• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی بیشتر و پرسش و پاسخ - تحلیلگر گوگل | Google Analytics

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز و گل news
اولا ورودت رو به پرشین تولز تبریک میگم
مطلبت به شدت کوتاه بود اما مشکل اصلی چیز دیگری بود، اینایی که میان توی این بخش بچه نیستن ها...:D
هر کدومشون واسه خودشون خدایی هستن و اطلاعاتشون در این حد کم نیست پس بهتره چند کار بکنی
از این به بعد مطلب رو خودت بنویسی
از این به بعد کپی نکنی
از این به بعد اگر کپی کردی لینک منبع بزاری
از این به بعد سعی کنی اول به بقیه یه سری اطلاعات یا آموزش بدی و بعد بخوای بک لینک بگیری;)
موفق باشی عزیز
پ.ن: حسین تو خجالت نمیکشی؟:lol: دهن هرچی سایت وردپرس+سئو بوده سرویس کردی بعد اومدی میگی؟
در ضمن من میخوام طراحی وب یاد بگیرم ، میگن یه نرم افزاری هست به اسم وردپرس ، شما میتونید آموزش بدید تو سایتتون ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
پ.ن: حسین تو خجالت نمیکشی؟:lol: دهن هرچی سایت وردپرس+سئو بوده سرویس کردی بعد اومدی میگی؟

بابا صاب تاپیک ول کرده رفته وگرنه میخواستم برم کلاس وردپرس شرکت کنم ، منم سایت بزنم ، منم یاد بگیرم:lol:، مگه مایی که دهن وردپرس رو سئو رو سرویس کردیم دل نداریم ؟ :(

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
گوگل انالیز چون httpsاستفاده میکنه هم سرعت لود سایت رو پایین میاره توی ایران، هم بعضی وقتها سایتهایی دیگران رو دیدم که کامل لود نمیشد یا اصلا سایتشون بالا نمیومد!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
تو سایت شما فقط یه کد جاوا لود میشه ، اون گوگل پلاس وانه که سرعت سایتو میاره پایین .

آقا کریم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز و گل news
اولا ورودت رو به پرشین تولز تبریک میگم
مطلبت به شدت کوتاه بود اما مشکل اصلی چیز دیگری بود، اینایی که میان توی این بخش بچه نیستن ها...:D
هر کدومشون واسه خودشون خدایی هستن و اطلاعاتشون در این حد کم نیست پس بهتره چند کار بکنی
از این به بعد مطلب رو خودت بنویسی
از این به بعد کپی نکنی
از این به بعد اگر کپی کردی لینک منبع بزاری
از این به بعد سعی کنی اول به بقیه یه سری اطلاعات یا آموزش بدی و بعد بخوای بک لینک بگیری;)
موفق باشی عزیز

الان شوما وبمستر هستی ؟
یکمی حرف بزن ببینیم چقد دانشمتدی :lol:

شوخی کردم به دل نگیر

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من فعلا نقش پدربزرگ رو دارم بازی میکنم،
ببخشید بخاطر اسپم

نمیبخشم :D

امین با ضریب هوشیت اصلا حال نکردم .

تو تا به حال متوجه نشدی این تاپیک کلا اسپم محسوب میشه ؟ هدف استارتر بک لینک بوده که گرفت و رفت و تاپیک تو همون پست اول به هدفش رسید از پست دوم که من باشم به بعد تاپیک اسپم بوده .:lol:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
گوگل خر است.

ولی analـیتیزش غوب است

news

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
ممنون از اظهار نظراتون. از این به بعد سعی میکنم مقالات مفید براتون بذارم. در ضمن شما می تونید به صفحه مقالات ما برید و مقاله های به روز رو نگاه کنید .باز هم نطرتون را بگید خوشحال میشم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
ممنون از اظهار نظراتون. از این به بعد سعی میکنم مقالات مفید براتون بذارم. در ضمن شما می تونید به صفحه مقالات ما برید و مقاله های به روز رو نگاه کنید .باز هم نطرتون را بگید خوشحال میشم.

بچه های اینجا به مقالاتی میگن مفید که تا به جال جایی نخونده باشن ، چون اینجا تغریبا همه چیزای ساده ای مثل آنالتیک رو میدونن ، شما هم اگه میخواید مقالات مفید بذارید ، باید چیزی بذارید که خیلی حرفه ای باشه و مثالش تو وب نباشه .

news

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بچه های اینجا به مقالاتی میگن مفید که تا به جال جایی نخونده باشن ، چون اینجا تغریبا همه چیزای ساده ای مثل آنالتیک رو میدونن ، شما هم اگه میخواید مقالات مفید بذارید ، باید چیزی بذارید که خیلی حرفه ای باشه و مثالش تو وب نباشه .

دوباره سلام
باید مقاله رو طوری بیان کرد که اون هایی که تا حالا آشنایی ندارند هم متوجه بشوند. من اون مقاله ای که گذاشتم برای این بود که یه آشنایی مختصری با گوگل آنالیز داشته باشند. و تو اون آدرس مقاله های حرفه ای و به روز موجود است.
بازم ممنونم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
خب عزیزم اینجا اکثر یا تغریبا میشه گفت همه بچه هاش در این حد آشنایی دارن ،

شما اگه قصد مقاله گذاشتن و آموزش رو دارید ، اون حرفه ترارو بذارید اینجا لینک منبع رو هم زیرش بذارید که بچه ها بخونن و مطمئن باش به منبع هم مراجعه میکنن برای خوندن مقالات بیشتر .

من با سلیقه بچه های اینجا آشنام و میدونم خوششون نمیاد تاپیکی با هدف تبلیغات تجاری و . . . ایجاد بشه ، تاپیک آموزشی حرفه ای دوست دارن اینجا البته + لینک منبع

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مبانی گوگل آنالیتیکز | درسنامه

دوره آموزشی رایگان با مدرک

http://forum.persiantools.com/t233386.html

ممنون بابت مقاله بسیار مفیدتون ، تا به حال همچین سیستمی ندیده بودم . واقعا که خیلی جالب بود .:blink:

میشه یه کم نحوه کار با آنالتیک رو آموزش بدید ؟

در ضمن من میخوام طراحی وب یاد بگیرم ، میگن یه نرم افزاری هست به اسم وردپرس ، شما میتونید آموزش بدید تو سایتتون ؟

کلاس آموزشی ندارد ؟ اگه دارد شرایطش رو بگید .

ممنون

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
وقتتون به خیر

من تو ورژن قبلی google analytics (پوسته قبلی) یک email schedule تعریف کرده بودم که گزارش های سایت رو به صورت روزانه برای ما ارسال می کرد.حالا تو ورژن جدید (پوسته جدید) وقتی به بخش admin->email schedule میرم، هیچ گزینه ای وجود نداره. حالا سوالم اینه که چطور می تونم این schedule رو حذف کنم؟

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
سلام
الان می خواستم وارد اکانت گوگل آنلاتیکس بشم که پیغام زیر اومد برام
A connection has been established between your current IP address and acountry sanctioned by the U.S. government. For more information,
آیا برای دوستان هم الان مشکلی بوجود اومده یا نه ؟

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
الان خاستم انالیتیک گوگول به ادرس http://www.google.com/analytics/web/?pli=1 رو چک کنم می‌گه:
We're unable to grant you access to Google Analytics at this time.

A connection has been established between your current IP address and acountry sanctioned by the U.S. government. For more information, seehttp://www.ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/.
برای شما هم همین‌جوریه؟!

حالا چه می‌توان کرد؟

پ.ن: اسپم هرجور که مایلید

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
بالا