سلام دوستان عزيز
. وقتي داشتم پست 250 را مينوشتم شما عزيزان پست زديد و پست كامل شده من را نديد. لطفن دوباره نگاهش نماييد....
@gh@m@hdi عزيز:
. من هم موافقم و قبلن هم گفته بودم كه كار دوست خوبمان Blueray خيلي درسته، ايشون اين همه برنامه تست كردن كه بعضياش هنوز من اسمشون رو نشنيده ام!!!
Blueray عزيز:
. موقه نوشتن اين پست شما پست 253 را نوشتيد كه الان ديدم!! قرار تست كنيد ببينيد آيا از طريق اون فايل 60 مگي ميشه BM را برگرداند يا نه!؟ چون من كه گزينهاي براي برگرداندن نديدم و گفتم چرا نديدم! شايد به دليل آن موضوع باشد يا .... لطفن مشا تست كنيد....ممنون....
....
یعنی این سی دی رو با این برنامه ای که دانلود کردیم ، بیرون نداده و فقط از طریق خریدن بسته ی اوریجینال نرم افزار شرکت پاراگون میتونیم تهیه کنیم ؟
...
. فكر كنم پست 250 را مطالعه نماييد و اون تست را انجام دهيد به جواب برسيد... و برسيم....
از IE استفاده میکردم چون تو FF همینطوری فولدری پیدا نمیکردم که لینک های shortcut رو بتونم ازش بردارم
. خيلي وقت پيش قصد داشتم يه تاپيك مجزا و آموزشي بزنم كه همه بيان و درمورد بهترين روش استفاده از بروزر خودشون توضيحاتي و آموزشي بدهند و من هم در مورد FFخودم اينكارو بكنم...كه خورد به گرفتاري شخصي و هنوز هم توش هستم!!!
. تفاوت خيلي عالي FF با IE در اينه كه ميتوان در FF چندين Profile كاملن از هم داشت و من به كمك اين نكته در بازي Travian سه تا پنجره كاملن مجزا FF همزمان اجرا ميكردم!!! توضيحش بعدن اما نكته اصلي اينكه تمامي اطلاعات شخصي شما همانند Favها و History و ... در اين آدرس ذخيره ميشود:
o
o
%USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
o
. در زير اين فولدر؛ فولدرهاي Profileهاي FF ذخيره ميشود كه اگر هميشه يك فولدر به شكل پيشفرض در آن به نام default موجود هست كه با نصب FF ايجاد ميشه. شما كافيه محتويات درون اين فولدر را در جايي كپي نماييد و در نصب بعدي دوباره محتويات را در همينجا كپي نماييد!! همين... البته آن پلاگيني كه معرفي نمودم همه اينكارها را ميكند!
...
من یه بار دیگه برم با acronis disk director ور برم ببینم چی میشه ! مثل اینکه شما قبل از این با acronis منوی بوت برای مولتی پرایمری تنظیم میکردید . پس باید شدنی باشه .

...
. بخش BM اين برنامه را با تمام قدرتش (كه كسي مثلش نيست!) من خنگ، لجباز ميدونم!!! توضيحاتش را قبلن در پستهاي همين تاپيك دادم. ولي كلن وقتي راش ميندازيد چيز جالبي ميشه ولي واي به حال زماني كه قاط بزنه!!! كه باز توضيح و داستانش را نوشتم!
در انتها دوست دارم نظرتون را درباره ی پارتیشن بندی یک عدد هارد 500 گیگ برای داشتن یک عدد لینوکس ubuntu و یک عدد ویندوز سون 32 بیت و یک عدد 64 بیت به روش چند پرایمری بدونم .شما اگر بجای من بودید ، چه ملاحظاتی در مورد حجم پارتیشن ها و ... در نظر میگرفتید ؟
مثلا فضای نصب برنامه های سنگین را از پارتیشن پرایمری فاکتور میگرفتید و یک درایو لاجیکال برای نصب برنامه ها اضافه می کنید تا کار دفراگ کردن و .. با مشکل مواجه نشود و کلا سیستم بهینه تر باشد ؟
و بیشتر بودن پارتیشن ها بهتر است یا به حداقل رساندن پارتیشن های لاجیکال بهتر است ؟
...
اگر وقت داشتید ، لطفا در این موارد توضیح بدهید
. والله! عادات و روش كار هر شخص با هر شخص ديگه فرق ميكنه! و براساس نيازهايش سيستمش را كانفيگ ميكنه! اما چون فرموديد اگه اون هارد 500 مال من بود چه ميكردم...خوب:
. من از n-تا پارتيشن داشتن بيزارم. مثل الانه كه هارد 160 دارم و كلي فيلم و فايل هر شب DL ميكنم و باز جا كم نميآرم چون فيلمها را كه رايت ميكنم و برنامهها هم تست مي شوند و فقط بهترينه از بين همخانوادههاش باقي ميماند و 1000 مدل برنامه هم نگه نميدارم! (قديما اينطوري بود!!) پس باز هم 3 پارتيشن درست ميكردم (منهاي Multi Primaryهاي بعدي) يعني:
1) پارتيشنهاي Multi Primary به تعداد دلخواه!! اما حجمشون: پرايمري ويندوز اصليم يعني اوني كه براي تست نيست و يا فقط تست برنامهها هست و روش قرار برنامههاي بزرگم همانند بازي و ... نصب بشوند را حجمي در حدود 32~40GB ميدادم. پرايمري دوم براي تست OSهاي جديد و استفاده ديگران حجمي بين 16 تا 24GB و نيازي به سومي ندارم!! به خصوص كه اگر سومي را بسازم برنامه Symantec Ghost 2003 من موقع بكاپ از محيط ويندوز گير مده!!
2) پارتيشن دوم كه اولين پارتيشن Logical ام هست ميشه پارتيشن Work Area (مثل همين كه دارم) در اين پارتيشن فايلهاي موقت همانند در حال دنلود؛ در حال ايجاد شدن در برنامههاي گرافيكي؛ كپچر، انيميشن؛ انكود صوتي يا تصويري؛ پارتيشن مجازي VMWare و ... هست. بعد وقتي كارم با اون فايل تمام شد يا روي CD\DVD يا هاردديسك backupام كه جدا از سيستم هست ميره يا اگر بهش براي استفاده مكرر نياز دارم به پارتيشن Data كه سومي هست ميره. پس به دليل اينكه اين پارتيشن قراره زياد زياد فايل موقتي توش بياد و زياد نياز به Defrag دارد حجمش را بيشتر از 26GB نميگيريم. همين الانه هم پارتيشن Work Area من 26GB هست و معمولن بدون فيلمهايي كه هر شب DL ميشه و + VMware و برنامههاي موقتم حدود 10~12GB خالي داره.
. خوبي اين پارتيشن اين هست كه همه فايلهاي موقتم مياد تو اين پارتيشن و پارتيشنهاي ديگه كمتر Fragment ميشه فايلهايش...
3) پارتيشن سوم كه يك پارتيشن بزرگ با نام Data هست؛ بقيه حجم هاردديسك مال اون هست. در اين پارتيشن نگاه داري از فايلهايي كه قبلن بكاپ گرفته شدهاند ولي چون نياز ميشه بهشون در اينجا به شكل ثابت در فولدرهايشان قرار ميگيرند.
4) اگر قرار بشه زماني Linux نصب كنم هميشه از فضاي انتهايي پارتيشن Data استفاده ميكنم. چون پارتيشن Data جاي فايلهاي موقت نيست پس هميشه فايلهاش مرتب و پشت سر هم در آن قرار ميگيرند. ولي براي محكم كاري همواره يك نگاهي با برنامه Defrag بهش ميندازم كه بدانم 100% مرتب هست و براي قرض گرفتن انتهاي پارتيشن مشكلي ندارم. سپس از انتهاي پارتيشن براي Linux دو پارتيشن يكي براي Ext و ديگري براي Swap جدا ميكنم. ext حجمش 5~7GB هست چون قرار نيست معمولن توش برنامهاي نصب كنم و فقط براي تست هست و Swap هم 512MB تا حداكثرش كه 2GB هست براش كافيه چون مديريت حافظه لينوكس حرف نداره!! هز زمان هم كه لينوكس را نخواستم راحت پارتيشنش را پاك و سپس به Data اضافه ميكنم در كسري از ثانيه!!!
مثلا فضای نصب برنامه های سنگین را از پارتیشن پرایمری فاکتور میگرفتید و یک درایو لاجیکال برای نصب برنامه ها اضافه می کنید تا کار دفراگ کردن و ..
. هرگز چنين كاري نكنيد همواره برنامههاي نصبي را درون پارتيشن OS قرار دهيد. اينكه پارتيشن بزرگتر كندتره ديگه امروزه زياد جاي نداره با اين هاردديسكهاي Sata يا بهتره بگم آنچنان احساس نميشود!!
. در آخر بهترين برنامه بين Defrag كنندگان برنامه PerfectDisk هست كه خيلي كارش درسته. يه تصوير هم از طبقه بندي فولدرهايم از دو پارتيشن Work Area و Data در اينجا قرار ميدهم:
سايز فولدرهام هم گرفتم شايد براي محاسبه شما مفيد باشه...
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/11/03