dangmiong
Registered User
شدید !
این نوع اسپمر خیلی مدته هست و جدید نیستدلیل این کاهش بازدید این چند هفته اخیر ، موج جدید اسپمرهاست ، نمونه هاشون
searchfaster . ir
goodsearching .ir
foroshgahe1 .com
justsearch .ir
توی خیلی از نتایج اول هستن.
من نمیدونم قبلا چطور بوده ، اما هر چی هست ، این چندتا سایت تو کیورد های که سایت من هست ، بازدید های زیادی برام کاهش دادن .این نوع اسپمر خیلی مدته هست و جدید نیست
هر هفته هم یه دامنه اش فیلتر میشه رو دامنه جدید بالا میاره!
خب الان اونا هم یخده با علم جلو رفتن پیشرفت کردن اما چون چند فاکتور اساسی رو ندارن قادر به رقابت همیشگی در کلمات نیستن و سایت های اصلی به زودی تو همون کلمات به جایگاه خودشون بر می گردن این مشکل اساسا قابل حل نیست چون ساختار گوگل این مشکل رو داره و خواهد داشت این ها اساسا هیچ درمانی ندارند اگر انواع موتور ها رو مطالعه کنید می بینید که نوعی از موتور ها(همون اسپمر هستن با شکل و قیافه دیگه) هستند که نتایج رو از گوگل می گیرن که تعدادش زیاده و نوع ایرانیشم زیاده اینا رو خود گوگل هم رد نکرده و بلکه API هایی هم داره برای اینکار پس نمی توان نوع کوچکتر اونا رو رد کرد اما اینکه اینا میان می خوان تبلیغ بزارن و غیره اینا آزار دهنده میشه و الا کاربر بلاخره در اون سایت ها هم لینک نتایج باشه وارد یکی از سایت ها میشه و این خودش نوعی لینک سازی هم میشه برای سایت مرجع اما در نکته پایانی چون ما همیشه شور هر چیز رو در میاریم اینطور آزار دهنده میشه و الا تو همه ممالک دنیا از این نوع شبه موتور ها هست اما دیگه اینهمه جوان بیکار ندارن روزی 80 تا از این موتورها بیارن بالا و کیف کننمن نمیدونم قبلا چطور بوده ، اما هر چی هست ، این چندتا سایت تو کیورد های که سایت من هست ، بازدید های زیادی برام کاهش دادن .