• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سپرده برتر بانک رفاه:
سه ساله 19% پرداخت سود ماهیانه - پرداخت 50% مبلغ کل سود سه سال بصورت یکجا در ابتدای افتتاح سپرده بصورت علی الحساب
یعنی مثلا اگه 10.00.000 تومن سپرده باز کنی بعد از سه سال میشه 17.770.000 تومن تقریبا ضمن اینکه سود رو ماهیانه میگیری
سپرده کوتاه مدتش هم که سود میریزه اگه توی اردیبهشت باز بشه 14% سود میده برای کارگر، کارمند و معلمان و ... شاید فرزندان این اشخاص!

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
سپرده برتر بانک رفاه:
سه ساله 19% پرداخت سود ماهیانه - پرداخت 50% مبلغ کل سود سه سال بصورت یکجا در ابتدای افتتاح سپرده بصورت علی الحساب
یعنی مثلا اگه 10.00.000 تومن سپرده باز کنی بعد از سه سال میشه 17.770.000 تومن تقریبا ضمن اینکه سود رو ماهیانه میگیری
سپرده کوتاه مدتش هم که سود میریزه اگه توی اردیبهشت باز بشه 14% سود میده برای کارگر، کارمند و معلمان و ... شاید فرزندان این اشخاص!

سلام داداش این یکم بیشتر بازش میکنی ؟ فایده و سود و ارجحیتش نسبت به بقیه در کجاست ؟!:happy:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام داداش این یکم بیشتر بازش میکنی ؟ فایده و سود و ارجحیتش نسبت به بقیه در کجاست ؟!:happy:

منم این رو معرفی کردم که بچه ها اگه کسی اطلاعات داره بگه.
سپرده برتر بانک رفاه
50% مبلغ سود سه سال رو همون روز اول افتتاح سپرده به شما پرداخت میکنه!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سپرده برتر بانک رفاه:

کوتاه مدت رو مطمئنی 14 درصد ؟

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
داداش یعنی هر ماه باید توی یک بانک یک حساب 5 ساله جدا باز کنیم ؟ امکانش هست ؟! نمیشه پول رو به همون حساب 5 ساله قبلی واریز کرد و سود رو از ماه های بعد گرفت ؟ اینطوری یکم سخت نیست ؟! راه حل بهتری ؟!
بعد 5 سال میشه 60 ماه ! 60 تا 200ت میشه 12میلیون ! 12 میلیون اصل پول هست که 24 میلیون سود بهت تعلق میگیره ؟!

dss

Registered User
لایک‌ها
198
مرتضی میگی بانک یکی زن یکی. خودت که با چندتا بانک کار می کنی. این قضیه رو مورد دوم هم صادقه؟ :دی

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
داداش یعنی هر ماه باید توی یک بانک یک حساب 5 ساله جدا باز کنیم ؟ امکانش هست ؟! نمیشه پول رو به همون حساب 5 ساله قبلی واریز کرد و سود رو از ماه های بعد گرفت ؟ اینطوری یکم سخت نیست ؟! راه حل بهتری ؟!
بعد 5 سال میشه 60 ماه ! 60 تا 200ت میشه 12میلیون ! 12 میلیون اصل پول هست که 24 میلیون سود بهت تعلق میگیره ؟!

یه حساب نه یه سپرده جدید باید باز کنید
شما فقط کافیست یه حساب مثل حسابی که در بانک های دیگه دارید در بانک مورد نظرتون که میخواین سرمایه گذاری کنید حساب باز کنید و ماه به ماه سپرده باز کنید
نه نمیشه پول رو به همون حساب 5 ساله قبلی واریز کرد
شما بعد از 5 سال در اولین ماه ششم میتونید سود ماه اولتون رو بگیرید و ماه بعد سود ماه دومی که سپرده باز کردین و بدین ترتیب تا ماه اول سال یازدهم که سپرده ماه شصتمی که باز بدستتون میرسه
به نظر بنده هم فقط کسانی که میتونن کارت اعتباری بگیرن و از همه مهمتر بتونن از اعتبارات استفاده کنن بایستی بدین شکل پیش برن در غیر اینصورت سود که هیچ ضرر هم بشدت داره

