• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary و يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

سرنوشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تازه با سایت شما اشنا شدم.سایت خوبییه ی.لطفا در مورد پارتیشن بندی ویندوز7 توسط نرم افزار paragon یا هر نرم افزار دیگری که بشه با اون ویندوز7 را پارتیشن بندی کرد به من اطلاعات بدهید.همراه با تصویر اگه باشه خیلی خوب میشه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام سرنوشت عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را فروم دوست داشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض مي‌كنم...
53.gif
54.gif

. كتاب موجود در پست اول همين تاپيك آموزش پارتيشنبندي به زبان فارسي و توسط برنامه Partition Magic را همراه با تصاوير توضيح داده‌است. از آنجا كه اين عمل در تمامي برنامه‌هاي مشابه، Paragon يا Acronis يا Easyus يا .... مثل هم مي‌باشد، پس مي‌توانيد از همان كتاب استفاده نماييد. پس از مطالعه پست اول و آن كتاب اگر سوالي باقي ماند در خدمتم.

. توجه در آن كتاب، روش ايجاد Multi Primary هم توضيح داده‌ام ولي اگر شما نياز به ساخت بيش از دو پارتيشن پرايمري نداريد پس فقط يك پارتيشن پرايمري بسازيد. كتاب را كه مطالعه نماييد متوجه مي‌شويد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/08/27
26.gif
103.gif

s3s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه چند وقتیه به مشکل خوردم یه لب تاب 6199 HP دارم که ویندوز 7 ارجینال داشت حالا من یه
ارتیشن جدید به هارد اضافه کردم و درایو ریکاوریش ظاهر شده ! یعنی قبلش نبود کلا الان درایو ریکاوریش در Disk management . جایی که status نوشته مثل بقیه درایو ها شده . بوت ریکاوریه لب تابم دیگه کار نمیکنه .یعنی اصلا پارتیشن ریکاوریو پیدا نمی کنه فک کنم . دیروز بردم نمایندگی گفت درایوشو فرمت کن دیگه به درد نمی خوره . ولی هنوز فرمتش نکردم خیلی مسخرس اگه درست نشه . حالا می خوام درایو ریکاوریو یه جوری مثل قبلش کنم یعنی status شو تغییر بدم مثلا مثل درایو C یا ویندوز Boot بهش اضافه کنم . کسی می تونه بگه با چه نرم افزاری میشه statuse پارتیشن های هارد درایوو تغییر داد؟ لطفا راهنمایی کنید
اینم لینک سوال تو داناترین :
HP Recovery - داناترین

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام s3s عزيز
1.gif

دوستان یه چند وقتیه به مشکل خوردم یه لب تاب 6199 HP دارم که ویندوز 7 ارجینال داشت حالا من یه پارتیشن جدید به هارد اضافه کردم و درایو ریکاوریش ظاهر شده ! یعنی قبلش نبود کلا الان درایو ریکاوریش در Disk management .
. دو مورد را كه قرار بود توضح دهيد، توضيح نداديد! همچنين لينكي كه گذاشتيد براي من باز نشد!؟ چه با هيتلرشكن چه مستقيم!؟ اما اون دوموردي كه نياز به توضيح هست:

1) چطور و با چه برنامه‌اي پارتيشن جديدي ساختيد؟ لطفن مراحل كارتان را توضيح دهيد...؟!

