سلام.دوست عزیز منم بعد از 2سال چشم کاملا برگشت و ضعیف شد.و مجبورم که 1ماه دیگه عمل مجدد کنم.انگار شانسه ما بوده این وضعیت بد واسمون پیش بیاد و انقدر تو زندگی ترس و استرس بکشیم.سلام آقای یاسینی
من 1 سال پیش پی ار کی کردم. شماره چشمم قبل از عمل -6.25 و -2.25 استیگمات (چشم راست) و -6.5 و -2.5 استیگمات (چشم چپ) بود. عکس های زیر به ترتیب پرینت اپتومتری مربوط به 3 ماه و 1 سال بعد از عمله که هر دو در فارابی محل عمل انجام شده. لطفا نظرتون رو بگید.
مشاهده پیوست 880165 مشاهده پیوست 880167
http://8pic.ir/images/35ealg0vbm6hm35nmh1s.jpg
http://8pic.ir/images/v2xro0dlcxm2sjeyyz9x.jpg
شماره چشمم رو در دو پرینت میشه بگید چنده؟
اگر اشتباه نکنم در اولی -0.37 و -0.75 استیگمات (چشم راست) و -0.37 و -0.75 استیگمات (چشم چپ)
و در دومی -0.75 و -0.62 استیگمات (چشم راست) و -1 و -0.75 استیگمات (چشم چپ) هست
اگر اشتباه گفتم تصحیح کنید.
اینطور که معلومه شماره هر دو چشمم تقریبا 0.5 نمره نسبت به 3 ماه بعد از عمل افزایش پیدا کرده!
اپتومتریست هم گفت که شماره چشمت زیاد شده
مگه نه اینکه بعد از عمل شماره چشم برنمیگرده؟ پس چرا واسه من 1 سال بعد از عمل دوباره ضعیف شده؟
البته خود دکتری که عملم کرده بود گفت دیگه از این ضعیفتر نمیشه و نیازی به عینک نداری. حالا نمی دونم خواست امیدواری و قوت قلب بده یا جدی گفت چون مگه میشه فهمید شماره چشم در آینده میره بالا یا نه؟
ولی آخه اصلا چرا باید دوباره ضعیف شده باشه؟
من که تو 30 سالگی عمل کردم سنم پایین نبوده که دوباره شماره بره بالا
دکتری که همیشه میرفتم پیشش برای تجویز عینک وقتی سنم کمتر بود حدود 10 - 12 سال پیش میگفت اگه الان عمل کنی چون چشمت در سن رشده دوباره ضعیف میشه اگر می خوای برنگرده باید تا 30 سالگی صبر کنی منم تا پارسال عمل نکردم. اخرین بارم که قبل از عمل رفتم پیشش که ببینم شماره چشمم زیاد نشده و می تونم عمل کنم یا نه گفت شماره چشمت تغییری نکرده و می تونی عمل کنی.
ولی هنوز 1 سال نشده نیم نمره ضعیف شده. از حدود 2 - 3 ماه پیش حس می کردم تارتر می بینم مخصوصا تو چشم چپ و فهمیده بودم که چشمم ضعیف شده تا اینکه دو هفته پیش تو اپتومتری معلوم شد نیم نمره ضعیف شده
ضمنا میگن اگرم بعد از عمل بخواد چشم ضعیف بشه حدود 5 یا 10 سال بعد از عمل دوباره ضعیف میشه ولی واسه من بعد 1 سال!؟
تو فامیل و دوست و آشنا چند نفر چند ساله عمل کردن و هنوز چشمشون ضعیف نشده
الان هنوز نیازی به عینک ندارم ولی می ترشم شمارش از این بالاتر بره و مجبور بشم دوباره عینک بزنم. بعد از 17 سال تازه از شر عینک خلاص شدم نمی خوام دوباره بعد از این مدت کوتاه دوباره عینک بزنم
من فارابی عمل کردم. شما چن سالت بود موقع عمل و شماره چشمت چند بود؟ قبل از عمل شماره چشمت ثابت شده بود؟چند وقت بعد از عمل دوباره ضعیف شد؟ تو ماه های اخیر هم دوباره ضعیف شده؟سلام.دوست عزیز منم بعد از 2سال چشم کاملا برگشت و ضعیف شد.و مجبورم که 1ماه دیگه عمل مجدد کنم.انگار شانسه ما بوده این وضعیت بد واسمون پیش بیاد و انقدر تو زندگی ترس و استرس بکشیم.
کجا و کی عمل کرد شمارو ؟
البته اینم اضافه کنم که دیدم هنوز استیبل نشده و بخصوص در مواقع کار با موبایل و خواندن نوشته های ریز مشکل دارم ولی دید دورم تقریبا خوبه
Sent from my SM-N915F
20 سالم بود.و 23سالگی کاملا برگشت.1.5(یک و نیم بود)الانم همین شده.ولی اینطور که دکترا گفتن از پارسال ثابت موندهمن فارابی عمل کردم. شما چن سالت بود موقع عمل و شماره چشمت چند بود؟ قبل از عمل شماره چشمت ثابت شده بود؟چند وقت بعد از عمل دوباره ضعیف شد؟ تو ماه های اخیر هم دوباره ضعیف شده؟
شرایط چشمهای من هم تقریبا مشابه شماست .سلام،خواهش میکنم زود جواب منو بدید، من حدود 5سال پیش رفتم پیش دکتر صلوتی شیراز برای عمل prk ، ایشون گفتم قرنیه ات نازکه و من عملت نمیکنم چون ممکنه یک صدم درصد شب کوری بگیری،الان بعد از 5سال اومدم اصفهان که دکتر معینی عملم کنن،فردا باید برم آزمایش که اگه مثبت بود فردا عمل کنم،طبق معاینه امروزم شماره چشمم و این نوشتن
Ref:-7-0.5×52
-7-0.5×170
With:-6.5-0.5×52
-7-0.5×170
من دقیقا متوجه نشدم آخرش چند شد،ولی الان یکی از دوستان دکتر ادیب مقدم و معرفی کردن،من واقعا برام سخته تهران اومدن،ولی دودل شدم و ترس دارم نکنه شماره چشمم صفر نشه یا دید ستاره ای پیدا کنم،خواستم بدونم شما دکتر معینی را تایید میکنید؟
لطفا جواب بدید من خیلی نگرانم
لیزراگسایمر، با طول موج 193 نانومتر، اولین بار در سال 1988 (23 سال قبل) بر روی انسان مورد آزمایش قرار گرفت. طی سال های اخیر پیشرفت های خیره کننده ای داشته و هم اکنون پیشرفته ترین دستگاه لیزر اگزایمر جهان، در درمانگاه دید گستر مستقر می باشد و تنها دستگاه موجود در کشور است ، که می تواند بدون دخالت انسان (no touch treatment) تمامی مراحل جراحی را به صورت کاملا برنامه ریزی شده انجام دهد، که به آن TRANS PRK می گویند.
دستگاه لیزر اگزایمر فوق با نام تجاری AMARIS 750 S ساخت شرکت Schwind آلمان می باشد، که نامی پرآوازه در جراحی رفرکتیو (عیوب انکساری) جهان است و جهت خریداری آن بالغ بر بیست میلیارد ریال هزینه گردیده است.
آقای یاسینی ممنون از وقتی که برای پاسخگویی به سوالات در نظر میگیرید , منظور شما اگه اشتباه نکرده باشم دکتر رضا قنبر پور بود درسته ؟