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سپرده برتر بانک رفاه:

کوتاه مدت رو مطمئنی 14 درصد ؟

بله تا آخر اردیبهشت 91 (البته توی تبلیغات و سایتش زده 92)

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
43
تشکر بابت توضیحتون

این نوع سرمایه گذاری برای حدود 26 سال در بانک، اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست ولی برای شخصی که فقط سرمایه گذاری میکنه و از لاین اعتباری و کلاً از اعتبارات این سپرده استفاده نمیکنه،واقعا با نرخ تورم ایران بعد از 26 سال مبلغی نیست که بتونه کاری باهاش انجام بده.شما به این جدول نرخ سکه در سی و سه سال که از خبرگزاری مهر هست نگاه کنین:
MehrNews.com - Iran, world, political, sport, economic news and headlines
مثلا 26 سال آخرشو در نظر بگیرین یبینین سکه از 4418 تومن سال 64 به 435000 در سال 89 رسیده یعنی تقریباً 100 برابر شده، در واقع قدرت خرید پول به اندازه حدود یک صدم شده، با این شرایط اگه ارزش مبلغ نهایی سپرده بانکی که توی این تاپیک مطرح شد رو در نظر بگیریم باید قدرت خرید 26 سال بعد رو برای مقایسه با الان، در حدود یک صدم در نظر بگیریم که میشه 630،000،000/100=6،300،000 واقعاً مقدار زیادی نیست (شش میلیون و سیصد هزار تومن)و درواقع مبلغیه که در همون چند سال اول به بانک پرداخت کردیم، در واقع نرخ تورم اینقدر زیاده که ارزش سرمایه سوخت میشه. مقایسه با سکه رو فقط از نظر نقد شوندگی و قابلیت سرمایه گذاری با مبالغ پایین انجام دادم وگرنه تورم در مسکن هم واقعا شدید بوده.

سلام بر دکتر عزیز
دکتر من بهت ایمان دارم ولی حرف های این دمستمون بر اساس واقعیت ها نمیشه منکر شد !یکم ترس افتادم ! نظرت چیه ؟! یه سوال دیگه برا من که یه فرد عادی هستم از نظر حرفه از کارت اعتباری چه استفاده میتونم کنم که سود داشته باشه .خوب این که الان خرج کنم یه ماه دیگه از در امدم بدم منطقی نیست یعنی فایده و سودی نداره فقظ یه ماه اول یه ماه تو خرجکردم جلو ام بعدش هر ماه یاید خرج کرد ماه قبلمو برزم واسه پر کردن اعتبار مصرف شده اونم با سود 1.5 درصد سود عایدی یانک !این یعنی ضرر! یه راهنمایی واسه راه های استفاده از این اعتبار و سودمند کردن این سرمایه گذاری بگو دکتر جان . فکرم خراب شد :crying:

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما فقط کافیست یه حساب مثل حسابی که در بانک های دیگه دارید در بانک مورد نظرتون که میخواین سرمایه گذاری کنید حساب باز کنید و ماه به ماه سپرده باز کنید
شما بعد از 5 سال در اولین ماه ششم میتونید سود ماه اولتون رو بگیرید و ماه بعد سود ماه دومی که سپرده باز کردین و بدین ترتیب تا ماه اول سال یازدهم که سپرده ماه شصتمی که باز بدستتون میرسه
به نظر بنده هم فقط کسانی که میتونن کارت اعتباری بگیرن و از همه مهمتر بتونن از اعتبارات استفاده کنن بایستی بدین شکل پیش برن در غیر اینصورت سود که هیچ ضرر هم بشدت داره

این که خوب تا دریافت کامل پول میشه 10 سال ! 10 سال دیگه 36 میلیون احتمالا باید باش یک گوسفند بخرم :rolleyes:
بعد اینک بعد از 5 سال حدود 200 درصد سود میده دیگه ؟! 200ت پول خودت رو میده + 400ت سود ؟!
این حسابای 3 ساله که میگن 135% سود و ... چطوریه ؟!
الان بهترین نوع سیو پول برای 5 سال بعد چیه ؟! من الان 18 سالمه و میخوام یک فکری واسه 23 سالگیم بکنم ، اگه بشه یک غلطایی بکنم :دی :p

r0ss0neri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اما این بر میگرده به میزان تورم ! واقعا نمیدونیم 5 سال دیگه چی میشه !
و الا الان که فکر میکنم زیاد بد نیست ! چون اینطوری من تا 5 سال دیگه پول احتیاج ندارم و از 5 سال دیگه بانک شروع میکنه ماهیانه 400ت بهم بده ...
اما این شرطه که الان که با 200ت میشه 10 کیلو گوشت گوسفندی درجه 1 گرفت ! 5 سال دیگه با 400ت میشه چیکار کرد ؟ اگه بتونی همین 10 کیلو گوشتم بخری بد نیست ! هر چند اون اینطوری سپرده 5 ساله گذاشتی با 50% سود !
چون همون 200ت خودت فقط میمونه واست که !

دوستان راه و روشی بهتر واسه سپرده و .. پول سراغ ندارن ؟!

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
این که خوب تا دریافت کامل پول میشه 10 سال ! 10 سال دیگه 36 میلیون احتمالا باید باش یک گوسفند بخرم :rolleyes:
بعد اینک بعد از 5 سال حدود 200 درصد سود میده دیگه ؟! 200ت پول خودت رو میده + 400ت سود ؟!
این حسابای 3 ساله که میگن 135% سود و ... چطوریه ؟!
الان بهترین نوع سیو پول برای 5 سال بعد چیه ؟! من الان 18 سالمه و میخوام یک فکری واسه 23 سالگیم بکنم ، اگه بشه یک غلطایی بکنم :دی :p

خب منظورت از 135% حساب سه ساله چیه؟ خب این سه ساله 135% و اون 5 ساله 169%یا170%
من خودم 28 سالمه و هنوز نمیدونم چیکار کنم!!نمیتونم راه حلی بدم چون خودم هم راه حلی واسه خودم ندارم
من بیمه عمر کارآفرین شده بودم، سه سال پیش، همینطور دارم ادامه میدم
البته بیمه تامین اجتماعی واسه بازنشستگی خیلی خوبه و همینطور واسه درمان.من یه 8 سالی میشه بیمه هستم.سه ماهه که بیمه درمانمو لغو کردم چون کاریش ندارم و فقط بیمه بازنشستگیش هستم.اینو هم در لیستت بذار

بازم باید ببینیم آقامرتضی در مورد این مسائل و روش ها چه نظری دارن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقا من یه بار به بانک پارسیان اعتماد کردم .خودتون که در جریانش هستید چه بلایی سرمون آوردن.هنوز از دردسرش تموم نشدم.

سجاد جان این موضوع کاملا ریالی هست و ارزی نیست . در زمنیه ارزی خودم به شخصه به هیچ بانکی اعتماد ندارم
i320021_papiyon.png

آقای موذنی
البته یکی از مزایای طرحی که معرفی کردید بحث اعتبارات اون هست اما این اعتبارات فکر می کنم برای هر کس مفید نیست یعنی منظورم این هست که بسته به حرفه ای که فرد مشغولش هست به نظر می رسه حتی برای بعضیها کاربردی نداره
مثلا شما صرافی همونطور که نشون دادید می تونید راحت تو بازار نوسان گیری کنید فاصله خرید و فروشتون می تونه کمتر از یک روز باشه. اما اگر بخواهیم فقط از جنبه سرمایه گذاری بهش نگاه کنیم و طرف اعتبارت نریم به نظرتون بانک پاسارگاد که دوستان معرفی کردند با سود 170 درصد بعد از 5 سال چطور هست؟

