطور محسوس بالا بره کم است.
2. در عمل PRK این تاری کم کم طی هفته های آینده کم و کمتر میشه.
3. نمره چشم هیچ وقت صفر نمیشه (نمره چشم هیچ کس صفر نیست). شما باید ببینید آیا میتونید دید 10/10 یا بهتر داشته باشید یا خیر که احتمالا براتون چک می کنند یا خودتون میتونید برید پیش بینایی سنجی چک کنید.
4. مشکلی نداره ولی حتما از اشک مصنوعی استفاده کنید تا چشم هاتون خشک نباشه.
5. 1 ساعت زود یا دیر مشکلی نیست ولی سعی کنید سر وقت بریزید.
6. باید می پرسیدن ازتون. معمولا باید سابقه نسخه چند سال گذشته افراد زیر 25 سال مطالعه بشه.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام اقای مهندس
در ضمن قوز قرنیه هم دارم ولی از شدت یا پیشرفتش خبر ندارم...نسخه رو فرستادم براتون...خواهش میکنم راهنماییم کنین...ار دکتر سیدیان وقت گرفتم...به نطرتون کاندید هستم برای کاشته لنز یا رینگ؟؟؟
خواهش میکنم اقای مهندس جوابمو بدین و یه دکتر تو تهران بهم معرفی کنین من اهل ارومیه ام و رفت و امد برام سخته....امیدم به پیشنهادای شماس دیگه واقعا کلافه ام اگر مطب دکتر خانلری بیا دکتر نادری برم اونجا تجهیزاتشو دارن که قزر قرنیه و قوز قرنیه مو بررسی کنن یا برم نور؟

دکتر نادری کارشون در قوز قرنیه خوب است. شما احتمالا کاندید کاشت لنز هستید ولی باید چشمتون بصورت دقیق معاینه بشه.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @b.yasini عزیز یا جناب @iSight گرامی که تازه واردین
همون طور که قبلا هم گفتم شماره عینک چشم راستم +۸ و چپم همین حدود +۸.۲۵ هستش و تبنلی چشم هم دارم و کمی هم آستیکامات که نمی دونم چه قدره عددش فقط می‌دونم خیلی کمه. ضمنا یه کمی هم نیستاگموس دارم (گفتم قشنگ تکمیل همه بیماری‌های مندرج تو کتابا رو داشتبه باشم بد نیست :) ) تو سن ۶ ماهگی عمل آب مروارید کردم ولی لنز داخل چشمی نذاشتم و تا الان که ۲۳ سالمه فقط از عینک استفاده کردم و حالا قصد دارم که لنز بذارم. (جناب یاسینی در جریان هستن.)

جناب یاسینی امروز بالاخره با یه متخصص قدامی قرنیه دیگه به نام دکتر کلارا چَن ملاقات کردم. ایشون گفت به خاطر اینکه تنبلی چشمم درمان نشده لنز Tecnis symfony Multifocal به درد من نمی‌خوره و باید همون گفته دکتر استاین مبنی بر اینکه لنز Monofocal با فوکوس دور بذارم و برای مطالعه از یه عینک بسیار نازک‌تر از اینی که الان دارم استفاده کنم رو انجام بدم. البته خانم چَن گفت که من عملت نمی‌کنم و توصیه هم نمی‌کنم چون خطر عفونت و فشار چشم داره و حتی ممکنه همین یه ذره بیناییت رو هم از دست بدی. ایشون همین طور گفتش که اگه لنز بذاری میزان بیناییت تقریبا همین بینایی که با عینک الان داری خواهد بود. البته من با یه دکتر متخصص قدامی قرنیه دیگه هم دو هفته دیگه وقت ویزیت دارم. (می‌خوام هر جوری هست نظر همه رو بدونم)

حالا پرسش من اینهاس که:
-آیا واقعا لنز تکنیس سمفونی به سبب اینکه من تنبلی چشم دارم به دردم نمی‌خوره یا اینکه چون لنزهای مولتی‌فوکال جدید هستن دکترا تمایل به گذاشتنش ندارن و می‌ترسن؟
-آیا اگر لنز مونوفوکال با فوکوس دور بذارم بعدش برای دیدن چهره آدما و چیزهای نزدیکم نیاز به عینک خواهم داشت یا اینکه نه، فقط برای مطالعه و کار با کامپیوتر نیاز به عینک خواهم داشت؟
-از نظر شما چه قدر ممکنه با لنز از شماره چشم من کاسته بشه.(الان مجموع چشمام ۲۰/۶۰ هستش) بعد از عمل به نظرتون ممکنه این ۲۰/۶۰ چه قدر کاهش پیدا کنه؟

خواهش می‌کنم از هر کسی که تو اینترنت یا تو همین فوروم این رو می‌خونه پاسخ بده. و اگر هم کسی خودش تجربه لنز داخل چشمی برای دید دور اصطلاحا Monofocal IOL رو داره لطفا و خوهشا تجربش رو با من هم در جریان بذاره و منو راهنمایی کنه.

از همگی ممنون

Last edited:

abdooreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بیمارستان مطهری شیراز کسی عمل کرده ؟ کدوم جراح بهتره اونجا واسه عمل لیزیک؟ هزینه عمل اونجا چند هست؟

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
سلام خدمت دوستان . آیا انجام عمل ccl در مرکز خصوصی با مرکز نیمه دولتی تفاوتی در نوع عمل دارد ؟ چون من این عمل را میخوام انجام بدم ولی در خصوصی حدود دو میلیون در میاد درحالی که نیمه دولتی فیض اصفهان زیر یک میلیون هست .

لطفا کسی میدونه بگه خیلی حیاتیه برام

بالا