• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پس الان اینطوری شد:
یه حساب بلند مدت با 200 هزار تومان باز کنیم و هر ماه تمدید کنیم + 200 هزار تومان اضافه کنیم

الان یه حساب کوتاه مدت دارم 15 درصده 10-12 سال پیش باز کردم همینطوری مونده بلند مدت چقدر فرق داره باهاش
الان بلند مدت بیشترین سود رو کدوم بانک میده؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون دوست خوبم

سوالی که مطرح میشه اینه که باید بریم چه نوع حسابی باز کنیم؟ تحت چه عنوانی؟ بعد این که با توجه به تجربیات شما کدوم بانک بهتر و بروز تر و کامل تره برای این کار؟
شما چه بانک یا بانک هایی رو پیشنهاد می دین؟

میشه یک مقدار شفاف توضیح بدهید قضیه چیه .این نو سپرده را چه موسسه ای باز می کنه

هر ماه تشریف میبرید بانک و یک سپرده سرمایه گذاری بلند مدت 5 سال باز میکنید . حسابی باز نمیکنید دوست عزیز . همشون سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت 5 ساله هستند ;) درباره بانک عرض کردم یک بانک رو انتخاب کنید و همه کاراتون و حتی این کار رو هم با همون انجام بدید بانک هایی که من پیشنهاد میکنم :

ملی - صادرات - ملت - پارسیان

سمت این بانک ها هم نرید چون وقتی سرفصل اعتبارات قرار هست براتون باز بشه این بانک های سرفصل اعتبارت و تسهیلات رو با هم قاطی کردن و رسما @#$#$# :eek:hno: هستند

سامان - پاسارگاد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پس الان اینطوری شد:
یه حساب بلند مدت با 200 هزار تومان باز کنیم و هر ماه تمدید کنیم + 200 هزار تومان اضافه کنیم

الان یه حساب کوتاه مدت دارم 15 درصده 10-12 سال پیش باز کردم همینطوری مونده بلند مدت چقدر فرق داره باهاش
الان بلند مدت بیشترین سود رو کدوم بانک میده؟

ببین دوست عزیز حسابی باز نمیکنی گلم جز 1 دونه سپرده عادی با یه کارت تا اینجا . هر ماه این مبلغ 200 هزار تومن رو میرید بانک و سپرده بلند مدت 5 ساله باز میکنید در ضمن سودش رو هم ماه به ماه نمیگیرید چون برگشتش میشه 24% :دی به کارمند بانک میگید که اصل سپرده و سودش رو در سر رسید سپرده میخوام اشتباه از من بود که در پست اول نگفتم دوست عزیز . الان تصحیح میکنم .
دکتر جان یه سوال

با بیمه عمر تفاوت داره ؟
حجت جان سلام

دادا خیلی فرق داره چون شرکت های بیمه فاکتور فوت بیمه گذار رو در نظر میگیرن و در بازپرداخت در دوره کل تا 17% رو بالا میکشن :(

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ببین دوست عزیز حسابی باز نمیکنی گلم جز 1 دونه سپرده عادی با یه کارت تا اینجا . هر ماه این مبلغ 200 هزار تومن رو میرید بانک و سپرده بلند مدت 5 ساله باز میکنید در ضمن سودش رو هم ماه به ماه نمیگیرید چون برگشتش میشه 24% :دی به کارمند بانک میگید که اصل سپرده و سودش رو در سر رسید سپرده میخوام اشتباه از من بود که در پست اول نگفتم دوست عزیز . الان تصحیح میکنم .
یعنی هر 200 هزار تومان یک حساب باز میکنیم؟

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی هر 200 هزار تومان یک حساب باز میکنیم؟

سپرده بلند مدت 5 ساله :دی ;) به نوعی بله یه جور حساب میشه . ببین این ها رو هر ماه باید سپرده بکنی تا سپرده وقتی باز میکنی بانک به شما یه برگه سپرده میشده که سود شما و اصل پول شما توسط بانک تضمین شده هست ;)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سپرده بلند مدت 5 ساله :دی ;) به نوعی بله یه جور حساب میشه . ببین این ها رو هر ماه باید سپرده بکنی تا سپرده وقتی باز میکنی بانک به شما یه برگه سپرده میشده که سود شما و اصل پول شما توسط بانک تضمین شده هست ;)

ممنون که با حوصله جواب دادی
دستت درد نکنه
الان اینجوری شد:
من الان حساب سامان کوتاه مدت دارم
فقط هر ماه میرم بانک و یه سپرده بلند مدت 5 ساله باز میکنم و بهش بگم در اصل سپرده+سود رو در سررسید میخوام
سررسید سپرده میشه همون 5 سال دیگه درسته؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
این 200 هزار تومن تو سال اول چجوری بعد از 5سال شده 600 تومن؟؟از حساب های پی در پی که

باز میکنیم این اتفاق بوجود میاد؟؟(یعنی سالی 40 درصد سود؟؟)

بانک هر ماه حساب باز کنه ادم نمیپرسن جریان چیه؟؟:D

چرا تو پنج سال سوم 1400 شده 2000 تومن؟مگه نباید بشتر بشه سودش؟

پ ن:از اون اول محاسبات و ریاضیات دوست نداشتم:graduated

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دکتر جان یعنی ما باید بریم بانک و بعد یک حساب سپرده سرمایه گذاری 5 ساله باز کنیم و هر ماه هم 200 هزار تومان تا 30 سال مثلا بریزیم . و بعد پول را بگیرم .
لطفا بهتر توضیح بده چون من خیلی در این کارها وارد نیستم .
اگر می شود مبتدی یانه توضیح بدی عالی می شود .
مثلا بگو برو در این بانک مثلا ملی و بعد 200 هزار بگذار ماهی و غیره
این گونه توضیح بدی عالی می شود
بازم تشکر می کنم از مطالبت عزیز

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کپی رایت این روش مال منه !! . :D

http://forum.persiantools.com/t253292-page4.html#post4722493

حق و حقوق مولفو رد کن بیاد :D

ببین روش من با روش فرق داره . چون روش من بر اساس سپرده های مجزا هست . در ضمن در روش من بعد از 4 سال سرفصل اعتبارات هم باز میشه ;)

ممنون که با حوصله جواب دادی
دستت درد نکنه
الان اینجوری شد:
من الان حساب سامان کوتاه مدت دارم
فقط هر ماه میرم بانک و یه سپرده بلند مدت 5 ساله باز میکنم و بهش بگم در اصل سپرده+سود رو در سررسید میخوام
سررسید سپرده میشه همون 5 سال دیگه درسته؟

خواهش میکنم دوست عزیز
32988_s1591.gif

دقیقا درست فرمودید ولی با سامان این کار رو نکنید :( چون سر فصل اعتبارات توی بانک سامان مورد داره :( . توی چند پست قبلی هم گفتم با سامان و پاسارگاد این کار رو نکنید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خواهش میکنم دوست عزیز
32988_s1591.gif

دقیقا درست فرمودید ولی با سامان این کار رو نکنید :( چون سر فصل اعتبارات توی بانک سامان مورد داره :( . توی چند پست قبلی هم گفتم با سامان و پاسارگاد این کار رو نکنید
ممنون
پس ملت بهتره چون یه حساب کوتاه مدت اونجا دارم

واقعاً ممنون بابت وقتی که گذاشتی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این 200 هزار تومن تو سال اول چجوری بعد از 5سال شده 600 تومن؟؟از حساب های پی در پی که

باز میکنیم این اتفاق بوجود میاد؟؟(یعنی سالی 40 درصد سود؟؟)

بانک هر ماه حساب باز کنه ادم نمیپرسن جریان چیه؟؟:D

چرا تو پنج سال سوم 1400 شده 2000 تومن؟مگه نباید بشتر بشه سودش؟

پ ن:از اون اول محاسبات و ریاضیات دوست نداشتم:graduated

ببینید به چارت نگاه کنید برای چارت برای 5 ساله اول همه ماهی 200 هزار تومن هست . از سال 6 به بعد شما به ترتیب بنا به تاریخ سپرده تون چون سر رسید میشه اولین 200 هزار تومنی که 5 سال پیش گذاشتید الان بانک به شما حداقل 400 تومن میده که بیشتر هم هست چون همون جور که گفتم سود رو با اصل سرمایه چون دارید توی سر رسید میگیرد تا سالی 24% میره ;) محاسبات من رند شده هست . پس اولین پولی سالی 6 ام میذارید چون سر رسید سپرده قبلی تون هست میشه 400 + 200 تومن که میشه 600 هزار تومن . حالا گرفتی شد دوست عزیز ؟
به بانک هیچ ربطی نداره :D

5 سال سوم برای این شده 1400 برای اینکه سر رسید سپرده سال 6 امی 600 هزار تومن بوده که با سودش میشه 1200000 تومن که شما چون بهش طبق فرمول قبلی 200 هزار تومن اضافه میکنی میشه 1400000 تومن . محاسبات به میلیون هست :دی

پ ن : :دی گند زدم
i298960_ddd.gif
ایول چه مچی گرفتی تصحیح میگنم
i298960_ddd.gif
ایول خوب شد گفتی
630000000 میلیون تومن میشه دادا .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون
پس ملت بهتره چون یه حساب کوتاه مدت اونجا دارم

واقعاً ممنون بابت وقتی که گذاشتی

ایول از سال سوم به شما به کارت اعتباری 5 میلیون تومنی هم بدون ضامن میده به شما ;)

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
ببینید به چارت نگاه کنید برای چارت برای 5 ساله اول همه ماهی 200 هزار تومن هست . از سال 6 به بعد شما به ترتیب بنا به تاریخ سپرده تون چون سر رسید میشه اولین 200 هزار تومنی که 5 سال پیش گذاشتید الان بانک به شما حداقل 400 تومن میده که بیشتر هم هست چون همون جور که گفتم سود رو با اصل سرمایه چون دارید توی سر رسید میگیرد تا سالی 24% میره ;) محاسبات من رند شده هست . پس اولین پولی سالی 6 ام میذارید چون سر رسید سپرده قبلی تون هست میشه 400 + 200 تومن که میشه 600 هزار تومن . حالا گرفتی شد دوست عزیز ؟
به بانک هیچ ربطی نداره :D

5 سال سوم برای این شده 1400 برای اینکه سر رسید سپرده سال 6 امی 600 هزار تومن بوده که با سودش میشه 1200000 تومن که شما چون بهش طبق فرمول قبلی 200 هزار تومن اضافه میکنی میشه 1400000 تومن . محاسبات به میلیون هست :دی

پ ن : :دی گند زدم
i298960_ddd.gif
ایول چه مچی گرفتی تصحیح میگنم
i298960_ddd.gif
ایول خوب شد گفتی
630000000 میلیون تومن میشه دادا .

دمت گرم من اصلا حوسام به اصل پول نیود هی فکر میکردم 600 سوده خالصه:D

من کی باشم مچ شمایی که غول اقتصاد هستی رو بگیرم باو:D...شما سروری...منو به خودم امیدوارم کردی:happy:

اقتصاد نوین خوبه بره این کار؟

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دمت گرم من اصلا حوسام به اصل پول نیود هی فکر میکردم 600 سوده خالصه:D

من کی باشم مچ شمایی که غول اقتصاد هستی رو بگیرم باو:D...شما سروری...منو به خودم امیدوارم کردی:happy:

فدات سعید جان اتفاقا خوب شد گفتی ممنون . من کی باشم دادا :blush: . باورت میشه 3 بار تایپ کردم . 1 بار دیشب بود تا همه رو درست زدم ردیف بعدا دکمه ارسال که زدم پرت !!!!!!! :eek: تایم اوت شد . یکی هم امروز یکی دیگه هم الان :دی .
مبینی 200 تومن چی کا میکنه ؟ بعد در ضمن همه میگن سپرده به درد نمیخوره طلا یا دلار ال و بل :دی حالا تازه دقت کن اعتبارات رو هم بانک برات بعد از حداقل 3 سال باز میکنه تازه اونم بدون هیچ گونه ضامنی یعنی پول لازم شدی همیشه بانک پشت سرت هست :happy: . ببین عین این میمونه که شما بلیط بخت آزمائی برنده میشی . در ضمن توی محاسبات شرکت های بیمه که بیمه پس انداز دارن 21% این مبلغ میره به جیب خودشتون :دی

پ ن : چه جمله ای باحال و سنگینی هم در امضات هست . ایول
i298960_ddd.gif

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
دکتر جون چند تا سوال:
1) حداقل مبلغی که ماهانه میتونی بذاری چقدره؟
2) 5 ستون آخرو بیشتر توضیح میدی چه اتفاقی افتاده؟ 12400 12000 11400 10800 5900 ؟
3) اگه درست متوجه شده باشم از سال 26 باید به مدت 5 سال سرمایرو جمع کنیم درسته؟ یعنی برداشت سرمایه خودش 5 سال طول میکشه؟

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
دکتر جان من از اول دارم تاپیک رو دنبال می کنم واقعا دستت درد نکنه همه ی شبهات هم برطرف شد
با 100 تومن در ماه هم میشه برای سال اول چون یکم دست و بال خالیه برای اون می گم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جون چند تا سوال:
1) حداقل مبلغی که ماهانه میتونی بذاری چقدره؟
2) 5 ستون آخرو بیشتر توضیح میدی چه اتفاقی افتاده؟ 12400 12000 11400 10800 5900 ؟
3) اگه درست متوجه شده باشم از سال 26 باید به مدت 5 سال سرمایرو جمع کنیم درسته؟ یعنی برداشت سرمایه خودش 5 سال طول میکشه؟

دادا من به ترتیب جواب سوالاتتون رو می دم
83898_eskelet_41.gif

1- با 50000 تومن
2- ببین ستون آخری همون جور پائینش نوشتم سال 26 امی هست که صبر میکینم تا بهترین نتیجه رو بگیریم . که سپرده دوره اول سال 20 امی بشه 5 سال و یه دوبرابری سرمایه رو داشته باشته باشیم . نه 5 سال طول نمیکشه همون سال 26 ام همه رو خارج میکنیم :happy: . اون ستون های چارت آخر مقدار کل سرمایه سرمایه با توجه به مدت زمان آخرین سپرده های هستن دادا . که ستون آخر رو همه رو با هم جمع کنیم کنیم میشه مقدار کل سرمایه سرمایه با فرض ماهی 200 تومن که میشه 630000000 میلیون تومن :wub:

دکتر جان من از اول دارم تاپیک رو دنبال می کنم واقعا دستت درد نکنه همه ی شبهات هم برطرف شد
با 100 تومن در ماه هم میشه برای سال اول چون یکم دست و بال خالیه برای اون می گم

نظر لطفت هست نیما جان :wub: امیدوارم تاپیک سومند باشه
آره دادا چرا که نشه هر موقع هم خواستی می تونی بیشترش کنید . حداقلش 50000 تومن هست دادا .

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
دکتر جان چند وقته بانک ملت که همه ی حساب های من اونجاست یه تبلیغی می کنه فکر کنم اسمش سپرده موج هست ا سر رسید 5 ساله 165 درصد این داستانش چی می تونه باشه ؟
بانک ملت > معرفی خدمات > ریالی > سپرده ها > سپرده موج

فکر کنم با این روش 4 ساله بشه پروسه هم برای همه خوبه اون سر بیست سال میشه 16

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا