سلام dany_3p4u جان
برنامه Hiren's BootCD 15.2 Rebuild All in One Bootable CD رو از تورنت با حجم 700 مگ گرفتم، موقع نصب روی فلش فقط 400 مگ فضا از فلش رو اشغال می کنه!...
. نسخه 13.0 من هم دارای ویندوز XP Live هست ولی منوی داسیش را هم داره.
این ویندوز سرویس پک 1 هستش که از تورنت دانلود شده و برای خود ماکروسافت هست و بدون دستکاری، شما روی 7 معمولی تست کردی یا پک1؟ (هم با ورژن جدید هم ورژنی که شما آپ کردین تست کردم)
. من بدون SP1 دارم! شاید هم SP1 مشکل داشته باشه!
موقعی که ایمج برنامه ای رو داخل پوشه ایزو SARDU قرار می دیم، بعد از نصب حجم این پوشه دو برابر می شه! مثلا اگه فایل ایمج ما 500 مگ باشه حجم پوشه بعد از نصب روی فلش 1 گیگ می شه! چطوری می شه این حجم رو پاک کرد طوری که به عملکرد برنامه آسیب نرسونه؟
. درون فولدر ISO یک فولدر به نام isolinux است. درون این فولدر که در حکم root ایمیج نهایی است همه فایلها و ایمیجها قرار میگیرند و پس از ساخت imageنهایی یا USB نهایی میشه محتویات این فولدر را پاک کرد. (نسخه فعلی من Sardu 2.0.6 beta هست هنوز نسخه نهایی را نگرفتم) وقتی پروژهای را میسازید برنامه Sardu بعضی از ایمیجها را به کمک 7-Zip همراهش، درون این فولدر extract میکنه و از آنها به این شکل درون DVD\USB استفاده میکنه! بعضی از Imageها هم به همان صورت iso باقی میمانند و همچنین درون این فولدر یکسری فایلهای config هم ایجاد میشود. در نهایت این فولدر به همرای یک فایل بوت به شکل ایمیج در میآید.
اگر برنامه ای رو الآن نصب کنیم، بعد از مدتی بخوایم ایمج دیگه ای نصب کنیم، مشکلی پیش نمی یاد؟ یا بهتره همزمان هرچی خواستیم یه دفعه نصب کنیم؟ (در مورد باقی مونده ایمج های قبلی نصب شده روی فلش، آیا این ایمج ها باید داخل پوشه ایزو SARDU باشند؟)
. درون برنامه Sardu و منوی USB دو گزینه داریم:
۱) Update USB : برای اضافه نمودن ISO جدید در کنار فایلهای روی USB. من این را در نسخه بتای 2.0.6 برای دیوید تست کرده بودم و درست کار میکرد. یادم نیست که لازم بود که فایلهای ISO قبلی را همچنان درون فولدر ISO داشته باشیم یا نه!؟ ولی تستش برای شما آسونه! یک iso کوچیک روی USB بگذارید (Windows XP Recovery فقط 7 مگه!) بعید یک ISO کوچیک دیگه به آن اضافه کنید.
۲) Update Only Sardu's menu: اگر بوت روی USB خراب بشه (چند باری من یا مشتریهایم! پیش آمده) کافیه این گزینه را انتخاب کنید. این گزینه کاری به فولدر ISO برنامه نداره وفقط به خود USB کار داره.
برنامه هایی که خودش برای دانلود داره رو نمی شه لینکش رو پیدا کرد و دانلود کرد؟ خودش که دانلود می کنه هم کنده هم اگه برنامه بسته شه هر چی دانلود کرده می پره
. درون ریشه فولدر Sardu یک فولدر به نام CFG است درونش فایل متنی links.ini را باز کنید تا به لینک سایت و دنلود ایمیجها برسید.
یه مشکلی هم که داره هر موقع این برنامه SARDU رو توی ویندوز جدید اجرا می کنم بعدش توی فایر فاکس تب جدید که باز می کنم می ره این سایت! دفعه پیش هم مجبور شدم فایرفاکس رو ریست کنم تا درست شه!
. من نسخه جدید را نگرفتهام ولی در مورد مشکل شما که به دیوید توضیح دادم گفت برو نسخه جدید رو بگیر و موقع نصب گزینه نصب تولبار را تیکش را بردار! من که هنوز به دلیل وضع اینترنتیم نگرفتمش ولی شما موقع نصب به دنبال همچنی گزینهای بگردید!؟
. در ضمن پس از نصب Sardu هم اگر به هر دلیلی این تولبار نصب بشه میشه راحت پاکش کرد:
۱) از درون Uninstaller ویندوز یا یک برنامه مثل Your Uninstaller Pro میتوانید آن را پاک کند.
۲) بعدش لازمه به درون قسمت Add-ons برنامه Web Browserتان بروید و در آن قسمت آن را یافته و پاک کنید.
۳) برنامه Autoruns از کمپانی Microsoft\SysInternals هم همه رد پاهای این تولبار را به شما نمایش میدهد ومیشود در این برنامه آنها را پاک کرد.
مورد آخر اینکه فلش رو خیلی شلوغ می کنه!!! راهی نداره بشه تمام پوشه ها و فایل های برنامه SARDU توی یک فایل داخل فلش باشن ؟
. باید به برنامه نویسش پیشنهاد بدید!! اگرچه یکسری از ایمیجها مثل ویندوزهای لایو هستند که فایل بوتشون توقع داره فایل ویندوز را درون ریشه بیابه! ولی شاید اون دوستمون بتوانند کاری در این زمینه هم بکنند!؟ من وارد نیستم!
. من که همه آنها را Hide میکنم! شاید بشه صفت System هم بهشون داد که در سیستمهایی که فقط Hidden ها را نشون میده باز هم مخفی خواهند ماند! مگر اینکه نمایش Systemها هم روشن شده باشد!
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/11/04