ghizh
کاربر تازه وارد
پکیدیم و پکوندیم ! :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko:
به نقل از IcedAngel :جیگر من یه هاست مفتی گیر آوردم ... 1 گیگ ... روزی 500 مگ هم دانلود ... بدک نیستها ... طرعت اینترنت من هم خوبه ! 1 مگا بایت در ثانیه ... فکر کنم کفاف بده![]()
اگه خواستی یه ندا بده من بد پایه این کارم ... منم ترم پیش گند زدم ولی بازم میخوام به #%$# گشاد بازیام ادامه بدم![]()
میگم این همه هاست داره مایه دار ریخته تو این پی تی یکم فضا بدین ما در جهت اهداف موسیقی دوستانه ازش استفاده کنیم![]()
به نقل از satellite_babak :ghizh دوست عزیز بسیار کار شما زیباست و تبادل فرهنگی شما تحسین دارد.
لطفا در صورت امکان برای من البوم های یونانی و اسراییلی بگذارید ممنون از لطف شما![]()
به نقل از Vahid.k :میتونید از attachment های ایران غنا استفاده کنید . برای هر فایل تا 7 مگابایت اجازه آپلود هست . فکر نمی کنم هر فایل mp3 بیش از 7 مگابایت باشه .
موفق باشید.
به نقل از ghizh ::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
اسرائیلیو که شرمندم !:f34r: :f34r: :f34r: گور باباش !![]()
:hmm: :hmm: :hmm:
اما اگه یونانی خواستی اسمشو بگو اگه چیزی پیدا کردم میزارم !![]()
به نقل از ghizh :قربانت عزيزم. انگار سال و ماهي يه بار اينجا نمودار ميشي ! من برعکس تو اميدوارم اون اينترنت پرسرعت از گلوت پايين نره ! :f34r: اين سرعتا خوردن نداره !:f34r: در حاليکه من بد بخت بايد با هزار تا مشکل با اين اينترنت گازوئيلي سر کنم !:f34r: :blink:![]()
![]()
شوخي کردم بخور نوش جونت ! :happy:![]()