• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش آنلاین طراحی چت روم و سایت به صورت خصوصی!

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
کار شما ؟

کلاه گذاشتن تو سر یه عده کاربر ساده و از خدا بی خبر هم شد کار ؟

برو دنبال اینکه یه کار مفید کنی و سودمند باشی آفرین کوچولو ...

ههههههههههه، ببین کی به کی میگی کلاه بردار :eek::general208: :D

خانم @oiu تایید نمیشن!
من کل تاپیکشون رو خوندم، از اول در جریان بودم چی شد، یه دقه میگه طرف پیشنهاد دوستی بهم داده ( شبیه حرفای این خود داف پندار ها :D )، بعدش طرف میگه من زن دارم چی میگی آخه، باز میگه شما اصلا بلد نیستی نصب کنی در حالی که خودش نمیدونسته دومین رو باید دووب تایید کنه
موفق باشید :general510:

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
ههههههههههه، ببین کی به کی میگی کلاه بردار :eek::general208: :D

خانم @oiu تایید نمیشن!
من کل تاپیکشون رو خوندم، از اول در جریان بودم چی شد، یه دقه میگه طرف پیشنهاد دوستی بهم داده ( شبیه حرفای این خود داف پندار ها :D )، بعدش طرف میگه من زن دارم چی میگی آخه، باز میگه شما اصلا بلد نیستی نصب کنی در حالی که خودش نمیدونسته دومین رو باید دووب تایید کنه
موفق باشید :general510:
شمائی که وجدان خودت را به 10 هزار تومان پول فروختی تا بیای این حرفارو بزنی معلومه چه آدمی هستی

4 نفر دیگه پیام دادن که این آقا به ما پول میخواست بده تا بریم خرابت کنیم اما قبول نکردیم حواست باشه

شما چه آدم هائی هستین آخه بدبخت ها !

ramin n

Registered User
لایک‌ها
27
چقدر پست و کثیف هستی که زنت رو هم داری به حراج میزاری

من حاضرم یک کاربر معتمد بیاد رمز حسابم را بدم گفتگوهارو بزاره تا همه ببینن با اینکه زن داری به من درخواست و پیشنهاد دوستی دادی
سلام,ببخشید اگه اجازه بدید بدون دعوا مسئله حل بشه زشته تو مکان عمومی اینجوری صحبت میکنید بی زحمت شما دمو اسکریپت و اماناتش بگذارید شما هم پولی که واریز کردید بعدم شما چجوری پول ریختید هنوز اسکریپت به شما تحویل ندادند اسکریپت چی بوده توضیحات بدهید عوض فحش دادن

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
سلام,ببخشید اگه اجازه بدید بدون دعوا مسئله حل بشه زشته تو مکان عمومی اینجوری صحبت میکنید بی زحمت شما دمو اسکریپت و اماناتش بگذارید شما هم پولی که واریز کردید بعدم شما چجوری پول ریختید هنوز اسکریپت به شما تحویل ندادند اسکریپت چی بوده توضیحات بدهید عوض فحش دادن

اسکریپت را تحویلش دادم به صورت کامل اما رفته خرابکاری کرده اومده میگه تقصیره توئه

ولش کن این آدم کارش همینه

ramin n

Registered User
لایک‌ها
27
اسکریپت را تحویلش دادم به صورت کامل اما رفته خرابکاری کرده اومده میگه تقصیره توئه

خواهر گلم ببینید اگر میتونید مشکل حل کنید درستش نیست اگر اسکریپت موجود دارید براشون بفرستید اسکریپت چه سایتی بوده چت روم بوده؟

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
دنبال چی آبجی پولایی رو که قاپیدی. یه روز خوبم میاد که جای تو نی لا...ی. قانون جبرو ... من که اگه جایی که من میرسمو تو رسیده باشی.

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86

دنبال چی آبجی پولایی رو که قاپیدی. یه روز خوبم میاد که جای تو نی لا...ی. قانون جبرو ... من که اگه جایی که من میرسمو تو رسیده باشی.

بالا