• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش افتتاح حساب e-gold برای آنها که می خواهند وارد عرصه تجارت الکترونیک شوند

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه ایگولد داره درست میشه الان بعد از 7 دقیقه انتظار جون کند تونستم برم تو حساب :D

بله intgold بسته شده دفترش بوسیله FBI تو تمام انجمنهای خارجی مقالش هست ;)

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
اینم درباره intgold

Federal raid targets local online business
Brad Kellar
The Herald Banner
GREENVILLE —

A local online payment business is the subject of a federal fraud investigation, which resulted in the company being raided Friday by agents of the United States Secret Service and Federal Bureau of Investigation (FBI).

Several agents remained in the offices of Internet Gold Incorporated, 3931 Joe Ramsey Boulevard, late Friday night.

Special Agent B. J. Flowers with the Secret Service said the company was the focus of an ongoing investigation.

“We served a federal search warrant on the business this afternoon,” Flowers said.

Flowers said no arrests had been made in connection with the investigation. He declined to specify what the agents were looking for or the basis of the investigation against the company.

“It was a big search warrant and we’ve got a lot of stuff to look at,” Flowers said.

Officers with the Greenville Police Department assisted with the serving of the warrant, which took place at around 2:30 p.m. Friday.

Police Chief Harold Roseberry said the investigation involved allegations of fraud.

“We’ve been working with them on it for a long time,” Roseberry said. “The investigation has been going on for more than a year.”

According to the company’s web site, Internet Gold Incorporated, based in Greenville, was found in February, 2002. The company is described as a digital currency, online payment system and IntGold account processor. Internet Gold Incorporated also owns the InGoldcard ATM debit card system.

Other sources list Mark Comer of Greenville as the chief executive officer of the company and Jeff Koleski as the vice president of marketing.

No telephone listings could be found Friday for either Comer or Koleski in Greenville.

منبع : http://www.heraldbanner.com/homepage/local_story_351025127.html?keyword=leadpicturestory

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نترسین ایگولد بالا ویومد....

MOSTAFA007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یک سایت هیپ خوب هستش
من ازش دریافتی داشتم

http://uk-hyip.com/?ref=salleh2222

دیدنش ضرر نداره

اگه خواستین عضو بشین با همین لینک عضو شین تا یک چیزی هم به ما هم برسه

تازه کاره تازشم فعلا زیاد توش پول نزاشتن پس حالا حالا ها باز و پرداخت داره

اگه میشه از این لینک برای عضویت استفاده کنین

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که برای دسترسی به ایگولد خود و یا سایت پی پال مشکل دارند یا برای ثبت نام نمی توانند وارد سایت ایگولد شوند, می توانند یه پی ام به من بدهند تا مشکلشان حل شود

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگر به این تاپیک مراجعه کنند راه عبور از فیلتر گفته شده و نیازی به تاپیک جدید نمی باشد

kiana khanom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
دوستانی که برای دسترسی به ایگولد خود مشکل دارند یا برای ثبت نام نمی توانند وارد سایت ایگولد شوند, می توانند یک پی ام به من بزنند تا مشکلشان را حل کنم​

