• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی بیشتر و پرسش و پاسخ - تحلیلگر گوگل | Google Analytics

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
برا منم یه جورایی مشکل داره!حد اقل یک روز جابجایی رو داره، بعضی موارد هم کمتر البته!ولی به هر حال امارش با پرشین استیت متفاوت!کداماشون درست تر!!!؟

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا منم یه جورایی مشکل داره!حد اقل یک روز جابجایی رو داره، بعضی موارد هم کمتر البته!ولی به هر حال امارش با پرشین استیت متفاوت!کداماشون درست تر!!!؟
بستگي داره چه انتظاري از استات سايت داشته باشي !
اگه واسا كار تجاري ميخواي ( بهترين گزينه گوگل هست )
چون گوگل تنها آمار افرادي رو ميده كه تمام صفحه رو مرور كردن !
يعني با اررور يا .... مواجه نشدند .

و امكانات خيلي خوبي واسا دنبال كردن هدف ويزتور و سايت داره .

ولي اگه فقط نياز داري ؛ امروز كي اومده كي نيومده ! چطوري اومده ! همون استت هاي پرشين و وبگذر و ... خوب هستند !

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
بستگي داره چه انتظاري از استات سايت داشته باشي !
اگه واسا كار تجاري ميخواي ( بهترين گزينه گوگل هست )
چون گوگل تنها آمار افرادي رو ميده كه تمام صفحه رو مرور كردن !
يعني با اررور يا .... مواجه نشدند .

ولي اگه فقط نياز داري ؛ امروز كي اومده كي نيومده ! چطوري اومده ! همون استت هاي پرشين و وبگذر و ... خوب هستند !

اینقدر ها هم ... نیستم که فرقشون رو تشخیص ندم:blush:
راستی در مورد این:
چه شکلی؟
می شه توضیح بدید؟

amirlol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین رو پروسس کلیک کن
تا صفحه waiting بیاد
بعد سایتت رو باز کن
10 الی 30 ثانیه باز باز بشه
analyser رو ببر صفحه Home حله

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام

با اینکه میدونم سایتم ویزیت داره منتها 3-4 روزه انالیتیکز هیچ ویزیتی رو نشون نمیده! حتی یدونه!

867d4xh.jpg

مشکل از چی میتونه باشه؟ :blink:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
مشکل میتونه از اون کدی باشه که باید تو سایتت ک÷ی کنی اخیرا تغیراتی تو Template یا هر جیز از این قبیل ندادی ؟
چرا تغییر دادم ولی در حد اضافه کردن چند خط. منم به فکرم افتاد برای همین دوبل چکش کردم ولی مشکلی از بابت کد نبود.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
معمولا یه فایل تکست بهت میده که آپلود کنی رو سایتت. مشکلی واسه اون پیش نیومده ؟ حذفش نکردی ؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

یک هفته هست که مشکل ورود به صفحه نمایش آمار google analytics نمی تونم بشم. وارد اکانت می تونم بشم. .. اما وارد صفحه ای که اطلاعات رو نمایش میده نمی تونم بشم ... همان جائی که نوشته view report.نوشته بعدا مراجعه کنید ولی یک هفته گذشته هنوز همان ارور هست... از دوستان کسی با این مشکل مواجه شده ؟ من عین ارور رو می نویسم

An Error Has Been DetectedPlease try again. If you are experiencing long delays, please reduce the selected date range or disable date comparison. Thank you for your patience

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به احتمال زیاد کد رو جای درست نزاشتی و نزدی چک بشه...
به تست کن...
البته
برای ورود به احنمال زیاد اتصال شما ضعیف است

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
قبلا استفاده می کردم... مشکلی نبود...اما یک هفته هست که اون ارور رو میزاره نمیزاره وارد بشم...

باز هم مشکل کد هست؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

ترافیک اصلی سایت ما به خاطر انجمن های ما هست .تا قبل از اینکه subdomain انجمن های خودمونو از community به forum تغییر بدیم بخوبی داشتیم از اون برنامه استفاده می کردیم( اینکار حین تبدیل phpbb بهVB انجام شد) ولی از موقعی که subdomain تغییر پیدا کرده دیگه ترافیک انجمن ها رو محاسبه نمی کنه و اصلا قابل استفاده نیست.آیا گذشت 4 ماه کافی نیست و باید صبر کنیم یا باید اقداماتی انجام بدیم ؟ این رو هم بگم که چون subdomain انجمن ها رو عوض کردیم و خیلی ها هم خبر نداشتند موقتا آدرس صفحه اصلی رو به انجمن ها فوروارد کردیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام

ترافیک اصلی سایت ما به خاطر انجمن های ما هست .تا قبل از اینکه subdomain انجمن های خودمونو از community به forum تغییر بدیم بخوبی داشتیم از اون برنامه استفاده می کردیم( اینکار حین تبدیل phpbb بهVB انجام شد) ولی از موقعی که subdomain تغییر پیدا کرده دیگه ترافیک انجمن ها رو محاسبه نمی کنه و اصلا قابل استفاده نیست.آیا گذشت 4 ماه کافی نیست و باید صبر کنیم یا باید اقداماتی انجام بدیم ؟ این رو هم بگم که چون subdomain انجمن ها رو عوض کردیم و خیلی ها هم خبر نداشتند موقتا آدرس صفحه اصلی رو به انجمن ها فوروارد کردیم
کد رو عوض کن...
آیا کد رو عوض کردی ؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
کد چیو ؟

من سردر نمیارم چون یکی دیگه برامون نصب کرده...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اصلا نصبی نیست که
خوب اگه اکانت جی میل داری برو http://www.google.com/analytics/index.html دیگه معلوم هست..برو آدرس جدید رو قرار بده و کد جدید رو بگیر
مشکل داشتی یا PM کن یا همین جا بپرس
تا اونجا که بتونم هستم..

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من متوجه نمیشم مگه همیشه گوگل کل اطلاعات موجود سایتها رو ایندکس نمیکنه... خوب چرا همه صفحات ما رو که ساب دامین جدید رو هم شامل میشه آمار گیری و نمایش نمیده... این یک مسئله که باعث گیج شدن من شده

مسئله دیگه الان من دقیقا توی صفحه https://www.google.com/analytics/settings/ اکانت خودم هستم ولی متوجه نشدم باید چه کار کنم؟ کجا باید آدرس بزارم و کد بگیرم؟؟ می تونی دقیق آدرس بدی؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کدش رو بذارید بالای صفحه. title هم نباید طولانی تر از حد استاندارد باشه.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
Add Website Profile»
A profile allows you to track a website and/or create different views of the reporting data using filters Learn more.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کجا ؟
بین آخرین تگ </body>

خودش هم گفته :
Copy the following code block into every webpage you want to track immediately before the </body> tag.

بالا