• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

h a d i

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من الان درایو c ویندوز نصب هست حجم درایو هم 15گیگ هست.اول من با برنامه Norton PartitionMagic درایو c را پاک میکنم بعد همون درایو را به دو درایو Multi Primary تبدیل میکنم بعد یکی از درایو ها را اکتیو میکنم .بعد دکمه apply برنامه را میزنم بعد کامپیوتر ریست می کنم یکی از ویندوزها را نصب می کنم وقتی نصب شد دوباره با برنامه اون یکی درایو را فعال می کنم ویندوز دیگری را نصب می کنم.ایا این روش درسته؟غیراز این چه کار دیگر باید انجام بدم؟بعد ویندوز sp2و لینوکس می خوام نصب کنم درایوها بایدntfs باشد؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام h a d i عزيز
1538.gif

. قبل از هر كاري بايد دقت نماييد كه ظرفيت كلي هاردديسك شما نبايد بيش از 250GB باشد! چون BootMagic با آن مشكل دارد! هم چنين قبل از هر كاري تمامي پارتيشن‌هاي خود را با دستور :
chkdsk drivename: /f /r
. چك نماييد. (به جاي drivename حرف هر درايو را قرار دهيد مانند C يا D يا ... و براي چك درايو C با اين دستور بايد به سوالي كه مي‌شود y را بزنيد و ويندوز را ريستارت نماييد.)

. اگر از همه داده‌ةاي مهم شخصيتان هم (در درايو‌هاي ديگر) يك Backup روي CD يا DVD بگيريد ضرر ندارد!!!

. بعد سيستم را از روي CD من كه ايميجش در پست يك قرار دارد بوت نموده و كارهاي بعدي را از Partition Magic آن ادامه دهيد.

من الان درایو c ویندوز نصب هست حجم درایو هم 15گیگ هست.اول من با برنامه Norton PartitionMagic درایو c را پاک میکنم
. قبل از پاك كردن پارتيشن‌ها در برنامه PM اول پارتيشن C يا همان Primary را انتخاب و از منو Partition گزينه Check for errors...o را انتخاب نماييد و اگر مشكلي يافت روي Fix كليك كنيد بعد روي اولين پارتيشن Logical كنار پارتيشن C كليك كنيد و آن را نيز چك نماييد. بقيه پارتيشن‌ها لازم به چك ندارند!

. بعد از حذف پارتيشن يكبار سيستم را ريستارت نماييد و دوباره به CD و برنامه PM برويد.

بعد همون درایو را به دو درایو Multi Primary تبدیل میکنم
و يك پارتيشن Logical كوچك 100MB با فرمت FAT32 در انتهاي اين فضا درست مي‌نماييد.

ببعد یکی از درایو ها را اکتیو میکنم .بعد دکمه apply برنامه را میزنم بعد کامپیوتر ریست می کنم یکی از ویندوزها را نصب می کنم وقتی نصب شد
. در هنگام نصب ويندوز فرمت NTFS را انتخاب نماييد و Qyuick فرمت را انتخاب نكنيد. بعد برنامه Bootmagic را نصب مي‌كنيد و دقت مي‌نماييد كه نام هردو پارتيشن در منو آن هست و آن را فعال كرده و سيستم را ريستارت نماييد تا از درست كار كردن آن مطمئن شويد.

. اگر منو نمايش داده شد و با انتخاب ويندوز نصب شده، ويندوز بدون مشكل بالا آمد دوباره سيستم را ريستارت كرده و اينبار پارتيشن دوم را انتخاب نماييد و چون در آن OSي نيست با پيام خطا مواجه مي‌شويد. اما با اينكار پارتيشن دوم Active شده و پارتيشن اول از حالت Active خارج و به شكل Hidden در آمده است. در همين حال CD ويندوز دوم را قرار داده و سيستم را ريستارت و از روي آن بوت نماييد و آن را نصب كنيد.

. در اتمام نصب ويندوز چون MBR جديدي نوشته شده است منوي بوت BM حذف شده پس در همان ويندوز دوم به پارتيشن Logical بوت مجيك رفته و برنامه را اجرا نماييد و آن را فعال كنيد. همين!

