• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز سلام ، بالاخره تونستم با برنامه ی BootIT NG منوی بوت بسازم و در واقع تونستم فعالش کنم بطوری که الان هر دو تا ویندوزم رو که در درایو های پرایمری جداگانه نصب بودند ، detect کرد و الان با اون یکی ویندوزم (64 بیت سون) بالا اومدم :happy: :D:cool::guitar:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

در ضمن اگر اشتباه نکنم، acronis DD suite 10 ورژن 2007 هست ولی PPM ورژن 2009 و 2010 هم دارد.
. تو سايتش نگاه كردم تا دقيق عرض كنم مال كي هست اما چيزي نيافتم!!!!! اما خوب من همين 1 ماه پيش بود كه Build جديدش را دنلود نمودم پس حداقل مال 2 يا 3 ماه پيش بايد باشه!! الان نصب نيست تا از روي Aboutش عرض كنم....
دوست عزیز سلام ، بالاخره تونستم با برنامه ی BootIT NG منوی بوت بسازم و در واقع تونستم فعالش کنم بطوری که الان هر دو تا ویندوزم رو که در درایو های پرایمری جداگانه نصب بودند ، detect کرد و الان با اون یکی ویندوزم (64 بیت سون) بالا اومدم
. اه....
41.gif
6.gif
اي ول!..... حدس مي‌زدم جواب بده آخه سايتش رو كامل زيرورو كرده بودم ولي هيچ وقت حوصله تستش پيدا نكردم...... بعدن سر فرصت يك راهنماي خوب براش بنويسيد چون تا جايي كه يادمه اين BM همه OSي را پشتيباني مي‌كنه....

. راستي من PM-ام را 4 .. 6 ماه پيش به دليل گرفتاري شخصي كه از كليه فروم‌هاي عضو، مرخصي گرفته بودم خاموش كردم و هنوز هم گرفتاري شخصيم سر جاشه ولي .... خلاصه هنوز بعضي حوصله‌ها برنگشته!... شرمنده....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/02
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
igimax عزیز سلام .
هر کاری که تا حالا انجام دادم به خاطر خوندن راهنمایی های شما بوده و اگر در مورد BootIT NG از من سوال نمیکردید ، من کنجکاو نمیشدم که برم باهاش کار کنم چون پس از سوال شما رفتم help ش رو خوندم و واقعا عجب چیزی بود .
همه ی OS ها رو ساپورت میکنه و n تا پرایمری میتونه بسازه (اگر بخواهیم بیشتر از 4 تا داشته باشیم ، لازم هستکه همه ی پرایمری ها رو خودش از اول درست کته) و میتونین توی یک پارتیشن چند تا OS نصب کنید و از لحاظ فرمت کردن و مدیریت به نظرم گزینه های بسیار زیادی داشت . منوی بوتش هم کاملا قابلیت سفارش سازی را دارد .
روند کار شامل ساختن فلش بوتیبل و نصب برنامه ی اون در حالت داس بود که البته برای من کار سختی بود (تا حالا نمیدونستم که میشه یک نرم افزار رو بصورت بوتیبل در فلش یا سی دی ساخت یا تبدیل کرد) و نیاز به set کردن گزینه های مهمی داشت .
ولی پس از نصب خودش OS ها رو لیست کرد .
حتما پس از یکی دو تست دیگر ، نتیجه را بصورت یک فایل کوچک در می آورم .
به نظرم سخت بودن کار با این برنامه (برای من) نشان دهنده ی حرفه ای بودنش هست !
یک نکته هم داره که برای نصب این برنامه یک پارتیشن با فرمت خاص خودش و یا fat16/32 البته از نوع پرایمری میخواد و پس از نصبش ، اون درایو بصورت بوتیبل با حجم 1 مگابایت میشود ...

در مورد خودتون ، دوست عزیز راستش وقتی داشتم تو صفحه 16 پست میزدم ، حدود 6 ماه از آخرین پست شما گذشته بود و اصلا تصور نمیکردم بتونم شما رو پیدا کنم و از راهنمایی تان بهره مند بشوم !
امیدوارم بتونم به توصیه ی شما عمل کنم که : "یاد بدید تا یاد بگیرید"
انشالله گرفتاری های همه از جمله شما بزودی حل شود.

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
من از این روش تاریخ release یک فایل .exe رو تحقیق میکنم :

این هم فایل هایی که BootIT Next Generation در درایو D من نصب کرد (همینجوری گفتم عکسشم بزارم) :

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام .
این بار یک برنامه ی جالب دیگری برای بوت کردن چند سیستم عامل پیدا کردم .

menu.gif

کاملا MultiPrimary رو ساپورت میکنه ، از تصویر فوق مشخصه !
تا این جایی که من میدونم ، مثل برنامه ی فوق نیاز به درایو با فرمت fat نداره برای نصب ولی همچنین مثل برنامه ی فوق به نظر نمیاد بتونه بیشتر از 3 تا درایو primary ساپورت کنه ، بازم از عکس فوق مشخصه(توی هر کدوم از 2 تا هاردش فقط 3 تا پرایمری داره و چهارمین پرایمریش همون extended خودمون هست ).

این هم ساپورت کردن رسمی یکی از مهمترین اهداف استفاده از روش MultiPrimary :

f1.gif

فکر نکنم مثل BootIT NG بتونه Mac رو هم بشناسه ولی لینوکس و ویندوز های مختلف و داس رو هم ساپورت میکنه.
از درون ویندوز هم نصب میشه ولی برنامه ی قبلی باید یک مدیای بوتیبل براش تهیه میکردیم.

این سایتش : http://www.osloader.com/

و این هم قابلیت های زیاد این برنامه :

OSL2000 Boot Manager - Basic Features

Can boot up to 100 operating systems.
One click install. 100% automatic. Absolutely no configuration required.
Lets you have completely independent copies of Windows (all versions).
Lets you have even multiple copies of the same Windows (all versions).
Can directly boot Windows (all versions) from logical partitions.
Can directly boot Windows (all versions) from the second hard disk.
Supports command-line mode, scripting, batch files, desktop shortcuts, etc.
Supports Windows (all versions), DOS, Linux, Solaris, BSD, BeOS & most others.
Supports booting from hard disks, floppies, CD-ROMs & others.
Can directly boot other hard disk MBRs.
Does not require a FAT or NTFS partition to install.
Sports an elegant, customizable yet powerful interface.
Uses the state-of-the-art and intelligent UltraIO® boot engine to operate.

OSL2000 Boot Manager - Advanced Features

Has Stealth mode to automatically boot different OSs without using the boot menu.
Has AutoBoot to automatically boot different OSs from the current OS itself.
Has AutoSense to automatically boot different OSs from different hard disks.
Has AutoScan to automatically configure the boot menu during startup.
Has SafeBoot for rock solid stability and integrity.
Has AutoHide that lets you have completely independent copies of Windows.
Has MenuLock with password to safeguard your menu settings from modifications.
Has Self-Timer with adjustable delay (0 to 99 secs).
Lets you assign special boot modes for most operating systems.
Lets you boot CD-ROMs using a unique compatibility boot mode.
Lets you assign names to partitions.
Lets you set a default boot partition with variable delay.
Optionally blocks non-bootable entries from being displayed.
Lets you customize the menu entries.
Has built-in quick reference help.

OSL2000 Boot Manager - Safety Features

All the critical modules are encrypted and CRC protected for your safety.
The UltraIO® boot engine has safety built into it's design.
During installation, only the boot code in the MBR is modified. The partition table and the partition entries are never touched.
The boot loader is corruption resistant. Even if the integrity of the boot loader gets disturbed, your system will still boot like normal.
The built-in uninstaller gives you a clean rollback, if required.

OSL2000 Boot Manager - Installer Features

One click install. 100% automatic.
Boot manager can be installed in a few seconds.
Does not require a FAT or NTFS or a separate partition.
Can be installed from Windows (all versions) and DOS.
Creates a complete uninstall disk.
Supports command-line options, batch files and most script based tasks.
Supports multiple disk I/O modes.
Very safe. Never modifies partition values.
Uninstaller gives you a perfect rollback.
Can be uninstalled even without the uninstall disk.

OSL2000 Boot Manager - Document Details

The documents are in HTML format.
Document includes a multi OS installation guide and a knowledge base.​

به نظر من که فوق العاده هست .
اگر دوست خوبم igimax در مورد مطالبی که نوشتم ایرادی دیدند ، خوشحال میشم اصلاحش کنند .

والله این برنامه رو هنوز تست نکردم ولی به نظرم خیلی خوبتر اومد .

فقط یک موضوع مهم اونهم اینکه کدوم یک از این برنامه ها را بتوان بصورت رجیستر شده استفاده کرد !
(کرک یا سریال نامبر)

برنامه ی BING که الان ورژن 1.87 اومده ، یک سریال نامبر نتونستم براش پیدا کنم.
این برنامه هم نمیدونم هنوزکه میشه پیدا کرد یا نه .
اگر کسی میتونه در این موارد کمک کنه.

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
خوب همین دقایقی قبل تستش کردم .
یک فایل exe هست که وقتی اجرا میشه ، گزینه ای به نام install رو میزنی و کاری در ظاهر انجام نمیشه و فقط مبگه restart کن .
وقتی که restart میکنی ، بلافاصله منوی بوت آبی رنگش میاد که همه ی ویندوزها و OS ها رو لیست میکنه و حتی پارتیشن های دیگر رو و شما میتونی با انتخاب هر پارتیشن از اون بوت بشی. میتونید پارتیشن های پرایمری دیگر رو هم مخفی کنید .
فقط بر خلاف BING کارهای مرتبط با پارتیشن بندی را انجام نمیدهد .
در کلا خیلی ساده و با یک کلیک نصب میشه و منوی بوت ساده و بدون قابلیت موس داره و در زمینه ی کارهای فقط مرتبط با بوت کردن مناسب هست .
ولی نمیدونم خودش رو کجا نصب میکنه و میخوام امتحان کنم که اگر OS ای که ازش این برنامه را نصب کردم ، format کنم ، بازم کار میکنه یا نه ؟!

دوستان فعلا ساده ترین گزینه ای که شخصا برای منظور MultiPrimary دیدم که برای همه قابلیت توصیه کردن داره همین برنامه ی OSl2000 هست که الان ورژن 9.23 اش اومده .
درایو بالای 300 گیگ رو هم میتونه شناسایی کنه و مشکلی با ntfs نداره و میتونه اتوماتیک درایوهای پرایمری رو hide کنه و فقط پرایمری اون os ای که باهاش بوت میشید رو hide نمیکنه .

