• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش زبان آلمانی

schmetterling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال:
کسی هست که بتونه در زمینه گرامر آلمانی کمکم کنه؟ آموزششو نمی خوام. منظورم ترجمه و برگردان اسامی و اصطلاحات گرامر زبان آلمانیه . مثلا یه نمونش: konjunktiv را چی میشه ترجمه کرد ؟ میدونم می شه توضیح داد اما هدف من پیدا کردن معادله !!!
ممنون میشم اگه کمک یا راهنماییم کنین.
اصطلاحاتش تو این مایه هاس :
Instrumentalsatz
Korrelat
Gliedkern
Kongruenz-Subjekt-Prädikat
.
.
.
.
usw.

schmetterling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال:
کسی هست که بتونه در زمینه گرامر آلمانی کمکم کنه؟ آموزششو نمی خوام. منظورم ترجمه و برگردان اسامی و اصطلاحات گرامر زبان آلمانیه . مثلا یه نمونش: konjunktiv را چی میشه ترجمه کرد ؟ میدونم می شه توضیح داد اما هدف من پیدا کردن معادله !!!
ممنون میشم اگه کمک یا راهنماییم کنین.
اصطلاحاتش تو این مایه هاس :
Instrumentalsatz
Korrelat
Gliedkern
Kongruenz-Subjekt-Prädikat
.
.
.
.
usw.
schon erledigt !!!!!! vielen dank

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
wie ich sehe,die Topic geht runter,wieso ist eigentlich niemand hier Aktiv?

schmetterling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه پیشنهاد دارم : چطوره یک متن مشترکی را انتخاب کنیم و شروع کنیم به ترجمه ، آلمانی به فارسی یا بالعکس. مثلا هر دفعه یه قسمتی را انتخاب می کنیم و هر کس ترجمه اش را می نویسه . به هر حال سوال پیش میاد و بحث و صحبت بر سر بهترین ترجمه یا چطوری بهتره و از این حرفا ... حالا اگه موافقید یا پیشنهادی انتقادی دارید ، بگید !
ممنون​

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
یه پیشنهاد دارم : چطوره یک متن مشترکی را انتخاب کنیم و شروع کنیم به ترجمه ، آلمانی به فارسی یا بالعکس. مثلا هر دفعه یه قسمتی را انتخاب می کنیم و هر کس ترجمه اش را می نویسه . به هر حال سوال پیش میاد و بحث و صحبت بر سر بهترین ترجمه یا چطوری بهتره و از این حرفا ... حالا اگه موافقید یا پیشنهادی انتقادی دارید ، بگید !
ممنون​

Gute Idee,
aber ich glaub außer dir und mir kann doch niemand gut deutsch,deswegen ist hier immer ruhig
ich habe auch leider keine Zeit dafür,aber wenn du meine Hilfe brauchst,schreib was einfach hier,
wenn ich zeit habe,mach ich es doch gern,du kannst irgendwie auf mich rechnen,aber ich kann dir leider nicht mein Wort geben.

ich freue mich wenn die anderen auch irgendwas hier aufschreiben,aber kommt doch niemand hier,,da die einfach anfänger sind oder kein deutsch verstehen.

fang doch damit an,(hoffentlich) kommen auch anderen.
wie gesagt,habe selber auch keine Zeit,aba komme so oft wie möglich hier,und schau was hier geschrieben ist.und es freut mich wenn ich irgendwas machen kann.

bis dann

schmetterling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Gute Idee,
aber ich glaub außer dir und mir kann doch niemand gut deutsch,deswegen ist hier immer ruhig
ich habe auch leider keine Zeit dafür,aber wenn du meine Hilfe brauchst,schreib was einfach hier,
wenn ich zeit habe,mach ich es doch gern,du kannst irgendwie auf mich rechnen,aber ich kann dir leider nicht mein Wort geben.

ich freue mich wenn die anderen auch irgendwas hier aufschreiben,aber kommt doch niemand hier,,da die einfach anfänger sind oder kein deutsch verstehen.

fang doch damit an,(hoffentlich) kommen auch anderen.
wie gesagt,habe selber auch keine Zeit,aba komme so oft wie möglich hier,und schau was hier geschrieben ist.und es freut mich wenn ich irgendwas machen kann.

bis dann

naja , dies hab ich vorgeschlagen , um die anderen anzuregen , manchmal hier vorbeizuschauen .​
vielen dank fuer deine Hilfsbereitschaft !!! ich warte noch ne weile , bis einige sich melden und einverstanden sind . ist aber schade , denn es waere eine gute sinnvolle handlung.

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
naja , dies hab ich vorgeschlagen , um die anderen anzuregen , manchmal hier vorbeizuschauen .​
vielen dank fuer deine Hilfsbereitschaft !!! ich warte noch ne weile , bis einige sich melden und einverstanden sind . ist aber schade , denn es waere eine gute sinnvolle handlung.

hab doch gesagt dass niemand sich meldet.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام.
من کل دویچه وله آلمان را هم پی دی اف و همینطور ام پی 3 هاش را دانلود کردم.جالب بود.(300 مگابایت شد)
اگه میشه دوستان یه کتاب خوب اینترنتی در مورد گرامر آلمانی هم معرفی کنید.

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
من کل دویچه وله آلمان را هم پی دی اف و همینطور ام پی 3 هاش را دانلود کردم.جالب بود.(300 مگابایت شد)
اگه میشه دوستان یه کتاب خوب اینترنتی در مورد گرامر آلمانی هم معرفی کنید.

Willkommen
ich glaub dass der Schmetterling kennt welche,ich kenne leider keins.,sonst hätte ich dir gern geholfen.

فکر کنم که پروانه( (Schmetterling)بدونه،من متأسفانه نميشناسم کتاب گرامر،وگرنه با کمال ميل کمکت ميکردم.

schmetterling

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Willkommen
ich glaub dass der Schmetterling kennt welche,ich kenne leider keins.,sonst hätte ich dir gern geholfen.

فکر کنم که پروانه( (Schmetterling)بدونه،من متأسفانه نميشناسم کتاب گرامر،وگرنه با کمال ميل کمکت ميکردم.

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Hallo Schmetterling,
wie ich schon gesagt habe,die Leute die hier sind,entweder sind anfänger oder wollen es ernst lernen,

wenn du irgendwelche Übersetzungen hast ,kannst du mich einfach fragen,und warte nicht mehr dass die Leute sich melden.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام.این سایتها همگی آلمانی هستن.لطفا یه انگلیش بزارید

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.این سایتها همگی آلمانی هستن.لطفا یه انگلیش بزارید

Hi,
schreib mir wie gut du Deutsch verstehest,haste erst angefangen oder kannste bischen Deutsch?
سلام،
آقا تازه المانی رو شروع کردی به ياد گرفتن يا اينکه يه مقدار بلدی؟

wenn du bischen Deutsch verstehest,die deutsche Seiten wären viel besser für dich um zu lernen,aba wenn du erst angefangen hast,naja,das wäre sehr schwer und geht irgendwie nicht.

اگر يه مقدار بلدی،به نظر من،همون سايت های آلمانی ،خيلی ميتونن بهت کمک کنن،اما اگر تازه شروع کردی،که ميدونم نميشه و خيلی سخته.

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اينم برات ترجمه ميکنم شايد متوجه نشده باشی که چی نوشته.

naja eigentlich kenne ich nicht besondere e-grammatikbuecher , aber hab einige websites , die vielleicht nuetzlich sein koennen !

.​

منم راستش کتاب گرامری خاصی رو نميشناسم ,چند تا سايت ميشناسم که شايد بتونن مورد استفاده قرار بگيرن.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
Hi,
schreib mir wie gut du Deutsch verstehest,haste erst angefangen oder kannste bischen Deutsch?
سلام،
آقا تازه المانی رو شروع کردی به ياد گرفتن يا اينکه يه مقدار بلدی؟

wenn du bischen Deutsch verstehest,die deutsche Seiten wären viel besser für dich um zu lernen,aba wenn du erst angefangen hast,naja,das wäre sehr schwer und geht irgendwie nicht.

اگر يه مقدار بلدی،به نظر من،همون سايت های آلمانی ،خيلی ميتونن بهت کمک کنن،اما اگر تازه شروع کردی،که ميدونم نميشه و خيلی سخته.

آره تازه شروع کردم.
آقا این حروف نقطه دارچطوری تلفظ میشه.
تازه من اون حرفی که مثل B میمونه را پیدا نکردم .اوم چیه؟

Siavash25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ß=scharfes s=ein Zeichen, das man im Deutschen unter bestimmten Bedingungen statt ss verwendet

در بعضی لغات به جای SS از اين حرف استفاده ميشه:
außen,Straße,weiß und ...................

در صفحه اول يا دوم اين تاپيک در مورد ä ö ü توضيح داده شده فکر کنم،اما بهترين کار شنيدنه عزيز.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ß=scharfes s=ein Zeichen, das man im Deutschen unter bestimmten Bedingungen statt ss verwendet

در بعضی لغات به جای SS از اين حرف استفاده ميشه:
außen,Straße,weiß und ...................

در صفحه اول يا دوم اين تاپيک در مورد ä ö ü توضيح داده شده فکر کنم،اما بهترين کار شنيدنه عزيز.

danken
تشکر دوست عزیز

بالا