igimax
کاربر فعال کامپیوتر
- نوشتهها
- 3,410
- لایکها
- 1,348
سلام asemani49 جان
. بك تراك چيه!؟ منظورتان اينه: BackTrack Linux - Penetration Testing Distribution من نميشناسمش!
پ.ن.: (در ضمن نسخه جديد وتغيير نام يافته اين برنامه http://www.terabyteunlimited.com/bootit-bare-metal.htm كه قبلن Bluray جان معرفي نموده بود، منتشر شده كه گويا خيلي سادهتر شده! تست نكردهام ولي اين خيلي برنامه قوي و عاليي هست و بينهايت سيستم عامل و پارتيشن پرايمري را برروي يك هاردديسك پشتيباني ميكند!)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/05/06

. بك تراك چيه!؟ منظورتان اينه: BackTrack Linux - Penetration Testing Distribution من نميشناسمش!
. اما خب، شما وقتي يك سيستم عامل لينوكس را نصب ميكنيد بايد انتخاب كنيد كه فايل بوت منيجرش كجا نصب بشه!؟ (ابونتو و Suse اينطوري بودند ولي اين BT را نميدانم!) شما بوت منيجري اين Backtrack را كجا نصب كرديد!؟ اگر در پارتيشن خودش طبيعيه كه در منوي بوت نبينيدش چون اون منوي بوت آبونتو بوده. شايد اگر هم فايل بوت Backtrack را روي هاردديسك Master و پارتيشن پرايمريش نصب ميكرديد، ممكن بود كه هر سه سيستم عامل را در منوي بوت ببينيد!!؟مشکل دوم اینکه وقتی سیستم بوت میشه در منوی بوت,فقط آبونتو و ویندوز7 موجود است و خبری از بک ترک نیست.یعنی انگار نه انگار که بک ترک را نصب کردم.
. منظورتان از "صفحه كامپيوتر" كجاست!!؟ اگر منظورتان Windows Explorer هست كه چون فرموديد آن درايور را در مديريت پارتيشن مي بينيدش پس يا با همون مديريت پارتيشن يا Disk management خود ويندوز 7 به آن پارتيشن يك Drive Letter نسبت دهيد..اما بعد از نصب بک ترک دو مشکل بوجود آمده یکی اینکه اون هارد 20گیگ در صفحه کامپیوتر نشان داده نمیشود,اما در دیوایس منیجر و مدیریت پارتیشن و بایوس موجود است.
. من اين نسخه پاراگون را هنوز تست نكردهام. من جديدن اين را دنلود كردهام: Paragon Hard Disk Manager 11 10.0.17.13146 Server Retail + WinPERCD + Add-on آيا نسخه شما هم اينه!؟ من هنوز برنامه فوق را تست نكردهام!همچنین برنامه پاراگون هم که فرموده بودید را نصب کردم و پس اینکه ویزارد مدیریت بوت را اجرا کردم این صفحه که برایتان پیوست کردم را نشان میده که هر دو هارد را شناسایی کرده اما هر دو غیرفعال هستند.
این مشکل از چی است؟راه حل این مشکل چی است؟
. بله ميشه، ولي شايد لازم بشه كه فايلهاي بوت BT را پس از درست كردن منوي بوت ويندوز 7 به شكلي كه در خود سايتش احتمالن توضيح داده، را به همان هاردديسك Master و پارتيشن پرايمريش منتقل نماييد. براي آبونتو من از CD اش بوت ميكردم و بعد از اينترنت برنامه Boot-Repair و مكان جديد بوت را انتخاب يا آن را درست ميكردم، شايد سيستم عامل فوق برنامه مشابهاي داشته باشه!؟البته میخواستم بعد از نصب بک ترک,آبونتو را پاک کنم که این مشکل پیش آمده.آیا با پاراگون میشه آبونتو را پاک کرد و با سی دی ویندوز منوی بوت را درستش کنم؟
پ.ن.: (در ضمن نسخه جديد وتغيير نام يافته اين برنامه http://www.terabyteunlimited.com/bootit-bare-metal.htm كه قبلن Bluray جان معرفي نموده بود، منتشر شده كه گويا خيلي سادهتر شده! تست نكردهام ولي اين خيلي برنامه قوي و عاليي هست و بينهايت سيستم عامل و پارتيشن پرايمري را برروي يك هاردديسك پشتيباني ميكند!)
موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
91/05/06

Last edited: