• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی بلدی؟چی بلدی درست کنی؟؟

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
ماکارونی
کوبیده
میرزا قاسمی
کشک بادمجون
سیب زمینی سرخ کرده

ولی کلا" مزشون جالب درنمیاد....

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
جالبه اکثر پسرها برنج درست نمی کنن ... چرا بنظرتون ؟

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
خدا شما رو حفظ کنه که این همه غذا بلدی :D

ممون

البته باید به این غذا ها فلافل رو اضافه کنم(از سر کو جمون میگیرم خدایی بهترین فلال دنیاست تا حالا تو 100 تا ساندویچی فلال خوردم ولی مث این سر کوچه ای نبوده!!!!!!!!)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممون

البته باید به این غذا ها فلافل رو اضافه کنم(از سر کو جمون میگیرم خدایی بهترین فلال دنیاست تا حالا تو 100 تا ساندویچی فلال خوردم ولی مث این سر کوچه ای نبوده!!!!!!!!)

داداش آدرس بده بیایم خوب
سسش هم خوب درست میکنه ؟

Chairman

Registered User
لایک‌ها
64
█████████████████████████ ████████████████████████
اول غذا درست کردنه کم کم میشه ظرف شدن و بچه داری :دی

tiredfighter

Registered User
لایک‌ها
4
بسیار عالی بلدم و غذاهای گیاهی و ایرانی البته گیاهی رو خوب بلدم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من زیاد واسه خودم آشپزی میکنم. غذاهام اسم ندارن. اکثرشون بیس اصلیشون سیب زمینیه و بقیه ی موادش بستگی داره به چیزایی که تو خونه داشته باشم. میریم که داشته باشیم.
یه سیب زمینی متوسط (یا دو سه تا کوچیک) بصورت ریز خلال میکنم و در ماهیتابه در روغن سرخش میکنم. تا اون داره سرخ میشه، یدونه گوجه بصورت قطعات مکعبی به اندازه ی هر ضلع 1 سانتیمتر خورد میکنم و به سیب زمینی در حال پخت اضافه میکنم و به هم میزنم. بعد از چند دقیقه حاضره. با نون و پودر فلفل سیاه یا قرمز میل بفرمایید.
برای اینکه تنوع داشته باشه میتونین وقتی ترکیب سیب زمینی و گوجه در حال پخت هست هر موادی که خواستید بهش اضافه کنید، یا اینکه هیچی اضاف نکنین. بستگی به سلیقه & امکانات داره
مثلاً میشه سوسیس خورد شده - سیر رنده شده - تربچه ی سیاه که بصورت خیلی نازک ورقه ورقه و خورد شده باشه - پیاز خورد شده - بادمجون خورد شده - کدوی خورد شده ... کلا هر چیزی که داشته باشین میشه بریزین تو غذا و طعم های مختلفو تست کنید. اینهایی که اسمشونو گفتم ترکیب های خوبی میسازن
فقط نکته ی مهم اینه که موادیکه میخواین به ترکیب اصلی اضافه کنین بعضیاشون که بافت سفت تری دارن لازمه که از ابتدا که سیب زمینیو میریزین توی ماهیتابه اضاف بشن، و بعضیهاشون که بافت نرم تری دارن میتونن در اواسط یا اواخر تایم پخت اضاف بشن. اگه حواستون به این نکته نباشه یهو میبینین مثلاً سیب زمینیتون داره میسوزه ولی سوسیس هنوز نپخته. یا سیب زمینی هنوز نپخته ولی پیاز داره میسوزه. اگه نمیتونین تشخیص بدید هر کدوم به چه زمانی واسه پخت نیاز دارن و نمیدونین هر کدومو کِی باید اضاف کنین، موادتونو جدا جدا بپزید و در آخر با هم ترکیب کنید. مثلاً اول پیاز رو سرخ کنید، بعد از ماهیتابه خارجش کنید و بذاریدش توی یه بشقاب. بعد کدو رو سرخ کنید و وقتی کاملاً پخت به همون بشقابی که پیاز رو داخلش ریخته بودید اضاف کنید تا ماهیتابه خالی بشه. بعد سوسیس رو سرخ کنید و به پیاز و کدو اضافه کنید. بعد سیب زمینی خلال شده رو سرخ کنید و وقتی در اواخرِ زمان پختش هست، همه ی اون مواد قبلی رو که قبلاً پختید به سیب زمینیِ در حال پخت اضافه کنین و هم بزنید و تمام.

چن تا نکته
1. از نمک استفاده نکنید. به جاش بعد از اینکه غذا رو از روی حرارت برداشتید و قبل از خوردنش، مقداری فلفل سیاه یا قرمز بریزید رو غذا
2. سعی کنید وقتی میخواین غذای پخته شده رو از ماهیتابه به بشقابتون انتقال بدید و میل کنید، تا میتونید روغن اضافی غذا رو بگیرید و نذارید روغن زیاد وارد بشقابتون بشه
3. بعضی از مواد رو میتونین به صورت آب پز شده به ترکیب اضافه کنید تا از روغن کمتری استفاده کنید و سالمتر باشه
4. هر چی سیب زمینی و بقیه ی مواد رو ریز تر خورد کرده باشید طعم بهتری میگیره. پس وقتی میگم سیب زمینی رو خلال کنید، به فکر اون سایزی که توی رستورانها سیب زمینی سرخ شده ی خلالی میفروشن نباشید. تا میتونید ریز تر اسلایسش کنید

MMXIII, Exporter ©

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
آهان یه چیزی دیگه در مورد سیب زمینی یادم اومد
دیدین توی رستورانا وقتی سیب زمینی خلالی سرخ شده میخرید چقد ترده؟ شما هم اگه میخواین اونجوری درست کنید باید بعد از اینکه سیب زمینی رو بصورت قطعات درشت (مثل رستورانها) خلال کردید، اول پنج دقیقه خلالها رو آب پز کنید ، بعد سیب زمینی ها رو آبکش کنید و بعد سرخ کنید. بسیار ترد و خوشمزه میشه و با سس کچاپ آماده ی میل میباشد
987.gif

MMXIII, Exporter ©

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
نيمرو فقط بلدم متاسفانه :D

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
طبق معمول پسر ها نیمرو + املت :D

اما غذا هایی که بلدم درست کنم :

پیتزا
لازانیا
ماکارونی
سیب زمینی سرخ کرده ( البته اگه غذا باشه)

نوشیدنی :

دوغ مخصوص آب امیر ( فکر بد نکنید خداییش )

رفیقام اسمشو این گزاشتن:lol:

sohrab zar

Registered User
لایک‌ها
22
آخه آشپزی هم کاری داره ۲ سوت میرم اینترنت یه دستور میگیرم :cool:

بعد خونواده انگشتاشونم میخورن (البته از گشنگی:D)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
جاي پز دادن يکم اموزش بدين بهم ديگه :D

reza_kphar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من به جز نیمرو و املت که همه بلدند و قارچ که خیلی ساده س ،انواع برنج ها رو بلدم+سوپ جو+عدسی ! یعنی یه عدسی درست می کنم که آدم انگشت هاش رو هم می لیسه !
73542_eynak.gif

بالا