IranTejarat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 68
- لایکها
- 0
مشخصات و اطلاعات دوست عزیز آقای shahre_ahanin فرستاده شد دیگر دوستان نیز میتواند با دادن مشخصات شهر و ایالت Ip خود این اطلاعات را به صورت رایگان البته موقتا دریافت کنند
مشخصات و اطلاعات دوست عزیز آقای shahre_ahanin فرستاده شد دیگر دوستان نیز میتواند با دادن مشخصات شهر و ایالت Ip خود این اطلاعات را به صورت رایگان البته موقتا دریافت کنند
اگه هدف شما آموزش هست که بدین و اگه نیست و میخواین ip بفروشید این یک حرف دیگه هستش
چه اسراری دارید که حتما اول آی پی داشته باشیم یک جا میگید اجباری نیست از ما بخرید و شما هم زیر مجموعه ما نیستید پس وسواس شما برای چیه جز .........
دوستانی که آمادگی مرحله بعدی آموزش را دارند همین جا علام کنند
دوست عزیز من اعلام کردم که این آموزش تا 30 روز رایگان بوده و بعد از 1ماه دیگر رایگان نیست اگر هم الان 10 نفر آماده شروع کار باشند بنده در خدمتم عزیزدوست گرامی شما اولش میگید اموزش را رایگان میدید ولی بعدش درخواست هزینه میکنید
البته منظور من هزینه ای پی و ... و هزینه تلفن اختصاصی نیست بلکه ان مبلغی که بابت اموزش کار طلب میکنید است
دوست عزیز من اعلام کردم که این آموزش تا 30 روز رایگان بوده و بعد از 1ماه دیگر رایگان نیست اگر هم الان 10 نفر آماده شروع کار باشند بنده در خدمتم عزیز
بله درسته 30 روز از زمانی شروع میشه که آموزشو شروع کنیم ولی هیچ کس هنوز اطلاعات IP خود را نداده که من براش آدرس و مشخصات آمریکا رجیستر کنمخوب هنوز که 30 روز نشده !
دوست عزیز من اعلام کردم که این آموزش تا 30 روز رایگان بوده و بعد از 1ماه دیگر رایگان نیست اگر هم الان 10 نفر آماده شروع کار باشند بنده در خدمتم عزیز
مهم نیست چند نفر بشوند ولی تا پایان هفته آموزش را میدهیم شرایط پیغام خصوصی شدولی شما یا دوستان درخواست 50000 تومان هزینه اموزش کردید ... خوب مگر اموزشتان مرحله ای است که 30 روزش رایگانه
تا حالا چند نفر اعلام امادگی کردند و دارای ادرس هستن
من هم میخواهم از شما IP و *** بگیرم تا کار را شروع کنیم لطفا هزینه و شماره حساب لطفا
حالا امدیم 10 نفر نشدن چی ؟ ما باید چیکار کنیم
مهم نیست چند نفر بشوند ولی تا پایان هفته آموزش را میدهیم شرایط پیغام خصوصی شد
دوست عزیز شما خیلی نفوذ بد میزنید من نگفتم با این کار پول میتونید پارو کنید ولی نسبت به وقت و هیچ سرمایه ای که میزارید درآمدش خوبههمش کشکه اگه اینقدر که شما میگین درآمد داره پس چرا اینقدر اینجا وقتتون رو تلق میکنید از همون راه کسب درآمد کنید