• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

omid_lovely007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام omid_lovely007 عزيز
1.gif

. خوب شايد اين محيط بوت مربوط به 7 نباشه؟! شايد مربوط به بوت منيجر لينوكستان است؟! اگر هم به نوعي مربوط به ويندوز 7 باشه ديگه 100% به كمك دستور bootrec كه از قسمت System Recovery بوت DVD ويندوز 7 قابل دسترسي است، مي‌توان مشكل را حل نمود. روش كارش در سايت مايكروسافت توضيح داده شده است و اميدوارم بتوانيد به كمك آن مشكل را حل كنيد.

. اما در مورد بكاپ گيري و نصب ويندوز جديد: شما مگه روز اول به كمك برنامه بكاپ خود لپتاپ از همه چيز بكاپ نگرفتيد؟! اگه نه الان اين كار را بكنيد. فقط چندينتا DVD خام آماده كنار دستتون باشه!! گاهي تا 6 تا هم رسيده!!!!! در غير اينصورت به كمك برنامه Easyus Todo backup از همه چيز يا فقط پارتيشن ويندوز بكاپ بگيريد و سپس ويندوز جديد را نصب نماييد. اگر ويندوز 7 نداريد از يكي از لينك‌هاي موجود در پست اول تاپيك مرجع 7 دنلود و رايت و نصب نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/11/09
26.gif
103.gif

واقعا ممنون از توضیحتون

اما انگار خوب توضیح نادام

من یک لپ تاب دارم که ویندوز 7 اورجینال نصب شده روش
دارای یک پارتیشن 500 گیگ بود . من با برنامه پاراگو امدم پارتیشن بندی کنم یعنی بعد از پارتیشن و ریستارت
دیگه سیستم بالا نیومد بعد از ریستارت مجدد سه گزینه امد
1- Primary windows 7/vista
2-Primary windows recover
3- linux
با زدن گزینه اول بعد از نشان دادن لوگو ویندوز 7 صحفه Screen Dead Blue امد و ویندوز ریستارت شد
بعد با زدن گزینه 2 با ریکاوری ویندوز بالا امد

یعنی ویندوز اصلی من اسیب دیده و الان با ویندوز ریکاوری بالا میاد

من اصلا سیستم عامل لینوکس ندارم که این در هنگام بوت نمایش داده میشه

فکر کنم توضیح کاملی دادم و زیاد مزاحمتون شدم و ایشالا بتونید مشکله منو بر طرف کنید

بازم ممنون که با حوصله جواب میدی

به قوله IGIMAX
یاد دهید تا یاد بگیرید :heart:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام omid_lovely007 عزيز
1.gif

. اولند كه مراحم هستيد و خوشحال مي‌شوم بتوانم كمكي كنم ...

من اصلا سیستم عامل لینوکس ندارم که این در هنگام بوت نمایش داده میشه
. جالبه!! پس اين گزينه از كجا آمده؟!؟!

. در هر صورت!! اگر سيستم عامل فعلي شما برايتان مهم نيست و قصد نصب سيستم عامل ديگري را داريد اصلن روي اين سيستم وقت تلف نكنيد! ببينيد 99% كساني كه لپتاپ تازه خريداري شده خود را براي نصب برنامه پيش من مي‌آورند من كلن از اول برايشان پارتيشن بندي و ويندوز نصب مي‌كنم!

. اگر سيستم عامل فعلي برايتان مهمه!؟ دو راه است: راه اول اينه كه به كمك يك CD بوت از كل ويندوز خراب فعلي بكاپ بگيريد و سپس ويندوز جديد را نصب كنيد و در آينده به هر دليلي لازمتان شد ويندوز قديمي را بازيافت كرده و دوباره براي درست كردنش تلاش كنيد! راه دوم اين هست كه همين الان سعي كنيد درستش كنيد و بعد از درس شدنش به همان ترتيب راه اول عمليات ذكر شده را انجام دهيد.

. براي بكاپ گيري از CD بوت، اين سي دي را يا از بازار يا از طريق اينترنت تهيه نماييد، مثلن از سايت easyus برنامه آن را بگيريد و سي دي بوتش را درست نماييد. قبلن در پست اول تاپيك Ghost ايننكته را توضيح داده‌ام. يا سي دي بوت Acronis Disk Image هم خوبه و ....

. اما اگر حتمن مي‌خواهيد همين ويندوز را در ابتدا درست كنيد بعدازش بكاپ گرفته و ويندوز جديد را نصب كنيد كه به احتمال زياد همان لينكي كه از سايت مايكروساف دادم مشكل بوت ويندوز را حل خواهد نمود. خودم تا كنون چندين بار به كمك همان روش‌ها بوت نشدن يا منوي بوت ويندوز 7 را درست نموده‌ام.

. باز هم اگر موردي بود فردا در خدمتتان هستم.... تصويري از پارتيشن‌هاي خود از محيط برنامه Easyus Partition Manager بگيريد و در اينجا قرار دهيد.... شب‌تان بخير....
53.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/11/09
26.gif
103.gif

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
من ویندوز ایکس پی home edition رو می خوام نصب کنم ولی بعد از کپی کردن فایل ها و دوباره بالا امدن سیستم وارد صفحه ای که برای مرحله نهایی نصب میشه ارور میده به این صورت m:/I386 یا شبیه به این
و نیمذاره نصب کنم چه کارش کنم؟
البته دو تا ویندوز دیگه روی دو درایو دیگه نصب دارم.

سوال دیگه اینکه ویندوز 98 و 2000 هاردهای ساتا رو شناسایی و ساپورت نمی کنند؟

ضمنا میشه ویندوز 98 ریخت بدون اینکه ویندوزهای دیگه در درایوهای دیگه غیر قابل بوت بشن؟چون در دو درایو پریماری در یکی ویندوز ایکس پی و در یکی دیگه ویندوز 7 نصب دارم.

در اخر اینکه در یک درایو لوجیکال میشه ویندوز ریخت بدون اینکه به یک درایو پریماری دیگه وابسته نباشه؟
چون طاهرا در هر هارد میشه حداکثر 3 تا پارتیشن پریماری داشت درسته؟

Last edited:

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان گل پی تی. من یه هارد 160 مسکتور داشتم . دیشب رفتم یه هارد 500 وسترن دیجیتال خریدم وصلش هم کردم . الان فقط نمیدونم چطور باید پارتشین بندی کنم . من میخوام فضای این هارد جدید رو بین 5 تا درایوی که دارم تقسیم کنم .نرم افزار Paragon Partition Manager رو هم نصب کردم ولی اصلا نمیدونم باید چه کار کنم . اگه میشه کمک کنید . اینم عکس درایو هام :

n1zh6cluerdbt6iz47h.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام خدمت دوستان گل پی تی. من یه هارد 160 مسکتور داشتم . دیشب رفتم یه هارد 500 وسترن دیجیتال خریدم وصلش هم کردم . الان فقط نمیدونم چطور باید پارتشین بندی کنم . من میخوام فضای این هارد جدید رو بین 5 تا درایوی که دارم تقسیم کنم .نرم افزار Paragon Partition Manager رو هم نصب کردم ولی اصلا نمیدونم باید چه کار کنم . اگه میشه کمک کنید . اینم عکس درایو هام :

n1zh6cluerdbt6iz47h.jpg

دوست عزیز شما بهترین کاری رو که می تونید بکنید این هست که هارد جدید خود را به سه درایو تقسیم کنید و هارد قبلی خود را هم ( با توجه به جواب سوال من ) به یک یا 2 درایو ;)

اما برای پارتیشن بندی الان دیگه ویندوز ها کار را خیلی راحت کردن و دیگر در شرایط عادی به فرمان های تحت داس نیازی نیست , شما کافیه که یک سی دی ویندوز داخل درایورتون قرار بدید سپس در جایی که از شما سوال می پرسد که با درایو های موجود چه کار کنم بزنید که برای من درایو جدید بساز و سایز درایو هاتون رو مشخص کنید تا به راحتی هارد جدیدتون پارتیشن بندی بشه ;)

فقط به شما توصیه می کنم که اگر تا به حال این کار را انجام نداده اید این کار را به کسی ماهر تر واگذار کنید تا برای بار اول شما هم از او یاد بگیرید:)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب من یه کمی جستجو کردم ولی جایی بهتر از اینجا برای طرح سوالم پیدا نکردم:دی

من یه هارد 500 و یک هارد 1 دارم و هارد 500 من 5 پارتیشن دارد که من تمام اطلاعات آن را به هارد 1 خودم منتقل کردم و الان با پارتیشن زیادی رو به رو هستم ( 10پارتیشن 5 تا مال قبلی و 5 تا مال هارد جدید ) من تمام اطلاعات هارد قدیمی خود را که ویندوز هم داخلش نصب هست را به هارد جدیدم انتقال دادم الان می خواهم ویندوز عوض کنم و هارد قدیمی خود را به 2 پارتیشن تقسیم کنم .