توی سایتش نوشته :

NASA uses our product.
Boeing uses our product.
Do you?

در واقع ما از اول دنبال این بودیم که وقتی چند تا os توی درایوهای پرایمری مختلف نصب میکنیم ، الزاما باید از یک برنامه ی بوت منیجر استفاده کنیم تا برامون بتونه درایوهای پرایمری دیگر رو مخفی کنه و دسترسی یک پرایمری به دیگری رو از بین ببره و الان میتونم از جانب خودم بگم که این برنامه میتونه کمکتون کنه .ویندوز سون 64 بیتی من رو هم که تونست بوت کنه ، پس از این نظر مشکلی نیست .کم حجم هم هست ؛ یعنی حدود 300 کیلوبایت !!!

البته اگر بتونید رجیسترش بکنید که بهتره ولی تو سایتش میتونید دانلود کنید و خودش نوشته که :
This product does not have any feature limitations. But, if you want to use it on a regular basis, you must register your copy
از این جمله من نفهمیدم که نسخه ی مجانیش آخرش محدودیت میزاره یا نه ؟!

ذکر این نکته هم مهم هست که امتیاز این برنامه در سایت download.com چهار ستاره بود که امتیاز بالایی از طرف یوزرهای این برنامه هست . البته امتیاز BING در همین سایت 4.5 ستاره بود ؛ میتونید ببینید :
http://download.cnet.com/BootIt-Next-Generation/3000-2094_4-10051392.html

در انتها ، دوست دارم نظر دوست عزیزم آقای igimax رو هم بدونم .
خوب من تو این یکی دو هفته بد جوری دنبال این موضوع بودم و زمانیکه به روش های مناسبی رسیدم ، شاید کمی جو زده شدم و این همه پست زدم.شاید شمایی که دارید این مطلب رو میخونید ، مثل من(در مورد صفحات اول تاپیک)، 2-3 سال از نوشتنشون گذشته باشه ، ولی مطمئنم میتونه کمکتون کنه .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

. در ابتدا با تشكر از دوست خوبمان Blueray كه در پست‌هاي پيشين نتايج تست‌هايشان را برروي چندين برنامه Boot Manager به اطلاع ما رساندند و كار ما را براي انتخاب بهترين برنامه و تستشان راحتتر نمودند. باتشكر فراوان.....
53.gif

توضيح مختصر برنامه OSL2000:
. اين برنامه به حدي ساده و كوچك هست كه نيازي به توضيح خاصي ندارد!! كافيست كه اين برنامه را از سايتش به حجم ~260KB دنلود نموده، اجرا نماييد و برروي Install كليك كنيد.....همين!! در ريست بعدي شما منوي بوت را مشاهده خاهيد نمود....! اين برنامه را مي‌تواند در ويندوز 7 هم اجرا نماييد!! نسخه مجاني اين برنامه تمامي امكانلت نسخه پولي را دارا مي‌باشد ولي پس از حدود 20 بار استفاده از آن، در زماني كه يك OS را براي لود شدن انتخاب مي‌نماييد، پنجره Nag Screen ( همون نق زدن خودمان!!) آن به شما نمايش داده مي‌شود و شما با OK نمودن آن مي‌توانيد به لود نمودن OS خود ادامه دهيد.

osl200007nagscreen.gif

شكل 1
پنجره nag screen منوي بوت در داس و زمان انتخاب يك OS براي لود شدن.

. تنها بدي نسخه مجاني همين نياز OK نمودن اين پنجره مي‌باشد. اين موضوع براي كساني مضر هست كه سيستم منوي بوت خود را با تايمر تنظيم نموده‌اند و سيستم خود را براي اتوماتيك روشن شدن در زمان غيبت خود تنظميم كرده‌اند.

دنلود برنامه و نصب منوي بوت:
. پس از دنلود نسخه مجاني برنامه از سايتش، كه در حدود 260KB~ مي‌باشد، آن را اجرا نماييد و برروي دكمه Install كليك نماييد. ديالوگ باكسي ظاهر مي‌شود و از شما مي‌پرسد كه: "آيا مايليد كه فلاپي Uninstall را درست نماييد؟!" اگر مايليد Yes را انتخاب نموده و فلاپي فرمت شده‌اي را در درايو قرار دهيد و در غير اينصورت جواب رد دهيد و نصب منوي بوت اتمام مي‌يابد!! به همين سادگي!! مي‌توانيد به بخش بعدي برويد يا توضيحات تكميلي را مطالعه نماييد.

* نكات تكميلي براي اطلاع بيشتر شما:
1) فلاپي ساخته شده Bootable نمي‌باشد و فقط حاوي فايل Setup.exe برنامه + Image بوت فعلي MBR هاردديسك شماست. زماني كه قصد Uninstall نمودن منوي بوت OSL2000 و باز گرداندن اطلاعات MBR پيشين خود را داريد از اين فلاپي در درون ويندوز مي‌توانيد استفاده نماييد. اين مورد براي كساني خوبه كه از برنامه‌اي استفاده ميظكردند كه در MBR هاردديسك آنها اطلاعاتي را ‌نوشته بوده! همانند برنامه‌هاي: GoBack يا Acronis True Image و ...

2) فايل برنامه OSL2000.exe را كه از سايتش دنلود مي‌نماييد، يك فايل اجراي فشرده شده توسط برنامه WinRAR هست كه پس از اجرا، اسكريپت نوشته شده درون فايل اجرايي، فايل‌هاي درون آن را در فولدري با نام OSL2000 در ريشه پارتيشن اول Extract مي‌نماييد و سپس فايل Setup.exe درون اين فولدر را اجرا مي‌كند.

3) اگر دوست داريد مي‌توانيد اين برنامه را به كمك WinRAR در هر فولدري در پارتيشن‌هاي ديگر نيز Extract نماييد. يا Script نصب آن را به كمك برنامه WinRAR به شكلي تغيير دهيد كه در فولدر و پارتيشن دلخواه شما فايل‌هاي برنامه را Extract و سپس فايل Setup را اجرا نمايد. يك مثال براي نمونه:
(در برنامه WinRAR روي دكمه Comment كليك نماييد وتغييرات خود را اعمال نماييد)
o
;The comment below contains SFX script commands

Path=%ProgramFiles%\OSL2000
Setup=Setup.exe
Silent=1
Overwrite=1

. در اين مثال برنامه همواره درون فولدر Program Files شما نصب مي‌شود.

منوي بوت و تنظيمات آن:
. پس از ريست نمودن سيستم منوي بوت ساده اين برنامه نمايان مي‌شود:

osl200001firstlook.gif

شكل 2
منوي بوت در اولين اجرا.

. در اين تصوير منوي بوت كه در آن نام درايو‌هايي كه تشخيص داده است را نوشته است. پارتيشن دوم پرايمري خالي مي‌باشد و حاوي هيچچيزي نيست و فقط فرمت NTFS شده است. جالب اين هست كه اين پارتيشن خالي در منوي بوت ظاهر شده تا در صورت دلخواه با انتخاب آن و فعال نمودن پارتيشنش (Active شدن) بتوان روي آن OS دلخواه خود را نصب نماييم. در زير منوي بوت ليست كليد‌هايي براي راهنمايي يا اعمال تنظيمات بيشتر نوشته شده است. به غير از اين كليدها ، 4 كليد ديگر هم براي اعمال تنظيمات بيشتر وجود دارند كه در كليد Help توضيح داده شده‌اند:

osl200005help.gif

شكل 3
پنجره Help و ليست گزينه‌هاي ديگر و كليد‌هاي مرتبط با آنها

. در ادامه گزينه‌هاي مختلف مني بوت را براي اعمال تنظيمات دلخواه كاربران به ترتيب اهميت توضيح مي‌دهم.

حذف نام داريو‌هاي اضافي از ليست منوي بوت:
. براي اينكار كافيست كه از منوي بوت روي درايو مورد نظر خود قرار بگيريد و كليد F5 را فشار دهيد. براي مثال من نام درايو CD-ROM را حذف نمدم. در زمان حذف نام درايو پنجره‌اي مشابه پنجره زير ظاهر مي‌شود:

osl200003removeentry.gif

شكل 4

زمان حذف نام يك درايو از منوي بوت پنجره فوق نماين مي‌شود.

تغيير نام گزينه مرتبط با OSها در منوي بوت:
. براي اين كار كافيست كه نام روي نام درايو مورد نظر قرار گرفته و دكمه F4 را فشار دهيد. در پنجره‌اي نام فعلي و مشخصات كامل آن پارتيشن نمايش داده مي‌شود و در زير پنجره امكان تعيين نام جديد وجود دارد:

osl200003rename01.gif

شكل 5

تغيير نام گزينه‌هاي منوي بوت

پيش فرض قرار دادن يك OS براي بوت شدن پس از اتمام زمان تايمر:
. براي اين كار كافيست كه برروي گزينه بوت OS مورد نظر قرار گرفته و كليد‌هاي CTRL + F2 را فشار دهيد. در كنار نام گزينه مورد نظر شما يك مثلث قرار مي‌گيرد:

osl200008finalmenu.gif

شكل 6

تعيين گزينه پيش فرض براي لود شدن اتوماتيك آن در زمان اتمام تايمر

روشن نمودن و تنظيم تايمر:
. براي اينكار كليد F2 را فشار دهيد و در پنجره Timer با فشار برروي كليد‌هاي Increase (افضايش) و Decrease (كاهش) ثانيه‌هاي تاخير تا بوت شدن OS پيش فرض را انتخاب نماييد.(اگر منوي پيش فرضي تنظيم نشده باشد، آخرين OSي كه آخرين بار انتخاب شده باشد، لود مي‌شود) :

osl200004timer.gif

شكل 7
تنظيم تايمر

مخفي نمودن پارتيشن‌ها Primary ديگر در زمان بوت يك OS:
. براي اينكار مي‌توان دو روش دستي يا اتوماتيك را انتخاب نماييد. روش دستي استفاده از دكمه F8 و روش اتوماتيك استفاده از پنجره Options هست. روش اتوماتيك توصيح مي‌شود! براي اينكار كليد F3 را فشار دهيد و گزينه "AutoHide Partitions" را انتخاب نماييد:

osl200002options.gif

شكل 8
گزينه‌هاي مختلف در پنجره Options

نكات تكميلي:
1) اگر تايمر را تنظيم نموده باشد، در هنگام روشن نمودن سيستم منوي بوت به شكل زير نمايش داده مي‌شود:

osl200006startanosafter.gif

شكل 9
نمايش تايمر و نام گزينه‌اي كه در اتمام زمان تايمر OS مربوط به آن بوت خواهد شد.

. توجه داشته باشيد كه، اگر شما گزينه‌اي از منوي بوت را به شكل Default تعريف نكرده بايد، آحرين OSي كه در آخرين بار انتخاب شده بوده است، به عنوان گزينه فعلي شما انتخاب مي‌شود.

2) در صورت نصب OS جديد، MBR هاردديسك شما پاك خواهد شد و به همين دليل منوي بوت OSL2000 ديگر نمايش داده نخواهد شد. پس پس از نصب OS جديد دوباره نياز به نصب OSL2000 و انجام دوباره تمامي تنظيمات در آن مي‌باشد! البته! اين برنامه بسيار كوچك هست و نصب دوباره آن حجم بسيار كمي از هاردديسك شما را اشغال خواهد نمود، ولي اگر دوست داريد مي‌توانيد، در OS اولي، اين برنامه را در پارتيشن logical نصب نماييد تا از همه OSها قابل دسترس باشد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/11
26.gif
103.gif

Last edited:

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان عزیز پی تی از جمله igimax عزیز که بالاخره برنامه ی فوق را تست کردند و زحمت ارایه اش را هم کشیدند .
من خودم پس از کشو قوس فراوان ترجیح دادم از BootIt Next Generation استفاده کنم بدلیل اینکه واقعا گزینه های فراوانی در اختیار قرار میدهد .
در مورد سریال نامبر این برنامه ، توی فایلدانلودی معمولا یک فایل متنی به نام REG هست که سریال برنامه رو گذاشته و یک نفر هم گفته که من علیرغم اینکه این سریال رو وارد و برنامه رو نصب و استفاده کردم ، ولی همچنان زیر منوی برنامه در هنگام بوت ، نوشته که 30 روز وقت دارید رجیستر کنید ولی باز هم اون شخص نوشته بود که من به مدت طولانی از این برنامه همراه با اون متن اخطاری استفاده مردم ولی هیچگاه در مورد اون 30 روز تمام شده به کار بوت کردن سیستم هایم خللی وارد نشد .

خلاصه ی کلام اینکه من با این برنامه 6 تا پارتیشن پرایمری ساختم : 2 تا برای لینوکس ، دو تا برای ویندوز سون 32 و 64 بیتی ، یکی برای اکی پی و یکی هم برای نصب خود برنامه .
نصب برنامه بر روی یک پارتیشن مجزای پرایمری با فرمت fat و یا فرمت خاص برنامه به نام EMBR نصب میشود و حدود 2 مگابایت فضا کفایت میکند ولی خودم 10 مگ با فرمت EMBR ساختم .
یک نکته هم اینکه حتما باید این پارتیشن مخصوص به نصب برنامه ، در بین 4 پارتیشن پرایمری اولین باشد که درست میکنید.
پس از نصب این برنامه و پارتیشن بندی سیستم ، اولیت سیستم عامل خود را نصب میکنید و پس از نصب ، ویندوز بالا میاد بدون اینکه منوی بوت برنامه ظاهر شود .
اکنون شما دوباره فلش بوتیبلی که با آن ، برنامه را نصب کردید را به کامپیوتر وصل کرده و با آن سیستم را بوت میکنید ( از گزینه ی USB-ZIP برای بوت شدن از فلش استفاده کنید ) و یک پنجره میاد که شما گزینه ی reactivate رو انتخاب میکنید و بدین شکل منوی بوت برنامه فعال میشه .
یک نکته ی خیلی مهم اینکه حتما حتما قبل از نصب OS بعدی ، توسظ منوی بوت این برنامه پارتیشن های پرایمری دیگر را از قسمت properties هر پارتیشن ، hide کنید به جز اون پارتیشنی که قصد نصب کردن سیستم عامل جدید در آنرا دارید.
پش از نصب OS بعدی دوباره باید مثل قبل ، منوی بوت برنامه را توسط فلش یا فلاپیتون که برای نصب این برنامه ساخته بودید ، reactivate کنید .
همه ی این مواردی که گفتم با خوندن help برنامه به راحتی و کاملتر بدست می آید .
در ضمن در قسمت boot editor از منوی بوت این برنامه باید برای هر پارتیشن پرایمری دیگر ، در صورتی که hide نبود ، بطور دستی آنها را hide کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. آقا دستت درد نكنه، اين را هم چك مي‌كنم. راستي! جريان اون پارتيشني كه پاك شده بود!! مربوط به خرابكاري با اين برنامه مي‌شد!!!؟
42.gif
يا برنامه ديگري آن مشكل را برايتان ايجاد نموده بود؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/11
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام gimax عزیز ، خوهش میکنم.
من کمی عجله ای و بدون عکس نوشتم و برای افراد تازه کار کمی گنگ هست . بهتره help برنامه رو حتما ببینند . کم هستش.

پارتیشنم هم توسط همون برنامه پاک کردم(BootIt NG) .

کمی محیطش خشک و غلط انداز هست ولی اصلا از دست این برنامه ناراحت نشدم .
اینجا بیشتر توضیح دادم ! : http://forum.persiantools.com/t147207.html

موفق باشی دوست خوبم .

