Tak-Graph2
Registered User
بازدید افزایش داشته .
روی درامد هم کلا کار نمیکنم ! و نمیتونم بگم کاهش و یا افزایش داشته ...
روی درامد هم کلا کار نمیکنم ! و نمیتونم بگم کاهش و یا افزایش داشته ...
من فروشم افتضاح شده !آقا بازدیدتون بهتر شد وضعیتش ؟
واسه ما همینطوری داره افت می کنه متاسفانه
از اول دی شروع شده ، امتحانا هم تا اوسط بهمن حدودابعد از دوسال رکود ترافیک سایت من داشت رشد خوبی می کرد ... ولی از چند روز پیش شروع کرد به کم شدن.... اگه فرض کنیم به خاطر امتحانات باشه... این امتحانات از کی شروع شده و تا کی ادامه داره ؟
برای وب مسترهائی که زحمت زیادی برای ترافیک دار شدن سایتشون کشیدن و ترافیکشون واقعی هست و جعلی نیست...هیچ چیز ناراحت کننده تر از افت ترافیکیشون نیست...
خیلی خوبه این تاپیک درست شد... چون نه فقط برای الان , برای هر وقت دیگه که نیاز هست از بقیه وب مستر ها در باره وضع ترافیکشون سوال بشه یه تاپیک وجود داشته باشه و تاپیک های پراکنده درست نشه...
اگه کاهش ترافیک یه سایت ربطی به خود سایت نداشته باشه به نظر شما چه دلائلی ممکنه باعث افت ترافیک بشه...چند مورد بیشتر نیست. من اونها رو مینویسم اگه چیز دیگه ای هست بگین
اضافه کنم
1- به سقف رسیدن پهنای باند اینترنت کشور : یعنی تقاضا زیاد و امکانات کم...
2- تعطیلات , امتحانات , باران و برف ....
3- محدودیت استفاده از منابع سرور توسط ادمین سرور
4- پاره شدن کابل توسط کوسه ها!
سایت من بعد از 2 سال رکود داشت رشد خوبی می کرد ( از یک ماه پیش ) ولی 1 هفته هست که داره کم میشه و دوباره داره بر می گرده به وضع قبلی... نمی دونم موقتی هست یا دائم
.ولی من به مورد 3 خیلی مشکوک هستم چون از موقعی که سایت من از سرور اختصاصی رفت روی یه سرور اشتراکی این وضع پیش اومد و من فکر میکنم ادمین سرور با یه دستکاری هائی که روی سرور های ابری می کنه ... موفق شده این محدودیت رو برای من ایجاد کنه( چون یه شرکت خارجی خیلی حرفه ائی تو مسائل هاستینگ و مدیریت سرور هستند ). متاسفانه امکانات مالی اجازه گرفتن سرور اختصاصی نمییده. این نظر منه... چون ظرف 2 سال گذشته تا بحال چند بار اینطوری شده...
اگه محتوای سایتتون فارسی هست که افت بازدیدتون به خاطر امتحانات هست و بعید میدونم علت دیگه ای داشته باشه