خوب اما سوال من

من اگر پارتیشن های هارد قبلیم رو پاک کنم از آنجایی که درایو های C , D , E , F , G هستند آیا مشکلی برای درایو های ادامه دار این سیستم پیش نمی آید یعنی هارد جدیدم که متشکل شده از H , J , K , L , M و آیا فقط اسم این درایو ها عوض می شود ؟ یا تمام اطلاعات آن هم پاک می شود؟

ببخشید توضیحاتش زیاد شد:دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام j_2006_n عزيز
1.gif

خوب اما سوال من

من اگر پارتیشن های هارد قبلیم رو پاک کنم از آنجایی که درایو های C , D , E , F , G هستند آیا مشکلی برای درایو های ادامه دار این سیستم پیش نمی آید یعنی هارد جدیدم که متشکل شده از H , J , K , L , M و آیا فقط اسم این درایو ها عوض می شود ؟ یا تمام اطلاعات آن هم پاک می شود؟
. ببخشيد اگر خيلي دير جواب مي‌دهم و مطمئنن تا كنون خودتان به جواب رسيده‌ايد! ولي براي اطلاع ديگر دوستان با چنين سوالي عرض كنم:

. از لحاظ فيزيكي براي هيچ يك از پارتيشن‌هاي هاردديسك دوم شما هيچ مشكل داده‌اي پيش نخواهد آمد. اگر چنين كاري را پس از نصب ويندوز جديد انجام دهيد، حرف درايو‌هاي(پارتيشن‌هاي) هاردديسك دومتان هماني كه قبلن بوده باقي خواهد ماند و اگر اين كار را قبل از نصب ويندوز جديد انجام دهيد، در ويندوز جديد حرف آنها فقط تغيير خواهد نمود.

. توجه داشته باشيد كه حرف درايو يا پارتيشن كه Drive Letter ناميده مي‌شود، يك حرف همانند C و D و ... هست كه فقط در سطح سيستم عامل معني دارد و نه يك حرف خاص هست كه آن درايو يا پارتيشن به شكل فيزيكالي با خود يدك مي‌كشد.

. شما هر زمان كه اراده نماييد مي‌توانيد Drive Letter هر پارتيشن يا درايو را به هر حرف ديگري كه دلتان خواست تغيير دهيد. (واضح است كه منظورمان درايو C كه برروي آن ويندوز نصب شده نيست)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/04/28
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و عرض خسته نباشید از همه ی فعالان تو این فروم بخصوص igimax

من از صبح دارم با این partition magic و boot magic سرو کله میزنم،بیش از 4/5 ویندوز عوض کردم

جریان مشکل من از این قراره:

من تو سیستم 1پارتیشن primary داشتم که xp نصب بود،بعد از خوندن راهنمای جناب igimax فایل هامو به یه هارد دیگه منتقل کردمو همه ی پارتیشن هامو بغیر ازC با پارتیشن مجیک پاک کردم و مثل عکس زیر پارتیشن بندی کردم

تا اینجا که درسته(فکر کنم البته)
بعد از پست اولboot magic رو دانلود کردم و تو اون پارتیشن fat32 نصبیدم و برخلاف راهنمای جناب igimax با یه اررور جدید مواجه شدم با این متن:
کد:
the install could not find enough free sectors for the bootmagic loader at the begining of the drive.
would you like to clear cectors for the bootmagic install?

