• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد EASEUS Partition Master Professional 4.1.1-Retail من هم از نسخه ی مجانیش استفاده کردم چون از من سریال نخواست.
البته از ته دلم میگم که برنامه ی مسخره ای بود چون با فایل سیستم های لینوکس کار نمیکرد و نمیشناخت !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. بسيار از توضيحاتتان و تصاوير ممنونم. در ضمن هر مطلب ناقصي را كه نوشتم وظيفه بوده و ببخشيد كه كامل نبوده.. توضيحاتتان كامل بودند. فقط يك قسمت باقي مياند، همون كه شما فرموديد OSها نصب بودند كه برنامه Paragon boot manager رو در يكي از OS ها نصب كرديد و آنها را فعال نموديد. در حقيقت همانطور كه توضيح داده‌بودم مي‌خواستم ببينم اگر Boot Manager پاراگون در OS اول نصب و فعال شده باشد بعد OS جديدي در پرايمري بعدي نصب نماييم چون اون OS جديد MBR را با فايل‌هاي خودش بازسازي مي‌كند و بخش بوت Boot Manager پاراگون را حذف مي‌كند، روش‌هاي فعال سازي آن به چه صورت هست؟ كه شما فرموديد از قبل هر دو OS را به شكل نصب شده داشتيد....

. باز هم از توضيحاتتان ممنونم...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/02
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم دوست خوبم igimax عزیز .

این هم عکسی هست که از صفحه ی بوت این نرم افزار ، پس از روشن شدن کامپیوتر گرفتم :

1264256178.jpg

کاری که الان در نظر دارم بکنم ، پاک کردن ویندوز فعلی هست .
برای اینکه بتونم سوال شما رو پاسخ بدم ، فکر کنم باید از ویندوز 64 بیتی درایو پرایمری دومی بالا بیام و برنامه ی پاراگون را نصب کنم و توسط آن درایو پرایمری اولی را فرمت کنم و اونوقت ببینم که باز هم صفحه ی بوت این برنامه میاد یا نه ؟!
که طبق حدسیات و فرضیات باید بیاد منتهی ایندفعه تنها با یک گزینه .

راستی توی اون جدول مقایسه ای نوشته بود که ورژن 9.5 این برنامه ویندوز سون رو ساپورت نمیکنه ، فکر کنم مصداقش این باشه که توی صفحه ی بوتش بجای نوشتن windows seven ، نوشته : Vista
فعلا نمیدونم که آیا میشود صفحه ی بوت را شخصی سازی کرد یا نه ؟!

یکی از مشکلاتم این خواهد بود که برای نصب لینوکس ubuntu باید چه پارتیشن هایی و با چه کیفیتی و در کدوم قسمت هارد درست کنم و البته امیدوارم که پاراگون اون رو هم به صفحه بوت اضافه کنه .(لازم هست که درایورهای مربوطه از نوع پرایمری باشند یا نه و اگر بخواهد که پرایمری باشد ، با توجه به محدودیت 3 تا پرایمری ، میشه که swap رو از نوع لاجیکال تعریف کرد ؟)

راستی صفحه ی قبل تاپیک رو به فایل با کیفیت pdf تبدیل کردم و اینجا میگذارم تا اگر بعدها کسی خواست استفاده کنه و عکس ها پاک شده بود ، این فایل کمکش کنه :

http://rapidshare.com/files/339406051/forum.persiantools.com_t76817-page16.html.rar

چون عکس های صفحات قبلی پاک شده بود و می خواستم تکرار نشه برای دیگران !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

...
این هم عکسی هست که از صفحه ی بوت این نرم افزار ، پس از روشن شدن کامپیوتر گرفتم :
...
. دستت درد نكنه... زحمت كشيدي.
کاری که الان در نظر دارم بکنم ، پاک کردن ویندوز فعلی هست .
برای اینکه بتونم سوال شما رو پاسخ بدم ، فکر کنم باید از ویندوز 64 بیتی درایو پرایمری دومی بالا بیام و برنامه ی پاراگون را نصب کنم و توسط آن درایو پرایمری اولی را فرمت کنم و اونوقت ببینم که باز هم صفحه ی بوت این برنامه میاد یا نه ؟!
. البته لازم نيست به دليل سوال من بزني ويندوزات را پاك كني! آخه با يك جستجو در فروم سايت پاراگون يا فايل PDF راهنماش به جواب مي‌رسم. ولي اگر خودت نياز داري كه OSات را عوض كني بهتره به اين روش عمل كني:
0) CD سيستم عاملي را كه قصد نصبش را داري در درون درايو بگذار و سيستم را ريستارت كن ولي از روي هاردديسك سيستم را boot كن.
1) سيستم را ريستارت كن.
2) از منوي بوت OS را كه قصد پاككردنش را داري انتخاب كن. با اينكار برنامه Boot manager-ات پارتيشن وينوزي را كه قصد پاككردنش را داري Active و unhidden مي‌كند و عمل برعكس را براي پارتيشن ديگرت مي‌كنه.
3) زماني كه پارتيشن OSي را كه قصد پاككردنش را داري انتخاب كردي و ويندوز قصد بالا آمدن داشتة كليد ريست كيس را فشار بده.
4) در مرحله بعدي كه سيستم مي‌خواهد بوت شود از روي CD سيستم عامل سيستم را بوت كن. دقت كن كه از روي هاردديسك بوت نشود.
5) مراحل نصب OS جديد را پيش برو تا به انتخاب پارتيشن برسي. اگر همه چيز در Boot Manager پاراگون همانند بقيه مديريتظهاي بوت باشد، بايد بر اساس مراحله 2، الان پارتيشن پرايمريي فعال باشد كه شما قصد پاككردن سيستم عاملش و نصب سيستم عامل جديد را داريد. با دقت آن را انتخاب نماييد.
6) مراحل نصب OS را كامل نماييد. پس از اتمام نصب OS هيچ منوي بوتي نمايش داده نمي‌شود و مستقيم وارد OS جديد خواهيد شد.

. دقيقن اينجاست كه شما با تستان مي‌توانيد پاسخ سوال من را بدهيد! قبل از انجام مراحل فوق بد نيست اگر فايل Help برنامه كامل هست ببينيد كه آيا فولدر برنامه Bootmanager آن در پارتيشني به غير از پارتيشن Primary قابل نصب هست و اگر هست آيا مي‌توان از OS ديگري از آن براي تغيير يا فعال نمودن منوي بوت استفاده نمود يا نه!؟

. در مراحل فوق كه توضيح دادم چندتا نكته هست كه احتمالن خودتان آنها را مي‌دانيد ولي براي محكم كاري توضيح مي‌دهم:
1) در مرحله 0 عرض كرده‌ام كه "CD را قرار دهيد ولي از هاردديسك سيستم را بوت نماييد" خوب همنطور كه مي‌داند در BIOS مي‌توان تنظيم كرد كه فقط از HDD سيستم بوت شود و هر زمان كه نياز بود از CD يا Floppy بوت شود، مي‌توان با فشار كليد خاصي در زمان بوت Boot Menu مربوط به BIOS را نمايش داد و از آن درايو مورد نظر را انتخاب نمود. همه مادربورد‌هاي Asus و Gigabyte و MSI داراي اين منوي بوت هستند. هر كدام هم با يك كليد فعال مي‌شوند! Asus هاي جديد با F8 و قديمي‌ها با ESC و در Giga و MSI هم يكي از كليد‌هاي F9 يا F11 يا Tab و ... البته در دفترجه مادربود يا در صفحه اول Boot سيستم اين كليد نوشته مي‌شود!

