سلام.من تازه با سایت شما اشنا شدم.سایت خوبییه ی.لطفا در مورد پارتیشن بندی ویندوز7 توسط نرم افزار paragon یا هر نرم افزار دیگری که بشه با اون ویندوز7 را پارتیشن بندی کرد به من اطلاعات بدهید.همراه با تصویر اگه باشه خیلی خوب میشه.
. دو مورد را كه قرار بود توضح دهيد، توضيح نداديد! همچنين لينكي كه گذاشتيد براي من باز نشد!؟ چه با هيتلرشكن چه مستقيم!؟ اما اون دوموردي كه نياز به توضيح هست:دوستان یه چند وقتیه به مشکل خوردم یه لب تاب 6199 HP دارم که ویندوز 7 ارجینال داشت حالا من یه پارتیشن جدید به هارد اضافه کردم و درایو ریکاوریش ظاهر شده ! یعنی قبلش نبود کلا الان درایو ریکاوریش در Disk management .
. خوب لازم نيست ويندوز بياد بالا! شما همون برنامهاي كه در پست اول معرفي نمودهام را دنلود نماييد و CD Bootable آن را درست نماييد و به كمك ديسك آن لپتاپ را بوت نمايد و وارد محيط EaseUS شده و با دوربين يك موبايل عكسي از صفحه مانيتور و آرايش پارتيشنهاي خود بگيريد.الان لب تاب بالا نمیاد که بخوام عکس بگیرمو ایناا . تو سایت داناترین عکسم گذاشتم ولی نمیدونم چرا این سایته گاهی بالا نمیاد . بالا اومد عکسشو میذارم اینجا!
. با اعصاب خورد نميشه چيزي ياد گرفت و كاري پيش برد!اعصابم و بهم ریخته!!!!!
. سوالات:با پارتیشن مجیک یه درایو primary 50 گیگی ساختم برای ویندوز سون البته ویندوز اول xp هست!!!
چون هاردم 500 گیگ هست نتونستم از Boot magic استفاده کنم!!
. ادامه سوالات:از paragon استفاده کردم! مشکل اینجاست که بعد از نصب ویندوز سون توی boot paragon فقط اسم ویندوز سون هست
واز Paragon Partition Manager 11 SE personal استفاده کردم البته از ورژن Server v 10.0.10.11287 هم استفاده کردم به همین شکل بود!!!
. وقتي پاسخ 3 سوال فوق را دقيق و كامل دهيد تا حدودي ميتوانم دلايل اين دو جمله شما و مشكلات ديگرتان را بدهم كه چرا نبايد شما تصويري همانند تصويري مشابه محيط برنامه Paragon من به نسخه version 10.0, build 7893 (20.03.09) و ويرايش Server مشاهده نماييد (به دو تصوير زير دقت بفرماييد):اگه در جواب میخاین بگین که تو تنظیمات paragon حالت Hiding other primary partitions رو فعال کنم من چنین گزینه یا چنین قسمتی و نمیبینم!!!!
. خير! همه چيز را درست مطالعه نفرموديد و همه چيز درست نبوده! (دلايل در ادامه)1. بله خوندم وهمه چی درسته!
. شما منظورم را نگرفتيد!! اساسن شما نبايد با برنامه Partition Magic هاردديسك 500GB خود را پارتيشن بندي يا پارتيشج جديد Primary ميساختيد و همين عمل ممكنه به درستي انجام نشده باشد چون اين برنامه نميتواند به درستي هارديسكهاي بالاي 300GB را پشتيباني كند!2.به دلیل اینکه هاردم 500 گیگابایتی استفاده از Boot Magic صرف نظر کردم!!!!
. اين مهمترين اشتباه شما پس از استفاده PM روي هاردديسك بالاي 300GB بوده! در كتاب و صفحه 56 بخش 3-4 با عنوان "قوانين نصب OS در MPها" را دوباره مطالعه نماييد! 4 قانون در آنجا هست كه قانون اولي و مهم همانيست كه شما انجام نداديد.و اما سوال 3.!!!! پارتیشن xp رو Hide نکردم!!!!!
. آره عزيز! ما هم دقيقن همين كارو ميكنيم ديگه! مثلن D شما يا درايو Optic شماست يا يكي از پارتيشناي هاردهست. اونوقت ما ميايم مثلن مي كنيمش Z بعد اون يكي پارتيشني كه مثلن H هست ولي دوست داريم كه D باشه رو الان كه D خالي شده، به D تغييرش ميديم. همينطور تكرار ميكنيم تا آرايش دلخواهمون به دست بياد! به همين سادگي!حالا به غیر از نصب دوباره ویندوز راهی هست که این درست شه؟
من یه سرچی تو نت زدم فکر کنم راهش این باشه ولی شک داشتم خواستم نطر شما رو هم بدونم
. نه خيلي منوي ابتدايي وا ساده اي داره با حداقل تنظيمات ولي يه چندتايي در همان پستاول دوست خوبمون معرفي نمودند كه من هم لينكهاي تست هاي ايشون و تست هايشون را قرار دادم. به پست اول برويد و آنها را مشاهه نماييد.آيا برنامه بوت پاراگون تنظيماتي نداره كه بشه مثلا os را كم و زياد كرد يا پسورد گذاشت
سلام,در حال حاضر OS من ویندوز7 است.همچنین لینوکس آبونتو را از یک سایت دانلود کردم و پس از آن فایل ایزو را روی دی وی دی رایت کردم.حالا میخوام در کنار ویندوز7 ,لینوکس را هم نصب(multiprimary) کنم.آیا از برنامه های مدیریت پارتیشن باید استفاده کنم؟ آیا نیازی هست که به این شکل نصب کنم یا چون یکی از OSها لینوکس است اشکالی نداره مولتی بوت نصب کنم(منظورم ضعفهایی که مولتی بوت دارد است)؟ آیا باید دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز7 را نصب کنم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین چطوری اینکار را انجام بدم ممنون میشم.اگر برایتان کمی وقتگیر است و یا سخت است توضیح اینکار,برام یک منبع را معرفی کنید هم ممنون میشم.Blueray
این بار یک برنامه ی جالب دیگری برای بوت کردن چند سیستم عامل پیدا کردم .
. ببينيد! خوبي لينوكس اين هست كه ميشه آن را در يك پارتيشن لوجيكال هم نصب نمود و فايل بوت منيجرش را هم در همان پارتيشن يا روي پارتيشن پرايمري خود نصب نماييد. اين يعني كه شما ميتوانيد لينوكس خود را در يك لوجيكال نصب كنيد ولي مديريت بوت آن را در پارتيشن ويندوز نصب كنيد. به اين شكل وقتي سيستم بالا مياد شما اول منوي بوت لينوكس را خواهيد ديد كه امكان بوت شدن از لينوكس يا ويندوز را به شما ميدهد.سلام,در حال حاضر OS من ویندوز7 است.همچنین لینوکس آبونتو را از یک سایت دانلود کردم و پس از آن فایل ایزو را روی دی وی دی رایت کردم.حالا میخوام در کنار ویندوز7 ,لینوکس را هم نصب(multiprimary) کنم.آیا از برنامه های مدیریت پارتیشن باید استفاده کنم؟ آیا نیازی هست که به این شکل نصب کنم یا چون یکی از OSها لینوکس است اشکالی نداره مولتی بوت نصب کنم(منظورم ضعفهایی که مولتی بوت دارد است)؟ آیا باید دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز7 را نصب کنم؟ اگه لطف کنین توضیح بدین چطوری اینکار را انجام بدم ممنون میشم.اگر برایتان کمی وقتگیر است و یا سخت است توضیح اینکار,برام یک منبع را معرفی کنید هم ممنون میشم.
مشخصات سیستم:
ویندوز7
هارددیسک:250گیگ مکستور
هارددیسک:20گیگ سیگیت
رم:4 گیگ
سی پی یو:اینتل دو آل کور2
گرافیک:9600 جی فورس
در حال حاضر 4تا پارتیشن دارم که دوتا primary اکتیو است.
ممنون از راهنمایی شما
سلام,اول باید تشکر کنم بابت معرفی این برنامه و سعی ی که در اینباره کرده اید.من روی درایو اولی ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم که paragon رو هم روی همین سیستم عامل و البته توی درایو H نصب کردم که ntfs بود.
روی درایو دومی هم ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم.
هر سوالی یا عکسی یا ... نیاز داشتید ، من تا شب و هر موقع که خواستید ، در خدمتم چون دین بزرگی به شما دارم .
ممنون.