• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی بیشتر و پرسش و پاسخ - تحلیلگر گوگل | Google Analytics

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
اونطور که من متوجه شدم کد آمار گیر google analytics باید توی کد های صفحه ای که میخوایم شمارش بشه درج بشه...که اگه اینطوره من که خودم نمی تونم باید از یکی دونفر که گاهی با سایت ما همکاری فنی دارند بخوام که اینکار رو بکنند...

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همون کسانی که گفتم با سایت ما همکاری می خوام که اینکار رو انجام بدن... اگر مشکلی بود حتما از کمکت استفاده می کنم ... مهم اینه که مسئله حل شد...

سوال دیگه من اینه که از کجا بفهمیم که صفحات دیگه سایتمون شمارش میشه...درسته که ترافیک عمده ما به خاطر انجمنهای ما هست ولی به هر حال صفحات دیگمون هم باز میشن و یا شاید در آینده از انجمن هامون ترافیک بیشتری داشته باشند...

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
خوب جواب سوال دومم هم واضح بود و نیازی به پرسیدن نداشت... باید کد برنامه google analytics در تمام subdomain ها گذاشته بشه...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من نمی دونم سایت شما استایتک هست یا داینامیک... فکر کنم دومی خوب همون عزیزان کد رو تو "" فوتر "" اسکریپت قرار می دن و در تمام صفحات شمارش اناجم میشه..

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کجا ؟
بین آخرین تگ </body>

خودش هم گفته :
Copy the following code block into every webpage you want to track immediately before the </body> tag.
با منی؟ آره خودش گفته انتهای صفحه ولی بعضی صفحه ها که خیلی طولانی باشه توصیه میشه بذارن اول صفحه. اون قضیه title هم که گفتم چون برای خودم پیش اومده بود و پشتیبانیش تحقیق کرد گفت مشکلت اینه گفتم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
هر چی باشه این تگ اجرای هست و باید در قسمت body قرار بگیره..

در صفحات شما برای اینکه سیستم یا به صورت CMS ( داینامیک) هست و فقط بخش MainBody تغییر می کنه در اول تگ میشه این اسکریپت رو گذاشت چون نیازی نیست که صفحه کاملا لود و تکمیل بشه و سریع بالا میاد..
شاید یکی از دالایل عالی بودنش هم همین باشه که اسکرپت اجرای ولی سبکی هست...

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از کمکت

این لینکو براشون میفرستم... تا اعمال کنن .

انجمن ها که VB هست... بقیه سایت full dynamic هست

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

همکار فنی مون 5-4 روز پیش کد ها رو گذاشته ولی فعلا که فعال نشده...چقدر باید صبر کنیم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام

همکار فنی مون 5-4 روز پیش کد ها رو گذاشته ولی فعلا که فعال نشده...چقدر باید صبر کنیم؟
باید تا 24 یا 48 ساعته فعال بشه

میشه لینک سایت رو ببینم؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سایت مال من نیست البته...

www.iransalamat.com

فعلا صفحه اصلی به انجمن ها فوروارد شدن... نمیدونم ربطی به مسئله ما داره یا نه...

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی که چک کردی الان باهاش تماس میگیرم ببینم چی میگه؟ گفت توی همه ساب دامین ها گذاشت!!

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
نه هنوز نذاشته... مثل اینکه اشتباهی شده...قرار شد بعدا کدها رو بزاره... سرش شلوغه

آره خوب غیر از
forum.iransalamat.com
چند تا دیگه هم هست که البته ترافیک انجمن ها رو ندارن... مثل
news.iransalamat.com
fablog.iransalamat.com
enblog.iramsalamat.com
و این یکی که کارهای فنی اش تا حدی شده... فعلا اطلاعات توش نیست و فعال نیست
experts.iransalamat.com

قرار شد علاوه بر www.iransalamat.com
کد رو توی همه ساب دامین های دیگه هم بزاره...که آمار مجموع کل صفحات رو داشته باشیم...

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سلام.
من کد مربوط به Google Analytics رو به تمام صفحاتم اضافه کردم.
چه کاری باید تو اکانتم انجام بدم تا کار آمارگیری آغاز بشه. آیا لازمه تمام صفحات به اکانتم هم اضافه بشه یا خودش بصورت خودکار با دونستن root به همه صفحات رجوع می کنه و آمار همه صفحات رو نشون میده؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
نه همون کافی هست
کد رو در جای مورد نظر قرار بدید و سعی کنید از کد جدید استفاده کنید "" New Tracking Code (ga.js) ""
الان گزینه اینجوری "" Tracking Not Installed ( Check Status "" که بعد از اوکی دادن به "" Receiving Data ( Check Status"" تغییر پیدا می کنه..
گزینه check رو بزنید حداکثر تا 24 ساعت فعال میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
نویسنده : حسین شرقی

لگوريتم پيشرفته جستجوي متن اين ابزار، به نام اورین به دست دانشجوي دكتراي دانشگاه NSW به نام oriAllon و استاد راهنمايش، دكتر اریک مارتین در حال تهيه است.

اين الگوريتم، با بهره گرفتن از ساير موتورهاي جستجو و افزايش توانمندي‌هاي آنها، در مدت زمان بسيار كمتري عمل جستجو را انجام خواهد داد.

در اين شيوه، به جاي پيدا كردن صفحاتي كه حاوي كليدواژه‌ها هستند، و ساختن لينك براي آنها، متون مبسوطي از صفحات استخراج مي‌شوند تا ديگر نيازي به باز كردن لينك نباشد.

الگوريتم اوريون شركت‌هاي ياهو و گوگل را جذب خود كرده و اكنون گوگل حق مالكيت آن را از آن خود كرده است.

آقاي آلون، دانشجوي 26 ساله‌اي كه در حال حاضر در اداره مركزي گوگل در كاليفرنيا مستقر شده، گفته است كه اوريون «سرعت و اهميت جستجو در اينترنت را افزايش خواهد داد و همه ما مي‌دانيم كه چنين سرويسي چقدر ارزشمند است».

دكتر مارتين، كه استاد راهنمايي آقاي آلون را به عهده گرفته و در توسعه اوريون كمك مي‌كند، گفته است كه اين ابزار جستجو گشت‌زني در اينترنت را «بسيار آسان‌تر و موفقيت‌آميزتر» خواهد كرد:

«در حال حاضر ما بايد روي لينك كليك كنيم و منتظر باشيم ببينيم صفحه‌اي كه باز مي‌شود همان چيزي است كه مي‌خواهيم يا نه.

و اگر نبود، برگرديم و لينك ديگري را امتحان كنيم. ولي با اوريون اطلاعات مستقيماً و فوراً نشان داده خواهند شد».

گوگل یک الگوریتم جستجوی جدید را به سیستم خود اضافه میکند

آمار گیر گوگل بیننده های سایت شما را میشمرد

گوگل، سرویس جدید خود موسوم به تحلیلگر گوگل (Google Analytics) را، راه اندازی نمود.

سیستم تحلیلگر گوگل ز جمله قدرتمندترین برنامه های آنالیز کننده آمار و ترافیک بازدیدکنندگان یک وب سایت می باشد که برای مدیران سایت ها بسیار مفید می باشد.

حتما برای اینکه از وضعیت ویزیتورهای سایت و یا وبلاگتان مطلع شوید از سرویس های مجانی و یا پولی برای این منظور استفاده کرده اید.

اما کلیه امکانات تحليلگر گوگل برای سایتهائی تا میزان بازدید ماهانه 5 میلیون صفحه، کاملا رایگان است.

گزارشهائی که از ترافیک سایت شما می دهد بر مبنای الگوریتم های مناسب گوگل بسیار قوی و در نوع خود بی نظیر است.

گوگل سهام شرکت معروف Urchin واقع در کالیفورنیا را خریداری نموده و با ترکیب آن با سیستم آماری خود سرویس بسیار قدرتمندی را ارائه کرده است .

همچنین گوگلاین قابلیت را برای افرادی که از خدمات AdWord استفاده نمی کنند فراهم آورده است تا بتوانند بصورت رایگان با افزودن یک کد جاوا در سایتشان، در سیستم گوگل آنالیستیک عضو شوند .

اینبار گوگل محیط ظاهری این محصولش را مجهز به تکنولوژی هایی مانند فلاش و DHTML نموده است.

هرچند که هنوز برخی اشکالات کوچک در این سیستم وجود دارد مانند عدم نمایش صحیح منوهای فلاش در فايرفاکسو یا در سیستم عامل لینوکس.

تحلیلگر گوگل می تواند اطلاعات مربوط به آمار و نحوه بازدید از سایت را بصورت XML و یا CSV ذخیره نماید.

نکته قابل تامل این است که برای اولین بار برچسب بتا برای این سرویس در نظر گرفته نشده است!

توجه داشته باشید که کدی که به شما ارائه میشود باید در تگ هد و بعد از تمام تگ های meta اضافه شود .

بعد از افزودن کد مخصوص شمارنده در تگ هد ، گوگل از شما میخواهد که دکمه check status را بزنید تا بفهمد آیا شما کد را اضافه کرده اید یا خیر .

با اینکه کد را شما اضافه کرده اید اما این دکمه تا 24 ساعت اول به شما جواب منفی میدهد. به نظر می آید که باید حداقل 24 ساعت گذشته باشد تا Check Status جواب مثبت دهد.

به شما پیشنهاد میکنم حتما ازین سرویس گوگل برای سایت یا وبلاگتان استفاده کنید .

http://www.google.com/analytics/index.html

Last edited:
بالا