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
این هم ویدیو های آموزشی کار با برنامه ی BootIt Next Generation که توسط خود شرکت سازنده تهیه شده است :

http://www.terabyteunlimited.com/howto/index.htm

(نحوه ی نصب برنامه و اضافه کردن os های مختلف به منوی بوت و .................................................)

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم اومدم این بار با یک تجربه جدیدتر .
من پس از نصب دو تا seven به روش مذکور ، امروز اومدم xp نصب کنم که با مشکلات بدی مواجه شدم .
نصب xp به عنوان سیستم عامل سوم روی پارتیشن پرایمری سوم ؛ ابتدا بایستی توسط منوی بوت BOOT IT NG دو تا پرایمری اولی رو hidden کنیم و پرایمری سومی رو هم بایستی با یک برنامه دیگر مثلا ویندوز اکس پی فرمت کنیم و سپس سی دی ویندوز اکس پی رو بزاریم و ریستارت کنیم و با اون سی دی بیایم بالا و فرآیند نصب رو ادامه بدیم تا نصب بشه .
پس از نصب ، ویندوز اکس پی بدون ظهور منوی بوت برنامه BootIt NG بالا میاد و من خودم پس از نصب چند تا برنامه ، ویندوز رو ری استارت کردم و به روشی که توی پست های قبلی توضیح دادم ، توسط فلش بوتیبل برنامه BootIT NG دوباره منوی برنامه رو reactivate کردم. و یک پروفایل جدید برای بوت کردن این ویندوز ساختم تا گزینه ش به منوی بوت قبلی اضافه بشه .

ولی وقتی اومدم با گزینه ی این ویندوز بالا بیام ، یک صفحه مشکی با درج خطایی اومد به این مضمون که : فایل ntoskrnl.exe گم شده یا پاک شده و دوباره این فایل رو در محل system32 درایو ویندوز کپی کنید .
با زدن اینتر هم سیستم ری استارت میشد و دوباره همون داستان .
پس با همون منوی بوت ، اینبار با ویندوز سون بالا اومدم و کمی تو گوگل گشتم و این برنامه رو پیدا کردم که ادعا میکرد مشکلات بسیار زیادی رو حل میکنه ، از جمله مشکل نبودن اون فایل رو ....
به نظر برنامه ی بسیار کاربردی و جالبی میاد ولی من که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم و خوشحال شدم که نسخه کرک شده ش رو میتونم دنلود کنم .

00118c8bj.jpg

Spotmau PowerSuite 2010 v5.1.1.4846 | 204MB

Spotmau PowerSuite 2010 - a powerful set of tools containing all the necessary tools needed for the PC. Spotmau will work even if Windows will not boot. A set of tools that runs from a bootable CD-ROM, compatible with Windows 95, 98, Me, 2000, XP, 2003, Vista and 7.​

صفحه ی سایت اصلی :

گوشه کوچکی از مزایای برنامه :

Spotmau PowerSuite 2010 is a must-have toolkit providing all essential utilities for every PC owner. This is an everyday toolset for PC maintenance and optimization. This is also an emergency kit for rescuing and recovering your precious data and system. With this complete package, you can almost solve all your PC problems.

Spotmau PowerSuite 2010 includes key features below and more.

PC Health Check provides 360° PC healthy status check. 1-click to check all the most important items of your PC & Windows such as registry, hard disk, anti-virus, Windows and so on. It provides an explicit Health Index evaluation and scan results of your PC healthy status. Just 1-click to fix all the weak items affecting your PC health.

Windows Recovery provides a complete solution to recover your corrupt Windows such as partition table recovery, master boot record, registry, lost/missing files recovery and so on.

TuneUp Kit (Registry Cleaner, Startup Management, Service Management, Internet Speedup; Disk Cleanup/Free, System Cleaner, IE/Firefox Privacy Cleaner, Smart Uninstall, Shortcut Cleaner; IE Repair, Right-click & IE Content menu management, IE plug-ins cleaner, Favorite to Go) Cleans your Windows registry; Enables you to choose which programs and services to run automatically at Windows startup; Optimizes your network speed; Cleans your hard disk, Windows and IE/Firefox privacy data; Removes your unwanted applications; Restores default settings of your Internet Explorer and Firefox; Manages your desktop icons and right click menu; Backs up your IE favorites and takes it anywhere you want.

Windows Backup & Restore backups your Windows, partition table, master boot record and registry periodically. Recover your damaged Windows when the system crashes, or recover registry when the registry crashes, or recover partition when the partition crashes or recover master boot recode when the disk crashes.

Password & Key Finder finds your lost passwords for Email, MSN, IE and asterisks; finds your Windows, Office and IE product or CD keys.

Windows Admin/User Password Recovery can easily reset Windows 7/Vista/2003/XP/2000/NT administrator/user password to blank.

Security & Privacy clears up all your activity records in your computer to protect your privacy; enable you to encrypt folders to protect your private files from being viewed by others; shred unwanted sensitive data permanently from your hard disk from being recovered and viewed by others; lock up the programs you don't want others to use.

Personal Safe will split a private space from your selected disk. And you will see a new disk with the name "Personal Safe" in your "My Computer". Without password no one will even notice this space. This NEW technology will protect your personal files more conveniently and safely than ever before.

Data Transfer can be used to backup your personal data before Windows reinstallation. It can transfer files to the removable media/devices, or to a second, undamaged internal hard disk when your Windows has crashed or the hard disk has been damaged.

Data Recovery (Undelete, Unformat, Raw Rescue) recovers files from an accidentally formatted or reinstalled partition / disk; restore files that have been deleted accidentally, even if the file system data structures of your computer have suffered serious corruption or overwriting.

Disk Backup/Restore provides all kinds of backup/restore options under Windows or when Windows crashes: Disk to Disk, Disk to Image, Disk from Image, Partition to Partition, Partition to Image, Partition from Image. You can easily backup disks/partitions or transfer all data from one disk to another, or even burn to CD/DVD, with several mouse clicks. This utility is for cloning Windows 98, ME, NT, 2000, XP, 2003 and Vista, Vista and 7. It supports IDE, SATA, SCSI, and USB interfaces.

Partition Genius a powerful partition management tool. Create/delete/format your partitions; convert one partition type to another; resize/move/split/merge your partitions; hide/show a partition; work perfectly under Windows and Spotmau CD.

Spotmau Secretary easily manages your daily duties and business schedules.​

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
مشکلم رو تونستم با همون BootIT NG حل کنم .
در واقع این خطا مربوط به فایل Boot.ini ویندوز اکس پی بود که من بعد از چندین بار آزمون و خطا فهمیدم که به اشتباه نوشته :
Partition(3 چون موقع نصب به عنوان سومین پارتیشن شناخته بود (درایوی که توش xp نصب میشد ) ولی پس از نصب و موقع بالا اومدن ، بدلیل hide شدن اتوماتیک پرایمریهای دیگر توسط منوی بوت برنامه BootIT NG ، به عنوان پارتیشن پرایمری 1 شناخته میشد و لذل من توسط منوی بوت رفتم توی پارتیشنی که ویندوز اکس پی رو نصب کرده بودم و فایل Boot.INI رو باز کردم و توی پرانتز جلوی Partition بجای عدد 3 ، عدد 1 رو تایپ کردم .
به همین سادگی .
به نظرم برای استفاده از این برنامه ، بایستی اطلاعات مناسبی داشته باشید و به محض ایجاد مشکل ، confused نشوید و بدونید که حتما راه حل داره .
اگر با اصطلاحات پارتیشن بندی و سیستم عامل و نصب اونها و .. آشنایی داشته باشید ، به محض برخوردن به مشکل میتونید اون رو با صبر و حوصله حل کنید .

فعلا ؛

یا حق .

fasihiali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
تو صفحه پارتیشن مجیک در کنار درایو c یک فضای غیر اختصاص یافته 8 مگابایتی وجود داره یه جا نوشته بود که این فضا برای کارکرد درست ویندوز xp لازمه این مطلب درسته ؟
اگه درست است برای دو ویندوز 7 وxp که به صورت مولتی پرایمری نصب میکنم این فضا چه قدر و کجا باید باشه
خیلی ممنون:rolleyes:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام fasihiali عزيز
animsmilysmile.gif

. والله خودم هم خيلي دنبال اين ثضيه بودم كه چرا وقتي با خود ويندوز XP پارتيشن بندي مي‌كنيم اون فضا را در انتهاي پارتيشن‌ها به عنوان پارتيشن لازم براي ويندوز كنار ميگذارد؟! ولي وقتي خودم با برنامه‌هاي مديريت پارتيشن، پارتيشنبندي مي‌كنم هيچ فضايي را در انتها خالي نمي‌گذارم!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/12/22
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز.
بعد از مدتها تونستم دوباره برگردم .
ظاهرا دوست عزیزم igimax جان نیستند .

راستش در مورد این Boot it NG میخواستم توضیح بدم .
توی فایل دانلودی سریال برنامه گذاشته شده بود ولی کار نمیکنه و خلاصه پس از گذشت یکماه از نصب ، این برنامه درست عین همون OSL2000 که دوستم توضیح دادند ، یک پنجره باز میکنه (درست پس از بوت شدن کامپیوتر) و یادآوری میکنه که برنامه باید رجیستر بشه .
شما میتونید اوکی بزنید ولی بدی کار این هست که با هر بار روشن کردن سیستم از نو مثلا ری استارت کردن ، هر بار که این برنامه لود میشه ، پس از زدن OK ، یک ثانیه به زمانیکه اون پنجره محو میشه ، اضافه میشه .
مثلا اگر دفعه ی 20 ام باشه که کامپیوتر رو روشن میکنید ، 2 ثانیه باید منتظر باشید تا پس از زدن کلید OK ، به منوی بوت BOOT it NG دسترسی پیدا کنید که وافعا از یک جا به بعد غیر فابل تحمل هست .

من که ویندوز سون 64 بیت دارم ، خوبیش این هست که سیستمم رو اکثرا به حالت sleep خاموش میکنم و لذا پس از روشن کردن سیستم ، نیازی به رفتن به منوی بوت این برنامه نبوده و مستقیما خود ویندوز موجود بارگزاری شده از قبل ، بالا میاد .
ولی برای استفاده از hibernate و shutdown و Restart مجبورید اضافه شدن ثانیه ها رو تحول کنید !

این تجربه خودم بود .
امیدوارم مفید واقع بشود .

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام خدمت دوستان

من ویندوز اکس پی رو روی سیستمم روی درایو C هاردم دارم.می خوام ویندوز 2000 را روی درایو دیگر (D) نصب کنم.
اما می خوام به گونه ای باشه که از داخل ویندوز 2000 تنها همان درایو D (که ویندوز 2000 رو می خوام روش نصب کنم)آزاد باشه و امکان کپی و پیست بین درایو های دیگه نباشه .در ویندوز اکس پی نیز درایو D غیر قابل دسترسی باشه.

در واقعه می خوام ویندوز 2000 از نظر امنیتی(ویروس و ....)آلوده نشه.

چطور باید انجام بشه؟

ممنون.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1900cd عزيز
1.gif

. ببخشيد كه دير جواب مي‌دهم، هنوز در مسافرت هستم....

. براي امنيت پارتيشن ويندوز 2000 و جدا بودن و در ديد نبودن توسط ديگر OS ها بهتر هست به جاي نصب آن در پارتيشن D كه يك پارتيشن Logical هست، يك پارتيشن جديد Primary ديگر درست نماييد تا ويندوز 2000 را برروي آن نصب نماييد. انتخاب برنامه Partitition Manage مناسب سيستم خود و برنامه مديريت بوت مي‌توانيد مطالب پست اول و تمامي مطالب پست‌هاي صفحات آخري اين تاپيك توسط دوست عزيزمان Blueray را مطالعه فرماييد.

. اما براي آنكه ويندوز 2000 به جز پارتيشن خود پارتيشن‌هاي ديگه را نبيند، چندين راه وجود دارد. (در حالت Multi Primary به خودي خود پارتيشن OS هاي ديگه را كه برروي پارتيشن Primary نصب شده اند را نمي‌بيند.) يكي مخفي نمودن اون پارتيشن‌ها هست يكي استفاده از توانايي Permissionهاي خود ويندوز هست يكي استفاده از توانايي بعضي از برنامه هاي مديريت بوت هست و .....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/06
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام به دوستان عزيز
1.gif

پست اول به روز شد (قابل توجه كاربران ويندوز 7)

. پست اول تاپيك به مطالب جديد كه نتيجه تست‌هاي فراوان و تجربيات ارزنده دوست بسيار خوبمان Blueray جان هست به روز شد. بسيار بسيار از وقتي كه ايشان گذاشتند و از آن مهمتر وقتي كه براي اشتراك نتايج كارهايشان براي ما گذاشتند ممنونم. انشاالله كه همواره سلامت و شاد و موفق باشند.
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif
53.gif

. دوستاني كه تازه به ويندوز 7 كوچ كرده‌اند يا داراي سيستم جديدي شده‌اند مي‌توانند از اين مطالب به روزشده در پست اول حداكثر استفاده را بنمايند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/18
26.gif
103.gif

matiyo

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به مهندسین عزیز forum.persiantools
سوالی که قصد پرسیدنشو دارم یه کمی شبیه اون چیزیه که در اینجا صحبت شده و البته با کمی تفاوت .
من قصد دارم با نصب دو سیستم عامل (xp&xp)در یک هارد 500 گیگابایتی(به روش دئال بوت )،یعنی در درایو c ویندوز xp برای اطلاعات شخصی و امور شخصی و دردرایو d ویندوز(دوباره) ! xp برای استفاده از اینترنت!!نصب کنم(البته به صورت دوئال بوت) اما چون درایو c برای من خیلی اهمیت دارد قصد دارم که آن را فریز کنم و البته تمام درایو ها رانیز ایضاء (به غیر از درایو ویندوز دوم (d) که به اینترنت متصل خواهد شد و یک درایو دیگر ) تا در صورت ویروسی شدن شدید این دو درایو آنهارا فرمت کرده (و در عین حال از کارو زندگی نمونیم و بتونیم با ویندوز اول که فریز شده و اتفاقی براش نیفتاده ادامه بدیم )و دوباره در اسرع وقت ویندوز دوم در درایو d نصب شود !) حال سوالات این جانب:
اول اینکه اگر من ویندوز اصلی(پرایمری(c)) را فریز کنم آیا در نصب نرم افزار جدید در ویندوز دوم یا گرفتن آپیت های ویندوز دوم اختلال ایجاد میشود ؟؟؟ چون تا انجایی که اطلاع دارم در روش دئال بوت برخی از اطلاعات و فایل های ویندوز دوم در درایو c و در درایو ویندوز اول (پرایمری ) نصب میشود که اگر درایو cفرمت شود ویندوز دوم نیز از کار خواهد افتادایا در نصب نرم افزار ها و گفتن آپدیت ها نیز این چنین است یعنی اگرچون که درایو c فریز خواهد شد ایا امکان دارد بعد از ریستارت شدن نرم افزار نصب شده و یا اپدیت گرفته شده در ویندوز دوم بپرد ؟؟ ودیگر وجود نداشته باشد؟؟(خوب نمیدونم دیگه:blush:)
سوال دوم اینکه برای

سوال دوم اینکه از اونجایی که نرم افزار بوت مجیک و پارتیشن مجیک در هارد های 500 قابل استفاده نیستند آیا کسی نیست که زحمت آموزش مولتی پرایمر ی را با یک نرم افزار دیگر برای هارد های با ظرفت بالاتررا بکشد ؟؟؟؟؟
چون واقعابه این آموزش احتیاج است حداقل در حد تئوریک و فقط توضیح گزینه های نرم افزار !لصفا دیگه !:rolleyes:

بالا