(همه روش‌هاي فوق در eBook پست اول توضيح داده شده است)

. براي نصب Linux نيازي نيست كه حتمن آن را در يك پارتيشن Primary نصب نماييد بلكه مي‌توانيد آن را در انتهاي هاردديسك و در يك پارتيشن مخصوص به خود با فايل سيستم EXT2 ايجاد نماييد. اما قبل از اين پارتيشن يك پارتيشن Swap با حداكثر فضاي 2G باشد ايجاد نماييد. در هنگام نصب هر دو پارتيشن را به نصاب Linux معرفي و دستور فرمت دهيد و اگر لينوكس شما Ubuntu هست در آخرين پنجره مرحله نصب بايد روي كليد Advanced كليك نماييد و پارتيشن EXT2 را براي نصب برنامه LILO كه Boot Manager لينوكس هست را انتخاب نماييد. و اگر Linux suse هست در وسط‌هاي مرحله نصب مكان Lilo رابايد همان EXT2 انتخاب نماييد. (با بقيه لينوكس‌ها كار نكردم!)

. براي مثال به عكس پارتيشن‌هاي من توجه نماييد:

Click to see large view

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/23
209266.gif
26650.gif

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید من فایل ebook راهنمای شما رو خوندم و تشکر می کنم چقدر خوب توضیح دادید.

بعد از خوندن راهنما به چند سوال بر خورد کردم ممنون می شم جواب بدید

1. بارها برام پیش اومده وقتی یکی از ویندوز های پارتیشن C یا d رو از طریق ویندوزی که با اون بالا اومدم فورمت کردم بعد از restart دیگه منوی بوت اون نشون داده نشده در راهنما در مورد فایل boot .ini کامل توضیح دادید اما به این نکته اشاره نکردید که چطور میشه از طریق فرمان داس دوباره این فایل رو احضار و ترمیم کرد ایا این امکان وجود داره ؟ به طوری که بشه به ویندوز دسترسی پیدا کرد؟

2. نرم افزاری هایه بوتی که به صورت ایمیج در صفحه اول قرار دادید رو دانلود کردم یعنی NTFS&PartitionMagic&Ghost و GhostCD این دو ایمیج هر کدام به ترتیب 4.5 و 1.2 مگابایت حجم دارند میخواستم بدونم چطور میشه این ایمیج رو رایت کرد با این توصیف که پشت سی دی بسته نشه ؟ چرا که یک سی دی هفتصد مگابایت حیف میشه! ایا راهی هست چون با نرو من گزینه ای که بشه ایمیج رو بعد از رایت به اون فایل اضافه کرد رو ندیدم مگر به صورت data در این مورد هم اگه میشه راهنمایی کنید؟
3. سوال اخر اینکه من یه هارد 320 ساتا دارم یعنی هیچ راهی برای استفاده از بوت مجیک وجود نداره؟ میشه بگین بوت مجیک چه مشکلاتی با هارد بالای 250 به وجود میاره؟
ممنون که زحمت می کشید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

. ممنون از لطفتان و خوشحالم كه از راهنما خوشتان آمده است.
1. بارها برام پیش اومده وقتی یکی از ویندوز های پارتیشن C یا d رو از طریق ویندوزی که با اون بالا اومدم فورمت کردم بعد از restart دیگه منوی بوت اون نشون داده نشده در راهنما در مورد فایل boot .ini کامل توضیح دادید اما به این نکته اشاره نکردید که چطور میشه از طریق فرمان داس دوباره این فایل رو احضار و ترمیم کرد ایا این امکان وجود داره ؟ به طوری که بشه به ویندوز دسترسی پیدا کرد؟
. زماني كه فايل Boot.ini خراب مي‌شود براي درست كردن آن بايد از CD ويندوزتان و قسمت Recovery Console آن استفاده نماييد كه اين مورد را در صفحه 68 راهنما و در بخش "مشكل 2" توضيح داده‌ام. بايد از دستور bootcfg /rebuild استفاده نماييد. يك لينك هم براي حالات مختلف ديگر قرار داده‌ام.
2. نرم افزاری هایه بوتی که به صورت ایمیج در صفحه اول قرار دادید رو دانلود کردم یعنی NTFS&PartitionMagic&Ghost و GhostCD این دو ایمیج هر کدام به ترتیب 4.5 و 1.2 مگابایت حجم دارند میخواستم بدونم چطور میشه این ایمیج رو رایت کرد با این توصیف که پشت سی دی بسته نشه ؟ چرا که یک سی دی هفتصد مگابایت حیف میشه! ایا راهی هست چون با نرو من گزینه ای که بشه ایمیج رو بعد از رایت به اون فایل اضافه کرد رو ندیدم مگر به صورت data در این مورد هم اگه میشه راهنمایی کنید؟
. دو راه داريد، نه 3 راه!

1) يك Rewritable CD خريداري نماييد كه چندينبار مي توان روي آن اطلاعات را نوشت و پاك كرد. من يه مدل Samsung آن را دارم (6تا هستند) 8 ساله كه دارمشان و روي 2تاش nبار چيز نوشته و پاك كرده‌ام و هنوز آخ نگفته اند!