منم yes زدم و دوباره سوال واسه دیسکت پرسیدو چون فلاپی دیسکمو کندم زدم no

بعدش که boot magic رو باز کردم دقیقا مثل همون شکلی بود که تو راهنما بود،منم گفتم ریستارت کنم و اون یکی پارتیشن رو اکتیو کنم تا رو اون هم windows نصب کنم ,اینکارو کردمو صفحه بوت baootmagic هم اومد با 2 تا گزینه که هر کدومشو انتخاب میکردم این ارورو رو میداد بهم

دیگه اعصابم ریخت بهم هر کاری هم میکردم درست نمیشد

windows عوض کردم این مراحلو تکرار کردم بازم همین بود حتی اون cd bootable رو از پست اول دانلود و تو سی دی رایت کردم خواستم از تو داس پارتیشن مجیک رو اجرا کنم تا شاید بتونم از اینجا اونیکی پارتیشن رو اکتیو کنم و توش ویندوز نصب کنم که اینجوری شد

اخرش مجبور شدم با windowsxp live سیستم رو بیارم بالا و اون درایو bootmagic رو پاک کردم بعدش ریست کردم . این پیغام اومد

کد:
Error finding BTMAGIC.IMG
Run bootmagic install
press a key...
اینجوری سیستمم بالا اومد ولی با اینکه پاکش کردم هربار restart میکنم این جمله میاد

حالا شما بگید کجای کار من اشتباهه؟با خود ویندوز درایو c رو check کردم اررور نداشت.
لازمه fdisk کنم؟خسته شدم دیگه کم کم دارم از multi primary منصرف میشم،از کارو زندگی افتادم

بی زحمت یه کمکی بهم بکنید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم PT و جمع دوستان تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم اين شروعي باشه براي زيارت بيشتر شما در فروم....
53.gif

من تو سیستم 1پارتیشن primary داشتم که xp نصب بود،بعد از خوندن راهنمای جناب igimax فایل هامو به یه هارد دیگه منتقل کردمو همه ی پارتیشن هامو بغیر ازC با پارتیشن مجیک پاک کردم و مثل عکس زیر پارتیشن بندی کردم...تا اینجا که درسته(فکر کنم البته)
. اگر بعد از اين تغييرات دستور Chkdsk x: /r /f و هم چنين چك با خود پارتيشن مجيك را انجام داده‌ايد، كارتان درست بوده. فقط چون اين همه تغييرات اعمال نموده‌ بوديد و بد نبود همينجا Master Boot Record را با دستور fdisk /MBR كه در ادامه عرض مي‌كنم دوباره مي‌ساختيد. مگر اينكه قبل از نصب Boot Magic، شما در پارتيشن دوم ويندوز جديد را نصب مي‌كرديد و اين مشكل را تا حدودي حل مي‌كرد. (صفحه 50 اولين خط از كتاب من)

بعد از پست اولboot magic رو دانلود کردم و تو اون پارتیشن fat32 نصبیدم و برخلاف راهنمای جناب igimax با یه اررور جدید مواجه شدم با این متن:
....
منم yes زدم و دوباره سوال واسه دیسکت پرسیدو چون فلاپی دیسکمو کندم زدم no
. خوب اشكال كار از همين NO گفتن دوم بوده! و كلن مشكل شما از Boos Sector تان هست. براي درست كردن Boot Sectore بايد يا از همان CD من به داس مي‌رفتيد يا از CD ويندوز XP به Recovery Console و سپس دستور Fdisk /mbr را مي‌نوشتيد. اين دستور Master Boot sector را دوباره بازسازي مي‌كند.
حتی اون cd bootable رو از پست اول دانلود و تو سی دی رایت کردم خواستم از تو داس پارتیشن مجیک رو اجرا کنم تا شاید بتونم از اینجا اونیکی پارتیشن رو اکتیو کنم و توش ویندوز نصب کنم که اینجوری شد
. بايد چندباري كليد R به معني Retry را ميزديد اگر پيام خطا پا برجا مي ماند بايد كليد A را ميزديد و بوت به عمل خود ادامه مي‌داد.
اخرش مجبور شدم با windowsxp live سیستم رو بیارم بالا و اون درایو bootmagic رو پاک کردم بعدش ریست کردم . این پیغام اومد
....
اینجوری سیستمم بالا اومد ولی با اینکه پاکش کردم هربار restart میکنم این جمله میاد
. خوب MBR ربطي به فضاي در دسترسي فايل‌ها نداره! اگر شما اولين پارتيشن Primary را پاك مي‌كرديد و دوباره مي‌ساختيد احتمالن MBR دوباره ساخته مي‌شد ولي با پاك كردن فايل‌هاي Boot Magic هنوز آدرس اين برنامه در MBR موجود است و اون پيام خطاي آخري مال همين است.