2) در مرحله 5 كه قرار است پارتيشن پرايمري را كه در مرحله 2 فعال نموديد را انتخاب نماييد، دو راه براي تشخيص اينكه آيا پارتيشن پرايمري صحيح الان Active هست يا نه؟ اين هست كه 1) از روي مقايسه ظرفيت كلي پارتيشن‌ها 2) از روي نام پارتيشن‌ها. معمولن راه دوم بهتره چون ممكنه اندازه پارتيشن‌هاي پرايمري يكي باشند! من نام Win XP يا Win 7 يا ... برايشان مي‌گذارم...

. يك نكته هم در جمله: " ...توسط آن درایو پرایمری اولی را فرمت کنم و اونوقت ببینم که باز هم صفحه ی بوت این برنامه میاد یا نه ؟!..." هست و آن هم اين هست كه وقتي شما يك پارتيشن را فرمت مي‌كنيد MBR آسيبي نميبيند! يا به عبارت ديگر اصلن MBR فرمت يا پاك نمي‌شود! براي دسترسي به MBR و تغيير آن نياز به فايل ديگري هست كه در Dos با فرمان fdisk /mbr اين قسمت پاك و بازسازي مي‌شود و در XP با فرمان fixmbr c: i و در ويندوز ويستا/7 با فرمان Bootrec /fixmbr قابل تعمير و پاكشدن هست.

یکی از مشکلاتم این خواهد بود که برای نصب لینوکس ubuntu باید چه پارتیشن هایی و با چه کیفیتی و در کدوم قسمت هارد درست کنم و البته امیدوارم که پاراگون اون رو هم به صفحه بوت اضافه کنه .(لازم هست که درایورهای مربوطه از نوع پرایمری باشند یا نه و اگر بخواهد که پرایمری باشد ، با توجه به محدودیت 3 تا پرایمری ، میشه که swap رو از نوع لاجیکال تعریف کرد ؟)
. خوبي تمامي OSهاي بر پايه unix اين هست كه مي‌توان آنها را در Primary يا Logical نصب نمود!! در مورد Ubuntu از نسخه 9 به بعد فايل سيستم ext4 را معرفي نمود كه گويا خيلي سريعتر و ايمنتر از 2 و 3 هست! در هر صورت اين هم محم هست كه آيا برنامه Boot Manager پاراگون ext4 را مي‌شناسد يا نه؟! در هر صورت شما حتمن نياز به يك EXTx و يك پارتيشن Swap كنار پارتيشن ext داريد. نگران پارتيشن swap نباشيد چون به عنوان logical شناخته ميشود.
. من معمولن براي نصب لينوكس ابتدا پارتيشنظهايشان را با PM در قسمت انتهايي هاردديسك و به عنوان Logical درست مي‌كردم و زمان نصب لينوكس آدرس اون پارتيشنها را بهش مي‌دادم و خودش آنها را فقط فرمت مي‌كرد.
راستی صفحه ی قبل تاپیک رو به فایل با کیفیت pdf تبدیل کردم و اینجا میگذارم تا اگر بعدها کسی خواست استفاده کنه و عکس ها پاک شده بود ، این فایل کمکش کنه :
. بسيار كار عالي انجام داديد، اتفاقن قصد داشتم كه همين پيشنهاد را بهتان بدهم كه كلن يك راهنماي كامل بنويسيد. در اولين فرصت فايل PDF شما را در پست اول قرار مي‌دهم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/02
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام igimax عزیز ،
من دارم مطلب شما رو که زحمت کشیدید نوشتید رو الان میخونم و انشاالله اجراش میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم اینجا .

در ضمن ارسال 1500 -امین پست تان را تبریک میگم و امیدوارم که همیشه بتونید برای ما باعث افتخار باشید با این همت بلندتان که واقعا برای من الگو شدید.
موید باشید .

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
این هم منوی فرمت این برنامه که متاسفانه ext4 رو نداره .

1264262334.jpg

البته این برنامه دقیقا ورژن زیر است :

Paragon Partition Manager™, version 9.5, build 8622 (14.07.09 ) Professional

و نسخه ی حدیدترش هم اومده که قابلیت های به مراتب بیشتری داره که توی صفحه ی فبل گذاشته بودم .

به نظرم برنامه را دانلود نکردید . اگر میتونید یه فایل 10 مگی دانلود کنید با توجه به سرعتتون ، الان میتونم help برنامه رو آپلود کنم .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. يادم رفت بگم كه نسخه: Paragon Partition Manager 10 Build 7893 Server x86 x64 برنامه را از تورنت براي دنلود گذاشتم... ببينم چي شده! قبلن‌ها فقط Partition Managerش را تست كرده بودم....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/03
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
6) مراحل نصب OS را كامل نماييد. پس از اتمام نصب OS هيچ منوي بوتي نمايش داده نمي‌شود و مستقيم وارد OS جديد خواهيد شد.

. دقيقن اينجاست كه شما با تستان مي‌توانيد پاسخ سوال من را بدهيد! قبل از انجام مراحل فوق بد نيست اگر فايل Help برنامه كامل هست ببينيد كه آيا فولدر برنامه Bootmanager آن در پارتيشني به غير از پارتيشن Primary قابل نصب هست و اگر هست آيا مي‌توان از OS ديگري از آن براي تغيير يا فعال نمودن منوي بوت استفاده نمود يا نه!؟

سلام igimax عزیز ،
امروز ویندوزم را مطابق آنچه نوشته بودید ، پاک کردم و ویندوز دیگری نصب کردم و مو به موی 6 مرحله به دقت انجام شد و طبق پیش بینی شما پس از اتمام نصب ، وقتی که restart کردم ، با هیچ منوی بوتی مواجه نشدم و مستقیم با همین ویندوز بالا اومدم .
خوب هر چند که برنامه ی پاراگون در درایو لاجیکال نصب شده بود ولی ظاهرا تنظیمات بوت آن برای همان ویندوز عمل میکرده .
الان اگر دوباره این برنامه را نصب کنم ، مطمئنا همه چیز مثل قبل درست میشود .

در مورد فولدر بوت منیجر ، هر چی help برنامه رو گشتم به نکته ی خاصی در این مورد اشاره نشده بود .فقط در قسمت installation نوشته بود که بطور پیش فرض در درایو C نصب میشود .
به نظرم آنچه که ما به عنوان multi primary در موردش فکر میکردیم ، سازندگان برنامه مد نظر نداشتند ، وگرنه باید قسمت بوت منیجربرنامه بدون توجه به نصب بودن یا نبودن برنامه و مثلا با پاک شدن ویندوز مربوطه ، مثل قبل کار کند .
یک احتمال هم هست که اگر همه ی این کار ها رو روی ویندوز درایو پرایمری دومم انجام میدادم ، لذا این برنامه پاک نمیشد و پس از نصب ویندوز ، دوباره همین منوی بوت پاراگون ، ظاهر میشد .

