• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تجارت آنلاین 100% واقعی

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان در حال تهیه آموزش حرفه ای به صورت کلیپ هستیم که به زودی ارائه میشود

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان در حال تهیه آموزش حرفه ای به صورت کلیپ هستیم که به زودی ارائه میشود

programming_max

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان و دوستان فعال بازارچه

من مدت ها پیش به سایت های Pay2click یا Pay2sign up زیادی برخورد کرده بودم
و حتی یه مدت با جدیت زیادی هم دنبالش بودم و حتی Reffer های زیادی هم بدست آوردم
خیلی قبل از این که سایت Onlinebekhar.com رو راه بندازم نزدیک 4 سال پیش اما در آخر
فهمیدم همش سر کاریه و برای بدست آوردن کلیک بالاتر و در نتیجه رنک گرفتن بیشتر بوده.
وقتی هم این تاپیک رو دیدم حدس زدم حتما مثل بقیه است و به قول جناب آقای اسقف اعظم عزیز
اگه برای اونا در آمد نباشه قطعا پولشون زیادی نکرده که به ما کمک کنن ..
اما با ایشون تماس گرفتم و ازشون خواستم که به بنده آموزش بدن البته رایگان و در حد مقدماتی و درصورتی که واقعا عملی بود و در آمد داشت بیام اینجا و به همه بگم که این کار عملی ه
دوستان ... عزیزان ...
من خودم شخصا مراحل کار ایشون رو قدم به قدم گذروندم و دلار به پی پال بنده ریخته شد ...
این کار ... واقعا واقعا عملیه ..
اما در حدی نیست که شما بگی چرا میلیونر نشدم ..
اما در حدیه که اگه خوب کار کنین ( روزانه 3 - 4 ساعت کار کنید) به راحتی می تونین 300 تومن در بیارین در ماه
البته تا اینجایی که من اومدم (در حد 3 روز کار به این نسبت در اوردم).

به هر حال دوستان من به ایشون قول داده بودم که بیام اینجا و واقعا هرچی اتفاق افتاده رو بگم نه کم نه زیاد ..
و در یک کلام .. .اگه روزانه بیش از 2 ساعت پشت اینترنت میشینین .. در آمد بزرگی رو به راحتی از دست دادید

خوش باشید
اگر کسی سوالی در این مورد از بنده داشت می تونه پ خ کنه .
خدا نگهدار

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خیلی قبل از این که سایت Onlinebekhar.com رو راه بندازم نزدیک 4 سال پیش اما در آخر
فهمیدم همش سر کاریه و برای بدست آوردن کلیک بالاتر و در نتیجه رنک گرفتن بیشتر بوده.
وقتی هم این تاپیک رو دیدم حدس زدم حتما مثل بقیه است و به قول جناب آقای اسقف اعظم عزیز
اما با ایشون تماس گرفتم و ازشون خواستم که به بنده آموزش بدن البته رایگان و در حد مقدماتی و درصورتی که واقعا عملی بود و در آمد داشت بیام اینجا و به همه بگم که این کار عملی ه
دوستان ... عزیزان ...
من خودم شخصا مراحل کار ایشون رو قدم به قدم گذروندم و دلار به پی پال بنده ریخته شد ...
اما در حدیه که اگه خوب کار کنین ( روزانه 3 - 4 ساعت کار کنید) به راحتی می تونین 300 تومن در بیارین در ماه

به هر حال دوستان من به ایشون قول داده بودم که بیام اینجا و واقعا هرچی اتفاق افتاده رو بگم نه کم نه زیاد ..
و در یک کلام .. .اگه روزانه بیش از 2 ساعت پشت اینترنت میشینین .. در آمد بزرگی رو به راحتی از دست دادید

خوش باشید
خدا نگهدار

چرا کسی باید راز پول درآوردنش را به بقیه یاد بده ؟
خوب خودش فقط استفاده می کنه تا بازارش شلوغ نشه

the pretedner

Registered User
لایک‌ها
0
خوب برای اینکه انسان های مثبت و سازنده هم وجود دارند

programming_max

Registered User
لایک‌ها
0
چرا کسی باید راز پول درآوردنش را به بقیه یاد بده ؟
خوب خودش فقط استفاده می کنه تا بازارش شلوغ نشه

خوب برای اینکه انسان های مثبت و سازنده هم وجود دارند

باید از خودشون بپرسید اما من در حال استفاده هستم و واقعا هم همونطور که گفتم در آمدش رو داره .

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

دوستان ... عزیزان ...

خوش باشید
خدا نگهدار

دلار هایی که به حساب پیپال شما واریز شده،
از سایت یا شرکت خاصی اومده یا آقای IranTejarat به حساب شما واریز کردن؟ کارمزد کم شده؟

programming_max

Registered User
لایک‌ها
0
دلار هایی که به حساب پیپال شما واریز شده،
از سایت یا شرکت خاصی اومده یا آقای IranTejarat به حساب شما واریز کردن؟ کارمزد کم شده؟

سلام کیوان خان .
نه پی پال ها از طرف شرکته و از طرف آقای IranTejarat نیست . چون اگه از طرف ایشون بود
ممکن بود صوری بوده باشه .
در ضمن در موقع Withdraw کردن پول به حساب paypal ام اومد . کارمزد کم نشد
راسی شما یا کسه دیگه ای هست که دلار پی پال رو به ریال تبدیل کنه ؟
اگه هست لطفا قیمت رو پ خ کنین ممنونم

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام کیوان خان .
نه پی پال ها از طرف شرکته و از طرف آقای IranTejarat نیست . چون اگه از طرف ایشون بود
ممکن بود صوری بوده باشه .
در ضمن در موقع Withdraw کردن پول به حساب paypal ام اومد . کارمزد کم نشد
راسی شما یا کسه دیگه ای هست که دلار پی پال رو به ریال تبدیل کنه ؟
اگه هست لطفا قیمت رو پ خ کنین ممنونم

من خودم خریدارم...
پخ دادم...:happy:

meysamoon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
حالا كه جناب IranTejarat جنس رو براي فروش و تضمين كار ميده و از طرفي جناب programming_max تاييد ميكنن لطفا بگيد دركل چقدري پامون در مياد!
منتظرم!!

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من دیشب با این دوستمون تماس گرفتم و صحبت کردم از طرز صحبتش و دلایلی که آورد فهمیدم که نمیتونه دروغ باشه من بابت گرفتن ip و شماره تلفن 3 ماهها آمریکا و آموزش کامل و حرفه ای برای ایشان پول رو واریز کردم و از امروز قراره که شروع کنیم امیدوارم بالاخره بعد از حدود 4 سال فعالیت در اینترنت و گشتن راه حل کسب درآمد این دوستمون بتونه این امر رو مستحقق کنه البته من هنوز ایشون رو 100 درصد تایید نکردم اما حتما به محض شروع کار و گذشت زمان میشه بیشتر با ایشون آشنا بشم و حتما نظرم رو اینجا اعلام خواهم کرد من قیمت رو نمیگم تا اگر این دوست عزیز خواست خودش اعلام کنه اما چیزی نیست که شما اگر هم از دستش بدهید افسوس بخورید چون این روزها این مبلغ تو کشور ما هم زیاد پولی نیست در ضمن ما صاحب خط تلفن 3 ماهه آمریکا و اکانت *** با آیپی استاتیک هم میشم و فقط پول آموزش رو از جیب میدیم امیدوارم این دوستمون بتونه نظر ما رو جلب کنه تا واقعا ما ایرانیها هم بتونیم یک منبع درآمد از طریق اینترنت و دائمی داشته باشیم در ضمن ایشون مدعی شد که این کار را تازه در ایران میخواهد راه اندازی کنه و تا الان در دبی فعال بوده باز هم هرکس خودش صلاح خودش رو میدونه من خواستم فقط نظرم رو بگم

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان هرکی هر سوالی هر مشکلی هر انتقاد و پیشنهادی داره فقط از راه پیغام خصوصی مطرح کنه

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان هرکی هر سوالی هر مشکلی هر انتقاد و پیشنهادی داره ایدی من در یاهو France_823

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
برایه من هم بفرست لطفا

IranTejarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شرایط فقط از راه یاهو و فقط با ایدی France_823

payam_2002us

Registered User