2) اگر برنامه مديريت پارتيشني به غير از مال خود ويندوز داريد يك عكس از كل پارتيشنهايتان اينجا قرار دهيد. اگر نداريد همان برنامه easeuse كه در پست اول معرفي نمودم را و مجاني و كامل هست را دنلود و از پارتيشن‌ها در محيط آن عكس بگيريد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/13
26.gif
103.gif

s3s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با Disk management دیگه روش کارم تابلو دیگه یادم نمیاد یه پارتیشنو دلیت کردم بعد پارتیشن با سایزهای دلخواه ساختم یا با شرینک ! ولی با این کار درایو ریکاوری سیستم از حالته مخفی در اومد. شد یه پارتیشن درایو معمولی !
الان لب تاب بالا نمیاد که بخوام عکس بگیرمو ایناا . تو سایت داناترین عکسم گذاشتم ولی نمیدونم چرا این سایته گاهی بالا نمیاد . بالا اومد عکسشو میذارم اینجا!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام s3s عزيز
1.gif

الان لب تاب بالا نمیاد که بخوام عکس بگیرمو ایناا . تو سایت داناترین عکسم گذاشتم ولی نمیدونم چرا این سایته گاهی بالا نمیاد . بالا اومد عکسشو میذارم اینجا!
. خوب لازم نيست ويندوز بياد بالا! شما همون برنامه‌اي كه در پست اول معرفي نموده‌ام را دنلود نماييد و CD Bootable آن را درست نماييد و به كمك ديسك آن لپتاپ را بوت نمايد و وارد محيط EaseUS شده و با دوربين يك موبايل عكسي از صفحه مانيتور و آرايش پارتيشن‌هاي خود بگيريد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/13
26.gif
103.gif

ghalbehamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید!!
اعصابم و بهم ریخته!!!!!
با پارتیشن مجیک یه درایو primary 50 گیگی ساختم برای ویندوز سون البته ویندوز اول xp هست!!!
چون هاردم 500 گیگ هست نتونستم از Boot magic استفاده کنم!!
از paragon استفاده کردم! مشکل اینجاست که بعد از نصب ویندوز سون توی boot paragon فقط اسم ویندوز سون هست بعد از Enter میره تو حالت معمولی انتخاب سیستم عامل(همون صفحه مشکی که اسم 2تا ویندوز هست) هر 2تا ویندوز بالا میاد بدون مشکل!!!!! اما وقتی وارد xp میشم درایو primary ویندوز سون دیده میشه!!! چون حالت Unhide اون No هست!!! وقتی به Yes تغییرش بدم توی xp دیده نمیشه اما بعد از ریست ویندوز سون بالا نمیاد!!!!
اگه در جواب میخاین بگین که تو تنظیمات paragon حالت Hiding other primary partitions رو فعال کنم من چنین گزینه یا چنین قسمتی و نمیبینم!!!!
فقط و فقط قسمت Boot menu options حالت های Normal mode و Hidden mode قابل رویته!!!!
از Paragon Partition Manager 11 SE personal استفاده کردم البته از ورژن Server v 10.0.10.11287 هم استفاده کردم به همین شکل بود!!!
حالا دستم به دامنتون!!!!
از لطفتون ممنونم!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ghalbehamed عزيز
1.gif

اعصابم و بهم ریخته!!!!!
. با اعصاب خورد نمي‌شه چيزي ياد گرفت و كاري پيش برد!
3.gif
همچنين انجام هركاري بدون مطالع و آگاهي قبلي و وقت گذاشتن، نتيجه‌اي به غير از اعصاب خوردي هم ندارد!!!
39.gif
در ادامه يكسري سوالات دارم كه لطفن حتمن به آنها دقيق پاسخ دهيد تا منبع مشكل مشخص شود!؟

با پارتیشن مجیک یه درایو primary 50 گیگی ساختم برای ویندوز سون البته ویندوز اول xp هست!!!
چون هاردم 500 گیگ هست نتونستم از Boot magic استفاده کنم!!
. سوالات:

1) آيا شما قبل از انجام كارهاي فوق، كتاب موجود در پست اول را دنلود و مطالعه نموديد؟! حداقل بخش‌هاي مربوط به انجام يكسري عمليات ايمني قبل از ساخت پارتيشن Primary دوم و همچنين نكات مربوط به نصب سيستم عامل دوم و انجام يكسري كارها قبل از نصب آن؟!

