• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی بیشتر و پرسش و پاسخ - تحلیلگر گوگل | Google Analytics

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
تشکر از شما
و اینکه این قدیمی هست ..بعد واقعییتی که هست 75% از ما با انگلیسی مشکل داریم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوبی

میشد برای هر مشکل تاپیک باز نکرد.. و مشکل خیلی سطح بالا باشه ..میشه؟

سلام

وارد http://www.google.com/analytics/index.html نمی تونم بشم.این صفحه میاد ولی دکمه سمت راست که نوشته access analytic رو که فشار میدم صفحه وارد کردن شناسه و پسورد که همیشه میومد... نمیاد. کسی این مشکل رو نداره ؟ 2 هفته هست که اینطوره

مشکل حل شد. چون browser من با اکانت جی میل log in بود... باید خارج می شدم
https://www.google.com/analytics/reporting/login?ctu=https://www.google.com/analytics/settings/?

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
با سلام خدمت دوستان
من سيستم سبد خريد دارم
قبلا كانتر وبگذر داشتم و مشكلي نداشتم
الان ميخوام كنتور google analytics بذارم به يه مشكل بر خوردم كه موتور اسمارتي ارور ميدادش و نميذاشت سايت بالا بيادش

با يه سرچ فهميدم بايد اول و آخر اسكريپتي كه گوگل داده تا توي index.tpl بذارم بايد literal قرار بدم و منم گذاشتم و سايت بالا اومدش

ولي هر چقدر ميرم توي google analytics نوع status رو علامت تعجب زرد رنگ ذاشته كه يعني نشناخته كنتور رو

كسي از دوستان نميدونه من چطوري ميتونم اين كنتور رو بذارم روي سبد خريد؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
فردا آمار گوگلت رو چک کن! دیر آپدیت میشه!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا دوستاني كه در مورد اين سرويس گوگل سوال يا مشكلي دارن مطرح كنن

واسه شروع : يه قسمتي هست به اسم Goals . مي خواستم بدونم كاربردش چيه ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
شمارش صفحات هدف مند در یک وب سایت
مثلا شما صفحه ای از سایت خودتون و یا نوشته ای را می خواهید آمار دقیق کلیک خورد و بازیدشو در بیارید

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
يه سوالم من دارم
دو روزه گوگل آناليز براي يكي از سايت هام گذاشتم و تائيد و ويرفاي هم شده ولي اين همه كلي از صفحات سايتم خودم بازديد كردم باز هم بازدي رو ميزنه صفر يعني الان همه چي صفره
با ريموت دسكتاپ سرور هم رفتم توي سايتم ولي بازم هنوز صفره
كسي ميدونه مشكل كارم كجاست؟
قبلا گذاشتم آناليز ولي اينبار اين مشكل پيش اومده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
1. هر IP فقط یکبار شمارش میشه
2. کد را جای درست قرار ندادید
3.آدرس دهی سایت مشکل داره

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ممنون جناب حميد
بازديد هايي كه ديروز انجام دادم رو امروز نشون ميده!!!

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
می دونید که بعضی از موقع ها آمارتون اونطور که همیشه پیش میرفته جلو نمیره یا حتی گاهی افت می کنه.تو اینجور مواقع دنبال علت می گردین.من متوجه شدم هر موقع که شبکه اینترنت کشور مشکلی داره... حالا به هر دلیل... قسمت united states هم کم میشه... نمیدونم چرا اینطور هست ولی خیلی وقته که متوجه این مسئله شدم. می خواستم از دوستان بپرسم که شما هم متوجه این مسئله شدین؟ چون اگه اینطور باشه روش خوبی برای پی بردن به مشکل دار بودن شبکه نت کشوری هست...

dashboard/mapoverlay/view report/united states

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
از دوستان وبمستری که آمار کاذب ندارن تقاضا می کنم برای حل این مسئله به این ترتیب به من کمک کنند

