سلامسلام
من مایع لنز light دکترم تجویز کرد. ببین اگه برا شما هم تایید میکنن, ازش استفاده کن
این محلول هم مخصوص لنز نرمه؟
ممنون
سلامسلام
من مایع لنز light دکترم تجویز کرد. ببین اگه برا شما هم تایید میکنن, ازش استفاده کن
سلام
این محلول هم مخصوص لنز نرمه؟
ممنون
دوستان اولا دکتر خانلری آمریکاست برای ASCRS و تا 5 یا 6 روز دیگه میاد.
دوما امروز با دکتر تبریزی مشورت کردم در مورد لنز های سخت.
ایشون گفتند لنز های سخت خیلی مهم نیست با چی شسته میشه. برای همینم میشه از مایع های لنز نرم هم استفاده کرد ولی شستشو مستمر باشه.
دوما گفتند شرکت SOLO مثل اینکه مایع لنز رو وارد می کنه میشه ازش استفاده کرد.
سلام.
پسری هستم 19 ساله و خسته از عینک !
شماره چشم هما هم 5.5 تا 5.75 هه مشکل مگس پران م دارم به نظرتون میتونم عمل کنم ؟ بیماری مگس پران دردسر نمیشه ؟!
سلام
بسیار ممنونم
سلام و صلوات که بالاخره دکتر خانلری تشریف می ارن ای کاش خطشو هم روشن کنه.اقای یاسینی کسی که لنز داخل چشمی میکاره در اینده قطعا ابمروارید می گیره یعنی چه ارتباطی بینشون هست ؟لنز ارتی فلکس هم مایعاتو عبور میده؟
ممنون دستتون درد نکنه.
دوست عزیز لطفا کمی صبر کنید. باور کنید سن 19 سال برای عمل زوده. شما جند ساله که شماره چشمتون ثابت شده.؟
هنوز ثابت نشده... فقط میخواستم بدونم مگس پران مانع نمیشه ؟
راستی جناب یاسینی من میخوام تو بیمارستان میلاد عمل کنم. تایید میفرمایید اینجارو ؟ شنیدم کادر چشم پزشکش زبانزد خاص و عام هه پیش کدوم دکترش برم بهتره جناب یاسینی ؟ دستگاهاشون جدیده؟ کلا تایید میفرمایید ؟
( تهران - منطقه 2 - بزرگراه همت - نرسیده به بزرگراه چمران - بیمارستان میلاد )
بیمارستان میلاد متاسفانه فقط ظاهر خوبی داره. در باطن بیمارستان مجهزی نیست. اما اگر اصرار دارید برید پیش دکتر نیکخو رییس بخش چشم هستند و من رو میشناسند. کارش عالیه.
اما پیشنهاد من برید بیمارستان به آفرین بعد از میدان ولیعصر به طرف هفت تیر. این بیمارستان مثله میلاد ماله تامین احتماعیه ولی بر خلاف ظاهرش باطنش خیلی مدرنه. اگر رفتید اونجا برید پیش دکتر خیابانی سلام من رو برسونید اگر با اسلحه افتاد دنبالتون بگید یاسینی سلام رسوند گفت به زودی دستگاه فیکوتون رو تحویل می دیم.
ممنون از شما دوست عزیز . ببینم اینکه میگید بیمارستان متعلق به تامین اجتماعی هه یعنی وقتی من بیمه تامین اجتماعی دارم باید کل پول عمل رو بده ؟؟؟ یا جزو بیمه نیست این عمل ؟
به نقل از crossfade1 :سلام
ببخشید شما دکتر نادر نصیری رو برای عمل چشم پیشنهاد می کنید؟ مطبش توی خیابون جردن هستش و فکر کنم توی بیمارستان لبافی نژاد هم عمل می کنند
دوست عزیز فکر می کنم توی بیمارستان اما حسین عمل می کنه نه لبافی ولی بهتره بگید تو نگاه شما رو عمل کنه. خیلی دکتر خوبیه. رفتید پیشش سلام من رو برسونید بگید مهندس یاسینی سلام رسوند و گفت دکتر از وقتی اون عکس شیر رو دیدم که تو آفریقا به ماشن شما حمله کرده شبا خوابم نمی بره.
راستی لطفا سوالاتتون رو در تاپیک مطرح کنید دیگران هم استفاده کنن.
+من خودم سوالتون رو به تاپیک منتقل می کنم.
بستگی به شماره چشمتون داره. اگر بیمه قبول کنه میری تو عمل میکنی میای بیرون منو دعا میکنی یه پول آژانس هم تا خونه میدی.
عملت لیزره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
شنیدم بالای 4 شامل بیمه میشه من 6 هه جفت چشم هام یعنی رو هم 12 - لیزیک هه دیگه