• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشي - روش ساخت و نمونه‌هاي آماده Live CD\DVD\USB (اجراي سيستم‌عامل‌ از روي CD!!)

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
هایرن 10.1 رو ار اینترنت گرفته بودم و روی سی دی که رایت کردم کار می کنه و مشکلی نداره اما توی یو اس بی ارور زیر رو داد
http://up.toca.ir/images/5xgeyne0uf240t1obst8.jpg
AIO وبندوز 7 هم ساختم و روی سیستم مجازی ایمیجش رو چک کردم و مشکلی نداشت اما اونم توی فلش ارور می ده!
تمام مراحل Sardu رو درست رفتم اما جواب نداد ، شما می دونی مشکل کار کجاست؟

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
بسیار سپاسگزار از وقت گرانبهایی که صرف گذاشتن این مطالب سودمند کردید. من فقط با اجازه شما میخواستم واسه دوستانی که علاقمند ساخت فلش یو اس بی لایو از نسخه های گوناگون لینوکس هستن دو تا برنامه معروف در این زمینه رو معرفی کنم:
1 - برنامه اوپن سورس و رایگان uNetBootin
2 - برنامه LinuxLive USB Creator

که دومی بروزتر هس ولی اولی ساده تره و با چند کلیک میتونید از روی یه تصویر سی دی (با پسوند iso) یه یو اس بی فلش زنده از اون لینوکس داشته باشید. با اولی حتی میشه دیسک نجات بسیاری از آنتی ویروس ها رو هم روی یو اس بی ریخت که دیگه نیاز به رایت سی دی نباشه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزیز
1.gif

dany_3p4u جان:
. احتمالن دلیلش تغییرات جدیدی است که دیوید (نویسنده برنامه) در نسخه جدید Sardu داده است! کافی به سایت و فرومش بروید و در فرومش به او مشکل خود را اطلاع دهید. یک تستی قبلش بکیند. اول به کمک Sardu فقط یک ایمیج درست کنید (لازم نیست روی USB بزنید) که فقط حاوی ویندوز AIO باشد. بعد در محیط مجازی تست کنید ببینید در چنین حالتی از منو و محیط Sardu آیا می‌توانید بدون مشکلی وارد setup ویندوز شوید یا نه!؟ بعد همین تست را تنهایی با Hiren برید و اگر هردو بدون مشکل بودند همین تست و اینبار با هردو بروید. اگر وقتی هردو کنار هم بودند مشکلی دارند پس مشکل در نسخه جدید او است!؟ (من فلشم را با نسخه قدیمی آن ساخته‌ام و نه نسخه جدیدش) (الان در فیسبوک بهش اطلاع دادم که شما مشکلتان را در فرومش مطرح خواهید نمود)

. من در این نسخه جدید و البته در نسخه بتای آن، با مشکلی مشابه اما بین Linux Ubuntu در کنار tails-i386-0.13.iso به مشکل بر خوردم وقتی هردوشون با هم بودند Ubuntu فایل setupاش کار نمی‌کرد ولی بدون tails دیگری بدون مشکل بود. البته در آن زمان خود دیوید نسخه بتایش را برای تست به من داد که متاسفانه همزمان شد با خرابی اینترنت من و ..... در کل شما بهش اطلاع دهید خیلی سریع چک خواهد نمود. لطفن نتیجه را به من هم اطلاع دهید... ممنون....

Sasameki عزیز:
. خیلی ممنون بابت اشتراک گذاری اطلاعاتتان. اگر کمی تصویر و توضیحات بیشتری در پست فوق قرار دهید (توضیحاتی که تا حدودی برای یک کاربر متوسط تا حدودی روش کلی کار با برنامه ها را بیشتر مشخص نماید) خیلی عالی‌تر خواهد شد و آنگاه لینک پست شما را در پست فهرست از صفحه یک قرار خواهم داد .... ممنون....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/10/24
26.gif
103.gif

Last edited:

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
این بار ایمیج ویندوز و هایرن رو بوسیله برنامه Sardu روی هارد کامپیوتر ایجاد کردم که یک تک فایل ایزوه درست شد و با سیستم مجاری که تست کردم بدون هیچ مشکلی جواب داد!
آیا دلیل خاصی می تونه داشته باشه که روی فلش جواب نمی ده؟

(راهی هست با سیستم مجازی VirtualBox فلش رو هم تست کنم؟)

البته توی فلش کلی فایل ایجاد می شه عکش رو قرار می دم
http://up.toca.ir/images/me3tc8f9m8ug9uanwj.png

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

آیا دلیل خاصی می تونه داشته باشه که روی فلش جواب نمی ده؟
. عرض کردم! این را باید در فروم خود نویسنده برنامه مطرح کنید. مطمعن باش خیلی سریع به رفع مشکل خواهد پرداخت.

(راهی هست با سیستم مجازی VirtualBox فلش رو هم تست کنم؟)
. چرا که نه!!؟؟ کافی به جای CD-ROM فیزیکی در Setting یکی از محیط‌های مجازی که در VB درست کردید، آدرس فایل ISO ساخته شده را به آن بدهید. عین همین روش در VMWare هم میشه. بر اساس تست‌های شخصی و تجربه‌ام، محیط مجازی VMware در چنین تست‌هایی بسیار بسیار بیشتر به یک سیستم فیزیکی نزدیکترند! و اگر قرار باشه مشکلی در محیط فیزیکی بوجود بیاد در محیط VMware معمولن خودش را نشون میده ولی در VB ممکنه خودش را نشون نده! (من تجربه‌ای با Qemu ندارم!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/10/25
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
با نویسنده برنامه هم صحبت کردیم اما فایده ای نداشت! عکس ارور هایرن رو برایشون فرستادم می گن با هابرن 15 برای ایشون مشکلی نداره و تست کردن!!!
آقا بی زحمت هر موقع تونستی برنامه خودت را آپ کن

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

با نویسنده برنامه هم صحبت کردیم اما فایده ای نداشت! عکس ارور هایرن رو برایشون فرستادم می گن با هابرن 15 برای ایشون مشکلی نداره و تست کردن!!!
آقا بی زحمت هر موقع تونستی برنامه خودت را آپ کن
. حتمن. الان به هاردیسک بکاپم نگاه کردم دیدم توش نسخه‌های آلفای 2.0.2 و نسخه نهاییش رو نگاه داشتم! فکر کنم با همین من اون USB را ساختم!؟ در اولین فرصت که دستم به ADSL برسه براتون آپ می‌کنم و همینجا قرار می‌دهم.

. یک نکته هم است! چون در این پروژه دوستمون ساخت USB با جندین ایمیج بوتیبل مختلف است حتمن حتمن در آخرین نسخه فقط باید با همان ایمیجهایی که خود نویسنده آنها را تست کرده استفاده کنیم و از آنجا که ایشون فقط یک نفر هستند! و جالبه کار اصلیش هم اصلن کامپیوتر و برنامه نویسی و ... نبوده!!! ولی پروژه فوق العاده عالی را شروع و ادامه داده طبیعیه که براش امکان تست و سازگاری با همه ایمیج‌های قدیمی نیست!

. پس برای اینکه شما هم به مشکل ناسازگاری ایمیج‌ها بر نخورید بهتره از نسخه‌های جدیدتر هایرن استفاده کنید من از نسخه 13 دستکاریشده آن که حاوی همه تولز‌های حذف شده در نسخه‌های 13تا11 بوده استفاده کردم، من هاش کد ایمیج Hiren-13.0-restored.iso خودم را اینجا قرار می‌دهم: MD5=40360C568BE220341453CCBBC10F5925 و سایز آن ‎681 MB (714,803,200 bytes)‎ است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/10/28
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

. آقا براتون آپ كردم:

SARDU_2.0.2c.zip
MD5=39E144CBAA51737757E8BC3B016107D8

SARDU_2.0.2_Beta7a.zip
MD5=BC9ABC648B8DF51D22E2320B21C1EA07

. اولي نسخه 2.0.2 نهايي و دومي نسخه بتاي همون نسخه است. اگر باز هم مشكلي داشتيد بايد نسخه هاي ريستورد شده هايرن را بگيريد و حتمن از 11 يا 12 به بالا باشه! چرا!؟ چون الان يادم آمد كه هايرن هاي جديد (فكر كنم از نسخه 11 شروع شد) روش بوتشان را بر اساس Grub تنظيم كرده اند ولي نسخه 10 همان روش قديمي بوت را داره! به همين دليل نويسنده Sardu يا يادش نبوده اين نكته را به شما بگه يا خودش مستقيم از همين نسخه هاي بوت جديد استفاده كرده!؟ در هر دو صورت نسخه هاي ريستورد حاوي همه برنامه هاي كپي رايت دار و حذف شده از هايرن هستند. (احتمالن كمپانيها بهش گير دادن و اون هم مجبور شده از هايرن برنامه هاي كپي را يتي را حذف كنه و جايگزينشان برنامه هاي مجاني و اوپن سورس قرار بده!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/10/30
26.gif
103.gif

dany_3p4u

Registered User
لایک‌ها
7
برنامه Hirens.BootCD.10.1 روی دوتا فلش نصب کردم اما روی سیستم من مشکل داشتن و اجرا نمی شد! (روی سیستم دیگه بدرستی اجرا می شدن)