به این ترتیب که چند روز آمار united states با همون آدرسی که گفتم رو یادداشت کنن ببینن چطور هست اینجا بنویسن.چون اگه برای بقیه دوستان هم این مسئله صادق باشه خیلی راحت میشه افت پیشرفت سایت رو به حساب
اینترنت کشور گذاشت.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
این عددی که جلوی united states نوشته شده به محض اینکه تعطیلات شروع شد کم شد و از 7 فروردین که اداره ها باز شد دوباره شروع کرد به بالا رفتن خیلی عجیبه ,یه ارتباط مستقیم با ترافیک ایران داره . از دوستان کسی هست که این مسئله رو توجیه کنه ؟

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این عددی که جلوی united states نوشته شده به محض اینکه تعطیلات شروع شد کم شد و از 7 فروردین که اداره ها باز شد دوباره شروع کرد به بالا رفتن خیلی عجیبه ,یه ارتباط مستقیم با ترافیک ایران داره . از دوستان کسی هست که این مسئله رو توجیه کنه ؟

دلیلش اینه : در مواقعی که سرویس دهی در ایران دچار مشکل می شه امکان استفاده از چیز پی ان وجود نداره. در ایران 90 درصد سرویس های چیز پی ان از طریق سرورهای آمریکایی ارائه می شه.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
دلیلش اینه : در مواقعی که سرویس دهی در ایران دچار مشکل می شه امکان استفاده از چیز پی ان وجود نداره. در ایران 90 درصد سرویس های چیز پی ان از طریق سرورهای آمریکایی ارائه می شه.

به فکر منهم رسید و امکانش هست ...ولی اولا سایت چیزی نداره که بخوان با چیز پی ان وارد بشن و دوم اینکه 2 ماهه پیش سایت یک هفته فیل تر بود ( بعلت ثبت نشدن ساب دامین ) آمار مراجعه روزانه تا 95% سقوط کرد. اگه مردم از چیز پی ان استفاده می کردن نباید آمار اینقدر سقوط می کرد...

hodjati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببیند درسته که سایت شما فیلتر نیست ولی وقتی کسی از چیز پی ان استفاده می کنه، در تمام زمانی که داره از وب استفاده می کنه کل داده هاش داره توسط چیز پی ان رد و بدل میشه. و اینجوری نیست که مشخص کنه کدام سایت با چیز پی ان باز بشه و کدون باز نشه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

موفق باشید

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ببیند درسته که سایت شما فیلتر نیست ولی وقتی کسی از چیز پی ان استفاده می کنه، در تمام زمانی که داره از وب استفاده می کنه کل داده هاش داره توسط چیز پی ان رد و بدل میشه. و اینجوری نیست که مشخص کنه کدام سایت با چیز پی ان باز بشه و کدون باز نشه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

موفق باشید

یعنی شما معتقدی درسته که دلیلی برای استفاده از سایت و وارد شدن سایت با چیز پی ان نیست ولی یه عده از کاربران چون هر موقع آنلاین هستند چیز پی ان اونها هم وصله ( چه برای سایت های فیل تر شده چه فیل تر نشده)
پس نا خواسته با IP آمریکا وارد سایت میشن و لزومی نمی بینن که برای یه سایت خاص, چیز پی ان رو قطع کنن... همیشه وصله...

hodjati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی شما معتقدی درسته که دلیلی برای استفاده از سایت و وارد شدن سایت با چیز پی ان نیست ولی یه عده از کاربران چون هر موقع آنلاین هستند چیز پی ان اونها هم وصله ( چه برای سایت های فیل تر شده چه فیل تر نشده)
پس نا خواسته با IP آمریکا وارد سایت میشن و لزومی نمی بینن که برای یه سایت خاص, چیز پی ان رو قطع کنن... همیشه وصله...

بله دوست عزیز

اگر می خواهید دقیق تر اطلاع داشته باشید دوستان انجمن شبکه میتونید دقیق بهتون توضیح بدند که چیز پی ان چطوری کار می کنه

http://www.forum.persiantools.com/f25.html

موفق باشید

بالا