IranTejarat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 68
- لایکها
- 0
سلام دوستان در حال تهیه آموزش حرفه ای به صورت کلیپ هستیم که به زودی ارائه میشود
سلام به همه عزیزان و دوستان فعال بازارچه
من مدت ها پیش به سایت های Pay2click یا Pay2sign up زیادی برخورد کرده بودم
و حتی یه مدت با جدیت زیادی هم دنبالش بودم و حتی Reffer های زیادی هم بدست آوردم
خیلی قبل از این که سایت Onlinebekhar.com رو راه بندازم نزدیک 4 سال پیش اما در آخر
فهمیدم همش سر کاریه و برای بدست آوردن کلیک بالاتر و در نتیجه رنک گرفتن بیشتر بوده.
وقتی هم این تاپیک رو دیدم حدس زدم حتما مثل بقیه است و به قول جناب آقای اسقف اعظم عزیز
اگه برای اونا در آمد نباشه قطعا پولشون زیادی نکرده که به ما کمک کنن ..
اما با ایشون تماس گرفتم و ازشون خواستم که به بنده آموزش بدن البته رایگان و در حد مقدماتی و درصورتی که واقعا عملی بود و در آمد داشت بیام اینجا و به همه بگم که این کار عملی ه
دوستان ... عزیزان ...
من خودم شخصا مراحل کار ایشون رو قدم به قدم گذروندم و دلار به پی پال بنده ریخته شد ...
این کار ... واقعا واقعا عملیه ..
اما در حدی نیست که شما بگی چرا میلیونر نشدم ..
اما در حدیه که اگه خوب کار کنین ( روزانه 3 - 4 ساعت کار کنید) به راحتی می تونین 300 تومن در بیارین در ماه
البته تا اینجایی که من اومدم (در حد 3 روز کار به این نسبت در اوردم).
به هر حال دوستان من به ایشون قول داده بودم که بیام اینجا و واقعا هرچی اتفاق افتاده رو بگم نه کم نه زیاد ..
و در یک کلام .. .اگه روزانه بیش از 2 ساعت پشت اینترنت میشینین .. در آمد بزرگی رو به راحتی از دست دادید
خوش باشید
اگر کسی سوالی در این مورد از بنده داشت می تونه پ خ کنه .
خدا نگهدار
چرا کسی باید راز پول درآوردنش را به بقیه یاد بده ؟
خوب خودش فقط استفاده می کنه تا بازارش شلوغ نشه
خوب برای اینکه انسان های مثبت و سازنده هم وجود دارند
سلام به همه عزیزان و دوستان فعال بازارچه
من مدت ها پیش به سایت های Pay2click یا Pay2sign up زیادی برخورد کرده بودم
و حتی یه مدت با جدیت زیادی هم دنبالش بودم و حتی Reffer های زیادی هم بدست آوردم
خیلی قبل از این که سایت Onlinebekhar.com رو راه بندازم نزدیک 4 سال پیش اما در آخر
فهمیدم همش سر کاریه و برای بدست آوردن کلیک بالاتر و در نتیجه رنک گرفتن بیشتر بوده.
وقتی هم این تاپیک رو دیدم حدس زدم حتما مثل بقیه است و به قول جناب آقای اسقف اعظم عزیز
اگه برای اونا در آمد نباشه قطعا پولشون زیادی نکرده که به ما کمک کنن ..
اما با ایشون تماس گرفتم و ازشون خواستم که به بنده آموزش بدن البته رایگان و در حد مقدماتی و درصورتی که واقعا عملی بود و در آمد داشت بیام اینجا و به همه بگم که این کار عملی ه
دوستان ... عزیزان ...
من خودم شخصا مراحل کار ایشون رو قدم به قدم گذروندم و دلار به پی پال بنده ریخته شد ...
این کار ... واقعا واقعا عملیه ..
اما در حدی نیست که شما بگی چرا میلیونر نشدم ..
اما در حدیه که اگه خوب کار کنین ( روزانه 3 - 4 ساعت کار کنید) به راحتی می تونین 300 تومن در بیارین در ماه
البته تا اینجایی که من اومدم (در حد 3 روز کار به این نسبت در اوردم).
به هر حال دوستان من به ایشون قول داده بودم که بیام اینجا و واقعا هرچی اتفاق افتاده رو بگم نه کم نه زیاد ..
و در یک کلام .. .اگه روزانه بیش از 2 ساعت پشت اینترنت میشینین .. در آمد بزرگی رو به راحتی از دست دادید
خوش باشید
اگر کسی سوالی در این مورد از بنده داشت می تونه پ خ کنه .
خدا نگهدار
دلار هایی که به حساب پیپال شما واریز شده،
از سایت یا شرکت خاصی اومده یا آقای IranTejarat به حساب شما واریز کردن؟ کارمزد کم شده؟
سلام کیوان خان .
نه پی پال ها از طرف شرکته و از طرف آقای IranTejarat نیست . چون اگه از طرف ایشون بود
ممکن بود صوری بوده باشه .
در ضمن در موقع Withdraw کردن پول به حساب paypal ام اومد . کارمزد کم نشد
راسی شما یا کسه دیگه ای هست که دلار پی پال رو به ریال تبدیل کنه ؟
اگه هست لطفا قیمت رو پ خ کنین ممنونم