• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - روش ساخت و نمونه‌هاي آماده Live CD\DVD\USB (اجراي سيستم‌عامل‌ از روي CD!!)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. آيا كسي از دوستان از اين تاپيك استفاده كرده؟ آيا به كمك برنامه درون اين تاپيك CD يا USB حاوي ويندوز Live شاخته است!؟ ............!؟؟؟؟؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/09
26.gif
103.gif

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر از استاد عزیز
IgImAx

1-من از شما درخواست دارم تا اول آموزش حذف کدهایی که در فایل inf درایور ها وجود داره رو بگذارید(قولش رو داده بودین ولی انجامش ندادین) و بفرمایید امکانش هست درایور سرور سخت افزاری رو توی این دیسک اضافه کرد یا نه ؟ منظورم درایور انواع Raid کنترلر هستش
2-لطفا آویرا 2012 رو پلاگینش رو بسازید و بفرمایید توی ویندوز لایو امکان اضافه کردن فایل آپدیت به آنتی ویروس هست یا نه ؟ و اگر میشه پلاگین نسخه Professional Security رو بگذارید که بهش لایسنس اضافه کنیم و ازش بهترین استفاده رو داشته باشیم
3-نرم افزار Registry Editor یا یه همچین چیزی رو هم اینجا توضیح بدین و نحوه اضافه کردنش رو هم بفرمایید تا تست کنم و پروژه نهایی رو آپلود کنم و توضیک کامل عملکردم رو بگم

بی نهایت از لطف و زحمات شما تشکر میکنم
خدانگهدار

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام afsone_sabz عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم PT تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم كه شما را بيشتر در جمع دوستان ملاقات كنيم.
53.gif

با سلام و تشکر از استاد عزیز
IgImAx

1-من از شما درخواست دارم تا اول آموزش حذف کدهایی که در فایل inf درایور ها وجود داره رو بگذارید(قولش رو داده بودین ولی انجامش ندادین) و بفرمایید امکانش هست درایور سرور سخت افزاری رو توی این دیسک اضافه کرد یا نه ؟ منظورم درایور انواع Raid کنترلر هستش
2-لطفا آویرا 2012 رو پلاگینش رو بسازید و بفرمایید توی ویندوز لایو امکان اضافه کردن فایل آپدیت به آنتی ویروس هست یا نه ؟ و اگر میشه پلاگین نسخه Professional Security رو بگذارید که بهش لایسنس اضافه کنیم و ازش بهترین استفاده رو داشته باشیم
3-نرم افزار Registry Editor یا یه همچین چیزی رو هم اینجا توضیح بدین و نحوه اضافه کردنش رو هم بفرمایید تا تست کنم و پروژه نهایی رو آپلود کنم و توضیک کامل عملکردم رو بگم

بی نهایت از لطف و زحمات شما تشکر میکنم
خدانگهدار

. متاسفانه پروژه ادامه اين تاپيك تا زمان نامعلومي از طرف اينجانب متوقف شده است! مگر اينكه دوستان ديگري كه در اين زمينه فعاليتي دارند اطلاعات جديد خودشان را با ديگران به اشتراك گذارند! ولي خوشبختانه قبلن پاسخ بعضي از سوالات شما را داده‌ام!

پاسخ سوال 1: عجيبه! در جدول پست دوم، لينك پست آموزش اضافه نمودن درايور‌ها IDE و NET به فولدر‌هاي مناسبشان در BartPE را توضيح داده‌ام. كه در مورد نياز شما بايد درايور‌ها Raid را به فولدر SCSIAdapter اضافه نماييد. يك نمونه مثال هم در مورد دراوير AHCI زده‌ام كه در آنجا هم لينك داده‌ام. بعد براي درست كردن فايل‌هاي INF بايد از برنامه InfCacheBuild استفاده كنيد كه در آن پست فقط توضيحات عمومي آن را را داده‌آم ولي در پست آموزشي ديگري به نام "آموزش Extra Actions - مجموعه‌اي براي تصحيح فايل INF درايور‌هاي و ..." (به جدول پست دوم مراجعه نماييد) تمامي فايل‌هاي مورد نياز براي دستكاري همه فايل‌هاي INF را در يك مجموعه با توضيح كافي گردآوري نموده‌ام. اگر شما دو پست فوق را كامل مطالعه نماييد، اصولن نبايد مشكلي باقي بماند.

پاسخ سوال 2: تفاوت بين نسخه‌ها معمولن در مواردي غير از زمينه ويروسيابي كه در هر 3 به يك شكل مشترك مي‌باشد، است. شما با به روز نمودن ديتابيس ويروسي (كه در همان پست لينك مستقيم دنلود داده‌ام) مي‌توانيد نسخه USB خود را به راحتي به روز نماييد.

