• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Haamed عزيز
1538.gif

. يك خبر تاسف انگيز و ناك! امروز ديدم و شنيدم!! برنامه Boot Magic با هاردديسك‌ها 300GB به بالا مشكل داره! البته هنوز به شكل رسمي و آدرسي در سايتي معتبر يا چيزي نديده‌ام اما دوجا اين مطلب را ديدم!! پس مشكل شما با BootMagic رفع شدني نيست! مگر به دست تواناي Acronis بدون مشكل و عزيز! (كي گفته Acronis بده!!!)

. راستي مگه هاردديسك سيستم منزل چه حجمي داره؟!

اولیش اینکه بریم سراغ برنامه مزخرف ACRONIS ...که من امروز بعد از شکست پروژه فضایی بوت مجیک .. امروز این برنامه رو نصب و تست کردم در عین الکی شلوغ بودن و گرافیک خوب داشتن اما سرم گیج رفت از بس که این برنامه مسخره بود. اما با محیطش آشنا شدم. و توی منوی بوتش ویندوز اکس پی رو نشون میداد و بعدش ویندوز 7 رو ریختم اما نیومد توی منوی برنامه و فقط همون اکس پی رو نشون میداد. با دیسک شما هم درایو ویندوز 7 رو اکتیو کردم اما باز هم خودش درایو اکس پی رو اکتیو میکرد و فقط اون رو نشون میداد. اینم بازیه این برنامه. تازه الان پاکش کردم اما موقع بوت شدن باز منوش میاد اگه امکان داره یه مختصری از طرز کارکرد این برنامه برامون بنویس. ممنون میشم. بقول مایکل جکسون در بیابان لنگه کفش نعمتیه نه غلام؟ (میبینی؟ اینا اثرات بوت مجیک و آکرونیسه)
. نه ديگه!! اومديد با Acronis پارتيشنبندي كرديد بعد مي‌خواهيد با Bootmagic يا Partition Magic پارتيشنتان را Active كنيد!؟؟! خيانت نكن آقا!

. درسته محيط Acronis يكم زيادي گرافيكيه!! ولي خوب وقتي يه OS جديد نصب مي‌كنيد بايد برويد در OS Selectorش و به شكل دستي يا از طريق Wizard اش OS جديد را به ليست OS هاي موجود در منو بوتتان اضافه كنيد. وقتي يه OS را اضافه كرديد با راست كليك رويش و انتخاب گزينه‌هايي مي‌توانيد تعيين نماييد كه زماني كه اين OS بوت مي‌شود كدام پارتيشن‌ها را مخفي نمايد. Acronis اين كار را به شكل پيش فرض انجام نمي‌دهد و براي مخفي كردن بايد خودتان دستي اين تنظسمات را انجام دهيد.

نكته مهم: چون قبلن با PM مرحوم! پارتيشن بندي كرديد اميدوارم كه الان كه به Acronis رفتيد مشكلي برايتان پيش نيايد! چون اين دوتا با هم پدر كشتگي دارند ولي آسيبش رو ما ها مي‌بينيم!!! از آنجا كه شما صبر يعقوب داريد، فعلن به همين شكل با Acronis طي نماييد و اگر در آينده با مشكلي مواجه شديد كلن از اول با آن پارتيشن بندي نماييد.

آیا بغیر از این 2 تا برنامه هستن برنامه هایی که بکنن از این کارا؟ نامشون چیه؟
. يعني يه برنامه بدتر از اينها مي‌خواهيد؟! به غير از اين دوتا برنامه برنامه‌ ديگه‌ايي به اين بدي نيست متاسفانه!

یه مختصری از طرز کارکرد این برنامه برامون بنویس
. والله يه كم الان گرفتارم! ببخشيد، دارم يه برنامه ويروس كش مي‌نويسم (ويروسياب نه ها ويروس كش!) ولي چشم سعي خودم رو مي‌كنم! فوقش آموزشش را به شكل تصويري مي گذارم.

و اما دومیش: دوم اینکه برمیگردم سر خونه زندگیه قبلیم و همون یه ویندوز... 2 تا پارتیشن درست میکنم یکیش ویندوز 7 و یکیش هم اطلاعاتم. ساده و بدون درد سر.

نظرت چیه؟ فقط جون مایکل جکسون یه خط در میون جواب ندی ها...این همه نکته مطرح کردم نپیچونی...:D
. دستت درد نكنه ديگه! من كي 3 خط در ميان پاسخ داده‌ام! شايد پاسخ‌هايم مشكلي را حل نكرده باشند اما حداقل در عالم موجودات زميني و غير زميني كسي را پيدا كرديد كه 300 ليتر پاسخ بنويسه در هر ثانيه!؟

. نه اون كارو نكن! از همون Acronis جون استفاده كن و مشكلت حتمن حل مي‌شه! (نميدونم اما يه رگم به مولون رفته! نه!!)
خلاصه اینکه نپیچونی با 2 تا خط جواب بدی....منصبح میام سر میزنم.:f34r::lol:
. مي‌دونستي من بدم مياد كه باهم شوخي كنن!
23709.gif

راستی... من عادت دارم در حال کارهای جدی که باشم اگه کسی منو بخندونه حالا بهر طریقی چون یه دفعه از حالت جدی و متمرکز شده ناگهان سوئیچ میکنم روی فاز خندیدن دیگه نمیشه جمعش کرد. تو پست قبلیت هر پنج دیقه یبار میخوندمش و میخندیدم صفحه رو ذخیره کردم و مدام میخونمش.. و حال میکنم. خداییش روحیه خوبی داری... ممنون ازت برای همه چی...;) باز هم از این شوخی ها بکن...:hmm: حتی اگه جدی هم بگی باز حال میده من ناراحت نمیشم.:p
. آقا كل مطالب من را بخوانيد يه شوخي ساده هم توش پيدا نمي‌شه!

دمت گرم دیگه:f34r:

درسته قیافم شبیه منگلاس اما دیگه اینو تا الاخوب متوجه شدم. خیالت راحت همه موارد دقیق انجام میشده.

ایراد کار سکرت secret تر از این حرفاست. شاید ورژن برنامه با قطعات من نمیخونه...:wacko:
. من چطوري از اينجا بايد صورت ماه شما را ديده باشم! آخه!؟

تتمه:
. در كل در اين پست هر شوخي بوده! براي رفع خستگي شما بعد از اين ماراتون سخت و چند روزهتان بوده! به هر حال خود اين كار‌ها هم يه تجربه مفيد (هر چند خسته كننده) خواهد بود. انشاالله در اولين فرصت آموزش تصويري Acronis را مي‌نويسم و بعدن يه آموزش كامل تر هم براي Acronis به eBook پست يك اضافه مي‌كنم. هر چي باشه براي هاردديسك‌هاي 250GB به پايين PM بهتر و سريعتر از برنامه حجيم Acoinis هست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Shervin عزيز
1538.gif

اونقدر برنامشون براشون اهمین نداشته که بعد از اینهمه وقت که درپیت ترین برنامه ها برای ویستا ورژن جدید زدن بیانو یه ورژن جدید بزنن
. متاسفانه موضوع اهميت نيست!! مشكل Peter Norton بعد از DOS 6.20 و برخورد تنش با Bill Gates شروع شد! (ويروس بيلي جان به اونم سرايت كرد!) از تقريبن همون موقه‌ها شركت Symantec شركت‌هاي محصولات بسيار قوي و رقيب محصولات خودش را
مي خريد و بعد يه نسخه از اون محصول را با همان نام و فقط با پسوند نام خودش بيرون مي‌داد و ديگر هيچ!! يعني ديگه توليد آن محصول متوقف مي‌شد و به اين شكل محصول رقيب از بين ميرفت و دنياي تك صدايي رشد مي‌كرد. (همانند مايكروسافت) باز خدا به اين Acronis عمر طولاني بده كه خوب داره رشد مي‌كنه و اميدوارم توسط Norton قورت داده نشه!