. حالا چكار كنيم؟!:
1) ابتدا از طريق CD Bootable من به داس برويد و با دستور fdisk /mbr دوباره MBR هاردديسك خود را بازسازي نماييد. از CD من كه سيستم را بوت كرديد و صفحه 7 گزينه ظاهر شد. كليد F5 را فشار دهيد سريع و بدون مشكل به داس خواهيد رسيد. در همانجا دستور فوق را بنويسيد. سيستم ريستارت نماييد. بدون مشكل بايد وارد ويندوز پارتيشن اوليتان شويد. (البته اگر پارتيشن پرايمري اولي فعال باشد)

2) اكنون اگر در ويندوز برنامه Boot Magic را نصب نماييد. بايد در ريست‌هاي بعدي بدون مشكل منوي بوت داس آن را مشاهده نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/03
26.gif
103.gif

Last edited:

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست من
ممنون از جوابت.اون کاریو که فرمودین انجام دادم.
این پیغام اومد
write protect error writing fixed disk.the master boot code has not been uqdated.

این write protect‏ رسوا کرد منو.
میخواین کل هارد رو fdisk‏ کنم دوباره پارتیشن بندی کنم؟جهنم ضرر،شما بگو چیکار کنم تا این پیغام مسخره رو نبینم؟
ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

. آقا شما به BIOS مادربوردتان برويد احتمالن گزينه Virus Protection داره و روشن است! آن را پيدا كنيد و Disable كنيد و دوباره Fdisk /mbr نماييد. (اگر چنين گزينه‌اي داشتيد و روشن بوده تمامي خرابي‌ها از اون بوده!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/03
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
دوست من این گزینه بود ولی disabled بود....

what should i do?:(

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

دوست من این گزینه بود ولی disabled بود....

what should i do?:(
. خيلي خوب! پس ديگه با CD خود ويندوز به Recovery Console برويد و دستور fixmbr را بنويسيد. (روش رفتن به اين محيط) تحمل پيشه كنيد حالا كه تا اينجا رسيديد.....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/03
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام igimax عزیز :) (مثل مدل خودت گفتما دقت کردی؟)

مشکل یکی 2 تا نیست که!!

تو اون لینکی که دادین تو step3 باید R رو بزنم خب؟واسه من همچین گزینه ای نیست!!!!!فکر کنم از dvd windowsxp LORD استفاده میکنم اینجوریه

حالا چیکار کنم،منم این موقع شب دارم اذیتت میکنم،حسابی شرمنده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

(مثل مدل خودت گفتما دقت کردی؟)
. بله قربان كارت درسته...

تو اون لینکی که دادین تو step3 باید R رو بزنم خب؟واسه من همچین گزینه ای نیست!!!!!فکر کنم از dvd windowsxp LORD استفاده میکنم اینجوریه
. آره مشكل از CD هست!! اينا اصلن CD اصل نمي‌گذارن!! مي‌توني از CD ديگه‌اي استفاده كني يا نداري؟ ميتوني دنلود كني؟! لينك تورنت بهت بدم؟! اوه راستي!!! صبر كن! لينك دلود Recovery Console ونيدوز XP رو يه جايي داشتم! حداكثر 20 مگ بيشتر نيست.... ميگردم........ باز پست مي دهم.....

،منم این موقع شب دارم اذیتت میکنم،حسابی شرمنده
. اصلن حرفش هم نزن.... راحت باش.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/03
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
در اعماق کمدم یه سی دی دیگه پیدا کردم fixmbr رو هم زدم یه پیغا خفن داد که ممکنه پارتیشنت بپر و ... منم گفتم کاریت نباشه و yes زدم
فکر کنم master boot درست شد،چون اون پیغام ناقص ماله bootmagic از بین رفت ولی بازم که از cd boot شما میرم تو داس تا fdisk /mbr بزنم میگه write protect میده

بعشم میخوام bootmagic بنصبم این پیغام رو میده

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

. خوب! چون بوت مجيك را دستي پاك كردي اينطور شده! برو تو Add/Program روي Uninstall كليك كن شايد حداقل Entry آن را از رجيستري پاك كنه و بشه دوباره نصبش كني...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/05/04
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
داداش نمیشه اون فایل ها و فولدر هایی که اینجا میگه رو من ندارم،شما یه چیز بگو من واسه خلاص شن از این سردر گمی دوباره ویندوز عوض کنم یا fdisk کنم هاردو(من خفه کردم این fdisk رو D: هی میگم fdisk)

بالا