پاسخ سوال 3: شما وقتي ويندوز لايو را ميسازيد فايل regedit.exe به شكل اتوماتيك به ديسك لايو اضافه ميشود. اما براي اينكه هر برنامه‌اي را بشه برروي تنظيمات ويندوز روي هاردديسك اجرا نمود (مثلن برنامه‌هاي ويرايش كننده رجيستري يا استارتاپ ويندوز يا ...) بايد از پلاگيني به نام RunScanner استفاده نماييد. اين پلاگين را از لينك فوق دنلود و به bartpe بايد import كنيد. خود اين پلاگين به شكل پيشفرض و براي نمونه برنامه regedit را به همين شكل كه توضيح داده‌ام به ويندوز شما اضافه مي‌كند.

. در ساخت پروژه‌هاي لايو خود موفق باشيد و بد نيست نگاهي هم به نمونه‌هاي روش ساخت جديدتر اين نوع ديسك‌ها در همان فروم http://reboot.pro بيندازيد. ببخشيد كه نميتونم كمك بيشتري بكنم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/06
26.gif
103.gif

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا سلام
من خسته شدم از بس توی گوگل سرچ کردم و چیزی نفهمیدم
یه سرور اینتل دارم که میخوام درایور های Raid رو به ویندوز لایو اضافه کنم و اینکه Regsnaer هم توی این ویندوز باشه که خیلی لازممه
تروخدا کمکم کنید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام afsone_sabz عزيز
1.gif

من خسته شدم از بس توی گوگل سرچ کردم و چیزی نفهمیدم
یه سرور اینتل دارم که میخوام درایور های Raid رو به ویندوز لایو اضافه کنم...
. خب!؟ شما از همان درايور Raid ي كه روي سرور خود نصب كرديد بايد استفاده كنيد! درايور خاصي براي ويندوز لايو كه نوشته نشده يا وجود نداره! چون همان درايور معمولي را ما به خورد ويندوز لايو مي‌دهيم.! حالا مكه شما درايور Raid سرورتان را نداريد!؟ اگر نه!؟ بفرماييد توضيح بيشتري دهيد كه از IDE روي مادربورد Raid كرديدي يا يك كارت PCI يا ... براي Raid استفاده كرديد!؟ در هر دو صورت كافي از سايت كمپاني مادربورد يا اون كارت درايور مورد نياز خود را دنلود كنيد و همان روشي كه توضيح داده‌ام به BartPE كپي و بعد از ساخته شدن فايل‌هاي ويندوز لايو با اون فايل Batchي كه ساخته‌ام INF ها را تصحيح و سپس ايميج CD را درست كنيد.

اینکه Regsnaer هم توی این ویندوز باشه که خیلی لازممه
. اين چي هست!؟ نمي شناسمش!؟ لينك به سايتش يا برنامش يا ... ديگرش بدهيد بعلاوه توضيح ماملي كه چي هست و چيكارست و .....!؟!؟!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/08
26.gif
103.gif

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام استاد گرامی
من با درایور ها مشکلی ندارم
اول فایل Regscanrer رو میخواستک که توی پست ها مطالعه کردم و دانلود کردم و اضافه شد
حالا میخوام ویندوز رو از این حالت بی قیافه در بیارم و کلی پلاگین مورد نیاز میخوام ، تقریبا همون هایی که شما توی ویندوز خودتون استفاده کردین
سوم آموزش اضافه کردن آویرا 2012 رو سایت reboot گذاشته اگه ترجمش کنید و بهم یادش بدید ممنون میشم ، و یه نرم افزار میخوام که رجیستری کیلینیر باشه ، لطفا بهم کمک کنید

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد سلام
مشکل سرور حل شد
فقط چند نکته ، پلاگین هایی که خودتون استفاده کردین توی ویندوز تون رو میخوام + MSISOFT HiJack Free و Anvir Taskmanager
و اینکه چطوری ریخت زشت این ویندوز رو تغییر بدم به شکل ویندوز اک پی معمولی ؟
منظور از فایل فوق
RegistryScaner بود . میشه نرم افزار های مثل Registry fixer رو به این ویندوز اضافه کرد ؟
چطوری ویندوز لایو 7 درست کنم ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام afsone_sabz عزيز
1.gif