2) آيا شما به نكات به روز شده و اخطارهاي موجود در ابتداي همان پست اول دقت نموديد و مطالع نموديد؟! نكاتي در مورد اينكه Partition Magic هاردديسك‌هاي بالاي 300GB را پشتيباني نمي‌كند و برنامه Boot Magic هارديسك‌هاي بالاي 250GB را...؟!

از paragon استفاده کردم! مشکل اینجاست که بعد از نصب ویندوز سون توی boot paragon فقط اسم ویندوز سون هست
. ادامه سوالات:

3) آيا شما قبل از نصب ويندوز 7، پارتيشن آن را Active و پارتيشن ويندوز XP را Hide نموديد؟!

از Paragon Partition Manager 11 SE personal استفاده کردم البته از ورژن Server v 10.0.10.11287 هم استفاده کردم به همین شکل بود!!!
و
اگه در جواب میخاین بگین که تو تنظیمات paragon حالت Hiding other primary partitions رو فعال کنم من چنین گزینه یا چنین قسمتی و نمیبینم!!!!
. وقتي پاسخ 3 سوال فوق را دقيق و كامل دهيد تا حدودي مي‌توانم دلايل اين دو جمله شما و مشكلات ديگرتان را بدهم كه چرا نبايد شما تصويري همانند تصويري مشابه محيط برنامه Paragon من به نسخه version 10.0, build 7893 (20.03.09)‎ و ويرايش Server مشاهده نماييد (به دو تصوير زير دقت بفرماييد):

تصوير 1

تصوير 2

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/15
26.gif
103.gif

ghalbehamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من از توجهت ممنونم!
جواب سوال ها!
1. بله خوندم وهمه چی درسته!
2.به دلیل اینکه هاردم 500 گیگابایتی استفاده از Boot Magic صرف نظر کردم!!!!
و اما سوال 3.!!!! پارتیشن xp رو Hide نکردم!!!!!
بازم ممنونم!!!!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ghalbehamed عزيز
1.gif

1. بله خوندم وهمه چی درسته!
. خير! همه چيز را درست مطالعه نفرموديد و همه چيز درست نبوده! (دلايل در ادامه)

2.به دلیل اینکه هاردم 500 گیگابایتی استفاده از Boot Magic صرف نظر کردم!!!!
. شما منظورم را نگرفتيد!! اساسن شما نبايد با برنامه Partition Magic هاردديسك 500GB خود را پارتيشن بندي يا پارتيشج جديد Primary مي‌ساختيد و همين عمل ممكنه به درستي انجام نشده باشد چون اين برنامه نمي‌تواند به درستي هارديسك‌هاي بالاي 300GB را پشتيباني كند!

و اما سوال 3.!!!! پارتیشن xp رو Hide نکردم!!!!!
. اين مهمترين اشتباه شما پس از استفاده PM روي هاردديسك بالاي 300GB بوده! در كتاب و صفحه 56 بخش 3-4 با عنوان "قوانين نصب OS در MPها" را دوباره مطالعه نماييد! 4 قانون در آنجا هست كه قانون اولي و مهم همانيست كه شما انجام نداديد.

. خوب الان چيكار كنم!؟

1) متاسفانه احتمال خرابي هر دو سيستم عامل هست چون احتمال زياد به شكل Dual Boot نصب شده‌اند و نه Multi Primary!! پس ابتدا CD Bootable برنامه Paragon ا به كمك منوي موجود در اين برنامه بسازيد (توضيحاتش و لينكهايش در پست او موجود است) و سپس:

2) با CD برنامه Paragon بايد هر دو پارتيشن XP و 7 را پاك و دوباره ساخته. در زمان ساختن پارتيشن‌ها بهتر است براي آنها Labelي مثل Windows XP و Windows 7 قرار دهيد تا در زمان Active\Hide نمودن آنها و نصب ويندوز اشتباهي نكنيد!

3) به كمك CD Bootable Paragon پارتيشن XP را Active و پارتيشن 7 را Hide نماييد. سپس XP را در اين پارتيشن Active شده نصب نماييد.

4) به كمك CD Bootable Paragon پارتيشن 7 را Active و پارتيشن XP را Hide نماييد. سپس 7 را در اين پارتيشن Active شده نصب نماييد.

5) اكنون برنامه Paragon را در يكي از ويندوز‌ها نصب نموده و برنامه مديريت بوت آن را فعال نماييد.

. قبل از همه‌ي اين كارها بايد از اطلاعات شخصي خود بكاپ گرفته و همچنين بر اساس توضيحات كتاب براي همه پارتيشن‌ها هم بايد دستور chkdsk را اجرا نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/15
26.gif
103.gif

mamali archi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به igimax عزیز

من با paragon پارتیشن بندی کردم و یه پارتیشن رو پاک کردم و اضافه کردم و خیلی کارای دیگه!!!

ولی چون ویندوز عوض نکردم درایو های logical بعد از c بصورت مرتب یعنی d,e,f,g,h,... نیستش و دیگه هم نمیتونم چه با partition management خود win7 و چه با paragon درایو بعد از c که الان f هست رو به d برگردونم یعنی تو لیست drive letter ها نیستش

حالا به غیر از نصب دوباره ویندوز راهی هست که این درست شه؟

من یه سرچی تو نت زدم فکر کنم راهش این باشه ولی شک داشتم خواستم نطر شما رو هم بدونم

اینم لینک

پیشاپیش ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mamali archi عزيز
1.gif

حالا به غیر از نصب دوباره ویندوز راهی هست که این درست شه؟
من یه سرچی تو نت زدم فکر کنم راهش این باشه ولی شک داشتم خواستم نطر شما رو هم بدونم
. آره عزيز! ما هم دقيقن همين كارو مي‌كنيم ديگه! مثلن D شما يا درايو Optic شماست يا يكي از پارتيشناي هاردهست. اونوقت ما ميايم مثلن مي كنيمش Z بعد اون يكي پارتيشني كه مثلن H هست ولي دوست داريم كه D باشه رو الان كه D خالي شده، به D تغييرش مي‌ديم. همينطور تكرار مي‌كنيم تا آرايش دلخواهمون به دست بياد! به همين سادگي!

.اگه به تصوير 1 از پست 348 من نگاه كنيد من دوتا هاردديسك دارم با 7 تا پرتيشن در كل! كه 4 تاش هميشه مخفين و 3 تاش در دسترسند و از هارد‌هاي مختلف! ولي حروفشون رو به ترتيب دلخواهم درست كردم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/09/22
26.gif
103.gif

ebrat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به igimax
آيا برنامه بوت پاراگون تنظيماتي نداره كه بشه مثلا os را كم و زياد كرد يا پسورد گذاشت
منظورم مثل بوت مجيك مال شركت سيمانتيك كه همراه پارتيشن مجيك بود يادش بخير چقدر خوب بود
آيا برنامه اي با امكانت بوت مجيك هست

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ebrat عزيز
1.gif

. در ابتدا ورود شما را به فروم دوستداشتني PT و جمع دوستان تبريك عرض مي كنم و اميدوارم از شما بيشتر بشنويم و بخوانيم ....
53.gif

آيا برنامه بوت پاراگون تنظيماتي نداره كه بشه مثلا os را كم و زياد كرد يا پسورد گذاشت
. نه خيلي منوي ابتدايي وا ساده اي داره با حداقل تنظيمات ولي يه چندتايي در همان پستاول دوست خوبمون معرفي نمودند كه من هم لينكهاي تست هاي ايشون و تست هايشون را قرار دادم. به پست اول برويد و آنها را مشاهه نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/16
26.gif
103.gif

matiyo

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان شايد باورتون نشه اما الان يه يه سالي هست كه ميخوام يه مولتي پرايمري بزنم اما هر دفعه بي اطلاعاتي و ترس از خراب شدن نميزاشت...
اما حالا ديگه مصر شدم كه ديگه حتما يه بار امتحانش كنم .
من يه هارد 500 دارم و قصد نصب xpو 7 به صورت مولتي پرايمري دارم .
براي پارتيشن بندي از نرم افزار پاراگون پارتيشن مجيك استفاده خواهم كرد و براي ايجاد منوي بوت قصد دارم از MiniTool Partition Wizard i يا easy bcd اسفاده كنم (حالا چطوري !اللهو اعلم ... ) .
سوالهايي كه داشتم
1- آيا خودنرم افزار پاراگون پارتيشن مجيك ميتونه منو ي بوت مورد نظر منو ايجاد كنه يا نه بايد از يه نرم افزاري ديگه مثل بالايي هايي كه گفتم استفاده كنم ؟؟( آيا اين نرم افزارها يعني (MiniTool Partition Wizard يا easy bcd ) براي ايجاد منوي بوت براي مولتي پرايمري مناسب هستند ؟؟اگه پيشنهاد بهتري دارين معرفي كيند)
3- در نرم افزار بوت مجيك كه در هاردهاي 250 به بالاو ويندوز 7 نصب نميشد طوري بود كه فقط در پارتيشن هاي fat 32 بايد نصب ميشد آيا در اين نرم افزار ها ، بايد حتما نرم افزار بوت ، در يك پارتيشن fat32نصب شود .يعني حتما بايد حداقل يه پارتيشن fat 32 براي نصب نرم افزار بوت ايجاد كنم ؟؟؟
4-آيااين نرم افزار بوت رو بايد در كدام ويندوز نصب كنم آيا بايد د ر هردو ويندوز نصب شود ؟؟؟و يا در هيچكدام و پارتيشن fat32.....؟؟؟؟؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام matiyo عزيز
1.gif

.http://forum.persiantools.com/u147997.html بعد يك سال همون پست اول را هم به خوبي نخونديد‌ها! چون هم اسم برنامه كمپاني Paragon را با Norton Partition Magic اشباهي ادغام نموديد و هم توضيحات درون پست اول و لينك‌هاي توضيحات برنامه Paragon را مطالعه نفرموديد! تمامي پاسخ‌هاي شما در درون پست اول و لينك‌هاي توضيحات برنامه‌ها موجود است و هنوز كه هنوزه نكات درون كتاب پست اول بدون توجه به اينكه از چه برنامه‌اي استفاده مي‌نماييد، مفيد و لازم الجرا هستند.

. پس اول مطالعه نماييد بعد اقدام كنيد. مطمئنم براي اين كار ساده كه قصد انجام آن را داريد تا كنون كلي مطلب در همين تاپيك نوشته شده است، پس پاسخ اكثر سوالات خود را خواهيد يافت.

. قبول دارم كه بايد اين كتاب را مدتها پيش، ويرايش جديدش را مي‌نوشتم ولي خوب! به همون دلايلي (تقريبن) مثل شما از 2 سال پيش تا الان نشده!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/21
26.gif
103.gif

matiyo

Registered User
لایک‌ها
2
خودمونیم بد جور ضایع شدم هاااا:blink:ا ره اون پاراگون پارتیشن منجر هستش آقا اشتباه از اخطلات اطلاعات گذشته و جدید بوده !من یه بار قبلا خونده بودمش همشو! ولی الان زیاد یام نیست گفتم شاید بشه به روش شب امتحانی یه میانبری بزنیم که نشد :D

آقا فقط یه سوال ! من یه پارتیشن fat32باید حتما داشته باشم ؟؟
ستمه از اول خوندنش به مولا...

Last edited:

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
Blueray
این بار یک برنامه ی جالب دیگری برای بوت کردن چند سیستم عامل پیدا کردم .
سلام,در حال حاضر OS من ویندوز7 است.همچنین لینوکس آبونتو را از یک سایت دانلود کردم و پس از آن فایل ایزو را روی دی وی دی رایت کردم.حالا میخوام در کنار ویندوز7 ,لینوکس را هم نصب(multiprimary) کنم.آیا از برنامه های مدیریت پارتیشن باید استفاده کنم؟ آیا نیازی هست که به این شکل نصب کنم یا چون یکی از OSها لینوکس است اشکالی نداره مولتی بوت نصب کنم(منظورم ضعفهایی که مولتی بوت دارد است)؟ آیا باید دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز7 را نصب کنم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین چطوری اینکار را انجام بدم ممنون میشم.اگر برایتان کمی وقتگیر است و یا سخت است توضیح اینکار,برام یک منبع را معرفی کنید هم ممنون میشم.
مشخصات سیستم:
ویندوز7
هارددیسک:250گیگ مکستور
هارددیسک:20گیگ سیگیت
رم:4 گیگ
سی پی یو:اینتل دو آل کور2
گرافیک:9600 جی فورس
در حال حاضر 4تا پارتیشن دارم که دوتا primary اکتیو است.
ممنون از راهنمایی شما

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام asemani49 جان
1.gif

سلام,در حال حاضر OS من ویندوز7 است.همچنین لینوکس آبونتو را از یک سایت دانلود کردم و پس از آن فایل ایزو را روی دی وی دی رایت کردم.حالا میخوام در کنار ویندوز7 ,لینوکس را هم نصب(multiprimary) کنم.آیا از برنامه های مدیریت پارتیشن باید استفاده کنم؟ آیا نیازی هست که به این شکل نصب کنم یا چون یکی از OSها لینوکس است اشکالی نداره مولتی بوت نصب کنم(منظورم ضعفهایی که مولتی بوت دارد است)؟ آیا باید دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز7 را نصب کنم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین چطوری اینکار را انجام بدم ممنون میشم.اگر برایتان کمی وقتگیر است و یا سخت است توضیح اینکار,برام یک منبع را معرفی کنید هم ممنون میشم.
مشخصات سیستم:
ویندوز7
هارددیسک:250گیگ مکستور
هارددیسک:20گیگ سیگیت
رم:4 گیگ
سی پی یو:اینتل دو آل کور2
گرافیک:9600 جی فورس
در حال حاضر 4تا پارتیشن دارم که دوتا primary اکتیو است.
ممنون از راهنمایی شما
. ببينيد! خوبي لينوكس اين هست كه ميشه آن را در يك پارتيشن لوجيكال هم نصب نمود و فايل بوت منيجرش را هم در همان پارتيشن يا روي پارتيشن پرايمري خود نصب نماييد. اين يعني كه شما مي‌توانيد لينوكس خود را در يك لوجيكال نصب كنيد ولي مديريت بوت آن را در پارتيشن ويندوز نصب كنيد. به اين شكل وقتي سيستم بالا مياد شما اول منوي بوت لينوكس را خواهيد ديد كه امكان بوت شدن از لينوكس يا ويندوز را به شما مي‌دهد.

. تنها بدي اين روش در اين هست كه مديريت بوت لينوكس برروي پارتيشن ويندوز است و هر اتفاقي براي آن بيفتد هردو سيستم عامل بوت نخواهند شد و بايد شما روش درست كردن مديريت بوت لينوكس را بلد باشيد يا روش درست كردن مديريت بوت ويندوز 7 توسط DVD-اش را بدانيد.

. اما راه دوم اينه كه مديريت بوت لينوكس را در پارتيشن خودش نصب نماييد. اگر اين كار را كنيد بديهي است كه در شروع به كار سيستم شما منوي بوت لينوكس را نخواهيد ديد و مستقيم وارد ويندوز خواهيد شد. پس بايد به كمك يك برنامه مديريت بوت ديگر مثل BootMagic يا Paragon يا Acronis يا ... پارتيشن بوت ويندوز 7 و لينوكس را معرفي و در همان ابتداي كار سيستم امكان انتخاب آنها را بوجود آوريد.