چگونگي افتتاح يك Account يا حساب در E-gold

ابتدا توصيه هاي ايمني :
براي ايگولد بهتر است از جي ميل استفاده كنيد اگر نداريد ايميل خود را به من بگوييد تا برايتان دعوتنامه جي ميل بفرستم
1.Password خود را حتي المقدور در كامپيوتر Save نكنيد و آن را در جاي امني نگهداري كنيد .
2. هر گز به ايميل هايي كه شما را به سايت ايگلد مي برد يا Password شما را مي خواهد اطمينان نكنيد چون E-gold هيچ موقع از شما در ايميل Password در خواست نمي كند .
3. به لينك ها تو جه كنيد حتما بايد اول آنها با HTTPS شروع شده باشد و در مرورگر اينترنت شما در پايين صفحه علامت Lock ( کليد) وجود داشته باشد به علت استفاده از سيستم امنيتي SSL .
4. حتما يك Antivirus و يك Firewall قوي كه قابليت بروز شدن را داشته باشد بر روي سيستم خودتون نصب كنيد . (Firewall=zonealarm,..... Antivirus=norton,mcaffe,panda,...... )
5.سعی كنيد Password شما تركيبي از حروف و عدد باشد
6. براي ورود به حساب خود از صفحه کليد مجازي ايگولد استفاده کنيد . براي ظاهر شدن بايد روي آيکون آن در مقابل کادر پاسورد کليک نماييد شما 6 دقيقه فرصت داريد شماره حساب و رمز عبور و عدد تصادفي را وارد کنيد.
7. تا نياز به ايگولد نداشتيد بي جهت وارد حساب خود نشويد زيرا ويروسها و هکرها در کمين شما هستند.
8. حتي المقدور از يک کامپيوتر براي ورود به حساب استفاده کنيد زيرا با تغيير کامپيوتر آي پي شما تغيير خواهد کرد و ايگولد تنها با وارد کردن کد ip که يک عدد شش رقمي با يک خط فاصله ميباشد. و به آدرس ايميل شما فرستاده شده است اجازه ورود را خواهد داد. ضمنا شما بايد در کمتر از 15 دقيقه آن کد را چک و وارد نماييد. زيرا بعد از 15 دقيقه باطل خواهد شد.
9- متاسفانه برخي از خريداران کلاهبردار ايگولد به بهانه خريد ايگولد گاها کد رمز ورود را از شما مي خواهند توصيه ميشود از دادن اينگونه اطلاعات به اشخاص ديگر جدا خودداري نماييد.
10- ايگولد يک حساب بانکي مانند ساير حساب هاي شما در ايران است . شايد ابتدا بدون برنامه و هدف مشخص آن را افتتاح کنيد اما چه بسا بعدا چندين ميليون سرمايه خود را به آن انتقال دهيد . پس از همين حالا مواظب باشيد به دليل وارد شدن هاي غير اضطراري رمز عبور شما دزديده نشود .
11- از آنجا که ايگولد به صورت ماهيانه مقدار ناچيزي هزينه نگهداري Agio Fees‏ ‏‎ از حساب شما برداشت ميکند براي جلوگيري از مسدود شدن حسابتان سعي کنيد حداقل 10 دلار در حساب خود داشته باشيد. و گرنه بعد از گذشت مدتي حساب شما مسدود ميشود و ديگر نميتوانيد از آن استفاده کنيد چه بسا بتوانيد وارد حسابتان شويد اما نميتوانيد پول به آن انتقال دهيد. و مجبوريد مجددا حساب جديدي باز کنيد.
و توصيه آخر اينکه : ايگولد را جدي بگيريد.

براي يادگيري لغات و اصطلاحات مربوط به تجارت و ايگولد اينجا را کليک فرماييد

نحوه افتتاح حساب:

شما بعد از کليک بر روي این لوگو به صفحه اي وارد ميشويد که بايد آن را تاييد کنید.
11.gif
سپس وارد محیط اصلی ثبت نام می شوید که حاوي مطالب توضيح داده شده زير ميباشد.

قسمت اول : Account Name
نام حساب شما : براي مثال = Solmazsh
توضيح درباره حساب : براي مثال براي كار هاي مهم ( پر كردن اين قسمت مهم نيست )
توضيح اضافي درباره حساب : ( پر كردن اين قسمت مهم نيست )
2.gif

قسمت دوم : User Name
نام كاربري شما : براي مثال : Shareghi
توضيح نام کاربري شما : ( پر كردن اين قسمت مهم نيست )
3.gif

قسمت سوم : Point of Contact
نام :
آدرس :
شهر :
ايالت يا منطقه : اين قسمت را خالي بگذاريد يا N/A
كدپستي :
آدرس ايميلي كه شماره حساب شما به آنجا ميل ميشود.
شماره تلفن : براي مواقعي كه شما هر دو كلمه عبورتان را فراموش كرده ايد .
فاكس : ( پر كردن اين قسمت مهم نيست )
Alternate Passphrase: پسوردي كه در هنگام پرداخت از شما مي خواهند .
4.gif

قسمت چهارم Passphrase
كلمه دسترسي يا همان Password که حداقل باید ۶ حرف یا عدد یا ترکیب هر دو باشد
تكرار كلمه دسترسي يا همان Password
5.gif

قسمت پنجم Turing Number Entry
عدد تصادفي كه در شكل مي بينيد وارد كنيد .
توجه : براي انتخاب كلمه دسترسي حتما بايد حداقل از تركيبي از حروف و عدد استفاده كنيد و حداقل 6 كلمه باشد .
6.gif

بعد از آن هم بر روي دكمه Open كليك نماييد تا حساب شما ايجاد شود اگر همه مراحل بدرستي انجام شده باشد ميلي براي شما ارسال ميشود كه در آن شماره حساب شما مي باشد كه اين شماره اي است كه از آن بسيار استفاده خواهيد كرد اگر بخواهم تشبيه كنم همانند شماره حساب بانكي مي باشد .بعد از آموختن مطالب باّلا براي ثبت نام روي لوگو پايين کليک نماييد

اگر مراحل فوق را درست رفته باشيد پيغامي به شما داده خواهد مبنی بر اين که ايميلي به آدرس ايميلي که در ثبت نام وارد کرده اید ارسال شده است به درون باکس ايميل خود برويد و ايميل بانک ايگولد را بخوانيد. در آنجا شماره حسابي(Account noumber ) براي شما ارسال شده است که از اين به بعد ميتوانيد با آن کار کنيد.
توجه : بعد از افتتاح حساب شما بايستی با واريز کردن حداقل چند دلار آن را به صورت فعال نگه داريد زيرا در صورتي که مدتي از آن استفاده نکنيد مسدود خواهد شد زيرا مسئولين بانک ايگولد فکر مي کنند اين حساب را جدي باز نکرده ايد .

شما حالا شماره حسابي داريد که با آن ميتوانيد معاملات اينترنتي را انجام دهيد. براي ورود به حساب خود باید به ادرس اينترنتي ایگولد رفته و بعد از وارد کردن شماره حساب خود و پاسورد و سپس عدد تصادفي ميتوانيد وارد حساب خود شويد .

login.gif
بعضي اوقات سايت ايگولد از شما يک کد pin ميخواهد که ميتواند به علت آن باشد که شما از سيستم( رايانه) ديگري خواسته باشيد به حساب خود برويد . زيرا ip آدرس شما تغيير کرده است. بنابراين براي جلوگيري از چنين مشکلي سعی داشته باشيد هميشه از يک سيستم به حساب ايگولد خود سر بزنيد . حال اگر چنين مشکلي پيش آمد به درون ايميل خود برويد و کد pin ي براي شما ارسال شده است. که 6 رقم ميباشد( مانند 784-874 ) که مي ايست در مهلت کمتر از 15 دقيقه آن را در مکان مورد نظر( همان جايي که براي ورود از شما pin را خواست) تايپ يا کپي کنيد تا بتوانيد وارد حساب خود شويد . اگر در مهلت 15 دقيقه نتوانيد پين را چک و وارد کنيد آن پين سوخته به حساب ميآید و کد ديگري براي شما ارسال ميشود . به هر حال اين براي اعتماد بيشتر است زيرا ايگولد با ميلياردها دلار پول سرو کار دارد.

توضيحاتي براي کار کردن در درون حساب خودتان در ايگولد

شما پس از ورود در آنجا با رفتن روي گزينه Balance ميتوانيد موجودي حساب خود راببينيد و با رفتن به قسمت Spend ميتوانيد از موجودي خود هر مقدار را که بخواهيد به حساب ديگران واريز کنيد ( براي يادگيري ارسال پول اينجا را کليک کنيد) براي ديدن اينکه چه کسي چه مقدار پول به حساب شما واريز کرده يا خودتان چه تاريخي وچه مقدار پول به ديگر حسابها واريز کرده ايد به قسمت History برويد. توجه: هميشه براي خروج از دکمه Logout استفاده کنيد زيرا با اين کار هم امنيت سايتتان بيشتر ميشود هم براي ورود مجدد از شما pin درخواست نميشود.
بعد از دو سه بار رفتن به ايگولد خودتان راه ميافتيد نترسيد مشکلي نيست!! اگر مشکلي داشتيد با من تماس بگيريد.
حال که نحوه گرفتن حساب را فرا گرفتيد
براي رفتن به سايت ايگولد و ثبت نام و گرفتن شماره حساب روي لوگو پايين کليک نماييد​

*********************************​
دوست من من براي ورود به ايگولد مشكل دارم كمك كن:[email protected]

irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا منم واسه ورد به سايت مشكل دارم چه با https چه با http اگه ميشه يه راهنمايي كنيد !
100 دلار من توي ايگلود گيره !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همين ديگه . نميتونم وارد سايت ايگولد بشم ...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دقيقا آدرسي هست كه من وارد ميكنم : https://www.e-gold.com/
و اين هم پيغامي هست كه به من ميده : The page cannot be displayed

من از شيراز هستم و اينترنت من هم ADSL هست
ADSL هم مربوط ميشه به نمايندگي صبا نت تهران كه در شيراز فعاليت ميكنه !

irooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دقيقا آدرسي هست كه من وارد ميكنم : https://www.e-gold.com

من از شيراز هستم و اينترنت من هم ADSL هست ( KB 512 )

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اين دقيقا آدرسي هست كه من وارد ميكنم : https://www.e-gold.com

من از شيراز هستم و اينترنت من هم ADSL هست ( KB 512 )
این مشکل توی تهرانم وجود داره برای اکثر آی اس پی ها.... شما از پرا..کسی استفاده کنید خب! مثلا از cpro xy.

