مطمئن. پولت شايد از بانک ملي بپره ولي از ايگلد نه.به نقل از abbas13677_2005 :دوستان این ایگولد اگه معتبره چرا فیتلر شده؟
نکنه پ.لمون بپره!
در ضمن اگه میشه بگین چه نکات امنیتی را رعایت کنم تا پ.لم حفظ بشه
ممنون
مطمئن. پولت شايد از بانک ملي بپره ولي از ايگلد نه.به نقل از abbas13677_2005 :دوستان این ایگولد اگه معتبره چرا فیتلر شده؟
نکنه پ.لمون بپره!
ممنون
به نقل از abbas13677_2005 :دوستان این ایگولد اگه معتبره چرا فیتلر شده؟
نکنه پ.لمون بپره!
ممنون
به نقل از ali313 :ولي خودمونيم ايگولد در سطح جهاني از اعتبار زيادي برخوردار نيست حتي paypal يه خورده اعتبار داره ولي ايگولد همونم نداره چراشو نميدونم ولي برا اين جهان سومي ها مخصوصا ما ايراني ها از نداشتن پول اينترنتي رنج مي بريم خيلي باحاله :wacko:
اينجور كه من شنيدم شركتهاي بزرگ حتي ننگشون مياد با ايگولد كار كنند
خلاصه سر خودمونو كلاه نزاريم ايگولد رو كسي قبول نداره
دوست من امثال گلدن استار از اينكه اگه يه روزي فرار كردند كسي نتونه گيرشون بياره از ايگولد استفاده مي كنندبه نقل از princekin :اتفاقا بر عکس انچه شما فرمودید بسیاری از سایتها در زمینه های گوناگون ایگولد را قبول دارند اما تعداد کمی از انها با پی پال کار می کنند
شما از کجا فهمید بعضی ها از کار کردن با ایگولد ننگشون میشه ؟
خود شما چند وقت پیش برای خرید دلار پی پال مشکل داشتید فراموش که نکردید حتی از طریق مستر کارت
در صورتی که در مورد ایگولد چنین مشکلی وجود ندارد چه از طریق سایتهای ایرانی و چه خارجی
تقریبا تمامی سایتها یی که دفعه قبل به شما معرفی کردم اگر یادتان باشد ایگولد را به سایر موارد تبدیل می کردند و بالعکس در صورتی که در مورد پی پال فقط یک مورد وجود داشت که انهم شما فرمودید اسکم است.
اگر اطلاعات جامعتری دارید خوشحال می شویم هم من و هم دوستان که بشنویم اما اینگونه فضا را مسموم نکنید
چون همانطور که شما خود نیز می دانید یکی از معتبرین بانکهای الکترونیکی در سطح دنیا همین ایگولد است
و با ز هم خوب می دانید که بسیاری از سایتها مانند گلدن استار و غیره پی پال را قبول نمی کنند
پس شما سر خود کلاه نگذارید و اینگونه اظهار نظر نکنید
من برای شما به عنوان یکی از قدیمی های این فروم احترام خاصی قائلم
به نقل از egold4ucom :هک کردن این سایت به نظر من تقریبا غیر ممکنه.فقط کاربران هستند که بدلیل بی دقتی خودشان در دام هکرها می افتند و هک می شوند.از لحاظ امنیتی واقعا معرکه است
فکر نمیکنم ایگولد انقدر کشکی باشه که به این راحتی ها بتونن دامینش رو از دستش بگیرنبه نقل از tehrancyber :من تو یک فروم خوندم که مثل اینکه مدت اعتبار شرکت ایگولد (نه خود سایت و دامین) تموم شده و اونا تمدید نکردن و یکی دیگه ثبتش کرده و برا همینه که سر دامینش هم مشکل دارن حالا اگر پست اصلی رو پیدا کردم کپی می کنم![]()
اینم اصل سایت و پیغام که می گی کشکی نیست حالا می بینی که هست و یک خبر دیگه اینکه intgold هم تعطیل شد FBI دیروز ریخته به جرم کارهای غیر قانونی بسته اونو و خدا کنه حالا ایگولد درست بشه اما اگر نشه ...به نقل از public_html :فکر نمیکنم ایگولد انقدر کشکی باشه که به این راحتی ها بتونن دامینش رو از دستش بگیرن
INT gold تعطیل شده؟به نقل از tehrancyber :اینم اصل سایت و پیغام که می گی کشکی نیست حالا می بینی که هست و یک خبر دیگه اینکه intgold هم تعطیل شد FBI دیروز ریخته به جرم کارهای غیر قانونی بسته اونو و خدا کنه حالا ایگولد درست بشه اما اگر نشه ...![]()