سپرده برتر بانک رفاه:
سه ساله 19% پرداخت سود ماهیانه - پرداخت 50% مبلغ کل سود سه سال بصورت یکجا در ابتدای افتتاح سپرده بصورت علی الحساب
یعنی مثلا اگه 10.00.000 تومن سپرده باز کنی بعد از سه سال میشه 17.770.000 تومن تقریبا ضمن اینکه سود رو ماهیانه میگیری
سپرده کوتاه مدتش هم که سود میریزه اگه توی اردیبهشت باز بشه 14% سود میده برای کارگر، کارمند و معلمان و ... شاید فرزندان این اشخاص!
کیوان نکن این کار رو برادر
به رستگاری منجر نمیشه . همیشه سیف ساید باش
منم این رو معرفی کردم که بچه ها اگه کسی اطلاعات داره بگه.
سپرده برتر بانک رفاه
50% مبلغ سود سه سال رو همون روز اول افتتاح سپرده به شما پرداخت میکنه!
ایرادش میدونی چیه ؟
این سپرده تا آخر باید لاک باقی بمونه و در اصطلاح در وجه بانک رفاه کارگران کارسازی میشه گلم
داداش یعنی هر ماه باید توی یک بانک یک حساب 5 ساله جدا باز کنیم ؟ امکانش هست ؟! نمیشه پول رو به همون حساب 5 ساله قبلی واریز کرد و سود رو از ماه های بعد گرفت ؟ اینطوری یکم سخت نیست ؟! راه حل بهتری ؟!
بعد 5 سال میشه 60 ماه ! 60 تا 200ت میشه 12میلیون ! 12 میلیون اصل پول هست که 24 میلیون سود بهت تعلق میگیره ؟!
دوست عزیز سلام
آره گلم هر ماه باید یک سپرده باز کنی به سپرده نمیشه مبلغی اضافه کرد . چون سپرده دقیق اواراق بهادار هست
به نگاه کن به محاسبات گلم
آره دادا
این دقیقا همون مثال هست که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
مرتضی میگی بانک یکی زن یکی. خودت که با چندتا بانک کار می کنی. این قضیه رو مورد دوم هم صادقه؟ :دی
آها ایول قشنگ گفتی
بسیار سوال بجا و زیرکانه بود !
جوابش :
من به خاطر ماهیت کارم مجبورم با چندین بانک کار کنم و همچنین به خاطر شغلم رک و راست خیلی از اعتباراتم به خاطر ماهیت کارم هست نه سپرده هام . ولی همین کار و دیگه اینکه سپرده هام رو فقط با یک بانک انجام میدم و دستگاه کارت خون من هم واسه همون هست . در واقع تمامی گردش مالی من در همون بانک متمرکز هست
بخوام توضیح بدم تاپیک به هم میرزه :دی
یه حساب نه یه سپرده جدید باید باز کنید
شما فقط کافیست یه حساب مثل حسابی که در بانک های دیگه دارید در بانک مورد نظرتون که میخواین سرمایه گذاری کنید حساب باز کنید و ماه به ماه سپرده باز کنید
نه نمیشه پول رو به همون حساب 5 ساله قبلی واریز کرد
شما بعد از 5 سال در اولین ماه ششم میتونید سود ماه اولتون رو بگیرید و ماه بعد سود ماه دومی که سپرده باز کردین و بدین ترتیب تا ماه اول سال یازدهم که سپرده ماه شصتمی که باز بدستتون میرسه
به نظر بنده هم فقط کسانی که میتونن کارت اعتباری بگیرن و از همه مهمتر بتونن از اعتبارات استفاده کنن بایستی بدین شکل پیش برن در غیر اینصورت سود که هیچ ضرر هم بشدت داره
عمو جسین دادا دمت گرم . خدا ایشالا قسمت کنه بتونیم با هم کار کنیم والا . ماشاا.... کاملا قضیه رو گرفتی به مولا راست میگم :wub:
سلام بر دکتر عزیز
دکتر من بهت ایمان دارم ولی حرف های این دمستمون بر اساس واقعیت ها نمیشه منکر شد !یکم ترس افتادم ! نظرت چیه ؟! یه سوال دیگه برا من که یه فرد عادی هستم از نظر حرفه از کارت اعتباری چه استفاده میتونم کنم که سود داشته باشه .خوب این که الان خرج کنم یه ماه دیگه از در امدم بدم منطقی نیست یعنی فایده و سودی نداره فقظ یه ماه اول یه ماه تو خرجکردم جلو ام بعدش هر ماه یاید خرج کرد ماه قبلمو برزم واسه پر کردن اعتبار مصرف شده اونم با سود 1.5 درصد سود عایدی یانک !این یعنی ضرر! یه راهنمایی واسه راه های استفاده از این اعتبار و سودمند کردن این سرمایه گذاری بگو دکتر جان . فکرم خراب شد :crying:
دادا کوت ها و پاسخ ها رو دقیقا بخون