برنامه Hiren's BootCD 15.2 Rebuild All in One Bootable CD رو از تورنت با حجم 700 مگ گرفتم، موقع نصب روی فلش فقط 400 مگ فضا از فلش رو اشغال می کنه! تستش کردم چیزی به اسم هایرن موقع بوت نشون نداد! یه ویندوز ایکس پی بودش که خوشبختانه بیشتر یا تمام برنامه های هایرن رو توش داشت و کار هم می کردن! من نورتون گوست رو تست کردم بدون مشکل دراییو ویندوز رو برگردوند! خوبیش اینه محیط گرافیکی هست و حتی به اینترنت هم می شه وصل شد اما بدیش اینه لـــود اولیه این ویندوز ایکس پی کمی زمان بره در حالی که از خود محیط داس هایرن راحت و سریع به نورتون می شد رسید

اما ویندوز 7 AIO که تست کردم وسالم بود رو برنامه SARDU نتونست بدرستی روی فلش نصب کنه! روی دوتا سیستم مختلف تست که با ارور زیر رو می داد
http://up.toca.ir/images/jwxkzmzvv3vb4hcbr12.jpg
این ویندوز سرویس پک 1 هستش که از تورنت دانلود شده و برای خود ماکروسافت هست و بدون دستکاری، شما روی 7 معمولی تست کردی یا پک1؟ (هم با ورژن جدید هم ورژنی که شما آپ کردین تست کردم)

چندتا سوال هم داشتم اگه تجربه کار کردن رو باهاش داشتین
موقعی که ایمج برنامه ای رو داخل پوشه ایزو SARDU قرار می دیم، بعد از نصب حجم این پوشه دو برابر می شه! مثلا اگه فایل ایمج ما 500 مگ باشه حجم پوشه بعد از نصب روی فلش 1 گیگ می شه! چطوری می شه این حجم رو پاک کرد طوری که به عملکرد برنامه آسیب نرسونه؟

اگر برنامه ای رو الآن نصب کنیم، بعد از مدتی بخوایم ایمج دیگه ای نصب کنیم، مشکلی پیش نمی یاد؟ یا بهتره همزمان هرچی خواستیم یه دفعه نصب کنیم؟ (در مورد باقی مونده ایمج های قبلی نصب شده روی فلش، آیا این ایمج ها باید داخل پوشه ایزو SARDU باشند؟)

برنامه هایی که خودش برای دانلود داره رو نمی شه لینکش رو پیدا کرد و دانلود کرد؟ خودش که دانلود می کنه هم کنده هم اگه برنامه بسته شه هر چی دانلود کرده می پره

یه مشکلی هم که داره هر موقع این برنامه SARDU رو توی ویندوز جدید اجرا می کنم بعدش توی فایر فاکس تب جدید که باز می کنم می ره این سایت! دفعه پیش هم مجبور شدم فایرفاکس رو ریست کنم تا درست شه!
http://up.toca.ir/images/o2cvjnayx20t9qg83ss0.png

مورد آخر اینکه فلش رو خیلی شلوغ می کنه!!! راهی نداره بشه تمام پوشه ها و فایل های برنامه SARDU توی یک فایل داخل فلش باشن ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام dany_3p4u جان
1.gif

برنامه Hiren's BootCD 15.2 Rebuild All in One Bootable CD رو از تورنت با حجم 700 مگ گرفتم، موقع نصب روی فلش فقط 400 مگ فضا از فلش رو اشغال می کنه!...
. نسخه 13.0 من هم دارای ویندوز XP Live هست ولی منوی داسیش را هم داره.

این ویندوز سرویس پک 1 هستش که از تورنت دانلود شده و برای خود ماکروسافت هست و بدون دستکاری، شما روی 7 معمولی تست کردی یا پک1؟ (هم با ورژن جدید هم ورژنی که شما آپ کردین تست کردم)
. من بدون SP1 دارم! شاید هم SP1 مشکل داشته باشه!

موقعی که ایمج برنامه ای رو داخل پوشه ایزو SARDU قرار می دیم، بعد از نصب حجم این پوشه دو برابر می شه! مثلا اگه فایل ایمج ما 500 مگ باشه حجم پوشه بعد از نصب روی فلش 1 گیگ می شه! چطوری می شه این حجم رو پاک کرد طوری که به عملکرد برنامه آسیب نرسونه؟
. درون فولدر ISO یک فولدر به نام isolinux است. درون این فولدر که در حکم root ایمیج نهایی است همه فایل‌ها و ایمیج‌ها قرار می‌گیرند و پس از ساخت imageنهایی یا USB نهایی میشه محتویات این فولدر را پاک کرد. (نسخه فعلی من Sardu 2.0.6 beta هست هنوز نسخه نهایی را نگرفتم) وقتی پروژه‌ای را میسازید برنامه Sardu بعضی از ایمیج‌ها را به کمک 7‎-Zip همراهش، درون این فولدر extract میکنه و از آنها به این شکل درون DVD\USB استفاده می‌کنه! بعضی از Imageها هم به همان صورت iso باقی می‌مانند و همچنین درون این فولدر یکسری فایل‌های config هم ایجاد می‌شود. در نهایت این فولدر به همرای یک فایل بوت به شکل ایمیج در می‌آید.

اگر برنامه ای رو الآن نصب کنیم، بعد از مدتی بخوایم ایمج دیگه ای نصب کنیم، مشکلی پیش نمی یاد؟ یا بهتره همزمان هرچی خواستیم یه دفعه نصب کنیم؟ (در مورد باقی مونده ایمج های قبلی نصب شده روی فلش، آیا این ایمج ها باید داخل پوشه ایزو SARDU باشند؟)
. درون برنامه Sardu و منوی USB دو گزینه داریم:

۱) Update USB : برای اضافه نمودن ISO جدید در کنار فایل‌های روی USB. من این را در نسخه بتای 2.0.6 برای دیوید تست کرده بودم و درست کار می‌کرد. یادم نیست که لازم بود که فایل‌های ISO قبلی را همچنان درون فولدر ISO داشته باشیم یا نه!؟ ولی تستش برای شما آسونه! یک iso کوچیک روی USB بگذارید (Windows XP Recovery فقط 7 مگه!) بعید یک ISO کوچیک دیگه به آن اضافه کنید.

۲) Update Only Sardu's menu: اگر بوت روی USB خراب بشه (چند باری من یا مشتری‌هایم! پیش آمده) کافیه این گزینه را انتخاب کنید. این گزینه کاری به فولدر ISO برنامه نداره وفقط به خود USB کار داره.

برنامه هایی که خودش برای دانلود داره رو نمی شه لینکش رو پیدا کرد و دانلود کرد؟ خودش که دانلود می کنه هم کنده هم اگه برنامه بسته شه هر چی دانلود کرده می پره
. درون ریشه فولدر Sardu یک فولدر به نام CFG است درونش فایل متنی links.ini را باز کنید تا به لینک سایت و دنلود ایمیج‌ها برسید.

یه مشکلی هم که داره هر موقع این برنامه SARDU رو توی ویندوز جدید اجرا می کنم بعدش توی فایر فاکس تب جدید که باز می کنم می ره این سایت! دفعه پیش هم مجبور شدم فایرفاکس رو ریست کنم تا درست شه!
. من نسخه جدید را نگرفته‌ام ولی در مورد مشکل شما که به دیوید توضیح دادم گفت برو نسخه جدید رو بگیر و موقع نصب گزینه نصب تولبار را تیکش را بردار! من که هنوز به دلیل وضع اینترنتیم نگرفتمش ولی شما موقع نصب به دنبال همچنی گزینه‌ای بگردید!؟

. در ضمن پس از نصب Sardu هم اگر به هر دلیلی این تولبار نصب بشه میشه راحت پاکش کرد:

۱) از درون Uninstaller ویندوز یا یک برنامه مثل Your Uninstaller Pro می‌توانید آن را پاک کند.

۲) بعدش لازمه به درون قسمت Add-ons برنامه Web Browserتان بروید و در آن قسمت آن را یافته و پاک کنید.

۳) برنامه Autoruns از کمپانی Microsoft\SysInternals هم همه رد پاهای این تولبار را به شما نمایش می‌دهد ومی‌شود در این برنامه آنها را پاک کرد.

مورد آخر اینکه فلش رو خیلی شلوغ می کنه!!! راهی نداره بشه تمام پوشه ها و فایل های برنامه SARDU توی یک فایل داخل فلش باشن ؟
. باید به برنامه نویسش پیشنهاد بدید!! اگرچه یکسری از ایمیجها مثل ویندوزهای لایو هستند که فایل بوتشون توقع داره فایل ویندوز را درون ریشه بیابه! ولی شاید اون دوستمون بتوانند کاری در این زمینه هم بکنند!؟ من وارد نیستم!

. من که همه آنها را Hide می‌کنم! شاید بشه صفت System هم بهشون داد که در سیستم‌هایی که فقط Hidden ها را نشون میده باز هم مخفی خواهند ماند! مگر اینکه نمایش Systemها هم روشن شده باشد!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/11/04
26.gif
103.gif

alireza.arrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من همین کارایو میکنم ولی دوتا اررور میده مشکل از کجاس؟؟؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
یه سوال. اگه مکینتش(MAC OS) نصب کنم نرم افزار هایی که روی ویندوز کار میکنن اونجا هم کار میکنن؟ .exe اونجا کار مینه؟

بالا