همه جوره کارمو راه انداخته چند صد گیگ اطلاعاتو جابجا کرده و درایوارو باهاش اینور اونور کردم بدون مشکل
حالا شاید به قول دوستان روش کاراش استاندارد نباشه (که البته من اینجوری فکر نمیکنم) ولی منکه با همه برنامه هاش حال میکنم خصوص Acronis True Image و همین دیسک دیرکتور
. بله سرعت كارش براي جابجايي پارتيشن‌هاي بزرگ فوق العاده هست و اگر مشكل ناسازگاريش را با يكسري برنامه‌ها را رفع كنه و يا حتي نصب OS جديد بعد از Multi Primary خيلي برنامه خوبيه. (من عملن اين مشكلات را داشته ام و نه اينكه تئوري عرض كنم)

. در آينده آموزش اين برنامه را به اموزش موجود در پست يك اضافه مي‌كنم تا علاقه مندان اين برنامه هم بتوانند از آن استفاده نمايند. به هر حال هدف من آلوده كردن همه سيستم‌ها به Multi Primary هست حالا به هر راه و هر نحوي كه شده!
71644.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
راستش منم از چند نفر که خودشون تو کار تعمیرات بودن و دستی بر آتش داشتند شنیدم که برای هارد 250 به بالا از پارتیشن مجیک استفاده نکن
خواستم قبلا اینو بگم
گفتم شاید زیاد حرف درستی نباشه ضایه بشم :دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Shervin عزيز
1538.gif

. نه آقا! كاشكي گفته بودي! من با اينكه يه 20 سالي هست كه در دنياي كامپيوتر ميتنگم! اما شخصن عادتم اينه كه هيچ وقت در هيچ زمينه‌اي حتا اونجاهايي كه فكر ميكنم 99% واردم با شنيدن يه حرف غير همسو با نظرم هرگز آن را رد يا تختعه نمي‌كنم چون به اين موضوع رسيدم كه در دنياي كامپيوتر نميشه 100% در هيچ چيز مطمئن بود و بايد درستي هر حرفي را تحقيق كرد. البته گوينده خبر هم مهمه هست. كه شما جز مطمئن ها هستيد. (چون اگر قرار باشه براي هر حرفي از طرف هر كسي آدم تحقيق كنه كه ديگه هيچي!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
من که گفتم قبلا شنیده بودم برای هاردهای 130 گیگ به بالا باید با برنامه مخصوص همون کمپانی تولید هارد اقدام کرد. بهر حال ممنون که توضیح دادی.

راستي مگه هاردديسك سيستم منزل چه حجمي داره؟!
هارد سیستم خونه 250 گیگه! اینم تعجب داره نه؟ اما براحتی ردیف شد.

آموزشش را به شكل تصويري مي گذارم...

الان من نصب کردم و ویندوز اکس پی و 7 نصبه اما توی منو فقط اکس پی رو نشون میده. نمیتونی الان بگی چطور میشه که هر دوتا رو نشون بده؟ حالا تا بعد...

مي‌دونستي من بدم مياد كه باهم شوخي كنن!

نه! چند وقته؟

من چطوري از اينجا بايد صورت ماه شما را ديده باشم! آخه!؟
دستت درد نکنه یعنی داری تایید میکنی؟:lol:

========================

عزیز بگزریم...

مشخصات سیستم خونه رو میگم خودم هم موندم چرا با هارد 250 گیگ ردیف شد اما مال من همش 50 گیگ بالاتره اما نشد.

سیستم خونه:

MOTHER BOARD SHUTTLE AB60R - 5 PCI SLUTS - 4 RAM SLUTS

CPU INTEL 2.4 GIG CELERON

RAM 256 DDR 400BUS * 2 DUAL CHANNEL ENABELED

HDD 250 GIG HITACHI SATA

VGA NVIDIA GFORCE 128MB MX4000
با این مشخصات به راحتی انجام شد و الان داره کار میکنه. اما سیستم خودم شاید مشکل قطعه داره...شاید هم دلش نمیخواد ...

سیستم خودم:

MOTHER BOARD GIGABYTE PS3L

CPU INTEL CORE2DUO E8400 3.0GIG LGA775 6MB L2 CASH

RAM 1 GIG DDR2 800 BUS DOUBLE SIDE DUAL * 2

HDD 300 GIG MAXTOR SATA

HDD SEAGATE 500 GIG

VGA NVIDIA XFX 8600 GT
===============

شاید با این قطعات مشکل داره.

یه زحمت جدید برات دارم بگم؟

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
چون وقت نیست من اول میگم تا شما بتونی جواب بدی زودتر...:)

راستش من مدتی پیش برنامه Maxblast 3.0 رو که مخصوص هارد های مکستور هست رو خواستم BOOTABLE کنم.

آخه این برنامه باید روی فلاپی ریخته بشه و از طریق فلاپی بیاد بالا و محیط داسی مانند داره. اما من دیدم که بعضیها اون رو روی دیسک رایت کردن و از طریق دیسک باهش کار میکنن... حالا یا از درون ویندوز باهش کار میکنن یا اینکه طوری BOOTABLE کردنش که هنگام بوت سیستم اجرا میشه مثل همون دیسکی که شما ساختی.

من خواستم مثل اوناه این کار رو بکنم و یادم نیست چیکار کردم و روی دیسک رایتش کردم اما کار نکرد و قابل بوت نبود و از توی ویندوز هم که اجرا نشد. چون اسا کار رو بلد نبودم و هنوز هم نیستم.

اگه میشه برام توضیح بدید که چطور میشه این برنامه رو بدون نیاز به فلاپی و از روی دیسک اجرا کرد. اگه الان بتونی بگی تا قبل ساعت 2 واقعا کمک بزرگی کردی. ممنونت میشم.

احتمالن این برنامه رو داری... حجمش 1.77مگابایته. کم حجمه.

البته اینم بگم یه جورایی با موضوع تاپیک مستقیم در ارتباطه ها...:cool:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

راستش من مدتی پیش برنامه Maxblast 3.0 رو که مخصوص هارد های مکستور هست رو خواستم BOOTABLE کنم.

آخه این برنامه باید روی فلاپی ریخته بشه و از طریق فلاپی بیاد بالا و محیط داسی مانند داره. اما من دیدم که بعضیها اون رو روی دیسک رایت کردن و از طریق دیسک باهش کار میکنن... حالا یا از درون ویندوز باهش کار میکنن یا اینکه طوری BOOTABLE کردنش که هنگام بوت سیستم اجرا میشه مثل همون دیسکی که شما ساختی.

من خواستم مثل اوناه این کار رو بکنم و یادم نیست چیکار کردم و روی دیسک رایتش کردم اما کار نکرد و قابل بوت نبود و از توی ویندوز هم که اجرا نشد. چون اسا کار رو بلد نبودم و هنوز هم نیستم.

اگه میشه برام توضیح بدید که چطور میشه این برنامه رو بدون نیاز به فلاپی و از روی دیسک اجرا کرد. اگه الان بتونی بگی تا قبل ساعت 2 واقعا کمک بزرگی کردی. ممنونت میشم.

البته اینم بگم یه جورایی با موضوع تاپیک مستقیم در ارتباطه ها...:cool:
برای اینکه رو سیدی بزنید باید ایزو باشه
اگه ایزو هست با برنامه های رایت خیلی راحت میتونید یه سیدی بوتیبل درست کنید ازش
کافیه توی برنامه های رایت گزینه رایت از فایل ایزو رو انتخاب کنید (یا هر نوع ایمیج دیگر) و سی دی رو رایت کنید
من الان مکس بلست 5 دارم
فوق العادس سازندشم اکرونیس هست به سفارش مکستور
فقط حجمش زیاده 100 مگه اگه بتونی بگیریش خیلی خوبه
اگر نه که با هون 3 هم میشه
الان دقیقا مشکل شما نحوه رایت ایزو روی سی دی هست؟ یا اینکه اصلا فایلتون ایزو نیست؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد عزيز
1538.gif

من که گفتم قبلا شنیده بودم برای هاردهای 130 گیگ به بالا باید با برنامه مخصوص همون کمپانی تولید هارد اقدام کرد. بهر حال ممنون که توضیح دادی.
. نه نه! همون كه عرض كردم و خودتان هم تست نموديد! يعني Bootmagic تا هاردديسك 250 مشكل نداره و فقط با 300 به بالا مشكل داره و برنامه Partition Magic هم تا هاردديسك 300 مشكلي نداره و از اون به بالا مشكل داره! اينم يه لينك از Cnet كه همين را در مورد Partition Magic توضيح داده. كاري به بقيه قطعات نداره!

. البته عجيب هم هست! آخه آدرس Boot Magic در MBR نوشته مي‌شود و MBR هم كه ائلين Sector همه نوع هاردي هست و ربطي به ظرقيت نداره! همچنين فرض كنيم كه پارتيشن Boot Magic هم در زير محدوده 100ْGB اول هاردديسك باشه! پس مشكل ظرفيت كلي هاردديسك ديگه چي هست؟! بايد بيشتر به تحقيقم شايد چيزي يافت شود!
الان من نصب کردم و ویندوز اکس پی و 7 نصبه اما توی منو فقط اکس پی رو نشون میده. نمیتونی الان بگی چطور میشه که هر دوتا رو نشون بده؟ حالا تا بعد...
. چشم! سعي مي‌كنم الان تا قبل از 2 آمادش كنم. (آقا درست كن اين اكنتت را!)

البته اینم بگم یه جورایی با موضوع تاپیک مستقیم در ارتباطه ها...
. جواب كامل همه سوالات اين پستتان را در eBook آموزش Disk Image در اين پست نوشته‌ام.

یه زحمت جدید برات دارم بگم؟
. اختيار داريد بفرماييد اگر از من بر بياد در خدمتم. (فقط پيشنهاد خريد سيستم يا قطعه نباشه چون خيلي وقت بره.....!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
shervin
اونقدر برنامشون براشون اهمین نداشته که بعد از اینهمه وقت که درپیت ترین برنامه ها برای ویستا ورژن جدید زدن بیانو یه ورژن جدید بزنن
منم با این موضوع موافقم اما با توضیحات استادمون کمی قانع شدم. حالا خوبه این دو تا کمپانی حیات و مرگشون بدست کاربران و مشتریهاشونه... عجب آدمایین...

شروین:

برای اینکه رو سیدی بزنید باید ایزو باشه
اگه ایزو هست با برنامه های رایت خیلی راحت میتونید یه سیدی بوتیبل درست کنید ازش
کافیه توی برنامه های رایت گزینه رایت از فایل ایزو رو انتخاب کنید (یا هر نوع ایمیج دیگر) و سی دی رو رایت کنید
من الان مکس بلست 5 دارم
فوق العادس سازندشم اکرونیس هست به سفارش مکستور
فقط حجمش زیاده 100 مگه اگه بتونی بگیریش خیلی خوبه
اگر نه که با هون 3 هم میشه
الان دقیقا مشکل شما نحوه رایت ایزو روی سی دی هست؟ یا اینکه اصلا فایلتون ایزو نیست؟
ممنونم برم تست کنم. نه مشکلم نحوه رایت نیست یعنی هست...:blush: بطور کل نمیدونم چیکار کنم.
چجوری یهو از نسخه 3 با حجم 1.77 مگ نسخه 5 میشه 100 مگ؟:eek:
دانلودش برام رویاست...مگه اینکه از بیرون تهیه کنم.
این نسخه فقط یه فایل اجرایی داره که عکس فلاپی داره و هنگام کلیک درخواست فلاپی میکنه که اون تو فایلهاشرو باز کنه و بریزه... منم که اصلا فلاپی نداره سیستمم.
==============================

igimax
نه نه! همون كه عرض كردم و خودتان هم تست نموديد! .....

درسته حواسم نبود... وقتم کمه حول میشم... و در مورد عجیب بودنش واقعا عجیبه.. قبول دارم...

(آقا درست كن اين اكنتت را!)...

90 ساعت ازشون طلب دارم باید بدن... بازی در میارن... دزدیدن...حالشونو میخوام بگیرم... راستی حال یه ISP رو چجوری میگیرن؟:f34r:

جواب كامل همه سوالات اين پستتان را در eBook آموزش Disk Image در اين پست نوشته‌ام.
نظرت با شروین یکیه؟ برم تو کارش؟...

اختيار داريد بفرماييد اگر از من بر بياد در خدمتم.

بابا همین برنامه مکس بلست بود دیگه...:D گفتم تا OK بدی که زحمت رو بگم یا نه دیر میشه وجلوتر نوشتمش...

ممنون از اندیشه خوبت.:)

20 دیقه مونده...:f34r:

شروین شما هم بهمراه استاد هر چی میدونین بنویسین...:lol:

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد عزيز
1538.gif

. براي اينكه وقت كم نياريم پست بالاتون را بعدن مي‌خوانم و جواب مي‌دهم.

. من Acronis Disk Director Suite 10 build 2160 دارم احتمالن شما جديدترش را داريد.

اول OS Selector را نصب كنيد:

. بهتره كه در يك پارتيشن Logical نصب بشه تا از همه OS ها قابل دسترسي باشه، پارتيشن NTFS هم ميتونه باشه!

دوم بعد از نصبش سيستم را ريستارت كرده و به منوي زير رفته و تك تك كارها را انجام دهيد:

پارتيشن پرايمري دوم را انتخاب كنيد

. چون در اين زمان كوتاه شما و من! امكان نصب پارتيشن دوم نبود يادم نيست كه با انتخاب آن دكمه Next روشن مي‌شود يا نه! اما اگر نشد روي Bootable كليك نماييد. اينطوري Next روشن مي‌شود. اما حتمن بايد در آن پارتيشن OSي نصب باشد وگرنه در پنجره پاياني به شما پيام مي‌دهد كه OS جديدي يافت نشد!

. بعد از اين پنجره هست كه يا مي‌گه OS جديد را يافته و آن را به ليست اضافه كرده يا مي‌گه نيافته!

. بعدش با راست كليك روي نام OS و انتخاب Properties و رفتن به قسمت زير مي‌تواني تعيين كني كه وقتي آن OS را انتخاب مي‌كني كدام پارتيشن مخفي شود:

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بر همه دوستان عزيز
1538.gif

Shervin عزيز:
. آره مشكل ابنجاست كه در نسخه قديمي آن فقط براي فلاپي موجود هست ولي هم با Nero و هم با MagicISO و ... مي‌توان آن را به CD\DVD Image تبديل كرد و سپس آن را رايت نمود.

Haamed جان:
. شما با استفاده از همان راهنما Disk Image كل مشكلاتت حله! كلن من راهنما مي‌نويسم كه به عبارتي ماهيگيري را به همه ياد بدم و كسي را محتاج ماهيگير نكنم و همچنين خودم نخواهم براشون بگيرم و باز همچنين وقتي همه ماهيگيري ياد بگيرند در مورد دلفين گيري سوال مي‌كنند و اطلاعات اونها كه بالا بره خود به خود اطلاعات من هم براي رسيدن به جواب سوالات جديدشان بالاتر ميره و بعدش آموزش دلفين گيري را مي‌نويسم و بعدش سوال از روش گرفتن كوسه مي كنند و ....................... (آخرشم گودزيلا گيري!!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/20
209266.gif
26650.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
حامد جان هرچی گشتم مکس بلست 3 گیر نیاوردم همه لینک دادن به مکستور اونم پاک کرده اگه بتونی بزاریش من ایزو میدم بهت
البته میتونم ایزوی 5 رو هم بدم ولی حجمش میره بالا که مثل اینکه مشکل دانلود داری

ضمنا اگه اینترنت دایال آپ استفاده میکنی یه سر به تاپیک اینرتنت دایال آپ ساعتی فقط 1 تومانی که زدم توی بخش موضوعات عمومی اینرتنت بزن شاید به کارت بیاد

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

آپش کردم.

حالم بدجوری گرفته...

شروین جان صبح میام ایزو میگیرم...

فایل های ضمیمه

• Maxblast3.rar
    1.5 MB · نمایش ها: 4

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد عزيز
1538.gif

. چون ديدم حالتان گرفته برايتان دو ايميج از برنامه‌هاي سازنده فلاپي MaxBlast v 4.47 و PowerMax v4.21 درست كردم:

. بعدن كه حالتان بهتر شد مي‌توانيد، اين دو ايميج را به كمك برنامه MagicISO باهم به شكل Multi Boot Image در يك سي دي در آوريد.(البته اگر كه ديگه حالتان از عبارت Multi بد نمي‌شود!) يا اين دو را با سي دي پست يك يكي نماييد. (ميشه 3 تا فايل Boot)

. اگر هم از داس سررشته‌اي داريد مي‌توانيد هر دو ايميج فوق را با سي دي پست يك به صورت واحد در آوريد و .....

. قسمت اول به شكل كامل در همان راهنماي Disk image آموزش داده‌ام و قسمت دوم 50% در همان راهنما و 50% هم اطلاعات داسي شماست.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/21
209266.gif
26650.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
حامد جان من الان فکر کنم 5-6 ساعته دارم کلنجار میرم نشد که نشد
نمیدونم مشکل از چیه
میزنم رو فلاپی ولی نه فلاپیه بوت میشه نه ایمیجی که میگیرم و رایتش میکنم
نمیدونم مشکل از فلاپی درایو منه یا دیسکت یا ...
خیلی شرمنده
البته الان که اومدم دیدم igimax گذاشته باز از بار خجالتم یه ذره کم شده
ممنون igimax جان (میشه اسمتونو بدونم؟ یه ذره سخته اینجوری )

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان.

igimax خوبی؟ شرمنده کردی کاکا...والا در گیر و داد این مولتی ویژن..ببخشید این مولتی پرایمری و از این پارتیشن به اون پارتیشن و مشغول شدن ذهن در جاهای دیگه ... خلاصه اشتباهی رخ داد که .... بیش از 10 گیگ اطلاعاتم روی پارتیشن دیتا بود که بر اثر دلایل بالا و دیگر مشغله های ذهنیم.. اشتباهن فرمت کردم رفت پی کارش!... تازه تا 10 دقیقه نفهمیده بودم..:wacko: بعدش که فهمیدم دیگه حالم گرفته شد....

اما کمی خوشبختانه تونستم با برنامه های ریکاوری حدود2 گیگ برگردونم که خیلی مهم بودن... دیگه بقیش هر کاری کردم نشد..

اینه که شما میگی من ماهی نمیدم بلکه ماهیگیری یاد میدم الان من بشدت به ماهی نیاز دارم و ذهنم ذهنی نیست که درست کار کنه و آموزش فرا بگیره... وگرنه حرفت کاملا درسته.اگه میگم فلان چیزی رو آماده لازم دارم برای همینه...:rolleyes::)

دستت درد نکنه بابت دو تا فایل MaxBlast v 4.47 و PowerMax v4.21 متاسفانه برنامه مجیک ایزو رو ندارم اما برنامه
UltraISO Premium Edition 9.1.2 Build 2465 رو دارم. فکر کنم بشه همون کار رو باهش کرد... میشه؟

میشه همینجا مختصر بگی با این دو تا فایل چیکار کنم توی اون برنامه تا دیسک بوتایبل آماده بشه؟ باور کن سیستم من الان شده دستش بگرفت و پا به پا برد...(سیستم مغزم رو میگم..):(

صبح میام سر میزنم... از خجالتت در میام.:blush:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
حامد جان من الان فکر کنم 5-6 ساعته دارم کلنجار میرم نشد که نشد
نمیدونم مشکل از چیه
میزنم رو فلاپی ولی نه فلاپیه بوت میشه نه ایمیجی که میگیرم و رایتش میکنم
نمیدونم مشکل از فلاپی درایو منه یا دیسکت یا ...
خیلی شرمنده
البته الان که اومدم دیدم igimax گذاشته باز از بار خجالتم یه ذره کم شده
ممنون igimax جان (میشه اسمتونو بدونم؟ یه ذره سخته اینجوری )

فدای سرت شروین عزیز...

تو زحمت انداختمت...میبخشید منو..

ایگی جون داره ردیفش میکنه.

ممنون ازت:)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد جان
1538.gif

. ايول فعاليت شبانه كوكا! ما خوبيم! دشمنت شرمنده باشه! وظيفه بود. اما آخرش خوب تموم شده! يعني MagicISO رو گرفتي با سريال و .... اون دوتا ايميجي كه گذاشته‌ام را اگر هر كدام يا هردو را جداگانه روي يك CD رايت كني خودشان Bootable و آماده كار هستند. مطمئنن Powermax الان لازمت نيست چون كار آن فقط Low-Leve Format كردن و تست كردن هاردديسك براي تشخيص مشكلات سخت‌افزاري و گاهي نرم‌افزاري هاردديسك هست، پس فعلن فقط همان MaxBlast را لازم داريد.

. اما خوب توضيح كار با برنامه MagicISO را به شكل تصويري و خلاصه در همان eBook داده‌ام و اگر بخواهم اينجا ذكر كنم از آن خلاصه تر نميشه اما روش كار براي يكي كردن فايل‌هاي Boot Image مختلف به اين شكل هست:

1) اول بايد فايل‌هاي Boot Image را ار ديسك يا Image آن جدا كني. آموزش اين كار را در صفحه 31 بخش 3-5 "چگونه جدا كردن فايل Boot" نوشته‌ام كه تا انتهاي صفحه 32 هست. در اين بخش روش جداسازي Boot Image از ديسك و ايميج توضيح داده‌ام و چون شما 2تا ايميج داريد بايد قسمت دوم را كه همش 4 يا 5 خط هست را مطالعه نماييد.

2) بعد از جداسازي Boot Imageها بايد آنها را در يك ايميج كنار هم قرار دهيد. براي اين‌ كار بايد از صفحه 36 بخش 6-5 "چگونه ساختن Multi Boot CD\DVD Image" را مطالعه نماييد. متاسفانه اين بخش تا صفحه 43 ادامه دارد!! اما خوبيش اينه كه اكثر آن تصاوير هستند!

من الان برنامه رو باز کردم و گزینه مولتی بوت رو زدم اما یه صفحه اینترنت رو باز میکنه و اتفاقی نمیفته...انگار ما هیچ رقمه شانس نداریم..

UltraISO Premium Edition 9.1.2 Build 2465
. خوب اين برنامه بخش Multi Boot سازيش يك برنامه جداست كه بايد آنرا جداگانه دونلود و نصب كني بعد از همان منو برنامه UltraISO مي‌تواني آن را باز كني. كار با اون كمي پيچيده تره ولي نتيجه نحايي يك منو گرافيكي با موس هست ولي MagicISO يك منو متني ساده هست. من هرگز از منو سازي UltraISO استفاده نكردم چون در ايكي ثانيه مي‌توانم با MagicISO منو بوتي مفيد بسازم!

راستی Symantec BootMagic 8.05 شما که تو پست اولتون گزاشتی حجمش 13.85 مگا هستش اما اینی که من گرفتم از لینک شما قبلا 12 مگا هست.(زیپ شده رو میگم)
ممکنه با ورژنی که تو پست اول شماست بشه مولتی پرایمری من کارکنه؟ یا فرقی ندراه؟
. همونه! فرقي ندارند.

ایگی جون داره ردیفش میکنه.
. آقا چرا توهين مي‌كنيد!! آيگي ديگه چيه! آيجي باز بهتره! مگه بازي IGI را بازي نكردي؟! (I'm Going In)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/22
209266.gif
26650.gif

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

بدلیل کمبود وقت تلگرافی میگم تا بعد...

من الان مکس بلست شما رو با ایزو رایت کردم NERO BURNING ISO

هنگام بوت سیستم میره توی محیطش که بزنم با سی دی اجرا بشه یا فلای که منم سی دی بهش میگم و یهو چند خط فرمان با یک متن میده میگه command ...recognized...not.. این کلمات توش بود و دقیق یادم نیست بعدش هم درایو A: میاد و اتفاقی نمیفته.

اما قبلا یادمه باید در این مرحله به محیط برنامه میرفت. حتی ماوس هم توش کار میکرد...

شما تست کردی خودت؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد جان
1538.gif

. بايد Floppy را انتخاب كني و نه CD چون اين ايميج از فلاپي ساخته شده. در سايت 4Shared هم توضيح داده بودم! من هميشه فايل‌ها را تست شده ميگذارم!
71644.gif

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/22
209266.gif
26650.gif

Last edited:
بالا