igimax
کاربر فعال کامپیوتر
- نوشتهها
- 3,410
- لایکها
- 1,348
سلام Haamed عزيز
. يك خبر تاسف انگيز و ناك! امروز ديدم و شنيدم!! برنامه Boot Magic با هاردديسكها 300GB به بالا مشكل داره! البته هنوز به شكل رسمي و آدرسي در سايتي معتبر يا چيزي نديدهام اما دوجا اين مطلب را ديدم!! پس مشكل شما با BootMagic رفع شدني نيست! مگر به دست تواناي Acronis بدون مشكل و عزيز! (كي گفته Acronis بده!!!)
. راستي مگه هاردديسك سيستم منزل چه حجمي داره؟!
. درسته محيط Acronis يكم زيادي گرافيكيه!! ولي خوب وقتي يه OS جديد نصب ميكنيد بايد برويد در OS Selectorش و به شكل دستي يا از طريق Wizard اش OS جديد را به ليست OS هاي موجود در منو بوتتان اضافه كنيد. وقتي يه OS را اضافه كرديد با راست كليك رويش و انتخاب گزينههايي ميتوانيد تعيين نماييد كه زماني كه اين OS بوت ميشود كدام پارتيشنها را مخفي نمايد. Acronis اين كار را به شكل پيش فرض انجام نميدهد و براي مخفي كردن بايد خودتان دستي اين تنظسمات را انجام دهيد.
نكته مهم: چون قبلن با PM مرحوم! پارتيشن بندي كرديد اميدوارم كه الان كه به Acronis رفتيد مشكلي برايتان پيش نيايد! چون اين دوتا با هم پدر كشتگي دارند ولي آسيبش رو ما ها ميبينيم!!! از آنجا كه شما صبر يعقوب داريد، فعلن به همين شكل با Acronis طي نماييد و اگر در آينده با مشكلي مواجه شديد كلن از اول با آن پارتيشن بندي نماييد.
. نه اون كارو نكن! از همون Acronis جون استفاده كن و مشكلت حتمن حل ميشه! (نميدونم اما يه رگم به مولون رفته! نه!!)
تتمه:
. در كل در اين پست هر شوخي بوده! براي رفع خستگي شما بعد از اين ماراتون سخت و چند روزهتان بوده! به هر حال خود اين كارها هم يه تجربه مفيد (هر چند خسته كننده) خواهد بود. انشاالله در اولين فرصت آموزش تصويري Acronis را مينويسم و بعدن يه آموزش كامل تر هم براي Acronis به eBook پست يك اضافه ميكنم. هر چي باشه براي هاردديسكهاي 250GB به پايين PM بهتر و سريعتر از برنامه حجيم Acoinis هست.
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/11/20

. يك خبر تاسف انگيز و ناك! امروز ديدم و شنيدم!! برنامه Boot Magic با هاردديسكها 300GB به بالا مشكل داره! البته هنوز به شكل رسمي و آدرسي در سايتي معتبر يا چيزي نديدهام اما دوجا اين مطلب را ديدم!! پس مشكل شما با BootMagic رفع شدني نيست! مگر به دست تواناي Acronis بدون مشكل و عزيز! (كي گفته Acronis بده!!!)
. راستي مگه هاردديسك سيستم منزل چه حجمي داره؟!
. نه ديگه!! اومديد با Acronis پارتيشنبندي كرديد بعد ميخواهيد با Bootmagic يا Partition Magic پارتيشنتان را Active كنيد!؟؟! خيانت نكن آقا!اولیش اینکه بریم سراغ برنامه مزخرف ACRONIS ...که من امروز بعد از شکست پروژه فضایی بوت مجیک .. امروز این برنامه رو نصب و تست کردم در عین الکی شلوغ بودن و گرافیک خوب داشتن اما سرم گیج رفت از بس که این برنامه مسخره بود. اما با محیطش آشنا شدم. و توی منوی بوتش ویندوز اکس پی رو نشون میداد و بعدش ویندوز 7 رو ریختم اما نیومد توی منوی برنامه و فقط همون اکس پی رو نشون میداد. با دیسک شما هم درایو ویندوز 7 رو اکتیو کردم اما باز هم خودش درایو اکس پی رو اکتیو میکرد و فقط اون رو نشون میداد. اینم بازیه این برنامه. تازه الان پاکش کردم اما موقع بوت شدن باز منوش میاد اگه امکان داره یه مختصری از طرز کارکرد این برنامه برامون بنویس. ممنون میشم. بقول مایکل جکسون در بیابان لنگه کفش نعمتیه نه غلام؟ (میبینی؟ اینا اثرات بوت مجیک و آکرونیسه)
. درسته محيط Acronis يكم زيادي گرافيكيه!! ولي خوب وقتي يه OS جديد نصب ميكنيد بايد برويد در OS Selectorش و به شكل دستي يا از طريق Wizard اش OS جديد را به ليست OS هاي موجود در منو بوتتان اضافه كنيد. وقتي يه OS را اضافه كرديد با راست كليك رويش و انتخاب گزينههايي ميتوانيد تعيين نماييد كه زماني كه اين OS بوت ميشود كدام پارتيشنها را مخفي نمايد. Acronis اين كار را به شكل پيش فرض انجام نميدهد و براي مخفي كردن بايد خودتان دستي اين تنظسمات را انجام دهيد.
نكته مهم: چون قبلن با PM مرحوم! پارتيشن بندي كرديد اميدوارم كه الان كه به Acronis رفتيد مشكلي برايتان پيش نيايد! چون اين دوتا با هم پدر كشتگي دارند ولي آسيبش رو ما ها ميبينيم!!! از آنجا كه شما صبر يعقوب داريد، فعلن به همين شكل با Acronis طي نماييد و اگر در آينده با مشكلي مواجه شديد كلن از اول با آن پارتيشن بندي نماييد.
. يعني يه برنامه بدتر از اينها ميخواهيد؟! به غير از اين دوتا برنامه برنامه ديگهايي به اين بدي نيست متاسفانه!آیا بغیر از این 2 تا برنامه هستن برنامه هایی که بکنن از این کارا؟ نامشون چیه؟
. والله يه كم الان گرفتارم! ببخشيد، دارم يه برنامه ويروس كش مينويسم (ويروسياب نه ها ويروس كش!) ولي چشم سعي خودم رو ميكنم! فوقش آموزشش را به شكل تصويري مي گذارم.یه مختصری از طرز کارکرد این برنامه برامون بنویس
. دستت درد نكنه ديگه! من كي 3 خط در ميان پاسخ دادهام! شايد پاسخهايم مشكلي را حل نكرده باشند اما حداقل در عالم موجودات زميني و غير زميني كسي را پيدا كرديد كه 300 ليتر پاسخ بنويسه در هر ثانيه!؟و اما دومیش: دوم اینکه برمیگردم سر خونه زندگیه قبلیم و همون یه ویندوز... 2 تا پارتیشن درست میکنم یکیش ویندوز 7 و یکیش هم اطلاعاتم. ساده و بدون درد سر.
نظرت چیه؟ فقط جون مایکل جکسون یه خط در میون جواب ندی ها...این همه نکته مطرح کردم نپیچونی...![]()
. نه اون كارو نكن! از همون Acronis جون استفاده كن و مشكلت حتمن حل ميشه! (نميدونم اما يه رگم به مولون رفته! نه!!)
. ميدونستي من بدم مياد كه باهم شوخي كنن!خلاصه اینکه نپیچونی با 2 تا خط جواب بدی....منصبح میام سر میزنم.:f34r::lol:

. آقا كل مطالب من را بخوانيد يه شوخي ساده هم توش پيدا نميشه!راستی... من عادت دارم در حال کارهای جدی که باشم اگه کسی منو بخندونه حالا بهر طریقی چون یه دفعه از حالت جدی و متمرکز شده ناگهان سوئیچ میکنم روی فاز خندیدن دیگه نمیشه جمعش کرد. تو پست قبلیت هر پنج دیقه یبار میخوندمش و میخندیدم صفحه رو ذخیره کردم و مدام میخونمش.. و حال میکنم. خداییش روحیه خوبی داری... ممنون ازت برای همه چی...باز هم از این شوخی ها بکن...:hmm: حتی اگه جدی هم بگی باز حال میده من ناراحت نمیشم.
![]()
. من چطوري از اينجا بايد صورت ماه شما را ديده باشم! آخه!؟دمت گرم دیگه:f34r:
درسته قیافم شبیه منگلاس اما دیگه اینو تا الاخوب متوجه شدم. خیالت راحت همه موارد دقیق انجام میشده.
ایراد کار سکرت secret تر از این حرفاست. شاید ورژن برنامه با قطعات من نمیخونه...:wacko:
تتمه:
. در كل در اين پست هر شوخي بوده! براي رفع خستگي شما بعد از اين ماراتون سخت و چند روزهتان بوده! به هر حال خود اين كارها هم يه تجربه مفيد (هر چند خسته كننده) خواهد بود. انشاالله در اولين فرصت آموزش تصويري Acronis را مينويسم و بعدن يه آموزش كامل تر هم براي Acronis به eBook پست يك اضافه ميكنم. هر چي باشه براي هاردديسكهاي 250GB به پايين PM بهتر و سريعتر از برنامه حجيم Acoinis هست.
موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
87/11/20