hoosh abi
Registered User
- نوشتهها
- 695
- لایکها
- 86
خوب باشه! اصلاً یه پیشنهاد:میخوای بدونی کی گفته ؟
یه چیزی به اسم وجدان
آیدی یاهو منو اد کن 10 دقیقه واسه تو رایگان آموزش میدم ببین بعد قضاوت کن خوبه؟
hk.design
خوب باشه! اصلاً یه پیشنهاد:میخوای بدونی کی گفته ؟
یه چیزی به اسم وجدان
سلام پ خ شدخوبه ولی کاش یکمدارزون تر بود!
allthebest.ir
خوب باشه! اصلاً یه پیشنهاد:
آیدی یاهو منو اد کن 10 دقیقه واسه تو رایگان آموزش میدم ببین بعد قضاوت کن خوبه؟
hk.design
کسی که قالب سایت خودش یک قالب رایگان هست و 2 تا فرم درست و چند تا صفحه نمیتونه بسازه اونم برای سایت خودش پس هیچوقت نمیتونه چیزی به بقیه یاد بده چون چیزی بلد نیست !!!
خانم باقری اگه وجدان داشتی از من 300 هزار تومن نمیدزدیدیکار شما ؟
کلاه گذاشتن تو سر یه عده کاربر ساده و از خدا بی خبر هم شد کار ؟
برو دنبال اینکه یه کار مفید کنی و سودمند باشی آفرین کوچولو ...
به به سابقه دار هم که هستی خانوم کوچولو!!!خانم باقری اگه وجدان داشتی از من 300 هزار تومن نمیدزدیدی
هر کس میخواد اثبات کنم بهم پ خ بده
با عکس پرداخت عکس از گفت و گو
و نمونه اسکریپت فروش سایت کداک که ماله ایت دو وب هست
وجدان رو کسی میگه که خودش دزد نباشه
دزد کثافت ازت شکایت کردم مطمئن باش به زودی میاد جلوی در خونت
داداش شما هم اومدی جفت پا وسط تاپیک من...سلام اگر اسکریپت اختصاصی چت روم خواستید در خدمتم بزرگترین چت روم ایران ققنوس چت
برای دیدن دمو اسکریپت به این آدرس بروید
http://demo.ghoghnooschat.org
دزد هفت جدو آبادته تو از من اسکریپت 800 هزار تومانی خریدی گفتی اول 300 میریزی بعد از تحویل اسکریپت بقیشو میریزی ولی وقتی اسکریپت را گرفتی دیگه پول ندادیخانم باقری اگه وجدان داشتی از من 300 هزار تومن نمیدزدیدی
هر کس میخواد اثبات کنم بهم پ خ بده
با عکس پرداخت عکس از گفت و گو
و نمونه اسکریپت فروش سایت کداک که ماله ایت دو وب هست
وجدان رو کسی میگه که خودش دزد نباشه
دزد کثافت ازت شکایت کردم مطمئن باش به زودی میاد جلوی در خونت
به به سابقه دار هم که هستی خانوم کوچولو!!!
جالبه واقعاً...!
ممنون دوست عزیز بابت اطلاع رسانیت.
باور کن نمیدونم یه هو سر کله این خانوم از کجا پیدا شد اومد زارت گفت کارت کلاهبرداریه. البته من اصلاً بهش اهمیت ندادم چون با یه گزارش سر و تهش هم میومد. بعدشم که گفتم 10 دقیقه بیا واست کلاس رایگان بذارم بعد قضاوت کن راجع به من اومد و دری وری گفت. بخدا آدم نمیدونه چی بگه...
ببین خانوم کوچولو اصلاً در حدی نیستی که با من در بیفتی جوجه....
بازم ممنون دوست عزیز بابت اطلاع رسانیت.
گفتگوهاتو میذارم ببینن گفتی بخاطر اینکه پول منو پس ندی میتونی چی بدی ها ولی من قبول نکردم و به زنم گفتم و اون هرچی لایقت بو بهت گفتدزد هفت جدو آبادته تو از من اسکریپت 800 هزار تومانی خریدی گفتی اول 300 میریزی بعد از تحویل اسکریپت بقیشو میریزی ولی وقتی اسکریپت را گرفتی دیگه پول ندادی
گفتگوهاتو میذارم ببینن گفتی بخاطر اینکه پول منو پس ندی میتونی چی بدی ها ولی من قبول نکردم و به زنم گفتم و اون هرچی لایقت بو بهت گفت
باشه آقا سامان معتمد شما بودن قبول دارید باز ایشون بیانچقدر پست و کثیف هستی که زنت رو هم داری به حراج میزاری
من حاضرم یک کاربر معتمد بیاد رمز حسابم را بدم گفتگوهارو بزاره تا همه ببینن با اینکه زن داری به من درخواست و پیشنهاد دوستی دادی
فعلا جواب پولی که خوردی از این بدبخت رو بده جوجه!!!تو که هرکی سایتت و نمونه هاتو ببینه خودش میفهمه چیکاره هستی )