tirgas

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست خوبم.
از اينكه اين همه وقت ميذاري و افرادي مثل بنده رو كه هيچ آشنايي قبلي بٍا E-Gold ندارند رو آموزش ميدي ممنون و متشكر.
من يه مشكل داشتم عزيز، نميتونم وارد ايگولد بشم، منتظر پيشنهاد و كمك شما هستم.
باز هم مرسي.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوست خوبم.
از اينكه اين همه وقت ميذاري و افرادي مثل بنده رو كه هيچ آشنايي قبلي بٍا E-Gold ندارند رو آموزش ميدي ممنون و متشكر.
من يه مشكل داشتم عزيز، نميتونم وارد ايگولد بشم، منتظر پيشنهاد و كمك شما هستم.
باز هم مرسي.
ایگلد کلا ایران رو تحریم کرده. حساب از ایران باز کنید می بنده، پولش هم میخوره.

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان برای باز کردن حساب ایگلد توصیه میکنم که به این نکات توجه کنید و اونها رو رعایت کنید.البته اگر دوست ندارید که حسابتون رو بندند و بانس کنند.
توی اون یکی تاپیک هم خدمتتون عرض کردم و از ما فقط گفتن بود.

متاسفانه به دلیل کار کردن آسان و سریع با ایگلد این سایت در بین ما ایرانیان بسیار جای خوبی باز کرده است.اما به علت تحریم ایران اکثریت حسابهای ایرانی شناسایی و بلاک شده است. اگر میخواهید دیگر شاهد بسته شدن حساب ایگلد E-Gold خود نباشید این نکات را کاملا رعایت کنید:

1- اسمتون ايراني بوده و پ يا ژ داشته : مثلا به اين صورت: pedram Pezhman
پس سعی کنید در صورت امکان یک نام مستعار و ناشناس برای خود انتخاب کنید حتی یک مزیت دیگر این کار این است که شما را از دسرس هکرها تا حدی مخفی نگه میدارد!:thumbsup:
2- يا ايميلي توي حسابتون بوده كه با اون با ايگولد در مورد فريز شدن حسابتون تماس گرفتيد و شما با اين ايميلها هيچ حسابي رو نسازيد و با يك ايميل ديگه اين كار رو انجام بديد.
3- توي قسمت memo در موقع واريز به حساب ديگر به صورت جملات ايراني تايپ كرده ايد: shomare hesab: 4566 8899 0012 6703
همان طوري كه مي دانيد hesab یک کلمه Finglish هست یاsiba يعني ملي كارت .. در قسمت memo به جاي siba بنويسيد: S CARD يعني سيبا كارت!
ايگولد يك نفر فارسی زبان هم برای این کار دارد و يك سرچ که از قسمت memo از حسابهاي جديد گرفتن اين رو هم تائيد كرده که ايراني هست.
4- ايميلي در حسابتان هست كه در حسابهاي فريز شده شما هست . اگر هست همین حالا آن را عوض کنید و اگر یک حساب دیگر میسازید با یک ایمیل دیگر بسازيد....
ایگلد این حسابها و ایمیل ها را فریز کرده بنابراین شما نمیتوانید اطلاعاتشو عوض كنيد مخصوصا ايميلش رو ! پس يك ايميل جديد بسازيد و آن را در حساب خود قرار بدید.
5- بعد از ایجاد حساب باید حساسیت ایگلد E-Gold به IP را غیر فعال کنید.
6- دوستان توجه کنید به هیچ عنوان هیچ نشانه ای از ایران و زبان فارسی نگذارید!

این رو قبول دارم که رعایت این نکات کمی مشکله اما:

1- چاره ای نیست:blink:
2- بیشترشون فقط برای افتتاح حساب هست تعداد کمی از آنها رو همیشه باید رعایت کنید:f34r:

به شما قول میدهم اگر تمام این نکات را رعایت کنید دیگر هیچ حساب ایگلد ایرانی بسته نخواهد شد.
موفق باشید

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
دوستان بهتره برای رفتن به ایگولد از v-p-n استفاده کنید چون این طوری هم مشکل فیلتر دارید هم ایگود میفهمه که از ایران هستید و ممکنه حسابتون بلوکه بشه

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز ایگلد یک سرویس امنیتی قوی داره و کاربران را چک میکند و قابلیت تشخیص استفاده از IP های ولید با این ولید را دارد.
به نظر من ریسکه زیادی داره!
البته با بازی هایی هم که *** ها در میارن نمیشه زیاد بهشون متکی بود

بالا