2) يك mini CD بخريد كه حجمي در حدود 128MB دارند!

3) به كمك برنامه‌هايي همجون MagicISO يا UltraISO و ... داده‌هاي جديدي را به آنها اضافه نماييد. (توضيح برنامه اول در كتابچه Disk Image-ام هست)
3. سوال اخر اینکه من یه هارد 320 ساتا دارم یعنی هیچ راهی برای استفاده از بوت مجیک وجود نداره؟ میشه بگین بوت مجیک چه مشکلاتی با هارد بالای 250 به وجود میاره؟
. من هم تازه فهميدم و دقيقن دليل آن را نمي دانم. ولي جالبه!؟ سوال شما باعث شد از خودم بپرسم "مگه برنامه Boot Managerي به تنهايي نبايد وجود داشته باشه!؟" خوب سرچيدم و صفحه باز كردم و .... تا به دو لينك زير رسيدم:

What's the best boot manager to use for a dual boot system using Linux and Windows XP?o
Comparison of boot loaders

. خيلي بده كه آدم خودش را فقط به يه چيز عادت بده و دنباله چيزاي جديد نره! مثلن لينك دوم را نگاه كنيد تا ببينيد چقدر برنامه Boot Loader موجود هست! خلاصه نتيجه جستجو هايم شد اين برنامه كه همه آن از آن تعريف مي كردند :

BootIt™ Next Generation

. كه هنوز توليد مي‌شود و به نطر مي‌آيد كه برنامه خفني باشه! من در اولين فرصت آن را تست خواهم كرد اما ممكنه نتوانم به زودي‌ اين كار را كنم پس شماها زحمتش را بكشيد. شايد با اين برنامه جاي خالي BootMagic پر شود و ديگر نيازي به Acronis نباشد! ممنون از سوالي كه كرديد!
http://terabyteunlimited.com/bootit-next-generation.htm
موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/23
209266.gif
26650.gif

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
من باید تشکر کنم که شما اینقدر سریع و کامل جواب می دید :rolleyes:

نگفتید وقتی روی هارد بالای 250 بوت مجیک رو نصب کردید چه مشکلی یا مشکلاتی به وجود اومد؟

BootIt Next Generation v1.86 حجمش 760 کیلو بایته و به نظر میاد بوتِ مناسبی باشه

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
آقا چرا توهين مي‌كنيد!! آيگي ديگه چيه! آيجي باز بهتره! مگه بازي IGI را بازي نكردي؟! (I'm Going In)
سلام به همه و مخصوصا به ایگی...:D شوخی کردم بابا ...

باور کن نمیدونستم تلفظش چیه اون بازی رو هم انجام ندادم و نشنیدم.....تا بحال دقت نکرده بودم. آی جی مکس عزیز شرمنده.

بايد Floppy را انتخاب كني و نه CD چون اين ايميج از فلاپي ساخته شده...
خب اینم درست شد. ممنون.
=================

و اما توضیحات نهایی که فردا بیان میکنم. الان کار پیش اومد ممنون از شما.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوباره.
خب قسمت من همین بوده که بر سرم گذشته .. مکن گلایه از فلک این کار سرنوشته.:D

دیدید که با این همه تلاش شبانه روزی و کمک بی دریغ شما عزیزان و مخصوصا دوست واقعا باحال فروم آیجی مکس عزیز به این نتیجه رسیدیم که این مولتی پرایمری روی هار دیسکهای بالای 250 گیگ اجرا نمیشه.
من تونستم با سیستم منزل این کار رو انجام بدم و خیلی هم همه راضی هستن. هارد منزل 250 گیگه. اما با سیستم خودم نشد چون هاردم 300 گیگه. من هم دیگه بیخیالش شدم. هر وقت هوس مولتی پرایمری کردم میرم با سیستم خونه کار میکنم اما چون تشکیلاتش با سیستم خودم فرق داره زیاد سراغش نمیرم. بهر حال اینم از این و ممکنه این آخرین پست یا پستهای آخر من در این تاپیک باشه. من بعد از سالها که هاردم تک درایو بود اون رو به 2 درایو تقسیم کردم و 20 گیگ گزاشتم برای ویندوز 7 و بقیه برای دیتاهام. اهل بازی هم نیستم...پس فضا کافیه.:)

کمال تشکر و قدردانی از آیجی مکس گرامی و واقعا با معرفت رو دارم از راه دور دستش رو میفشارم.;)

همینطور تشکر از دیگر دوستان که تحمل کردن من رو... ایشالا تو تاپیکهای دیگه میام و همه رو دوباره اذیت میکنم.
قربان همگی و آرزوی موفقیت.
:rolleyes::)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام حامد عزيز
1538.gif

. صبر كن بينم با!!! كجا با اين همه عجله! (يا فرار!!!) تازه اكنت غير ساعت 2 ظهري گيرت آمده! (تبريك مي‌گويم)

. آقا Norton نتوانست Acronis كه نمره!!! تازه اگر Acronis هم نتواند اين برنامه Boot Manager جديدي كه در پست 204 يافتم كه ديگه حتمن مي‌تواند! بي مرام! (اون برنامه را عرض مي‌كنم!) نوشته تا 200 پارتيشن Primary را پشتيباني مي‌كند!!!! من هم نشستم PDF را خواندن.

. آقا شما فعلن يه يك هفته‌اي استراحت بفرماييد (شايد هم دو هفته! يه صفر كيشي يا دبي يا جزاير هاوايي يا جزيره Lost!!) و بعد از بازگشت! يا با Acronis دوباره به جان هاردديسك 300GB خود بي افتيد يا تا آن موقع من برنامه BootIt NG را تيليت كرده‌ام و خدمت شما و ديگران عرض خواهم نمود! (شايد هم دوستان زودتر از من تليت كردندش!) به هر حال با اين همه فشاري كه به هارديسك 300 خود وارد مي فرماييد به زور همه كه شده قبول مي فرمايد! ( اگر هم كه شما ول كن ماجرا باشيد، من نيستم!) (يه جك در همين زمينه يادم آمد برايتان در PM مي فرستم! اينجا Off Topic ميشه! همچنين يكم هم بهداشتيه!)

کمال تشکر و قدردانی از آیجی مکس گرامی و واقعا با معرفت رو دارم از راه دور دستش رو میفشارم.
. ول كن آقا!!! ول كن!! عجب زوري داره اين پسر!!!!

tara_rayehe عزيز:
نگفتید وقتی روی هارد بالای 250 بوت مجیک رو نصب کردید چه مشکلی یا مشکلاتی به وجود اومد؟
. عرض كردم كه "دقيقن دليل آن را نمي‌دانم!" . شما با برنامه BootIt كار كرديد؟! تستش نموديد؟! من يه چند هفته‌اي گرفتار نوشتن يه برنامه هستم و فقط وقت شد كمي فايل PDF آن را بخوانم كه بنظر چيز بسيار جالبي مي آمد و در اين جال كمي تا قسمتي هم خطرناك! چون پا را از استاندارد فراتر گذاشته بود و ممكنه يه سري برنامه ها باهاش مشكل پيدا كنند. (مثل Defragerها و ....)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/25
209266.gif
26650.gif

Last edited:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام آیجی مکس عزیز. خسته نباشید.

راستش دیگه فکر نمیکنم بتونم پروژه مولتی پرایمری رو دنبال کنم. به صرفه نیست.

تازه اكنت غير ساعت 2 ظهري گيرت آمده! (تبريك مي‌گويم)
نه بابا من از این شانسها ندارم بیشرفا قبول نمیکنن...90 ساعت از من کم کردن بیخودی.
یکی دو بار از خونه رفیقام کانکت شدم با اکانت خودشون:D

آقا Norton نتوانست Acronis كه نمرده!!! ......
تمام کلاس برنامه بوت مجیک به اون امکان تعویض عکس زمینه منو بود که توی Acronis قابل اجرا نبود و حال نکردم باهش. تازه منوی شلوغی رو میاره برای انتخاب ویندوز اما بوت مجیک یه منوی ساده و با کلاس با عکس دلخواه.

یه برنامه برای ویستا اومده بود بنام فکر کنم... مولتی بوت بود... اون رو آنالیز کردی شما؟ برای نصب هم زمان ویستا و اکس پی اومده بود...

چشمم از Boot Manager پست 204 هم آب نمیخوره...

كمي تا قسمتي هم خطرناك! چون پا را از استاندارد فراتر گذاشته بود و ممكنه يه سري برنامه ها باهاش مشكل پيدا كنند

بیا تحویل بگیر... از الان خطرناک صحبت میکنی ببین آخرش دیگه چی میشه... امیدوارم به درد دیگر دوستان بخوره.:D

آره خلاصه....

اینطوریه...

راستی برو تو تاپیک ویندوز 7 یه مشکل برام پیش اومد اونجا گفتم...

فعلا بای:)

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
مجدد سلام
و سوال

اگه از پارتیشن C که ویندوز درش نصبه یه ایمیج بگیریم بعد کل هارد رو یعنی تمام پارتیشن ها رو فورمت کنیم سپس ایمیج رو restor کنیم در پارتیشن D ! ایا این کار مشکلی ایجاد نمی کنه؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

. چرا خيلي هم مشكل ايجاد مي‌كنه!! اول كه بوت نميشه دوم همه آدرس‌هاي فايل‌هاي ويندوز و برنامه اشاره به درايو C داره و ..... اصلن راه نمي‌افته!

. خوب! آخه حالا اين چه كاري؟!؟!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/30
209266.gif
26650.gif

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
حس کنجکاوی باعث این سوال بود !

ممنون که جواب دادید

در حال یادگیری نصب مولتی پریمیر رویه هارد 40 از نوع ide هستم :) رویه هارد 320 ساتا که گفتید بوت مجیک مشکل داره فعلا پس اون رو کنار گذاشتم اما بعد تست کامل هارد 40 حتما باید بدونم چرا 320 با بوت مجیک مشکل داره؟

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره سوال و مشکل !؟

من پست 26 رو کاملا مطالعه کردم اما بازم مشکل حل نشد --- بوتِ NTFS & Symantec Pack & Ghost رو دانلود کردم و فایل md5 hash اون رو هم چک کردم درست بود رویه یک سی دی ری رایت cd-RWبا سرعت 8 رایتش کردم وقتی با بوت اون می یام بالا و VIDE-CDD رو اجرا می کنم لود سبز رنگ نمایش داده میشه و همون طور که گفتید بقیه گزینه ها مثل usb و SCSI و 1934 و غیره رو no انتخاب می کنم و گزینه اخر هم که سی دی رام هست رو no می زنم اما وارد هیچ کدام از نرم افزار های رویه بوت نمیشه و پیغام failor اگه اشتبه نکنم می ده چون اجازه انتخاب دیگه نیست دوباره سیستم رو ریست می کنم و رویه همه گزینه ها امتحان کردم بعضی گزینه ها مثل OAKCDROM , XCDROM , TSHCDDRV , ATAPICD اجازه لود سبز رنگ رو می دن اما در پایان failor تکرار میشه ؟؟؟
رویه OAKCDROM گزینه های دیگه رو هم yes no می یاره مثل sata وقتی اون رو yes انتخاب می کنم و باقی گزینه ها no در پایان می نویسه
!!bootcd Files were not found و دوباره لودینگ از سی رام رو میاره و روز از نو روزی از نو؟
گفتنی که cpu من amd و هارد ساتا 320 دارم گرچه این بوتیبل رو رویه هارد 40 ide هم تست کردم و همین مشکل بود !
و دوباره گفتنی اینکه با بوتیبل hirs_bootcd 9.6 این مشکل وجود نداره ؟!
please help ME

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

...
اما بعد تست کامل هارد 40 حتما باید بدونم چرا 320 با بوت مجیک مشکل داره؟
. اگر دليلش را يافتيد؛ لطفن به ما هم خبر دهيد تا ياد بگيريم.....ممنون.....
دوباره سوال و مشکل !؟

من پست 26 رو کاملا مطالعه کردم اما بازم مشکل حل نشد --- بوتِ NTFS & Symantec Pack & Ghost رو دانلود کردم و فایل md5 hash اون رو هم چک کردم درست بود رویه یک سی دی ری رایت cd-RWبا سرعت 8 رایتش کردم وقتی با بوت اون می یام بالا و VIDE-CDD رو اجرا می کنم لود سبز رنگ نمایش داده میشه و همون طور که گفتید بقیه گزینه ها مثل usb و SCSI و 1934 و غیره رو no انتخاب می کنم و گزینه اخر هم که سی دی رام هست رو no می زنم اما وارد هیچ کدام از نرم افزار های رویه بوت نمیشه و پیغام failor اگه اشتبه نکنم می ده چون اجازه انتخاب دیگه نیست دوباره سیستم رو ریست می کنم و رویه همه گزینه ها امتحان کردم بعضی گزینه ها مثل OAKCDROM , XCDROM , TSHCDDRV , ATAPICD اجازه لود سبز رنگ رو می دن اما در پایان failor تکرار میشه ؟؟؟
رویه OAKCDROM گزینه های دیگه رو هم yes no می یاره مثل sata وقتی اون رو yes انتخاب می کنم و باقی گزینه ها no در پایان می نویسه
!!bootcd Files were not found و دوباره لودینگ از سی رام رو میاره و روز از نو روزی از نو؟
گفتنی که cpu من amd و هارد ساتا 320 دارم گرچه این بوتیبل رو رویه هارد 40 ide هم تست کردم و همین مشکل بود !
و دوباره گفتنی اینکه با بوتیبل hirs_bootcd 9.6 این مشکل وجود نداره ؟!

. كافيه كه زمان مشاهده پيغام خطا كليد A را به عنوان Abort چندين بار فشار دهيد. يه مشكل برنامه نويسي Batch فايل هست كه بعدن رفعش مي‌كنم.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/11/30
209266.gif
26650.gif

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره سلام
1538.gif

دوباره سوال :rolleyes:

از طریق پارتیشن مجیک تحت ویندوز تمام درایو هام رو پاک کردم حتی درایو ویندوز ! و دوباره با فورمت های مختلف ntfs ,fat32 ,linux 2, linux 3 و اندازه های مختلف پارتیشن بندی کردم اما وقتی رویه دکمه apply کلیک کردم بعد از restart در همون ابتدای بوت شدن هیچ عملی انجام نمی شه چرا؟

به ناچار مجبور شدم از پارتیشن مجیک تحت داس استفاده کنم که اون هم بعد از پارتیشن بندی در chkdsk چند تا خطا می ذاشت

سوال دوم در بوتیبلِ hirs boot cd 9.6 قسمت chkdsk تحت داس اون کجا قرار داره ؟ هر چه گشتم پیدا نکردم؟

و سوال سوم :rolleyes: چه وقتی بوتیبل igimax یعنی NTFS&PartitionMagic&Ghost حاضر میشه که پیغام خطا نده؟

ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

از طریق پارتیشن مجیک تحت ویندوز تمام درایو هام رو پاک کردم حتی درایو ویندوز ! و دوباره با فورمت های مختلف ntfs ,fat32 ,linux 2, linux 3 و اندازه های مختلف پارتیشن بندی کردم اما وقتی رویه دکمه apply کلیک کردم بعد از restart در همون ابتدای بوت شدن هیچ عملی انجام نمی شه چرا؟
. خوب! همون علامت تعجبي كه گذاشتيد نشان از اين هست كه دليل اين امر را تا حدودي مي‌دانستيد! دليل: " نمي‌شه بر سر شاخه درخت نشست و از بن آن را بريد و نيفتاد!"
3989.gif
برنامه‌پارتيشن مجيكي كه در ويندوز نصب هست چطوري بايد خودش را هم پاك كند و در اينحال به بقيه كار‌ها هم رسيديگي كند!؟
4915.gif

به ناچار مجبور شدم از پارتیشن مجیک تحت داس استفاده کنم که اون هم بعد از پارتیشن بندی در chkdsk چند تا خطا می ذاشت
. اگر قصد پاك كردن و دوباره ساختن پارتيشن‌ها را داريد اول آنها را از محيط داس با برنامه PM پاك نماييد و سپس Apply نماييد و پس از اتمام كار پاك شدن پارتيشن‌ها سيستم را ريستارت نماييد و بعد از اين كار دوباره وارد برنامه شويد و اقدام به ساختن پارتيشن‌ة نماييد.

1) قبل از پاك كردن كل پارتيشن‌ها بد نيست ابتدا به كمك برنامه Chkdsk موجود در Image CD كل پارتيشن‌ها را چك نماييد.

ntfs ,fat32 ,linux 2, linux 3...
2) اگر قصد نصب لينوكس را داريد فقط پارتيشن‌هاي Ext2 و Swap را ايجاد نماييد و Ext3 لازم نيست. (اين عدد بالاتر به معني بهتر بودن آن نيست!)

سوال دوم در بوتیبلِ hirs boot cd 9.6 قسمت chkdsk تحت داس اون کجا قرار داره ؟ هر چه گشتم پیدا نکردم؟
. اين CD چندين برنامه مختلف براي چك هاردديسك داره از برنامه‌هاي مخصوص خود كمپاني‌هاي هاردديسك ساز گرفته تا برنامه‌هاي مختلف ديگر ..... اما از همان Chkdsk سي دي من استفاده نماييد كافيست مگر آنكه مشكل هاردديسك شما عميق تر از اين حرف‌ها باشد كه در آن صورت بر اساس نوع برند آن برنامه كمپاني مربوطه را از سي دي Hiren's BootCD از قسمت HDD Tools انتخاب و اجرا نماييد.

و سوال سوم :rolleyes: چه وقتی بوتیبل igimax یعنی NTFS&PartitionMagic&Ghost حاضر میشه که پیغام خطا نده؟
. فعلن كه مشكل شما با Abort كردن حل شده ديگه!؟ بله!؟
65922.gif
ولي جدن الان خيلي گرفتار نوشتن اون برنامه‌ "درست كردن خرابي ويروس‌ها" هستم و هرروز با كلي كد نويسي بايد سرو كله بزنم!!! اما قول مي‌دهم كه در اولين فرصت، نه تنها اون مشكل را حل نمايم بلكه كلي برنامه مفيد ديگه هم به ايميج پست يك اضافه نمايم....... انشاالله.....

. فعلن شما كه ديگه در كار با پارتيشن‌ها و انواع تغييرات و اينجور كارها تبحر زيادي يافته‌ايد، بد نيست كه در زمينه ساخت اين نوع ايميج‌ها آستين بالا بزنيد و وارد گود شويد و بهتر از اين ايميج، ايميجي كامل‌تر را بسازيد....

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/12/02
209266.gif
26650.gif

Last edited:

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
2) اگر قصد نصب لينوكس را داريد فقط پارتيشن‌هاي Ext2 و Swap را ايجاد نماييد و Ext3 لازم نيست. (اين عدد بالاتر به معني بهتر بودن آن نيست!)

کاش اینو یکم زودتر می پرسیدم اما دوباره از پارتیشین مجیک بر می گردونم !
1538.gif

اما در مورد بوتیبل بله با abort کردن مشکل حل شد کما اینکه در گزینه ghost2003 تصویر با یه گرافیک بهم ریخته نشون داده میشه یعنی با موس به صورت سیاه و سفید میشه نقاشی کشید!!!
26650.gif

. فعلن شما كه ديگه در كار با پارتيشن‌ها و انواع تغييرات و اينجور كارها تبحر زيادي يافته‌ايد، بد نيست كه در زمينه ساخت اين نوع ايميج‌ها آستين بالا بزنيد و وارد گود شويد و بهتر از اين ايميج، ايميجي كامل‌تر را بسازيد....

این یه تعریفه , تا از شما یه عالمه یاد بگیرم خیلی مونده
1538.gif

یه سوال برا امروز در پی تی شکلک هایی که شما می ذارید رو نداره این شکل ها از یاهوست - یعنی اینها :
1538.gif
26650.gif
3989.gif
4915.gif
از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟ :rolleyes:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

یه سوال برا امروز در پی تی شکلک هایی که شما می ذارید رو نداره این شکل ها از یاهوست - یعنی اینها :
1538.gif
26650.gif
3989.gif
4915.gif
از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟ :rolleyes:
. قبلن من از برنامه QSmile استفاده مي‌كردم كه يك برنامه ايراني هست و اسپانسرش همين PT خودمون بود! اما يكبار سايتش و به دنبال آن شكلك‌هايش از كار افتاد و من به مديران ارشد اطلاع دادم و لطف كردند دوباره براي يك سال تمديدش كردند (البته اگر به خاطر اطلاع من بوده باشه!؟) بعد دوباره از كار افتاد من هم رفتم سراغ فضاي خودم در سايت http://xs.to و اسمايليهاي خودمو اونجا آپ كردم و لينك‌هاي مستقيمشون رو تو NotePad نگاه مي دارم.

. اگر دوست داريد سر از كار اين سايت‌ها در بياريد بد نيست سري به eBook من با نام "معرفي و آموزش شبكه‌هاي Web Hostting و P2P" بزنيد. سايت فوق را در صفحه 55 توضيح داده‌ام.

این یه تعریفه , تا از شما یه عالمه یاد بگیرم خیلی مونده
1538.gif
. خوب نه! اون فقط يك تعريف نبود! چون شما خوب شروع كرديد و همه چيز را به شكل خوبي اول تست مي‌كنيد، يه بار مثل اينكه گفتيد كه يه هاردديسك داريد كه اول برنامه‌ها را روي آن تست مي‌كنيد؛ خوب اين خيلي عاليه. البته بعضي از چيز‌ها لازمه به شكل فيزيكال و واقعي! تست شوند ولي نه همه چيز و همه كارها! براي همين مي‌توانيد از برنامه VMWare Workstation استفاده نماييد كه يك PC مجازي ايجاد مي‌كند و شما در حالي كه در ويندوز خود هستيد با اجراي اين برنامه يك محيط مجازي ايجاد كرده ويك سيستم شروع به بوت شدن مي‌كند!! و شما مي توانيد در آن هر OS را نصب و اجرا نماييد در حالي كه در درون ويندوز خود هستيد!! من خيلي از تست‌هايم را در آن محيط انجام مي‌دهم.