. چون هاردديسك شما 250 گيگ هست نميتوانيد از Boot Magic استفاده نماييد! ولي مي‌توانيد از Paragon يا Acronis استفاده كنيد. پيشنهاد من Paragon هست.(من تاكنون با بوت منيجر Paragon براي لينوكس تست نكرده‌ام!) البته برنامه‌هاي ديگه‌اي هم كه Blueray جان معرفي نموده‌اند عالي هستند ولي من به دليل تنبلي هيچوقت به شكل عملي آنها را تست نكرده‌ام!!

. الان من دو هارديسك دارم:
هارد يك:
* دو پارتيشن پرايمري و چندتا لوجيكال دارد: پرايمري اولي ويندوز 7 و دومي xp
* در ادامه آن دو، چندتا پارتيشن لوجيكال و سپس در انتهاي همين هارد و در قسمت لوجيكال‌ها دو پارتيشن براي لينوكس يكي پارتيشن با فايل سيستم Ext4 به حجم 8 گيگ و يكي با حجم حداكثر 2 گيگ براي پارتيشن Swap آن ساخته ام و در انتها يك پارتيشن لوجيكال با فايل سيستم FAT32 با حجم 80 مگابايت براي Boot Magic دارم.

هارد دوم:
* يك پارتيشن پرايمري و چندتا لوجيكال: روي پارتيشن پرايمري آن ويندوز 8 نصب است.
* بقيه پارتيشن لوجيكال.

. وقتي وارد ويندوز‌ها مي‌شوم. بقيه پارتيشن‌هاي پرايمري hide مي‌شوند. ولي در Linux Ubuntu انتخاب نموده ام كه همه پرايمريهاي ديگه را بتوانم Mont كنم.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/04
26.gif
103.gif

Last edited:
  • Like
Reactions: HoP

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
من روی درایو اولی ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم که paragon رو هم روی همین سیستم عامل و البته توی درایو H نصب کردم که ntfs بود.
روی درایو دومی هم ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم.
هر سوالی یا عکسی یا ... نیاز داشتید ، من تا شب و هر موقع که خواستید ، در خدمتم چون دین بزرگی به شما دارم .
ممنون.
سلام,اول باید تشکر کنم بابت معرفی این برنامه و سعی ی که در اینباره کرده اید.
من آبونتو و ویندوز7 را روی سیستم دارم(که هر کدام پارتیشن مجزا دارند) و بک ترک هم در یک پارتیشن نصب کردم.درعین حال باید توضیح بدم که من دوتا هارد دارم که یکی 20گیگ و دیگری 250گیگ است.اما بعد از نصب بک ترک دو مشکل بوجود آمده یکی اینکه اون هارد 20گیگ در صفحه کامپیوتر نشان داده نمیشود,اما در دیوایس منیجر و مدیریت پارتیشن و بایوس موجود است.مشکل دوم اینکه وقتی سیستم بوت میشه در منوی بوت,فقط آبونتو و ویندوز7 موجود است و خبری از بک ترک نیست.یعنی انگار نه انگار که بک ترک را نصب کردم.
همچنین برنامه پاراگون هم که فرموده بودید را نصب کردم و پس اینکه ویزارد مدیریت بوت را اجرا کردم این صفحه که برایتان پیوست کردم را نشان میده که هر دو هارد را شناسایی کرده اما هر دو غیرفعال هستند.
این مشکل از چی است؟راه حل این مشکل چی است؟
البته میخواستم بعد از نصب بک ترک,آبونتو را پاک کنم که این مشکل پیش آمده.آیا با پاراگون میشه آبونتو را پاک کرد و با سی دی ویندوز منوی بوت را درستش کنم؟
Capture.PNG

بالا