mitra.ayam
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 2
سلام.من میخوام برای برداشتن عینک عمل اقدام کنم.بهم دکترشهرام سازنده رومعرفی کردن.اطلاعاتی درموردایشون وبازده کاریشون میخوام.لطفاراهنماییم کنید.
سلام آقای یاسینینتبجه چطوره دویت عزیز. به بقیه هم در مورد تجربه عمل بگید.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ممنونفرقی نداره. هر اپتومتریست میتونه این کار رو بکنه.
ولی اگر میخواید ارزون بشه برید فارابی یا لبافی نژاد تا رایگان باشه.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
با سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.
بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.
اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.
توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.
دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.
با تشکر
سلام دوست عزيز ، من امروز نزد دكتر محمد مهدي صدوقي در بيمارستان نگاه وفتم ، ميخوام چشمم رو لازك كنم ، شما شناختي از اين دكتر داريد ؟ و پيشنهادتون براي لازك كدام دكتر است ، ممنون از راهنماييتون من چشم راست ١،٥ و چشم چپم ١ ، نمره چشمم پايينه ولي خب عينك رو اصلا دوست ندارم، ممنونمسلام جناب یاسینی
2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
قیمت لنز توریک بایوفینیتی و ایر اپتیکس برای آستیگمات چنده؟من با یه پخش کننده امروز صحبت کردم و ایشون جفتی 80 تومن به من قیمت دادند,میخواستم بدونم قیمتش مناسبه؟
شماره لنز چشم من یکیش 4.50 1.25 30 و یکیش 4.25 1.75 160 هستش,به نظر شما چه عملی مناسب چشم من هستش و حدود هزینش چقدره و شما کجارو پیشنهاد میدید و اینکه با عمل نمره چشم من کاملا صفر میشه؟
تهران هستم و بیمه هم نیستم
ممنون
سلام آقای یاسینی.البته ایرانی ها علاقه دارند که ابداعات رو به خودشون بچسبونن. لیزیک توسط یک دکتر روس کشف شده ولی تا اونجا که می دونم دکتر پیمان خالق استفاده از Customised Ableation یا همون wavefront در لیزیک بودند.
کارشون خیلی درسته حیف که خود ایرانی ها از تجربیات ایشون محرومند.
سلام مامانم 70سال داره و شبكيه چشمش پاره شده و آب آورده درضمن ديابت هم دارد ميشه يك پزشك خيلي خوب توي اصفهان بهم معرفي كنيم پيشه دكتر صالحي رفته گفته ريسك عملش بالاست؟
منظورتون دکتر نادری بود دیگه؟(چون من اشتباه اسم دکتر نادری رو زدم محمود نادری)
دکتر مصطفی نادری؟
---
چون یه علیرضا نادری هم هستش در تهران.
سلام آقای یاسینی
می خواستم یه مشکلی رو باهاتون در میون بذارم. من مهر 93 یعنی بیشتر از 1 سال پیش بیمارستان فارابی عمل پی ار کی کردم. و 31 سالم هست. شماره چشمام قبل از عمل چشم چپ: -6.5 و -2.5 استیگمات و چشم راست: -6.25 و -2 استیگمات بود و اخرین بار که 5 ماه بعد از عمل رفتم فارابی برای معاینه و بینایی سنجی شماره چشمم 10/10 و نزدیک بینی 0 و 0.25 استیگمات تشخیص داده شد. حالا مشکلم اینه که من از هفته سوم چهارم بعد از عمل که تاری دید شدید برطرف شد از اون موقع به بعد همواره دچار مقداری پخش نور و هاله بینی و glare هستم. و در طول این 1 سال نه از بین رفته و نه به سوی بهتر شدن پیش رفته. در عوارض عمل نوشته شده که 3 یا حداکثر 6 ماه بعد از عمل این عوارض مثل پخش نور و تاری دید از بین میره منم صبر می کردم و می گفتم حتما خوب میشه. ولی الان 1 سال گذشته ولی چرا هیچ تغییری نکرده؟ یعنی عملم موفقیت امیز نبوده یا خوب با دستگاه عمل نشدم؟ قطره ارتلاک هم همچنان استفاده می کنم ولی تاثیری در بهبود این مشکل نداشته. روزها و زیر نورآفتاب دیدم خیلی خوبه و احساس تاری نمی کنم ولی شب ها یا وقتی وارد یه مکان کم نور میشم دچار کمی تاری میشم و نور چراغ ها و تابلوها رو کمی سایه دار و با پخش نور می بینم.همین پخش نور باعث شد نتونستم دو ردیف پایینی تابلوی بینایی سنجی رو خوب تشخیص بدم با اینکه چشمم 10/10 بود.
لطفا راهنمایی کنید راه درمانش چیه؟
اگر قطره و دارویی برای این مورد وجود داره حتما معرفی کنید.
خیلی کلافم کرده. می ترسم نکنه همیشه همینجور بمونه؟
پ.ن: از افرادی که اینجا عمل کردن کسی هست مثل من این مشکل رو داشته باشه؟