اگر بحث اعتبارات توی کارتون زیاد مطرح نیست و با 2% که بانک پاسارگاد روی اعتبارات میگره مشکلی ندارین همین کار رو هم توی پاسارگاد می تونید انجام بدید و خالی از مشکل هست . بانک پاسارگاد یک بار بهش اشاره کرده یک هولدینگ هیولای پول سازی در ایران هست . توی هر کجا که فکر کنید سرمایه گذاری داره
i320021_papiyon.png

تشکر بابت توضیحتون

این نوع سرمایه گذاری برای حدود 26 سال در بانک، اگه برای شخصی باشه که از ویژگیهایی مثل لاین اعتباری واقعاً استفاده میکنه انتخاب خیلی خوبی هست ولی برای شخصی که فقط سرمایه گذاری میکنه و از لاین اعتباری و کلاً از اعتبارات این سپرده استفاده نمیکنه،واقعا با نرخ تورم ایران بعد از 26 سال مبلغی نیست که بتونه کاری باهاش انجام بده.شما به این جدول نرخ سکه در سی و سه سال که از خبرگزاری مهر هست نگاه کنین:
مثلا 26 سال آخرشو در نظر بگیرین یبینین سکه از 4418 تومن سال 64 به 435000 در سال 89 رسیده یعنی تقریباً 100 برابر شده، در واقع قدرت خرید پول به اندازه حدود یک صدم شده، با این شرایط اگه ارزش مبلغ نهایی سپرده بانکی که توی این تاپیک مطرح شد رو در نظر بگیریم باید قدرت خرید 26 سال بعد رو برای مقایسه با الان، در حدود یک صدم در نظر بگیریم که میشه 630،000،000/100=6،300،000 واقعاً مقدار زیادی نیست (شش میلیون و سیصد هزار تومن)و درواقع مبلغیه که در همون چند سال اول به بانک پرداخت کردیم، در واقع نرخ تورم اینقدر زیاده که ارزش سرمایه سوخت میشه. مقایسه با سکه رو فقط از نظر نقد شوندگی و قابلیت سرمایه گذاری با مبالغ پایین انجام دادم وگرنه تورم در مسکن هم واقعا شدید بوده.

دادا یه جای این قضیه رو متاسفانه در نظر نگرفتی
i298960_ddd.gif
. این محسبات توسط من که کوچیک شما باشم و رشته ام بانکداری هست طراحی شده . اول دقیقا گفتم که برای هضم اذهان من محاسبه رو برای 5 سال روی 100% حساب کردم که سود در رسید بین 162% تا 172% هست و رقم واقعی قابل برگشت در 26 سال نزیدیک به یک میلیارد و صد پنجاه میلیون تومن هست . گلم این رشد سرمایه شما با تورم و نگاه مستقیم به سرمایه خودتون هست و مهمترین بخشش همون بازگشایی اعتبارات هست . خب وقتی که سرفصل اعتبارات برای شما باز بشه چه استفاده ای میشه ازش کرد ؟ چرا شما وقتی اعتبارات باز بشه عملا در هزینه هاتون نسبت به درآمدتون جلوتر هستید ؟ با اعتبارات نمیشه ملک خرید ؟ نمیشه سکه خرید ؟ ;) . دید اقتصادیتون رو باز کنید . اگر در هر ماه یک رقم جزئی به صورت راندوم به این 200 تومن اضافه کنید رقم فاینال که دستتون میاد خیلی هم بیشتر میشه :whistle: . پس دید اقتصادیتون رو دوست گلم مقداری باز کنید . ببینید بزارید مسئله روی مثلا روی سال 10 دهم برا اساس سود ماهیانه ببندم (الان دارم محاسبات رو به چالش میکشم برای حالتی که شما فرمودید) اگر محاسبات رو از پایان سال دهم بر اساس سود ماهیانه ببنیدم و شما با نصف سود ماهیانه تون فقط سکه بخرید معادلات به چه شکلی میشه ؟ :whistle: دوست گلم من یکی از کوچکترین مقوله پول سازی بانک ها رو گفتم . این معادلات با توجه به وضعیت درآمدی و شغلی شما و صد البته شم اقتصادی شما قابل تغییر و انعصاف هست . پس خیعلی قابل انعطاف هست :دی
i298960_ddd.gif

شما درست می فرمائید..
اما ببینید نرخ سکه که مثال می زنید دوست من خیلی خیلی غیر واقعی بالارفت... بعد از نوسانات بازار سکه در دنیا و البته مسائل بووووق در ایران این مسئله تشدید شد!!
وگرنه اقتصاد دنیا در حالت عادی روند ثابتی داره که نرخ سکه متناسب است و خیلی در ایران هم بالا نمی رود! شما پارسال رو فاکتور بگیرید ببینید چقدر تا ساال 1388 نوسان داشته سکه؟!

ایول ایول زدی بر هدف
i298960_ddd.gif

من دوباره هم همون لینک رو میذارم تا از هر سالی که خواستین بتونین محاسبه رو انجام بدین:
اینبار میتونیم خوشبینانه بررسی کنیم.کل جدول سی و سه ساله که توی لینک هست رو بررسی کنین ببینین حتی یک دوره 26 ساله متوالی میتونین پیدا کنین که نرخ سکه توی اون دوره کمتر از 50 برابر شده باشه؟ من حتی اگه مبنا رو 50 برابر هم که بگذارم باید ارزش پول رو بعد از 26 سال به 50 تقسیم کنم و در نتیجه ارزش پولی و قدرت خرید مبلغی که با سپرده گذاری 26 ساله در بانک بدست میاریم در نهایت بعد از 26 سال و کاملا خوشبینانه بیشتر از 12،600،000 تومن نمیشه( دوازده میلیون و ششصد هزار تومن 12،600،000 =630،000،000/50). که حتی با دید مثبت هم بهش نگاه کنین مبلغ قابل توجهی نیست. مساله قدرت خرید حتی اگه خواستین روی مسکن بررسی کنین همونطور که گفتم دلیل من برای بررسی سکه فقط مقایسه قدرت خرید بایک کالا با قابلیت نقد شوندگی مناسب و امکان سرمایه گذاری با مبالغ پایین هست. خودتون میتونین ببینین که تورم ایران همیشه خیلی سنگینتر از مبلغ سود بانکی هست و برای یه شخص عادی که از لاین اعتباری و سایر اعتبارات سپرده بانکی استفاده نمیکنه ارزش سرمایه مرتب کم میشه.

دوست عزیز بازدهی این معادلات به صورت قطعی یک میلیارد و صد و پنجاه میلیون تومن هست . این معادلات در سال 64 که شما هی میفرمائید و اون روقم رو نشون میدید هیچ گونه کاربردی نداره دوست عزیز ! چرا ؟ وضعیت درآمدی و معیشتی مردم در اون موقع با الان اصلا قابل مقایسه نیست . بعدا شما دیدی که دارید به این موضوع یک دید پارالل هست ;) . لطفا مقداری بیشتر فکر کنید روی کوت ها و جواب های من
i320022_dr.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سپرده برتر بانک رفاه:

کیوان نکن این کار رو برادر
i320021_papiyon.png
به رستگاری منجر نمیشه . همیشه سیف ساید باش
i320021_papiyon.png

منم این رو معرفی کردم که بچه ها اگه کسی اطلاعات داره بگه.
سپرده برتر بانک رفاه
50% مبلغ سود سه سال رو همون روز اول افتتاح سپرده به شما پرداخت میکنه!

ایرادش میدونی چیه ؟
i320021_papiyon.png
این سپرده تا آخر باید لاک باقی بمونه و در اصطلاح در وجه بانک رفاه کارگران کارسازی میشه گلم
i320021_papiyon.png

دوست عزیز سلام

آره گلم هر ماه باید یک سپرده باز کنی به سپرده نمیشه مبلغی اضافه کرد . چون سپرده دقیق اواراق بهادار هست
i320021_papiyon.png

به نگاه کن به محاسبات گلم
i320021_papiyon.png
آره دادا
i320021_papiyon.png
این دقیقا همون مثال هست که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
i320021_papiyon.png

مرتضی میگی بانک یکی زن یکی. خودت که با چندتا بانک کار می کنی. این قضیه رو مورد دوم هم صادقه؟ :دی

آها ایول قشنگ گفتی
i320022_dr.png
بسیار سوال بجا و زیرکانه بود !

جوابش :

من به خاطر ماهیت کارم مجبورم با چندین بانک کار کنم و همچنین به خاطر شغلم رک و راست خیلی از اعتباراتم به خاطر ماهیت کارم هست نه سپرده هام . ولی همین کار و دیگه اینکه سپرده هام رو فقط با یک بانک انجام میدم و دستگاه کارت خون من هم واسه همون هست . در واقع تمامی گردش مالی من در همون بانک متمرکز هست
i320022_dr.png
بخوام توضیح بدم تاپیک به هم میرزه :دی

عمو جسین دادا دمت گرم . خدا ایشالا قسمت کنه بتونیم با هم کار کنیم والا . ماشاا.... کاملا قضیه رو گرفتی به مولا راست میگم :wub:

سلام بر دکتر عزیز
دکتر من بهت ایمان دارم ولی حرف های این دمستمون بر اساس واقعیت ها نمیشه منکر شد !یکم ترس افتادم ! نظرت چیه ؟! یه سوال دیگه برا من که یه فرد عادی هستم از نظر حرفه از کارت اعتباری چه استفاده میتونم کنم که سود داشته باشه .خوب این که الان خرج کنم یه ماه دیگه از در امدم بدم منطقی نیست یعنی فایده و سودی نداره فقظ یه ماه اول یه ماه تو خرجکردم جلو ام بعدش هر ماه یاید خرج کرد ماه قبلمو برزم واسه پر کردن اعتبار مصرف شده اونم با سود 1.5 درصد سود عایدی یانک !این یعنی ضرر! یه راهنمایی واسه راه های استفاده از این اعتبار و سودمند کردن این سرمایه گذاری بگو دکتر جان . فکرم خراب شد :crying:

دادا کوت ها و پاسخ ها رو دقیقا بخون ;)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکستر جان سوالای منو یکی در میون جواب میدی :D

من اینو از بانک سینا سوال کردم
i320022_dr.png

بسیار عالی هست دمه شما گرم ایول . وحید جان دقیقا این سپرده و لینکش رو بده بزار توی پست اول واسه رستگاری :دی
i320040_papiyon-oskol.gif

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
من اینو از بانک سینا سوال کردم
i320022_dr.png

بسیار عالی هست دمه شما گرم ایول . وحید جان دقیقا این سپرده و لینکش رو بده بزار توی پست اول واسه رستگاری :دی
i320040_papiyon-oskol.gif

خواهش رفیق گلم....
خوب در مجموع این سپرده سینا در حد طرح شما هست؟ بهتر ؟ بدتر؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
حالا توی همین محاسبات یکی دیگه هم میگم که کف همه ببره
i298960_ddd.gif
بکس دید اقتصادیتون رو تو رو خدا باز کنید . این قدر محدود نگاه نکنید . اعتبارات وقتی باز بشه دیگه چه کارهایی میشه باهاش کرد ؟ نظر بدید
i320021_papiyon.png
؟

خوب خوب

دکتر بپردازیم به این قسمت شیرین :دی

ما منتظریم دکستر عزیز؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خواهش رفیق گلم....
خوب در مجموع این سپرده سینا در حد طرح شما هست؟ بهتر ؟ بدتر؟

وحید جان اگر سرفصلش همیشگی باشه بازدهی این از سپرده های عادی که من حساب کردم خیعلی بالاتره دادا
i320021_papiyon.png

خوب خوب

دکتر بپردازیم به این قسمت شیرین :دی

ما منتظریم دکستر عزیز؟

وحید جان شما بر فرض الان 10 میلیون اعتبار داری و میتونی 1 ماه از این پول عملا استفاده رایگان بکنی چی کا میکنی ؟ (سوال اقتصادی
i320021_papiyon.png
)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا