omid_lovely007
Registered User
سلام omid_lovely007 عزيز![]()
. خوب شايد اين محيط بوت مربوط به 7 نباشه؟! شايد مربوط به بوت منيجر لينوكستان است؟! اگر هم به نوعي مربوط به ويندوز 7 باشه ديگه 100% به كمك دستور bootrec كه از قسمت System Recovery بوت DVD ويندوز 7 قابل دسترسي است، ميتوان مشكل را حل نمود. روش كارش در سايت مايكروسافت توضيح داده شده است و اميدوارم بتوانيد به كمك آن مشكل را حل كنيد.
. اما در مورد بكاپ گيري و نصب ويندوز جديد: شما مگه روز اول به كمك برنامه بكاپ خود لپتاپ از همه چيز بكاپ نگرفتيد؟! اگه نه الان اين كار را بكنيد. فقط چندينتا DVD خام آماده كنار دستتون باشه!! گاهي تا 6 تا هم رسيده!!!!! در غير اينصورت به كمك برنامه Easyus Todo backup از همه چيز يا فقط پارتيشن ويندوز بكاپ بگيريد و سپس ويندوز جديد را نصب نماييد. اگر ويندوز 7 نداريد از يكي از لينكهاي موجود در پست اول تاپيك مرجع 7 دنلود و رايت و نصب نماييد.
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
89/11/09
![]()
![]()
واقعا ممنون از توضیحتون
اما انگار خوب توضیح نادام
من یک لپ تاب دارم که ویندوز 7 اورجینال نصب شده روش
دارای یک پارتیشن 500 گیگ بود . من با برنامه پاراگو امدم پارتیشن بندی کنم یعنی بعد از پارتیشن و ریستارت
دیگه سیستم بالا نیومد بعد از ریستارت مجدد سه گزینه امد
1- Primary windows 7/vista
2-Primary windows recover
3- linux
با زدن گزینه اول بعد از نشان دادن لوگو ویندوز 7 صحفه Screen Dead Blue امد و ویندوز ریستارت شد
بعد با زدن گزینه 2 با ریکاوری ویندوز بالا امد
یعنی ویندوز اصلی من اسیب دیده و الان با ویندوز ریکاوری بالا میاد
من اصلا سیستم عامل لینوکس ندارم که این در هنگام بوت نمایش داده میشه
فکر کنم توضیح کاملی دادم و زیاد مزاحمتون شدم و ایشالا بتونید مشکله منو بر طرف کنید
بازم ممنون که با حوصله جواب میدی
به قوله IGIMAX
یاد دهید تا یاد بگیرید :heart: