• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش افتتاح حساب e-gold برای آنها که می خواهند وارد عرصه تجارت الکترونیک شوند

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از abbas13677_2005 :
دوستان این ایگولد اگه معتبره چرا فیتلر شده؟
نکنه پ.لمون بپره!
در ضمن اگه میشه بگین چه نکات امنیتی را رعایت کنم تا پ.لم حفظ بشه
ممنون
مطمئن. پولت شايد از بانک ملي بپره ولي از ايگلد نه.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از abbas13677_2005 :
دوستان این ایگولد اگه معتبره چرا فیتلر شده؟
نکنه پ.لمون بپره!
در ضمن اگه میشه بگین چه نکات امنیتی را رعایت کنم تا پ.لم حفظ بشه
ممنون

همانطور كه شروين گفت شايد يه روز بري يكي از بانكهاي ايراني ببيني 20 ميليون پولت نيست ولي تو ايگولد نه
در ضمن ايگولد معتبره همانطور كه گفتم با پسوند معمولي كه قبلا به كار مي رفت انهم نه اينكه فيلتر شده باشد بلكه به خاطر كلمه گلد بكار رفته مي باشد در صورتي كه با پسوند جديد فيلتر نيست و شما به راحتي كار مي كند
از لحاظ نكات ايمني هم در چند سطر اول اموزش ثبت نام گفته ام يكبار ديگر مرور كن

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
ولي خودمونيم ايگولد در سطح جهاني از اعتبار زيادي برخوردار نيست حتي paypal يه خورده اعتبار داره ولي ايگولد همونم نداره چراشو نميدونم ولي برا اين جهان سومي ها مخصوصا ما ايراني ها از نداشتن پول اينترنتي رنج مي بريم خيلي باحاله :wacko:
اينجور كه من شنيدم شركتهاي بزرگ حتي ننگشون مياد با ايگولد كار كنند
خلاصه سر خودمونو كلاه نزاريم ايگولد رو كسي قبول نداره

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
ولي خودمونيم ايگولد در سطح جهاني از اعتبار زيادي برخوردار نيست حتي paypal يه خورده اعتبار داره ولي ايگولد همونم نداره چراشو نميدونم ولي برا اين جهان سومي ها مخصوصا ما ايراني ها از نداشتن پول اينترنتي رنج مي بريم خيلي باحاله :wacko:
اينجور كه من شنيدم شركتهاي بزرگ حتي ننگشون مياد با ايگولد كار كنند
خلاصه سر خودمونو كلاه نزاريم ايگولد رو كسي قبول نداره

اتفاقا بر عکس انچه شما فرمودید بسیاری از سایتها در زمینه های گوناگون ایگولد را قبول دارند اما تعداد کمی از انها با پی پال کار می کنند

شما از کجا فهمید بعضی ها از کار کردن با ایگولد ننگشون میشه ؟

خود شما چند وقت پیش برای خرید دلار پی پال مشکل داشتید فراموش که نکردید حتی از طریق مستر کارت
در صورتی که در مورد ایگولد چنین مشکلی وجود ندارد چه از طریق سایتهای ایرانی و چه خارجی
تقریبا تمامی سایتها یی که دفعه قبل به شما معرفی کردم اگر یادتان باشد ایگولد را به سایر موارد تبدیل می کردند و بالعکس در صورتی که در مورد پی پال فقط یک مورد وجود داشت که انهم شما فرمودید اسکم است.

اگر اطلاعات جامعتری دارید خوشحال می شویم هم من و هم دوستان که بشنویم اما اینگونه فضا را مسموم نکنید
چون همانطور که شما خود نیز می دانید یکی از معتبرین بانکهای الکترونیکی در سطح دنیا همین ایگولد است
و با ز هم خوب می دانید که بسیاری از سایتها مانند گلدن استار و غیره پی پال را قبول نمی کنند
پس شما سر خود کلاه نگذارید و اینگونه اظهار نظر نکنید
من برای شما به عنوان یکی از قدیمی های این فروم احترام خاصی قائلم

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از princekin :
اتفاقا بر عکس انچه شما فرمودید بسیاری از سایتها در زمینه های گوناگون ایگولد را قبول دارند اما تعداد کمی از انها با پی پال کار می کنند

شما از کجا فهمید بعضی ها از کار کردن با ایگولد ننگشون میشه ؟

خود شما چند وقت پیش برای خرید دلار پی پال مشکل داشتید فراموش که نکردید حتی از طریق مستر کارت
در صورتی که در مورد ایگولد چنین مشکلی وجود ندارد چه از طریق سایتهای ایرانی و چه خارجی
تقریبا تمامی سایتها یی که دفعه قبل به شما معرفی کردم اگر یادتان باشد ایگولد را به سایر موارد تبدیل می کردند و بالعکس در صورتی که در مورد پی پال فقط یک مورد وجود داشت که انهم شما فرمودید اسکم است.

اگر اطلاعات جامعتری دارید خوشحال می شویم هم من و هم دوستان که بشنویم اما اینگونه فضا را مسموم نکنید
چون همانطور که شما خود نیز می دانید یکی از معتبرین بانکهای الکترونیکی در سطح دنیا همین ایگولد است
و با ز هم خوب می دانید که بسیاری از سایتها مانند گلدن استار و غیره پی پال را قبول نمی کنند
پس شما سر خود کلاه نگذارید و اینگونه اظهار نظر نکنید
من برای شما به عنوان یکی از قدیمی های این فروم احترام خاصی قائلم
دوست من امثال گلدن استار از اينكه اگه يه روزي فرار كردند كسي نتونه گيرشون بياره از ايگولد استفاده مي كنند
دقيقا ميشه گفت شركت هاي بي اعتبار از ايگولد استفاده مي كنند
اينكه گفتم بعضي ها ننگشون مياد يه مورد خودم سراغ دارم و اون شركت بسيار معتبر onlinenic است كه ثبت دومين مي كنه از جواب ايميلي كه بهشون زدم متوجه شدم ايگولد رو پشم هم حساب نميكرد حتي ميگفت دوستانتون از طرف شما چك يا پول به دفتر شركت ما بدهند اما با ايگولد مخالف بود
دوست من گلدن استار از هيچ اعتباري برخوردار نيست كه بخواهد اعتبار كسي را تاييد كند
من فروشگاههاي بسيار بسيار معتبري رو ميشناسم كه با paypal كار ميكنند اما ايگولد رو قبول ندارند
بعدا سر فرصت لينكشونو برات مي زارم
;) ;) ;)

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايگولد يك حساب anonemous است يعني مثل پي پال و .. نيازي به تائيد هويت مالي شما نيست
اين سياست تائييد شده ايگولد است كه كساني در وب كه مي خواهند به هر دليل هويت مالي آنها سرقت نشه يا از اون سوئ استفاده نشه ميتونن از ايگولد استفاده كنن ( ايگولد پول شبكه هست)
به همين خاطره كه ايگولد كلا چيزي حدود 25 ميليون دلار در كل حسابهاش در جريان كه مسئله پولشويي و ... و سو استفاده هاي كلان پيش نياد
بتدريج ايگولد هم داره وارد كارهاي جدي ميشه مثل فوركس - خريد و فروش اجناس و.. معروفترين اسكريپت e-commerce كه os commerce هست الان ماژول ايگولد رو اضافه كرده من خيلي جاها رو ديدم از ايگولد استفاده مي كنن
ايگولد بخاطر خدمات خوبش كه چيزي حدود 11 سال آن لاين و بدون كوچكترين اذيت و آزاري كار كرده كم كم داره جا ميافته
من در سايتهاي خارجي ديدم كه حتي قبل از پي پال از محبوبترين هاست
شكركت onlienic اصولا نميتونه با ايگولد كار كنه چون ايگولد پول انونيموس(هويت ناشناس) هست و براي اونهايي ساخته شده كه ترس دارن حساب بانكي يا كارت اعتباري و.. اونها بدست دزدان اينترنتي بيوفته و بي چاره بشن
در هر صورت ما نبايد افاده بيش از حد داشته باشيم فعلا تقزيبا تنها حسابي هست كه تو آمريكا واقع شده و ايراني ها رو آدم حساب كرده بقيه اونها اصلا چيزي بنام ايران رو قبول ندارن پس نبايد زياد طاقچه بالا بزاريم چه بسا فردا ايران رو هم از ليستشون خارج كنن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
برداشتن پول از ايگلد به سادگي نوشتن يه خط كد php هست بنابراین هک کردنش هیچ کاری نداره واسه همین نمیشه خیلی رو امنیتش حساب کرد البته یه سری امکانات امنیتی داره که خیلی راحت غیر فعال میشه و اینی که گفتن برای کلاهبردارها چیز خیلی خوبیه. من تو صداقت خود ایگلد شک ندارم ولی اینقدرها هم قابل دفاع نیست. البته واسه ما که کارت اعتباری نداریم بهتر از این فعلا چیزی پیدا نمیشه.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر منظورتان از هک کردن ریختن پول به حساب خودتان در ایگولد است شاید
ولی از این سایت شما نمی توانید پول بردارید چون این ایگولد بانکی نیست که با سایر بانکها ارتباط داشته باشد و شما بتوانید مستقیما از ان پول خارج کنید بلکه یک بانک بسته است که طلا در خزانه ان است و شما دارید مقدار طلایی را که دارید میان خودتان جابجا می کنید خروجی ندارد من بسیار دقت کردم برای خروج پول از ایگلد فقط باید از سایتهای واسطه استفاده نمود و خود ایگلد تعدادی از سایتها را که خودش به انها مطمئن است رو معرفی کرده
در مورد هکش هم در وافع شما باید بگونه ای برنامه بنویسید که از حسابی به حساب دیگر منتقل شود که اینهم به دلیل بسته بودن بانکش قابلیت شناخته شدن و پیگیری داره
مگر اینکه شما کاربران این بانک را هک کنید چیزی که هر از چند گاهی برخی دچارش می شوند
که انهم با کمی دقت میشود ازش جلوگیری کرد.

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم این تاپیک با این همه بیننده حیف بود که بره چند صفحه عقب

البته یک کمی هم مطلبشو ادیت کردم باید به روز میشد

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
هک کردن این سایت به نظر من تقریبا غیر ممکنه.فقط کاربران هستند که بدلیل بی دقتی خودشان در دام هکرها می افتند و هک می شوند.از لحاظ امنیتی واقعا معرکه است

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
هک کردن این سایت به نظر من تقریبا غیر ممکنه.فقط کاربران هستند که بدلیل بی دقتی خودشان در دام هکرها می افتند و هک می شوند.از لحاظ امنیتی واقعا معرکه است

قابل توجه دوستان اینکه قبلا هم گفتم ولی خوب

چون سایت ایگولد با یک مقدار سرمایه بصورت بسته کار می کنه و هیچ گونه خروجی به هیچ بانکی نداره

صرفا این پول بین اعضا در چرخش هست و کسانی هم که میخواهند چنچ کنند حتی به دلار باید از سایتهای واسطه استفاده کنند بنابراین اینکه کسی خود سایت رو هک کنه پولهای ایگولدو بالا بکشه نه.

ولی اینکه اعتبار سایر کاربران را بدرون حساب خودش بکشه چرا این کار رو می تونند انجام بدهند

در این میان کاربران هستند که باید نکات ایمنی را رعایت کنند تا دچار مشکل نشوند

مثلا در هنگام واریز کردن پول یا بطور کلی وارد نمودن شماره حساب و پسورد حتما دقت کنند که در محل آدرس اکسپلور عبارت دقیق ایگولد باشد و این یکی از نکات خیلی مهمه دوم اینکه به حالت اچ تی تی پی اس رفته باشه اگه نرفته باشه شما در وضعیت پرداخت ایگولد قرار ندارید.

تنظیمات امنیتی ایگولد رو انجام بدهید
مانند حساسیت به آی پی و شماره تلفن بسیار بسیار موثر است.:cool:

iranweb.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز که کلا ايگلد سايتش کار نمي کند!

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من تو یک فروم خوندم که مثل اینکه مدت اعتبار شرکت ایگولد (نه خود سایت و دامین) تموم شده و اونا تمدید نکردن و یکی دیگه ثبتش کرده و برا همینه که سر دامینش هم مشکل دارن حالا اگر پست اصلی رو پیدا کردم کپی می کنم :)

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از tehrancyber :
من تو یک فروم خوندم که مثل اینکه مدت اعتبار شرکت ایگولد (نه خود سایت و دامین) تموم شده و اونا تمدید نکردن و یکی دیگه ثبتش کرده و برا همینه که سر دامینش هم مشکل دارن حالا اگر پست اصلی رو پیدا کردم کپی می کنم :)
فکر نمیکنم ایگولد انقدر کشکی باشه که به این راحتی ها بتونن دامینش رو از دستش بگیرن

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی ایگلد هم رفت هوا...
بیچاره اونایی که همه پولاشونو توش گزاشتن!
24.gif

پول ها همه رفت ایگلد رفت هوا آی پول هاتون رفت (تریپ اذیت و آزار)
59.gif

من نبیدم!
39.gif

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
See this page:

http://www.nevisfinance.com/Announce...?Idz=4&MIdz=36

Extract:

"The Nevis Financial Services Regulation and Supervision Department wishes to advise that the website www.e-gold.com contains inaccurate and misleading information as to its legal status.

E-Gold Limited was incorporated in July 1999 under the Nevis Business Corporation Ordinance 1984 (NBCO). However, it was subsequently found not to be in good standing and was struck from the register of companies on July 31, 2003 for non-payment of fees, as required by s.99 of the NBCO. E-Gold Limited has not applied to the Registrar to be restored to the register. Therefore, it is not on the register of companies in Nevis and as such we advise that persons viewing this site or proposing to do business with E-Gold Limited should exercise great caution."

That announcement was made on Dec 5, i.e. 12 days ago. Since then e-gold seems to have ground slowly to a halt. I expect there's been a run on funds as the news has spread.

NB If anyone else has any information please post it here. However, at this stage, it looks as though e-gold might not be coming back up for some time, if at all. Deposits may well be lost now.

I expect there will be more than one HYIP that uses this as an excuse to shut up shop now for the holidays. At the very least it'll make an easy excuse for ever-later payments...

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از public_html :
فکر نمیکنم ایگولد انقدر کشکی باشه که به این راحتی ها بتونن دامینش رو از دستش بگیرن
اینم اصل سایت و پیغام که می گی کشکی نیست حالا می بینی که هست و یک خبر دیگه اینکه intgold هم تعطیل شد FBI دیروز ریخته به جرم کارهای غیر قانونی بسته اونو و خدا کنه حالا ایگولد درست بشه اما اگر نشه ...:(

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از tehrancyber :
اینم اصل سایت و پیغام که می گی کشکی نیست حالا می بینی که هست و یک خبر دیگه اینکه intgold هم تعطیل شد FBI دیروز ریخته به جرم کارهای غیر قانونی بسته اونو و خدا کنه حالا ایگولد درست بشه اما اگر نشه ...:(
INT gold تعطیل شده؟
عجب خبری!

بالا