• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تجارت آنلاین 100% واقعی

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخصات و اطلاعات دوست عزیز آقای shahre_ahanin فرستاده شد دیگر دوستان نیز میتواند با دادن مشخصات شهر و ایالت Ip خود این اطلاعات را به صورت رایگان البته موقتا دریافت کنند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
مشخصات و اطلاعات دوست عزیز آقای shahre_ahanin فرستاده شد دیگر دوستان نیز میتواند با دادن مشخصات شهر و ایالت Ip خود این اطلاعات را به صورت رایگان البته موقتا دریافت کنند

دریافت شد!

فقط نام سایت و نحوه ی کار کردن! :)

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه هدف شما آموزش هست که بدین و اگه نیست و میخواین ip بفروشید این یک حرف دیگه هستش
چه اسراری دارید که حتما اول آی پی داشته باشیم یک جا میگید اجباری نیست از ما بخرید و شما هم زیر مجموعه ما نیستید پس وسواس شما برای چیه جز .........

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگه هدف شما آموزش هست که بدین و اگه نیست و میخواین ip بفروشید این یک حرف دیگه هستش
چه اسراری دارید که حتما اول آی پی داشته باشیم یک جا میگید اجباری نیست از ما بخرید و شما هم زیر مجموعه ما نیستید پس وسواس شما برای چیه جز .........

من فعلا حرف های دوستمون رو نه تایید میکنم و نه رد! ولی من آی پی ازشون نخریدم!خودم داشتم!و اوشون هم فعلا آدرس ها رو به من دادند!حالا باید بفهمیم چه سودی واسشون داره!

چون نه آی پی میفروشن، نه اینکه کسی رو زیر مجموعه خوشون میکنن! و...

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا بنده فقط قصد آموزش دارم و دوستان عزیز من هیچ اجباری به خرید Ip از خودم نکردم ولی گفتم شما باید IP داشته باشید تا با هم مرحله به مرحله پیش برویم و جمع دوستان باید مینیمم 5 نفر باشه تا آموزش را شروع کنیم

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که آمادگی مرحله بعدی آموزش را دارند همین جا علام کنند

parsianbox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که آمادگی مرحله بعدی آموزش را دارند همین جا علام کنند

دوست گرامی شما اولش میگید اموزش را رایگان میدید ولی بعدش درخواست هزینه میکنید
البته منظور من هزینه ای پی و ... و هزینه تلفن اختصاصی نیست بلکه ان مبلغی که بابت اموزش کار طلب میکنید است

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی شما اولش میگید اموزش را رایگان میدید ولی بعدش درخواست هزینه میکنید
البته منظور من هزینه ای پی و ... و هزینه تلفن اختصاصی نیست بلکه ان مبلغی که بابت اموزش کار طلب میکنید است
دوست عزیز من اعلام کردم که این آموزش تا 30 روز رایگان بوده و بعد از 1ماه دیگر رایگان نیست اگر هم الان 10 نفر آماده شروع کار باشند بنده در خدمتم عزیز

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من اعلام کردم که این آموزش تا 30 روز رایگان بوده و بعد از 1ماه دیگر رایگان نیست اگر هم الان 10 نفر آماده شروع کار باشند بنده در خدمتم عزیز

خوب هنوز که 30 روز نشده !

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب هنوز که 30 روز نشده !
بله درسته 30 روز از زمانی شروع میشه که آموزشو شروع کنیم ولی هیچ کس هنوز اطلاعات IP خود را نداده که من براش آدرس و مشخصات آمریکا رجیستر کنم

parsianbox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ولی شما یا دوستان درخواست 50000 تومان هزینه اموزش کردید ... خوب مگر اموزشتان مرحله ای است که 30 روزش رایگانه
تا حالا چند نفر اعلام امادگی کردند و دارای ادرس هستن
من هم میخواهم از شما IP و *** بگیرم تا کار را شروع کنیم لطفا هزینه و شماره حساب لطفا

حالا امدیم 10 نفر نشدن چی ؟ ما باید چیکار کنیم

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی شما یا دوستان درخواست 50000 تومان هزینه اموزش کردید ... خوب مگر اموزشتان مرحله ای است که 30 روزش رایگانه
تا حالا چند نفر اعلام امادگی کردند و دارای ادرس هستن
من هم میخواهم از شما IP و *** بگیرم تا کار را شروع کنیم لطفا هزینه و شماره حساب لطفا

حالا امدیم 10 نفر نشدن چی ؟ ما باید چیکار کنیم
مهم نیست چند نفر بشوند ولی تا پایان هفته آموزش را میدهیم شرایط پیغام خصوصی شد

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط ارسال شد ضمنا اطلاعات و مشخصات دوست عزیز persianalpha نیز فرستاده شد

parsianbox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مبلغ را واریز کردم لطفا اطلاعات را ارسال کنید
و اینکه کی اموزش را شروع میکنید

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که IP را از ما گرفتند و پول را واریز کرده اند به شماره موبایل اول تاپیک زنگ بزنند و یا با آیدی aryasara1386 در یاهو تماس حاصل کنند

Last edited:

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی در سرور آیپی پیش آمده دوستان گران نباشند سریعا آیپی و مشخصات را خواهند گرفت

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همش کشکه اگه اینقدر که شما میگین درآمد داره پس چرا اینقدر اینجا وقتتون رو تلق میکنید از همون راه کسب درآمد کنید

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همش کشکه اگه اینقدر که شما میگین درآمد داره پس چرا اینقدر اینجا وقتتون رو تلق میکنید از همون راه کسب درآمد کنید
دوست عزیز شما خیلی نفوذ بد میزنید من نگفتم با این کار پول میتونید پارو کنید ولی نسبت به وقت و هیچ سرمایه ای که میزارید درآمدش خوبه

بالا