تذكر:

کاش اینو یکم زودتر می پرسیدم اما دوباره از پارتیشین مجیک بر می گردونم !
. در صفحه 52 كتابچه Multi primary من نياز لينوكس به دو پارتيشن را توضيح داده‌ام. لطفن همه مطالب موجود در فهرست را يك نگاهي بيندازيد.

تصحيح يك اشتباه:
به نقل از IgImAx Said :
. ببخشيد، ببخشيد!! Ext3 جديدتر از Ext2 هست، اگر چه زياد با هم تفاوت ندارند. شايد مهمترين تفاوتشان وجود journaling در Ext3 هست كه وجود آن باعث مي‌شه كه پس از يك خاموش شدن نا صحيح سيستم نيازي به چك كردن هاردديسك نيست و اين به معني ايمني بالاتر و سالم‌تر ماندن داده‌ها هست. (توضيحات در لينك)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/12/03
209266.gif
26650.gif

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مجدد از من و

1538.gif
!!! tanks mr for information completed

براي همين مي‌توانيد از برنامه VMWare Workstation استفاده نماييد كه يك PC مجازي ايجاد مي‌كند

چه خوب نمی دونستم برنامه ای هم هست که می تونه محیط مجازی ویندوز رو شبیه سازی کنه , دارم دانلودش می کنم
4915.gif

دوباره چند سوال : از اینکه این همه سوال می کنم عذر خواهی می کنم { چه کنم در میان کلماتی نشسته ام که ذهن خسته مرا به بازی گرفته اند}
3989.gif

1. وقتی با پارتیشن مجیک درایو C رو می خوام chkdsk کنم این خطا رو می ده
error%20993.jpg

در دفترچه راهنما توضیح داده که این خطا به خاطر فعال بودن انتی ویروس هست( که البته شما هم در راهنما به اون اشاره کردید )حال اینکه من رویه هارد تستم انتی ویروسی ندارم!
از طریق پارتیشن مجیک تحت داس تست کردم هیچ مشکلی گزارش نکرد
از طریق cmd و chkdsk فقط یک مشکل رو نشون می ده همون ابتدا not file this parametr تمام فرمان های چک دیسک رو انجام دادم اما این خطا در چک کردن cmd هنوز هست؟ چه کنم؟

2. مطمئناً اینده رویه ساخت بوتیبل کار می کنم اما الان شیداً به این بوتیبل NTFS&PartitionMagic&Ghost احتیاج دارم و اون هم دو گزینه ی avira chkdisk utility و ntfs for dos چرا که قبلا تست نکرده بودم این دو گزینه در همون ابتدای لود قفل میشه و بعد از enter سیستم restart ! با این توصیف نشد مشکل بالا رو از طریق بوتیبل شما تست کنم

از اینکه وقت می ذارید و به سوالات پاسخ می دید بی نهایت سپاسگذارم
53.gif
53.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام tara_rayehe عزيز
1538.gif

سلام مجدد از من و

1538.gif
!!! tanks mr for information completed
. اليك سلام مجدد و قابل نداشت و ندارد!
53.gif

1. وقتی با پارتیشن مجیک درایو C رو می خوام chkdsk کنم این خطا رو می ده ...
. ويندوز فايل‌ةاي باز زيادي در همان پارتيشني كه اجرا شده دارد. يكيش فايل Page File سا همان Swap File هست و يكيش Registry ويندوز و n تاي ديگه همون‌هايي هستند كه توسط برنامه‌هاي موجود در حافظه ويندوز مورد استفاده قرار مي‌گيرند. (منظور DLLها و OCXها و .... هستند كه توسط EXE هاي موجود در حافظه همواره يا فقط زمان‌هاي خاصي توسط آنها باز مي‌شوند)

. كلن روش صحيح چك نمودن از محيط داس هست.
2. مطمئناً اینده رویه ساخت بوتیبل کار می کنم اما الان شیداً به این بوتیبل NTFS&PartitionMagic&Ghost احتیاج دارم و اون هم دو گزینه ی avira chkdisk utility و ntfs for dos چرا که قبلا تست نکرده بودم این دو گزینه در همون ابتدای لود قفل میشه و بعد از enter سیستم restart ! با این توصیف نشد مشکل بالا رو از طریق بوتیبل شما تست کنم
. احتمال ناسازگاري اين برنامه با بعضي از سيستم‌ها هست و به خود شركت Avira مربوط مي‌شود. (نسخه جديدي بيرون نداده!)

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
87/12/03
209266.gif
26650.gif

بالا