راستی چند تا تصویر هم گرفتم که دقیقا با عکس های قبلیم از لحاظ پارتیشن ها و ... قابل مقایسه و نتیجه گیری است :

1- وقتی که صفحه ی انتخاب پارتیشن برای نصب ویندوز سون اومد ، وقتی که روی پرایمری اولی که طبق فرضیات unhide و active بود کلیک میکردم ، اشکال نمیگرفت ولی وقتی که روی پرایمری دومی کلیک میکردم ، میگفت که unrecognized هست و برای ادانه ی نصب ویندوز روی اون ، باید فرمت میشد .

2- راستی مگر قرار نبود که توی این صفحه من نتونم پرایمری دوم و سومم رو ببینم ؟!
فکر کنم برنامه ی نصب ویندوز ، همه ی پارتیشن ها را شناسایی و لیست میکند و اگر پارتیشنی hide بود یا پارتیشنی از نوع پرایمری بود ولی active نبود ، اجازه ی نصب نمیدهد ؟!

3-در آخر عکس my computer ام را گذاشتم که جالبه که پرایمری های دوم و سومم unhide هستند در حالیکه از بوت منیجر به نظر میاد استفاده نکرده !

1264336919.jpg

1264289077.jpg

1264309874.jpg

1264337257.png

در آخر این رو بگم که نمیدونم چرا بعضی مواقع که ویندوز عوض میکنم ، یادم میره که فولدر favorites رو برای استفاده های بعدی کپی بگیرم :( .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. ممنون از تست اما مثل اينكه كمي دير رسيدم!! ديشب من نسخه 64/32 بيتي version 10.0, build 7893 (20.03.09 ) Server را از تورنت دنلود كردم و نصبش كردم. محيطش كمي تغيير كرده بود و نكته جالب اين بود كه Backup/Restore بهش اضافه شده بود. در همان ابتدا Tip هاش شروع شد و سعي كرده بودند كه با حداقل توضيح و در همان ابتدا نكات مهم را به كاربر بگن كه اين خيلي خوب بود.

. قسمت Backup اين برنامه خوب بود چون CD\DVD يا Flash بوتيبل ميسازه كه اين خيلي خوبه البته من چيزي درست نكردم. Toolsهاي ديگش مثل چك پارتيشن و ... را هم نگاه كردم، جالب بود.

. اما بعدش رسيدم به بخش Boot Manager برنامه. يكي از مواردي كه از Paragon اون روزاي اول خيلي بدم مي‌آمد سادگي و كم كردن Optionها بود!! همچنين در قديم بي دقتي‌هايي كه در بعضي از جاهاي عمليات ديده ميشد، هنوز هم موجود بود!! مثلن من رفتم تو boot Manager wizard كه متاسفانه غير ويزارد نميشه به روش ديگه‌اي به Boot Manager دسترسي داشت! خوب! قصدم ديدن تمامي گزينه‌هاش بود تا نزديك آخرين مرحله ويزارد. شروع كردم و من هم به مان عكسي كه گذاشته بوديد رسيدم كه مي‌گفت پارتيشن‌هاي پرايمري ديگه مخفي بشن و منوي بوت به چه صورت ظاهر بشه و يك كليد Next اون پايين!!! خوب تنظيمات را انجام دادم و چون كليد Next داشت توقع داشتم كه با كليك بررويش به پنجره بعدي ويزارد برم (متوجه اون پيام كوتاه در كادر خاكستري بالاي سرش نشدم!!) من هم كليك كردم و گفت همه تنظيمات اعمال شد!!! اي بابا!!! خوب در اينجا يا بايد Apply مي‌گذاشت يا Run يا Finish!!!! و نه Next!!! در هر صورت Help را كامل نگاه كردم و ديدم كه خودش نوشته بود براي جلوگيري از نصب مجدد برنامه در OS جديد براي فعال نمودن BM برنامه بايد از WinPE Recovery CD استفاده نماييد! كه توضيح نداده بود كه با خودش ميتوان آن را ساخت يا بايد جداگانه خريداري شود! يا خودمان با BartPE بسازيم!! در هر حال در فايل Helpش كه سرچ نمي‌شه كرد و بايد از بين كلمات كليدي انتخاب نمود كه در كل اين روش كه براي اولين بار بود كه ميديدم ولي بعد از يك مدت بهش متاسفانه عادت كردم!!! اين را يافتم:

Distribution Paragon Partition Manager 10 is distributed in two ways:
* Boxed package from Paragon Technology GmbH and resellers
* Downloadable package over the Internet at the company’s web-site

. در هر حال سادگي آن بسيار عالي هست براي اكثر كاربران. لينك PDF راهنماي CD Recovery دز اينجاست. در اينجا هم يافتم كه اين CD را بايد به دو شكل Linux و WinPE خريداري نمود: لينك توضيحات. البته در تورنت هم بود!

. در كل هيچ تنظيمي براي Customize كردن محيط بوت نداره! در راهنماش هم همين قدر كه در ويزارد هست، نوشته!!

2- راستی مگر قرار نبود که توی این صفحه من نتونم پرایمری دوم و سومم رو ببینم ؟!
فکر کنم برنامه ی نصب ویندوز ، همه ی پارتیشن ها را شناسایی و لیست میکند و اگر پارتیشنی hide بود یا پارتیشنی از نوع پرایمری بود ولی active نبود ، اجازه ی نصب نمیدهد ؟!
. نه ديگه! من هم كه عرض كردم خواهيد ديد چون اون هم يك پارتيشن منيجر هست و بايد همه چيز را نشان دهد ولي چون نوع ساده‌اي هست ممكنه درست بعضي از پارتيشن‌ها را تشخيص ندهد. در ضمن خود مايكروسافت روش Multi Primary را پشتيباني نمي‌كند و فقط روش Dual Boot را پيشنهاد مي‌دهد!!!

در آخر این رو بگم که نمیدونم چرا بعضی مواقع که ویندوز عوض میکنم ، یادم میره که فولدر favorites رو برای استفاده های بعدی کپی بگیرم
. فكر كنم منظورت همان favorites بروزر هست. حالا IE يا FireFox؟ توصيه من اين هست كه از FF استفاده كنيد. چون به غير از ايمن تر و سريعتر و بهتر بودن از IE داراي چندين پلاگين توپ براي بكاب گيري از همه چيز FF هست. كه بهترينش FEBE هست. من در خود همين پلاگين تعريف نمودم كه هر جمعه از همه چيز FF بكاپ بگيره.

. بر گرديم به پاراگون، در كل كار كردن و راه اندازي BM آن خيلي سريع هست ولي اگر گزينه‌هاي بيشتري مي‌خواهيد بايد از Acronis Disk Director Suite استفاده نماييد. من نسخه آخري Disk Director Suite را دارم ولي از سادگي پاراگون بيشتر خوشم آمد و اگر در تست‌هاي آينده روي سيستم ديگران!! خوب از آب در بياد، از اين به بعد، براي هاردديسك‌هايي كه Symantec پشتيباني نمي‌كند به جاي Acronis از پاراگون استفاده مي‌كنم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/03
26.gif
103.gif

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. خوب! در منوي اين برنامه Paragon Partition Manager 10 Build 7893 Server x86 x64 گزينه‌اي بود براي ساختن rescue Kit كه در آن برنامه‌هاي ريكاوري و پارتيشن منيجر و چندتا تولز ديگر بود. تصاوير منوي اوليه و منوي پارتيشن منيجير آن را در زير قرار ميدهم (در VMWare اجراش كردم) گزينه‌اي براي فعال نمودن BM نديدم شايد چون در سيستم مجازيم نصبش نكردم شايد هم اصلن در اين CD نيست! اين را بهتره شما كه روي پارتيشن‌هايتان نصب هت انجام دهيد:

Click on Pic to enlarge it

منوي برنامه در حالت Express Mode در ويندوز

منوي اوليه

.... ....
دكمه استارت بعد از انتخاب Normal Mode و توضيح 3 گزينه مهم

.... ....
محيط برنامه Partition Manager در داس و گزينه‌هاي موجود در 3 منوي مهم

. نكته جالب در اين گزينه‌ها وجود گزينه‌هايي براي تعمير ويندوز همانند فايل Boot.ini هست. در ضمن جاي اين فايل ISO در ريشه فولدر برنامه در زير فولدر ISO هست: "C:\Program Files\Paragon Software\Partition Manager 10.0 Server\iso"

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/03
26.gif
103.gif

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست خوبم ، ممنون که وقت با ارزشتون رو اینجا میگذارید . مطمئنا مطالب اینجا منبع بسیار خوبی برای دیگران خواهد بود .

چون كليد Next داشت توقع داشتم كه با كليك بررويش به پنجره بعدي ويزارد برم (متوجه اون پيام كوتاه در كادر خاكستري بالاي سرش نشدم!!) من هم كليك كردم و گفت همه تنظيمات اعمال شد!!! اي بابا!!! خوب در اينجا يا بايد Apply مي‌گذاشت يا Run يا Finish!!!! و نه Next!!!

من هم به همین اندازه شگفت زده شدم . اگه میخواست اینجوری فرمت کنه که واویلا بود .البته برنامه ی نصب ویندوز سون عین همین کار رو میکنه برای فرمت ، چون ابتدا برای فذمت کردن هشدار میده و زمانیکه next میزنی ، من توقع داشتم که نوع فایل سیستم رو بگذاره تا انتخاب کنیم ولی خوب حالا چون seven فقط روی ntfs نصب میشه ، از اضافه کردن یک صفحه ی انتخاب پرهیز کرده ولی به نظرم باید توی همون هشدار confirm بنویسه که میخواد به ntfs فرمت کنه .

نوشته بود براي جلوگيري از نصب مجدد برنامه در OS جديد براي فعال نمودن BM برنامه بايد از WinPE Recovery CD استفاده نماييد! كه توضيح نداده بود كه با خودش ميتوان آن را ساخت يا بايد جداگانه خريداري شود! يا خودمان با BartPE بسازيم!!

اين CD را بايد به دو شكل Linux و WinPE خريداري نمود: لينك توضيحات. البته در تورنت هم بود!

یعنی این سی دی رو با این برنامه ای که دانلود کردیم ، بیرون نداده و فقط از طریق خریدن بسته ی اوریجینال نرم افزار شرکت پاراگون میتونیم تهیه کنیم ؟
راستی winPE یعنی چه و باهاش چکار میشه کرد ، مثلا چطوری میشه باهاش منوی بوت پاراگون را دوباره فعال کرد ؟
در ضمن اگر لینک دانلودی پیدا کردید ، لطفا به من هم بدید تا بگیرمش.
من این عبارت (paragon winpe recovery cd rapidshare) را توی گوگل سرچ کردم و این لینک رو پیدا کردم لطفا ببینید ربطی داره یا نه :

http://www.downarchive.com/dl/Paragon+Advanced+Recovery+CD+based+on+WinPE.html

فكر كنم منظورت همان favorites بروزر هست. حالا IE يا FireFox؟ توضيه من اين هست كه از FF استفاده كني به غير از ايمن تر و سريعتر و بهتر بودن از IE داراي چندين پلاگين توپ براي بكاب گيري از همه چيز FF هست. كه بهترينش FEBE هست. من در خود همين پلاگين تعريف نمودم كه هر جمعه از همه چيز FF بكاپ بگيره.
البته ببخشید ، فکر کنم باید تاپیک جدا بزنم ، از IE استفاده میکردم چون تو FF همینطوری فولدری پیدا نمیکردم که لینک های shortcut رو بتونم ازش بردارم . بعدشم addon هاش رو هم نمیشه نصب نشده داشت تا با عوض کردن ویندوز نخوام دوباره پیداشون کنم.
26.gif

من یه بار دیگه برم با acronis disk director ور برم ببینم چی میشه ! مثل اینکه شما قبل از این با acronis منوی بوت برای مولتی پرایمری تنظیم میکردید . پس باید شدنی باشه .:eek:

در انتها دوست دارم نظرتون را درباره ی پارتیشن بندی یک عدد هارد 500 گیگ برای داشتن یک عدد لینوکس ubuntu و یک عدد ویندوز سون 32 بیت و یک عدد 64 بیت به روش چند پرایمری بدونم .شما اگر بجای من بودید ، چه ملاحظاتی در مورد حجم پارتیشن ها و ... در نظر میگرفتید ؟
مثلا فضای نصب برنامه های سنگین را از پارتیشن پرایمری فاکتور میگرفتید و یک درایو لاجیکال برای نصب برنامه ها اضافه می کنید تا کار دفراگ کردن و .. با مشکل مواجه نشود و کلا سیستم بهینه تر باشد ؟
و بیشتر بودن پارتیشن ها بهتر است یا به حداقل رساندن پارتیشن های لاجیکال بهتر است ؟
...
اگر وقت داشتید ، لطفا در این موارد توضیح بدهید .
خیلی ممنون :)

MoReHo @ Blueray
3/11/88 sa :cool:

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
آقای igimax عزیز سلام ، احسنت بر شما ،
خود برنامه یک فایل 60 مگی گذاشته بود ، من از همه جا بی خبر نمیدونستم . تقصیر خودم نیست آخه ، تازه وارد این مبحث شدم !
من الان فلشم را با خود برنامه بوت کردم و تا لحظاتی بعد با فلشم سیستم رو بوت میکنم و ببینم چی میشه .
باید بتونه منوی بوت خودش رو احیا کنه .
حتی اگر الان که با پاراگون ، فلشم را بوتیبل کردم ، حالا اگر پاراگون رو پاک کنم ، و با فلشم بالا بیام ، طبق توضیحات شما باید بتوان منوی بوت را احیا کرد . در اینصورت نیازی به نصب برنامه ی بزرگ پاراگون هم نخواهد بود.
فکر کنم صورت مساله رو خوب فهمیده باشم . آره؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

. وقتي داشتم پست 250 را مي‌نوشتم شما عزيزان پست زديد و پست كامل شده من را نديد. لطفن دوباره نگاهش نماييد....

@gh@m@hdi عزيز:
. من هم موافقم و قبلن هم گفته بودم كه كار دوست خوبمان Blueray خيلي درسته، ايشون اين همه برنامه تست كردن كه بعضياش هنوز من اسمشون رو نشنيده ام!!!

Blueray عزيز:
. موقه نوشتن اين پست شما پست 253 را نوشتيد كه الان ديدم!! قرار تست كنيد ببينيد آيا از طريق اون فايل 60 مگي ميشه BM را برگرداند يا نه!؟ چون من كه گزينه‌اي براي برگرداندن نديدم و گفتم چرا نديدم! شايد به دليل آن موضوع باشد يا .... لطفن مشا تست كنيد....ممنون....

....
یعنی این سی دی رو با این برنامه ای که دانلود کردیم ، بیرون نداده و فقط از طریق خریدن بسته ی اوریجینال نرم افزار شرکت پاراگون میتونیم تهیه کنیم ؟
...
. فكر كنم پست 250 را مطالعه نماييد و اون تست را انجام دهيد به جواب برسيد... و برسيم....

از IE استفاده میکردم چون تو FF همینطوری فولدری پیدا نمیکردم که لینک های shortcut رو بتونم ازش بردارم
. خيلي وقت پيش قصد داشتم يه تاپيك مجزا و آموزشي بزنم كه همه بيان و درمورد بهترين روش استفاده از بروزر خودشون توضيحاتي و آموزشي بدهند و من هم در مورد FFخودم اينكارو بكنم...كه خورد به گرفتاري شخصي و هنوز هم توش هستم!!!

. تفاوت خيلي عالي FF با IE در اينه كه مي‌توان در FF چندين Profile كاملن از هم داشت و من به كمك اين نكته در بازي Travian سه تا پنجره كاملن مجزا FF همزمان اجرا مي‌كردم!!! توضيحش بعدن اما نكته اصلي اينكه تمامي اطلاعات شخصي شما همانند Favها و History و ... در اين آدرس ذخيره مي‌شود:
o
o
%USERPROFILE%\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
o
. در زير اين فولدر؛ فولدرهاي Profileهاي FF ذخيره مي‌شود كه اگر هميشه يك فولدر به شكل پيشفرض در آن به نام default موجود هست كه با نصب FF ايجاد مي‌شه. شما كافيه محتويات درون اين فولدر را در جايي كپي نماييد و در نصب بعدي دوباره محتويات را در همينجا كپي نماييد!! همين... البته آن پلاگيني كه معرفي نمودم همه اينكار‌ها را مي‌كند!
...

من یه بار دیگه برم با acronis disk director ور برم ببینم چی میشه ! مثل اینکه شما قبل از این با acronis منوی بوت برای مولتی پرایمری تنظیم میکردید . پس باید شدنی باشه .:eek:
...
. بخش BM اين برنامه را با تمام قدرتش (كه كسي مثلش نيست!) من خنگ، لجباز مي‌دونم!!! توضيحاتش را قبلن در پست‌هاي همين تاپيك دادم. ولي كلن وقتي راش ميندازيد چيز جالبي ميشه ولي واي به حال زماني كه قاط بزنه!!! كه باز توضيح و داستانش را نوشتم!

در انتها دوست دارم نظرتون را درباره ی پارتیشن بندی یک عدد هارد 500 گیگ برای داشتن یک عدد لینوکس ubuntu و یک عدد ویندوز سون 32 بیت و یک عدد 64 بیت به روش چند پرایمری بدونم .شما اگر بجای من بودید ، چه ملاحظاتی در مورد حجم پارتیشن ها و ... در نظر میگرفتید ؟
مثلا فضای نصب برنامه های سنگین را از پارتیشن پرایمری فاکتور میگرفتید و یک درایو لاجیکال برای نصب برنامه ها اضافه می کنید تا کار دفراگ کردن و .. با مشکل مواجه نشود و کلا سیستم بهینه تر باشد ؟
و بیشتر بودن پارتیشن ها بهتر است یا به حداقل رساندن پارتیشن های لاجیکال بهتر است ؟
...
اگر وقت داشتید ، لطفا در این موارد توضیح بدهید
. والله! عادات و روش كار هر شخص با هر شخص ديگه فرق مي‌كنه! و براساس نيازهايش سيستمش را كانفيگ مي‌كنه! اما چون فرموديد اگه اون هارد 500 مال من بود چه مي‌كردم...خوب:

. من از n-تا پارتيشن داشتن بيزارم. مثل الانه كه هارد 160 دارم و كلي فيلم و فايل هر شب DL ميكنم و باز جا كم نمي‌آرم چون فيلم‌ها را كه رايت مي‌كنم و برنامه‌ها هم تست مي شوند و فقط بهترينه از بين همخانواده‌هاش باقي مي‌ماند و 1000 مدل برنامه هم نگه نميدارم! (قديما اينطوري بود!!) پس باز هم 3 پارتيشن درست مي‌كردم (منهاي Multi Primaryهاي بعدي) يعني:
1) پارتيشن‌هاي Multi Primary به تعداد دلخواه!! اما حجمشون: پرايمري ويندوز اصليم يعني اوني كه براي تست نيست و يا فقط تست برنامه‌ها هست و روش قرار برنامه‌هاي بزرگم همانند بازي و ... نصب بشوند را حجمي در حدود 32~40GB ميدادم. پرايمري دوم براي تست OSهاي جديد و استفاده ديگران حجمي بين 16 تا 24GB و نيازي به سومي ندارم!! به خصوص كه اگر سومي را بسازم برنامه Symantec Ghost 2003 من موقع بكاپ از محيط ويندوز گير مده!!

2) پارتيشن دوم كه اولين پارتيشن Logical ام هست ميشه پارتيشن Work Area (مثل همين كه دارم) در اين پارتيشن فايل‌هاي موقت همانند در حال دنلود؛ در حال ايجاد شدن در برنامه‌هاي گرافيكي؛ كپچر، انيميشن؛ انكود صوتي يا تصويري؛ پارتيشن مجازي VMWare و ... هست. بعد وقتي كارم با اون فايل تمام شد يا روي CD\DVD يا هاردديسك backupام كه جدا از سيستم هست ميره يا اگر بهش براي استفاده مكرر نياز دارم به پارتيشن Data كه سومي هست ميره. پس به دليل اينكه اين پارتيشن قراره زياد زياد فايل موقتي توش بياد و زياد نياز به Defrag دارد حجمش را بيشتر از 26GB نمي‌گيريم. همين الانه هم پارتيشن Work Area من 26GB هست و معمولن بدون فيلم‌هايي كه هر شب DL ميشه و + VMware و برنامه‌هاي موقتم حدود 10~12GB خالي داره.
. خوبي اين پارتيشن اين هست كه همه فايل‌هاي موقتم مياد تو اين پارتيشن و پارتيشن‌هاي ديگه كمتر Fragment ميشه فايل‌هايش...

3) پارتيشن سوم كه يك پارتيشن بزرگ با نام Data هست؛ بقيه حجم هاردديسك مال اون هست. در اين پارتيشن نگاه داري از فايل‌هايي كه قبلن بكاپ گرفته شده‌اند ولي چون نياز ميشه بهشون در اينجا به شكل ثابت در فولدر‌هايشان قرار مي‌گيرند.

4) اگر قرار بشه زماني Linux نصب كنم هميشه از فضاي انتهايي پارتيشن Data استفاده مي‌كنم. چون پارتيشن Data جاي فايل‌هاي موقت نيست پس هميشه فايل‌هاش مرتب و پشت سر هم در آن قرار مي‌گيرند. ولي براي محكم كاري همواره يك نگاهي با برنامه Defrag بهش مي‌ندازم كه بدانم 100% مرتب هست و براي قرض گرفتن انتهاي پارتيشن مشكلي ندارم. سپس از انتهاي پارتيشن براي Linux دو پارتيشن يكي براي Ext و ديگري براي Swap جدا مي‌كنم. ext حجمش 5~7GB هست چون قرار نيست معمولن توش برنامه‌اي نصب كنم و فقط براي تست هست و Swap هم 512MB تا حداكثرش كه 2GB هست براش كافيه چون مديريت حافظه لينوكس حرف نداره!! هز زمان هم كه لينوكس را نخواستم راحت پارتيشنش را پاك و سپس به Data اضافه مي‌كنم در كسري از ثانيه!!!

مثلا فضای نصب برنامه های سنگین را از پارتیشن پرایمری فاکتور میگرفتید و یک درایو لاجیکال برای نصب برنامه ها اضافه می کنید تا کار دفراگ کردن و ..
. هرگز چنين كاري نكنيد همواره برنامه‌هاي نصبي را درون پارتيشن OS قرار دهيد. اينكه پارتيشن بزرگتر كندتره ديگه امروزه زياد جاي نداره با اين هاردديسك‌هاي Sata يا بهتره بگم آنچنان احساس نمي‌شود!!

. در آخر بهترين برنامه بين Defrag كنندگان برنامه PerfectDisk هست كه خيلي كارش درسته. يه تصوير هم از طبقه بندي فولدر‌هايم از دو پارتيشن Work Area و Data در اينجا قرار مي‌دهم:

سايز فولدر‌هام هم گرفتم شايد براي محاسبه شما مفيد باشه...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/03
26.gif
103.gif

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره سلام ،
متاسفانه من با روش بوت بوسیله ی پاراگون نتونستم کار بوت منیجر برنامه ی پاراگون ویندوزی را انجام بدم .
فردا بیشتر تامل میکنم چون حیفه که نشه !
راستی این پاراگون چقدر طول کشید از فلش بوت بشه ، 1-2 دقیقه زمان برد !

خوب جناب igimax دوست داشتنی ، شما روش های جالبی برای طبقه بندی هارد و اطلاعات خودتون پیدا کردید که مسلما با گذشت زمان و تجربه ی چندین روش غلط و درست بدست آمده و من دوست داشتم از تجربه ی شما مطلع بشم ،ممنون که توضیح دادید .

سوالات متنوعی دارم که دوست دارم با گذشت زمان مطرح کنم .
امروز کمی خسته تون کردم .

موفق و پیروز باشید .
یا علی

4/11/88 su
MoReHo @ Blueray

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
من acronis OS selector رو تست کرده بودم ، الان دوباره نصبش کردم و رفتم تو بحرش یادم اومد چرا برام کار نمیکرد ، مشکلش این بود که همیشه ویندوز 32 بیتی سون ام رو دیتکت میکرد و سون 64 بیتی پرایمری دومی ام رو به هیچ ضرب و زوری نمیشناخت !
اون گزینه های Bootable و .. رو همشون رو امتحان کردم ، نمیشناخت که نمیشناخت.

حالا به فرض این که شناخت ، باز هم مشکلش اینه که با روشن شدن کامپیوتر ، حدود 30-40 ثانیه طول میکشه که این برنامه بالا بیاد و شما بتونید OS مورد نظرتون رو بوت کنید و باهاش بالا بیایید .
به نظرم کنده در حالیکه پاراگون خیلی ساده و راحت یک صفحهی سریع باز میکنه و نام سیستم عاملهای دیتکت شده رو لیست میکنه و به سرعت باد میشه انتخاب کرد و بالا اومد .

در مورد آکرونیس شاید ویندوزهای 64 بیتی رو نتونه دیتکت کنه ؟! شایدم ربطی نداشته باشه .
این رو بهتره دوستمون جناب igimax که تجربه ی کار باهاش دارن ، توضیح بدهند .

راستی دوست عزیز ، شما کدوم یکی از این برنامه ها رو استفاده میکنید ؟

http://www.perfectdisk.com/products/home-perfectdisk10-professional/which-PerfectDisk

این هم pdf صفحه ی قبلی ، فقط برای کسانیکه عکس های صفحه 17 این تاپیک رو نمیتونن ببینند :
http://rapidshare.com/files/340231856/Multi_Primary____page17.pdf

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

من acronis OS selector رو تست کرده بودم ، الان دوباره نصبش کردم و رفتم تو بحرش یادم اومد چرا برام کار نمیکرد ، مشکلش این بود که همیشه ویندوز 32 بیتی سون ام رو دیتکت میکرد و سون 64 بیتی پرایمری دومی ام رو به هیچ ضرب و زوری نمیشناخت !
اون گزینه های Bootable و .. رو همشون رو امتحان کردم ، نمیشناخت که نمیشناخت.

حالا به فرض این که شناخت ، باز هم مشکلش اینه که با روشن شدن کامپیوتر ، حدود 30-40 ثانیه طول میکشه که این برنامه بالا بیاد و شما بتونید OS مورد نظرتون رو بوت کنید و باهاش بالا بیایید .
. من يه Googleit-ي در مورد سازگاري Acronis DD با 7 64 بيتي كردم و ديدم كه هنوز سازگار نيست! گويا بايد منتظر نسخه 11 اون باشيد. هم در فورم اكرونيس و هم يك جاي ديگه اين مطاب در مورد ناسازگاريش نوشته بود:
o
. جالبه كي يكي از مديراي فورم اكرونيس هم به اين نكته اشاره داشته كه گاهي ممكنه BM اكرونيس به دليل نصب OS جديد قاط بزنه و يك پارتيشن رو حذف كنه!!!! همين اطفاق مسخره براي من هم افتاد!!! من دوتا پرايمري داشتم كه روي هر دوش XP بود و به همان روشي كه قبلن توضيه دادم آمدم Linux نصب نمودم... قبلن چندين بار همچين كاري نموده بودم ولي در اون دفعه كذايي!! BM من OS Selector اكرونيس بود. خلاصه لينوكس را نصب كردم و آدرس LiLo آن را در خود پارتيشن Linux دادم (LiLo نام BM خود لينوكس هست) پس با اين حساب حتا به MBR هم دستي نزدم و طبق معمول بعد از ريست بايد منوي OS Selector را ميديدم با نام همان دو OS قبليم.....!!! اما فقط اسم پارتيشن اول پرايمريم بود!!!!!!......
14.gif
......آخه چه ربطي داشت!!!!....
102.gif
..... يه OS از نوع لينوكس در يك لوجيكال نصب شده و BM اش هم در پارتيشن خودش نصب كردم. حالا چرا بايد يه پارتيشن اين وسط حذف بشه!!!!.. به فرض اينكه اون OS روي MBR هم دستكاري خودش رو مي‌كرد چرا......؟!؟!؟!؟!

. يادم نيست چطوري اون پارتيشن را برگرداندم ولي به همين دليل ديگه سراغ OS Selector اكرونيس نرفتم و فقط از مدير پارتيشنش استفاده مي‌كردم... اگر چه خود اين مدير فروم اكرونيس براي چنين زمان‌هايي يك Tool از CD Bootable اكرونيس را براي رفع اين مشكل عجيب پيشنهاد داده!! ولي خيلي مسخرست!!!

. فقط يك نكته: زمان ظاهر شدن منوي بوت OS Selectorدر حدود 2 ~ ثانيه بيشتر از Boot Magic بود و نه 30 ثانيه!؟ اين زمان تاخير سيستم شما خيلي عجيبه.....؟!

راستی دوست عزیز ، شما کدوم یکی از این برنامه ها رو استفاده میکنید ؟
http://www.perfectdisk.com/products/...ch-PerfectDisk
http://www.perfectdisk.com/products/home-perfectdisk10-professional/which-PerfectDisk
. من از PerfectDisk Professional استفاده مي‌كنم اگر چه از لحاظ توانايي مرتب سازي نسخه Home Edition دقيقن همانند اون هست و فقط 4 تا Utility كم داره كه من الان كه پرسيديد دوبار متوجه آن شدم!! در بين اين ابزار هم من براي هر كدامشان از يك برنامه مجزا استفاده مي‌كنم. براي حذف فايل‌هاي Temp و ... از برنامه R-Wipe & Clean و براي جستجوي حجمي فولدرها از برنامه TreeSize Professional و براي يافتن فايل‌هاي تكراري (كه در سيستم من در حد 0 هست و اگر باشه خودم خبر دارم!!) از يك برنامه مجاني كه الان اسمش يادم نيست ولي خيلي گزينه‌هاي خوبي داره، استفاده مي‌كنم.

. تنها تفاوت اون دو برنامه PerfectDisk با PerfectSpeed هم در توانايي مرتب سازي زمان ريست هست (offline) كه اين توانايي مهمي هست چون در زمان ريست اون دوتا مي‌توانند فايل PageFile و MFT و بعضي فايل‌هاي سيستم را مرتب نمايند.

. راستي من فايل PDF اول شما را بعد از كلي تلاش دنلود كردم (چون Rapidshare هي مي‌گفت صبر كن يا پرميوم بشو!!! بهتر در سايت 4Shared براي خودتان يك اكنت بسازيد و خيلي خيلي بهتر و راحتتر از بقيه FileHostهاي مجاني هست. لينكش در امضا من هست...) فكر مي‌كردم فايل PDF را فقط حاوي پست‌هايتان هست و ديدم از كل پيج PDF ساختيد. اگر يك توضيح مختصر بنويسيد يا فقط پست‌هايتان را در آن بنويسيد بهتر هستا!...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/04
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام igimax عزیز ، :)

من يه Googleit-ي در مورد سازگاري Acronis DD با 7 64 بيتي كردم و ديدم كه هنوز سازگار نيست! گويا بايد منتظر نسخه 11 اون باشيد

پس مشکل از خودش هست . والا من فکر میکنم که اگر هم روی 64 بیتی نصب نشه که من هم نصب نکردم ، ولی بوت کردن و شناختن ویندوز 64 بیتی رو باید بتونه انجام بده . اطلاعاتم کامل نیست ، شاید هم به همین دلیل بوده که نتونسته detect کنه.:wacko:

جالبه كي يكي از مديراي فورم اكرونيس هم به اين نكته اشاره داشته كه گاهي ممكنه BM اكرونيس به دليل نصب OS جديد قاط بزنه و يك پارتيشن رو حذف كنه!!!! همين اطفاق مسخره براي من هم افتاد!!! من دوتا پرايمري داشتم كه روي هر دوش XP بود و به همان روشي كه قبلن توضيه دادم آمدم Linux نصب نمودم... قبلن چندين بار همچين كاري نموده بودم ولي در اون دفعه كذايي!! BM من OS Selector اكرونيس بود. خلاصه لينوكس را نصب كردم و آدرس LiLo آن را در خود پارتيشن Linux دادم (LiLo نام BM خود لينوكس هست) پس با اين حساب حتا به MBR هم دستي نزدم و طبق معمول بعد از ريست بايد منوي OS Selector را ميديدم با نام همان دو OS قبليم.....!!! اما فقط اسم پارتيشن اول پرايمريم بود!!!!!!...... ......آخه چه ربطي داشت!!!!......... يه OS از نوع لينوكس در يك لوجيكال نصب شده و BM اش هم در پارتيشن خودش نصب كردم. حالا چرا بايد يه پارتيشن اين وسط حذف بشه!!!!.. به فرض اينكه اون OS روي MBR هم دستكاري خودش رو مي‌كرد چرا......؟!؟!؟!؟!

من هم ابراز همدردی میکنم !:eek:hno: خیلی خوب میشد که این شرکت های برنامه نویس ، در مورد مکانیزم های عملکرد برنامه شون توضیحات کاملتری میدادند نه که صرفا در مورد خروجی کارشون help بنویسن.
در اونصورت میشد خودمون عیب یابی هم بکنیم .
راستی برنامه هایی هستند که اسکرین سیور میسازند و منوی بوت ویندوز رو هم زیبا و customize میکنند ، عکس دلخواه برای بکگراندش میگذارند و از این جور کارها .با این همه کمی عجیبه که چرا این نرم افزارهای حرفه ای مثل oaragon و acronis این قابلیت ساده رو به خودشون اضافه نمیکنند ؟ چون من گزینه ای برای عوض کردن طرح منوی بوت ندیدم.

فقط يك نكته: زمان ظاهر شدن منوي بوت OS Selectorدر حدود 2 ~ ثانيه بيشتر از Boot Magic بود و نه 30 ثانيه!؟ اين زمان تاخير سيستم شما خيلي عجيبه.....؟!

برای من ، وقتی restart کردم و از هارد بوت کردم ، شروع به باز کردن برنامه ی بوت سلکتور acronis کرد که توی ویندوز هم به همون شکل هست و آیکون ویندوزهای دیتکت شده رو گذاشته و میشه روشون دبل کلیک کرد و بالا اومد و ... .
خود باز شدن برنامه 30-40 ثانیه زمان برد :sleepy: . مگر اینکه تنظیمات دیگری بخواهد که وارد برنامه نشود و فقط گزینه های بوت را نشان دهد ،من از وجودش بی خبرم !
26.gif

من از PerfectDisk Professional استفاده مي‌كنم اگر چه از لحاظ توانايي مرتب سازي نسخه Home Edition دقيقن همانند اون هست و فقط 4 تا Utility كم داره

راستش دلیل سوالم این بود که هر کدومشون چند تا فیچر رو نداشتند از جمله نسخه ی professinal ش که 3 تا آخری رو نداشت و در عوضش ، PerfectSpeed که اون سه گرینه رو ساپورت میکرد ، فیچر Offline boot defrag of System Files رو نداشت و من هم دقیقا نمیدونم کدوماشون مهمتر هستند و از بعضی فیچر هاش هم تا حالا استفاده نکردم !

براي هر كدامشان از يك برنامه مجزا استفاده مي‌كنم. براي حذف فايل‌هاي Temp و ... از برنامه R-Wipe & Clean و براي جستجوي حجمي فولدرها از برنامه TreeSize Professional و براي يافتن فايل‌هاي تكراري (كه در سيستم من در حد 0 هست و اگر باشه خودم خبر دارم!!) از يك برنامه مجاني كه الان اسمش يادم نيست ولي خيلي گزينه‌هاي خوبي داره، استفاده مي‌كنم.

خوب اگر برنامه ی treesize رو برای منظور Space Explorer file and directory analyzer استفاده میکنید ، البته برنامه ی خوبی هست .من ولی یک مشکلی داشتم که وقتی توی win7 32 نصبش کردم ، توی قسمت more columns ویندوز ، گزینه ی treesize رو نمیبینم. تقریبا خیلی گشتم تا چنین برنامه ای پیدا کردم چون سورت کردن پوشه ها برام مهم بود در حالیکه در خیلی از assistant ها چنین برنامه ای نبود.
در ضمن الان برنامه هایی دارن میان که بتونن قابلیت های زیادی در خودشون بگنجونند و نیازی به نصب کردن برنامه های مختلف تک کاره نباشه. چون شخصا فکر میکنم رجیستری برنامه بدلیل نصب زیاد برنامه ها شلوغ میشه و مدیریت کارهای مختلف توسط یک نرم افزار خوب و جامع بهتر است . مثلا الان آنتی ویروس ها دارن کار آنتی spyware ها رو هم میکنند و مثلا nero خودش مثل یک سیستم عامل داره میشه !چون همه کاره شده . به نظر شما نرم افزارهای All in One میتونند توی همه ی فیچر هاشون نمره ی ممتاز بگیرن ؟ یا اینطوری بهتره بگیم که هر نرم افزاری را بهر کاری ساختند ؟!

تنها تفاوت اون دو برنامه PerfectDisk با PerfectSpeed هم در توانايي مرتب سازي زمان ريست هست (offline) كه اين توانايي مهمي هست چون در زمان ريست اون دوتا مي‌توانند فايل PageFile و MFT و بعضي فايل‌هاي سيستم را مرتب نمايند.

من میخوام هر دو تاشون را نصب کنم .به نظرتون با هم تداخل ایجاد نمیکنند ؟

راستي من فايل PDF اول شما را بعد از كلي تلاش دنلود كردم (چون Rapidshare هي مي‌گفت صبر كن يا پرميوم بشو!!! بهتر در سايت 4Shared براي خودتان يك اكنت بسازيد و خيلي خيلي بهتر و راحتتر از بقيه FileHostهاي مجاني هست. لينكش در امضا من هست...) فكر مي‌كردم فايل PDF را فقط حاوي پست‌هايتان هست و ديدم از كل پيج PDF ساختيد. اگر يك توضيح مختصر بنويسيد يا فقط پست‌هايتان را در آن بنويسيد بهتر هستا!...

اولا معذرت میخوام که وقتتون گرفته شد :worried:، باید بیشتر توضیح میدادم ،ثانیا من قید کردم که
راستی صفحه ی قبل تاپیک رو به فایل با کیفیت pdf تبدیل کردم و اینجا میگذارم تا اگر بعدها کسی خواست استفاده کنه و عکس ها پاک شده بود ، این فایل کمکش کنه
فقط به خاطر عکس ها بود.

انشالله اطلاعاتم که کاملتر شد ، تجربه هام رو در یک فایل خلاصه میکنم و میدم به شما تا پس از تایید در اینجا قرار گیرد .

در ضمن دوست خوبم ، من برای دانلود فایل های رپیدشیر از رپیدلیچ های رایگانی مثل rapidgo.net استفاده میکنم که فایل های زیر 60 مگ از رپیدشیر و چند تا آپلودر دیگر را مستقیم میکنه .
از این جهت در رپیدشیر آپلود کردم چون اکانت ساختم و فایل ها موندگار میشه و تازه جزو کلکسیوندارها شدم !:p

برای آپلود فایل ، خودم سایت ifile.it رو پیشنهاد میدم چون فایل های 200 مگ رو هم میشه اونجا گذاشت ، پاک نمیکنه ، resumable هست ، گیر به ip نمیده ، محدودیت در تعداد دانلود و از این مسخره بازیهای hotfile و rapidshare هم نداره .لینکهاش هم در حد 5-6 تا کاراکتر هست که پس از اسم سایت اضافه میشه !:cool:
ولی مثل 4shared ندیدم کسی فولدر بسازه .

حتما امتحان کنید !

مرسی ، موفق باشید.

MoReHo @ Blueray :f34r:
4/11/88 sunday

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. تا يادم نرفته دوباره!! بگم كه Explorer كردن پارتيشن Hidden از Paragon Partition Manager با امكان Copy همراه هست. قبلن اين توانايي در Symantec PM بود اما پارتيشن 7 را بدون فايل نشون مي‌داد و easyus هم كه پارتيشن 7 را نشان مي‌داد اساسن امكان Copy نداره! Acronis هم زيادي بزرگه كه بخواهيم نصبش كنيم! اين هم يك خوبي ديگه براي PPM...

مگر اینکه تنظیمات دیگری بخواهد که وارد برنامه نشود و فقط گزینه های بوت را نشان دهد ،من از وجودش بی خبرم !
26.gif
. آره ديگه! يك آيكن از Toolbar هست كه اگر انتخابش كني در دفعات بعدي فقط منوي بوت نمايش داده ميشه و نه پنجره BM با مخلفاتش.... در ضمن فكر كنم در درون منوها هم گزينه‌اي براي اين تنظيمات باشد! (يادم رفته اسمش!)

...توی قسمت more columns ویندوز ، گزینه ی treesize رو نمیبینم...
. خوب تا سازگاري 100% هنوز جا داره! حتا اگر بنويسند كه سازگاره ولي ممكنه هنوز باگ‌هايي داشته باشه...
...
در ضمن الان برنامه هایی دارن میان که بتونن قابلیت های زیادی در خودشون بگنجونند و نیازی به نصب کردن برنامه های مختلف تک کاره نباشه...
. اين موضوع خيلي وقته كه بوده (متاسفانه!) چيز جديدي نيست ولي مثل قديم تا كنون هنوز شركتي كه فقط روي يك مورد خاص كار مي‌كنه برنامه اون بهتر از اون AIOها هست. مثلن در زمينه Firewall شايد توقع داشته باشيد كه نام Symantec يا Kasper يا NOD... را در صدر جدول بشنويد! اما جالبه بدانيد كه در صدر جدول Comodo و Agia و Online Armor براي چندين سال بودند و Symantec ته جدول بود!! هم چنين موارد ديگه...

من میخوام هر دو تاشون را نصب کنم .به نظرتون با هم تداخل ایجاد نمیکنند ؟
. نه مشكلي ندارند من هم تستش كردم... ولي خوب بعد پاكش كردم (هم Setup و هم اصل برنامه!) و فقط از PerfectDisk Pro استفاده نمودم چون هدف از نصب اين برنامه فقط همان توانيي عالي defrag كردنش بود...
...
برای آپلود فایل ، خودم سایت ifile.it رو پیشنهاد میدم
...
. تست كردم و رجيستر هم كردم و فولدر ساختم و UL/DL كردم و ..... جالب بود. اما 4Shard بيشتر به يك Internet HDD شبيه‌تر هست و مديريت فايل‌هاش بهتره، اگر چه در DL داراي Resume نيست ولي در UL داراي resume و MD5 چك هست و اون هم با Uploader خوبش. همچنين امكان دسترسي به فولدر‌هاي اينترنتيتان را از درون Windows Explorer را به شما مي‌دهد. رقيب 4Shared را مي‌توان mediafire دانست. در كل ifile خيلي شبيه mediafire هست و Toolsهاش هم جالب بود...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/02
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
igimax عزیز ، باز هم بابت همراهی تان متشکرم :blush:.
از توضیحات شما به یکایک سوالاتم هم کمال استفاده را بردم.

نمیدونم چرا به شما نمیشه pm زد ، گزینه ش نیست !
اگر فرصتی شد ، خوشحال میشم این سوالم هم جواب بدید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2600169&postcount=806

در ضمن اگر اشتباه نکنم، acronis DD suite 10 ورژن 2007 هست ولی PPM ورژن 2009 و 2010 هم دارد.

شادکام و پیروز باشید .

smily.jpg

بالا