سلام استاد گرامی
من با درایور ها مشکلی ندارم
اول فایل Regscanrer رو میخواستک که توی پست ها مطالعه کردم و دانلود کردم و اضافه شد
حالا میخوام ویندوز رو از این حالت بی قیافه در بیارم و کلی پلاگین مورد نیاز میخوام ، تقریبا همون هایی که شما توی ویندوز خودتون استفاده کردین
سوم آموزش اضافه کردن آویرا 2012 رو سایت reboot گذاشته اگه ترجمش کنید و بهم یادش بدید ممنون میشم ، و یه نرم افزار میخوام که رجیستری کیلینیر باشه ، لطفا بهم کمک کنید
و
استاد سلام
مشکل سرور حل شد
فقط چند نکته ، پلاگین هایی که خودتون استفاده کردین توی ویندوز تون رو میخوام + MSISOFT HiJack Free و Anvir Taskmanager
و اینکه چطوری ریخت زشت این ویندوز رو تغییر بدم به شکل ویندوز اک پی معمولی ؟
منظور از فایل فوق
RegistryScaner بود . میشه نرم افزار های مثل Registry fixer رو به این ویندوز اضافه کرد ؟
چطوری ویندوز لایو 7 درست کنم ؟
. دوست عزيز، عرض كردم كه! متاسفانه پروژه نوشتن آموزش براي اين تاپيك از طرف اين حقير فعلن متوقف شده! واقعن شرمنده‌ هستم كه نمي‌تواند بيشتر به شما كمك كنم!
17.gif

. اما درمورد شكل ويندوز در حالت معمولي استفاده از BartPE:
. همانطوري كه در پست 9 توضيح داده‌ام: "... برنامه BartPE به شكل پيش فرض به جاي استفاده از Windows Explorer از يك Shell ديگه به نام NU2XPE استفاده مي‌كند. ..." براي اينكار يهني اضافه كردن Windows Explorer به ايميج بايد از پلاگين XPE استفاد كنيد. از اينجا بگيريدش:

. اما يك توصيه برادرانه! پروژه BartPE خيلي وقت پيش (2006) متوقف شد و پروژه WinBuilder ها در همان فرومي كه فرموديد ادامه پيدا كرده و بسيار بهتر هم شده و براي ساخت ديسك لايوي حاوي ويندوز XP/Vista/7 برنامه‌اي جدا نوشته‌اند و كم كم براي ويندوز 8 هم نسخه‌اي خواهند ساخت. تمامي پلاگين‌هاي آماده درون آن فروم هم براي اين پروژه جديد نوشته مي‌شود! بهتره تا ابتداي كار هستيد به آن پروژه نقل مكان كنيد! وقتي دنلودش كنيد (حدود 90 مگابايت هست) خودش كلي پلاگين آماده براي دنلود در درون خودش داره! يكبار تست كنيد...!

. در BartPE تقريبن 90~95% برنامه‌ها را ميشه به شكل پلاگين به ديسك لايو اضافه كرد ولي فكر كنم در پروژه WinBuilder تا 100% هم رسيده باشند!

. باز هم ببخشيد و شرمنده هستم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/08
26.gif
103.gif

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا استاد حله
دستت هم واقعا درد نکنه که این تاپیک ها رو ساختی و آموزش گذاشتی
برو روی WinbUilder آموزش بذار من خودم هر دقیقه پست میدم و با هم به یه جایی میرسونیمش ، البته من شاگرد شما ام
کی ایشالله آموزش رو شروع میکنی ؟

afsone_sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد این 2 تا فایلی که گذاشتی دانلودش کردم ولی یکیش Cab هست اون یکیش نیست و امکانش نیست به پلاگین ها اضافه کنم
چی پیشنهاد میدین ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام afsone_sabz عزيز
1.gif

استاد این 2 تا فایلی که گذاشتی دانلودش کردم ولی یکیش Cab هست اون یکیش نیست و امکانش نیست به پلاگین ها اضافه کنم
چی پیشنهاد میدین ؟
. !!!!؟؟؟؟ عزيز! همه پلاگين‌هاي هم كه من گذاشتم ‎*.cab بودند و از هر سايتي هم بگيريد اكثرن به شكل cab هستند! در تمامي آموزش‌هاي پلاگين‌هاي در همين تاپيك نوشته‌آم چطوري يك فايل cab را به BartPE بايد import كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/08
26.gif
103.gif

abc3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اولا متشکرم به خاطر این آموزش خوب
ثانیا چند تا سوال داشتم

1- چه جوری میتونم پس زمینه رو تغییر بدم
2- در محیط مجازی چه جوری کلیه ی فایل ها رو تستشون کنم

abc3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
1.gif

106.gif
ممكنه براي مشاهده تصاوير موجود در پست‌هاي من نياز به اجراي يك هيتلر شكن داشته باشيد!!!
45.gif

فهرست كامل پست‌هاي آموزشي + پلاگين‌ها + سوال‌وجواب‌ها در صفحه اول و پست‌هاي 2و3و4 قرار دارد

مشخصات Utility:
1
نام و نسخه Utility:
SARDU
2
لينك دنلود:
لينك Download SARDU ~8MB
3
محيط برنامه:GUI
4
برنامه‌ و فايل‌هاي جانبي مورد نياز:
---
5
كارايي برنامه:
ساختن يك USB يا CD\DVD بوتيبل شامل از چندين Image برنامه‌هاي ويروسياب يا ايميج‌هاي Live و ايميج‌هاي ويندوزهاي XP/Vista/7 و ......
6
نويسنده يا كمپاني برنامه:Davide Costa

توضيح برنامه Sardu:
. اين برنامه توسط آقاي Davide Costa بك برنامه نويس ايتاليايي نوشته شده است. من از نسخه بتاي 2.0.2 با اين برنامه در فروم reboot.pro آشنا شدم و به عنوان يكي از تسترهاي برنامه با ايشان در تماس بودم. اكنون ايشان در فروم خودش گزارشات نسخه‌هاي بتاي جديد برنامه خود را در اين آدرس "Sardu - English Forum" پيگيري مي‌كنند.

. نام اين برنامه از كلمات Shardana Antivirus Rescue Disk Utility آمده است. كار اين برنامه اين است كه Imageهاي آماده Anti-Virusها و Utilityها و Linux Liveها و Windowsها را براي شما در درون يك CD\DVD\USB با يك منوي بوت بسيار زيبا ادغام مي‌نمايد. لينك دنلود اكثر ايميج‌هاي مورد پشتيباني توسط اين برنامه براي ادغام در يك CD\DVD\USB در درون خود برنامه قرار داده شده است. پس اگر دوست داشتيد از تب‌هاي مختلف اين برنامه بعضي از ايميج برنامه‌هاي پشتيباني شده را دنلود نماييد با كليك برروي دكمه‌اي كه نام آن برنامه روي آن نوشته شده است، لينك دنلود يا صفحه اون ايميج در Browser شما باز خواهد شد. به تصاوير انيميشني از تب‌هاي مختلف اين برنامه كه در آنها نام‌هاي ايميج‌هاي برنامه‌هاي مختلف نوشته شده است، در زير توجه نماييد:

لينك تصوير 1
تب‌ها و برنامه‌هاي كامل تحت پشتيباني اين برنامه در نسخه i 2.0.4 Beta7

. اين برنامه در تب Windows-اش حتا مي‌تواند، ايميج‌هاي Windows XP Pro و Windows 7 AIO و همچنين ايميجي كه با BartPE (به نام Windows XPE) و WinBuilder (به نام Live XP و Win7PE و WinVistaPE) مي‌سازيم را هم در درون CD\DVD\USB براي شما با بقيه ايميج‌هاي بوت ادغام نمايد. به همين دليل معرفي اين برنامه در اين تاپيك كه در حال ساختن ايميج‌هاي Windows Live هستيم و تاپيك "آموزش ساخت، ويرايش و استفاده از Disk Imageها" كه حاوي ايميج‌هاي آماده است خيلي مي‌تواند به كاربران مشترك در اين دو تاپيك كمك كند. خوشبختانه كار با اين برنامه بسيار بسيار بسيار آسان است!

. قابل توجه دوستان و مشتركين تاپيكم "آموزش،معرفي برنامه‌هاي ماكرو - اتوماسيون كارهاي كامپيوتري روزانه‌تان"، اين برنامه به كمك Autoit! i نوشته شده است! قبلن در همان تاپيك هم اين نكته را ذكر نموده بودم، ولي براي آگاهي همه و به خصوص دوستان علاقمند به برنامه‌هاي ماكرو نويسي، براي پي بردن به توانايي و قدرت برنامه Autoit اين نكته را دوباره اينجا هم اشاره نمودم.

روش ساختن يك CD\DVD\USB بوتيبل به كمك Sardu:
. كافي پس از دنلود آخرين نسخه بتاي برنامه آن را Extract نماييد و بر اساس 32 يا 64 بيتي بودن سيستم عامل‌تان، فايل exe آن را اجرا نماييد. پس از اجراي آن پنجره برنامه باز شده و شما مي‌توانيد تب‌هاي مختلف اين برنامه را ببينيد. اكنون براي ساخت يك ديسك CD\DVD Bootable يا USB Stick Bootable بايد به روش زير عمل نماييد:

1) تمامي ايميج‌هاي قابل پشتيباني اين برنامه را كه آماده برروي هاردديسك داريد را در فولدر X:\SARDU_2.0.4beta7\ISO كپي نماييد.
. فقط بايد به نكات زير بسيار دقت نماييد:
....A) برنامه Sardu، ايميج هر برنامه را فقط به نامي كه در خود برنامه براي هر ايميج معرفي شده است شناسايي مي‌كند. شما با نگاه داشتن نشانگر موش برروي دكمه هر برنامه در هر تب، نام Default (پيش فرض) فايل ايميج آن برنامه را مشاهده نموده و اگر نام فايل شما با آن فرق كند نام ايميج خود را Rename نماييد.
....B) نكته بعدي اين هست كه اين برنامه فقط به شكل 100% از همون نسخه ايميج تست شده در برنامه و موجود در لينك دنلود همان دكمه پشتيباني مي‌كند! پس اگر نسخه شما جديدتر يا قديميتر باشد ممكنه به درستي عمل نكند!

2) اگر در بين تب‌هاي برنامه نام ايميج برنامه‌اي را ديديد كه مورد نيازتان بود ولي ايميج آن را نداريد روي دكمه آن كليك كنيد، تا سايتي كه حاوي آن ايميج است باز شود. آن را دنلود نماييد و در همان فولدر فوق كپي كنيد. البته همه ايميج‌هاي قابل پشتيباني در اين برنامه به شكل آماده در اينترنت موجود نمي‌باشند، مثل Windows Live و Windows 7 AIO و .... پس يا بايد آنها را خودتان بسيازيد يا از جايي تهيه نماييد!

3) پس از اضافه نمودن همه ايميج‌ها، تيك كنار دكمه نام برنامه روشن مي‌شود. شما مي‌توانيد براي اضافه شدن يا نشدن هر ايميج به پروژه نهايي، تيك كنار دكمه نام برنامه اون ايميج را قرار داده يا برداريد.

4) براي ساختن پروژه نهايي، اگر قصد شما ساختن CD\DVD هست بايد روي آيكن CD كليك كنيد تا فايل ISO آن ساخته شود. سپس مي‌توانيد اين فايل ISO را به كمك برنامه رايتر خود برروي CD يا DVD رايت نماييد. اگر قصد شما USB است، USB Stick خود را با فايل سيستم FAT32 فرمت نماييد و به سيستم وصل كرده و برروي دكمه Search USB كليك كنيد. در زير اين دكمه نام درايو‌هايي نوشته مي‌شود، حرف مربوط به درايو USB خود را انتخاب نماييد و روي آيكن USB كليك كنيد.

. همين! در 4 مرحله ساده شما صاحب يك ISO Bootable يا USB Stick Bootable شديد! اگر فايل ISO زا ساختيد مي‌توانيد آن را در محيط مجازي VirtualBOX يا VMware كه قبلن در همين تاپيك توضيح داده‌ام تست نماييد.

نكات جانبي مرتبط با Sardu:
. موارد و نكاتي در مورد اين برنامه:

1) اين برنامه Sardu يك پروژه شخصي توسط دوست خوب ايتالياييمان آقاي Davide Costa است. ممكنه در زمان اجرا يا ساخت پروژه خود در اين برنامه به مشكلاتي بربخوريد. شما همواره مي‌توانيد با ارسال توضيح كامل + فايل Report اين برنامه + تصاويري از پنجره خطا و ... در فروم ايشان به اين آدرس "Sardu - English Forum" سوالات خود را بپرسيد.

2) شما مي‌توانيد روي يك عدد DVD يا USB هر دو نسخه ويندوز 7 32 بيتي و 64 بيتي را داشته باشيد و فقط با يكبار بوت از روي آن و در هنگام نصب بين ويرايش‌هاي مختلف و نسخه‌هاي 32/64 بيتي آنها يكي را انتخاب نماييد. اين عمل ادغام دو نسخه 32 و 64 بيتي 7 كاملن مورد تاييد مايكروسافت و اصلن توسط دستورات خود مايكروسافت انجام مي‌شود. براي ساخت يك DVD شامل هر دو نسخه قبلن در اينجا توضيح داده‌ام. با استفاده از همان روش و ساخت ايميج ادغام شده، اكنون كافيست كه همان فايل ايميج را تحت نامي كه در برنامه Sardu برروي دكمه Windows 7 AIO مشخص شده است، درون پروژه خود قرار دهيد.

3) بهترين Utility براي فرمت نمودن يك USB Stick پس از برنامه خود كمپاني سازنده (اگر داشته باشد!) برنامه HP USB Disk Storage Format Tool است. از همين لينكي كه دادم مي‌توانيد نسخه 2.0.6 آن را دريافت نماييد.

. اگر سوالي داشتيد در همينجا بپرسيد...!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/23
26.gif
103.gif
با سلام
اولا متشکرم به خاطر این آموزش خوب
ثانیا چند تا سوال داشتم

1- چه جوری میتونم پس زمینه رو تغییر بدم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام abc3x عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض ميكنم و اميدوارم كه بيشتر شما را در جمع دوستان ملاقات كنم...

. يك نكته مربوط به فروم: وقتي پستي را ارسال ميكنيد ميتوانيد حتا پس از ارسال آن، آن را ويرايش نماييد. در زير كادر هر پست چندين لينك موجود است كه يكي براي ويرايش (edit) پست ها در نظر گرفته شده است. پس شما ميتوانستيد پست اول خود را ويرايش كرده و اون نقل قول به پست من را به همان پست اول اضافه نماييد.

1- چه جوری میتونم پس زمینه رو تغییر بدم .
. به فولدر SARDU در ريشه (Root) ديسك USB خود رفته و فايل SARDU (بدون پسوند) را با يك فايل jpg و با همان ام و بدون پسوند و با رزولوشن 640×480 تعوض نماييد.

. شما نميتوانيد خود فلش تان را در درون محيط مجازي تست كنيد (شايد بشه ولي كمي سخته!) اما ميشه كه شما ابتدا يك image با sardu از همه فايلهاي اضافه شده به آن درست نماييد و در نحايت اون image را در محيط مجازي تست كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/09/09
26.gif
103.gif

abc3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
1.gif

106.gif
ممكنه براي مشاهده تصاوير موجود در پست‌هاي من نياز به اجراي يك هيتلر شكن داشته باشيد!!!
45.gif

فهرست كامل پست‌هاي آموزشي + پلاگين‌ها + سوال‌وجواب‌ها در صفحه اول و پست‌هاي 2و3و4 قرار دارد

مشخصات Utility:
1
نام و نسخه Utility:
SARDU
2
لينك دنلود:
لينك Download SARDU ~8MB
3
محيط برنامه:GUI
4
برنامه‌ و فايل‌هاي جانبي مورد نياز:
---
5
كارايي برنامه:
ساختن يك USB يا CD\DVD بوتيبل شامل از چندين Image برنامه‌هاي ويروسياب يا ايميج‌هاي Live و ايميج‌هاي ويندوزهاي XP/Vista/7 و ......
6
نويسنده يا كمپاني برنامه:Davide Costa

توضيح برنامه Sardu:
. اين برنامه توسط آقاي Davide Costa بك برنامه نويس ايتاليايي نوشته شده است. من از نسخه بتاي 2.0.2 با اين برنامه در فروم reboot.pro آشنا شدم و به عنوان يكي از تسترهاي برنامه با ايشان در تماس بودم. اكنون ايشان در فروم خودش گزارشات نسخه‌هاي بتاي جديد برنامه خود را در اين آدرس "Sardu - English Forum" پيگيري مي‌كنند.

. نام اين برنامه از كلمات Shardana Antivirus Rescue Disk Utility آمده است. كار اين برنامه اين است كه Imageهاي آماده Anti-Virusها و Utilityها و Linux Liveها و Windowsها را براي شما در درون يك CD\DVD\USB با يك منوي بوت بسيار زيبا ادغام مي‌نمايد. لينك دنلود اكثر ايميج‌هاي مورد پشتيباني توسط اين برنامه براي ادغام در يك CD\DVD\USB در درون خود برنامه قرار داده شده است. پس اگر دوست داشتيد از تب‌هاي مختلف اين برنامه بعضي از ايميج برنامه‌هاي پشتيباني شده را دنلود نماييد با كليك برروي دكمه‌اي كه نام آن برنامه روي آن نوشته شده است، لينك دنلود يا صفحه اون ايميج در Browser شما باز خواهد شد. به تصاوير انيميشني از تب‌هاي مختلف اين برنامه كه در آنها نام‌هاي ايميج‌هاي برنامه‌هاي مختلف نوشته شده است، در زير توجه نماييد:

لينك تصوير 1
تب‌ها و برنامه‌هاي كامل تحت پشتيباني اين برنامه در نسخه i 2.0.4 Beta7

. اين برنامه در تب Windows-اش حتا مي‌تواند، ايميج‌هاي Windows XP Pro و Windows 7 AIO و همچنين ايميجي كه با BartPE (به نام Windows XPE) و WinBuilder (به نام Live XP و Win7PE و WinVistaPE) مي‌سازيم را هم در درون CD\DVD\USB براي شما با بقيه ايميج‌هاي بوت ادغام نمايد. به همين دليل معرفي اين برنامه در اين تاپيك كه در حال ساختن ايميج‌هاي Windows Live هستيم و تاپيك "آموزش ساخت، ويرايش و استفاده از Disk Imageها" كه حاوي ايميج‌هاي آماده است خيلي مي‌تواند به كاربران مشترك در اين دو تاپيك كمك كند. خوشبختانه كار با اين برنامه بسيار بسيار بسيار آسان است!

. قابل توجه دوستان و مشتركين تاپيكم "آموزش،معرفي برنامه‌هاي ماكرو - اتوماسيون كارهاي كامپيوتري روزانه‌تان"، اين برنامه به كمك Autoit! i نوشته شده است! قبلن در همان تاپيك هم اين نكته را ذكر نموده بودم، ولي براي آگاهي همه و به خصوص دوستان علاقمند به برنامه‌هاي ماكرو نويسي، براي پي بردن به توانايي و قدرت برنامه Autoit اين نكته را دوباره اينجا هم اشاره نمودم.

روش ساختن يك CD\DVD\USB بوتيبل به كمك Sardu:
. كافي پس از دنلود آخرين نسخه بتاي برنامه آن را Extract نماييد و بر اساس 32 يا 64 بيتي بودن سيستم عامل‌تان، فايل exe آن را اجرا نماييد. پس از اجراي آن پنجره برنامه باز شده و شما مي‌توانيد تب‌هاي مختلف اين برنامه را ببينيد. اكنون براي ساخت يك ديسك CD\DVD Bootable يا USB Stick Bootable بايد به روش زير عمل نماييد:

1) تمامي ايميج‌هاي قابل پشتيباني اين برنامه را كه آماده برروي هاردديسك داريد را در فولدر X:\SARDU_2.0.4beta7\ISO كپي نماييد.
. فقط بايد به نكات زير بسيار دقت نماييد:
....A) برنامه Sardu، ايميج هر برنامه را فقط به نامي كه در خود برنامه براي هر ايميج معرفي شده است شناسايي مي‌كند. شما با نگاه داشتن نشانگر موش برروي دكمه هر برنامه در هر تب، نام Default (پيش فرض) فايل ايميج آن برنامه را مشاهده نموده و اگر نام فايل شما با آن فرق كند نام ايميج خود را Rename نماييد.
....B) نكته بعدي اين هست كه اين برنامه فقط به شكل 100% از همون نسخه ايميج تست شده در برنامه و موجود در لينك دنلود همان دكمه پشتيباني مي‌كند! پس اگر نسخه شما جديدتر يا قديميتر باشد ممكنه به درستي عمل نكند!

2) اگر در بين تب‌هاي برنامه نام ايميج برنامه‌اي را ديديد كه مورد نيازتان بود ولي ايميج آن را نداريد روي دكمه آن كليك كنيد، تا سايتي كه حاوي آن ايميج است باز شود. آن را دنلود نماييد و در همان فولدر فوق كپي كنيد. البته همه ايميج‌هاي قابل پشتيباني در اين برنامه به شكل آماده در اينترنت موجود نمي‌باشند، مثل Windows Live و Windows 7 AIO و .... پس يا بايد آنها را خودتان بسيازيد يا از جايي تهيه نماييد!

3) پس از اضافه نمودن همه ايميج‌ها، تيك كنار دكمه نام برنامه روشن مي‌شود. شما مي‌توانيد براي اضافه شدن يا نشدن هر ايميج به پروژه نهايي، تيك كنار دكمه نام برنامه اون ايميج را قرار داده يا برداريد.

4) براي ساختن پروژه نهايي، اگر قصد شما ساختن CD\DVD هست بايد روي آيكن CD كليك كنيد تا فايل ISO آن ساخته شود. سپس مي‌توانيد اين فايل ISO را به كمك برنامه رايتر خود برروي CD يا DVD رايت نماييد. اگر قصد شما USB است، USB Stick خود را با فايل سيستم FAT32 فرمت نماييد و به سيستم وصل كرده و برروي دكمه Search USB كليك كنيد. در زير اين دكمه نام درايو‌هايي نوشته مي‌شود، حرف مربوط به درايو USB خود را انتخاب نماييد و روي آيكن USB كليك كنيد.

. همين! در 4 مرحله ساده شما صاحب يك ISO Bootable يا USB Stick Bootable شديد! اگر فايل ISO زا ساختيد مي‌توانيد آن را در محيط مجازي VirtualBOX يا VMware كه قبلن در همين تاپيك توضيح داده‌ام تست نماييد.

نكات جانبي مرتبط با Sardu:
. موارد و نكاتي در مورد اين برنامه:

1) اين برنامه Sardu يك پروژه شخصي توسط دوست خوب ايتالياييمان آقاي Davide Costa است. ممكنه در زمان اجرا يا ساخت پروژه خود در اين برنامه به مشكلاتي بربخوريد. شما همواره مي‌توانيد با ارسال توضيح كامل + فايل Report اين برنامه + تصاويري از پنجره خطا و ... در فروم ايشان به اين آدرس "Sardu - English Forum" سوالات خود را بپرسيد.

2) شما مي‌توانيد روي يك عدد DVD يا USB هر دو نسخه ويندوز 7 32 بيتي و 64 بيتي را داشته باشيد و فقط با يكبار بوت از روي آن و در هنگام نصب بين ويرايش‌هاي مختلف و نسخه‌هاي 32/64 بيتي آنها يكي را انتخاب نماييد. اين عمل ادغام دو نسخه 32 و 64 بيتي 7 كاملن مورد تاييد مايكروسافت و اصلن توسط دستورات خود مايكروسافت انجام مي‌شود. براي ساخت يك DVD شامل هر دو نسخه قبلن در اينجا توضيح داده‌ام. با استفاده از همان روش و ساخت ايميج ادغام شده، اكنون كافيست كه همان فايل ايميج را تحت نامي كه در برنامه Sardu برروي دكمه Windows 7 AIO مشخص شده است، درون پروژه خود قرار دهيد.

3) بهترين Utility براي فرمت نمودن يك USB Stick پس از برنامه خود كمپاني سازنده (اگر داشته باشد!) برنامه HP USB Disk Storage Format Tool است. از همين لينكي كه دادم مي‌توانيد نسخه 2.0.6 آن را دريافت نماييد.

. اگر سوالي داشتيد در همينجا بپرسيد...!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/06/23
26.gif
103.gif
وقتی روی برنامه ی موردنظر کلیک میکنی و استارت رو میزنی شروع به دانلود کردن میکنه
حالا میخواستم بدونم که چه جوری میتونم همون فایل رو با IDM دانلود کنم؟
آخه وقتی خودش داره،دانلود میکنه گاهی اوقات ارورر میده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام abc3x عزيز
1.gif

وقتی روی برنامه ی موردنظر کلیک میکنی و استارت رو میزنی شروع به دانلود کردن میکنه
حالا میخواستم بدونم که چه جوری میتونم همون فایل رو با IDM دانلود کنم؟
. به فولدر Sardo رفته و در درون آن به فولدر CFG برويد. در ابن فولدر همه فايل هابي تنظيمات برنامه و ... موجود هستند. اگر فايل links.ini را باز نماييد لينك و آدرس همه برنامه ها را براي دنلود مستقيم يا لينك به سايتشان خواهيد يافت.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/09/10
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دنبال برنامه ای هستم که بشه ایمیج هایرن و 7 رو روی فلش ریخت! این دوتا برنامه رو تست کردم (فقط برای هایرن) اما نشد که نشد! یا اصلا ران نمی کرد یا اگه ران می شد همون اولش ارور می داد! Universal.USB.Installer.1.9.2.1 - YUMI.0.0.8.3

برنامه sarducd رو هم دیدم اما اون چیزی نبود که می خواستم! آیا برنامه ای سراغ دارین؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

دنبال برنامه ای هستم که بشه ایمیج هایرن و 7 رو روی فلش ریخت!
. من هم اكنون يك فلش 8 گيگي دارم كه حدود 4.5 گيگ آن توسط برنامه Sardu روش ويندوز 7 نسخه 32/64 بيتي + هايرن + ويندوز XPSP3 لايوي كه خودم ساختم و چند ايميج ويروسياب ديگه ريختم و بدون مشكل كار مي‌كنند! البته برنامه Sardu ويندوز 7 يا 8 را فقط به شكل AIO قبول مي‌كند كه اتفاقن منطقي به صرفه هم هست! چون مخلوط هردوشان حجمي زير 4.2 گيگ دارند و در هرجايي كه رفتيد ممكنه يكي از آنها نيازتان شود و چون هر دو (با تمامي Editionهاشون) روي يك USB/DVD هستند پس بدون هيچ مشكلي حق انتخاب كاملي خواهيد داشت. (چه براي نصب چه براي اجراي System Recovery مناسب بر اساس نسخه ويندوز روي هاردديسك)

. در اين تاپيك http://forum.persiantools.com/t104704.html برنامه Sardu را معرفي نمودم و به همراه آموزش ساخت ايميج AIO از هر دو ويندوز 7 و 8 ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/10/21
26.gif
103.gif

بالا