slash_slash
Registered User
- نوشتهها
- 418
- لایکها
- 0
همه مراحل درست انجام دادم اما نه من نه دوستم هيچ نقشه اي نميبينيم زوم هم مي كنم نميشه كه نميشه
اگر نقشه رو در مسیر خودش با همون اسمی که گفتم درست کپی کنید نمایش داده میشههمه مراحل درست انجام دادم اما نه من نه دوستم هيچ نقشه اي نميبينيم زوم هم مي كنم نميشه كه نميشه
اگر نقشه رو در مسیر خودش با همون اسمی که گفتم درست کپی کنید نمایش داده میشه
توجه کنید حتما حتما یک بار باید gPS گوشی فعال بشه تا نقشه برای همیشه نشون داده بشه
ببخشید کمی دیر شد. اکانتم غیر فعال بودمن همه اين كارا رو كردم نميشه gps هم فعاله و سرعت و اينارو نشون ميده سيگنالم داره اما نقشه جايي نيست توي brower map هم شناختش و زده detailed map اما بازم نمياد گوشي دوستم اومنيا hd هست اونم هر كاري مي كنه مي گه نميشه
اگر نقشه 2.3.5 رو که در پست یک هست دانلود کنید می تونه رستوران و هتل سرچ کنه.سلام صادق جان
دستت درد نکنه و خسته نباشی . گوشی من 5800 هست و از همین روشی که در پست 1# گفتی مراحل رو رفتم و Garmin فعال شد .
فقط یه سوال :
این مشخصات رستوران و هتل ها رو نداره . میشه اونها رو هم فعال کرد ؟
ورژن 60 که بهتره و باگ کمتری دارهجناب sadeghspiderman با تشکر از پست مفیدتون . من ورژن 60 رو دانلود کردم و کار هم کرد ولی موقع route کردن فقط از روی نقشه میشه route کرد.یعنی وقتی از مکان های save شده در my locations بخوام استفاده کنم از برنامه خیلی سریع میپره بیرون.خواستم ورژن 50 رو دانلود کنم که لینکشو پیدا نکردم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
باید یک بار GPS روشن بشه تا نقشه رو نشون بدهمن تمام مراحل رو پیش رفتم ولی بازم نمیدونم چرا نقشه رو نمیاره
چیکار کنم؟
این از ضعف های این برنامه هست. هنگ رو نمیشه کاری کرد. سعی کنید حافظه خود گوشی رو هم خالی نگه دارید که معمولا باعث بیشتر شدن سرعت میشهبا عرض سلام وخسته نباشيد قبل ازهرچيزي اززحماتتون تشكر ميكنم.
من Garmin.5.00.60 رو با راهنمائي شما روي Satio نصب كردم وخيلي خوب هم كار ميكنه ولي تنها مشكلي كه باهاش دارم اينكه وقتي نقشه روچند بار زوم اوت ميكنم يا Drag ميكنم براي پيدا كردن جائي روي نقشه, درحال Drawing هنگ ميكنه وازبرنامه مياد بيرون (لازم به ذكر كه Base Map GMAPBMAP.IMG رو هم كپي كردم وكارهم ميكنه)آيا پيشنهادي براي رفع اين مشكل داريد؟ممنون ميشم اگه كمكم كنيد."باتشكر از زحماتتون"
خیر. بعد از فراگیر شدن Ovi maps دیگه روی زدن ورژ« جدید برای سیمبین را نداردسلام آیا ورژن جدیدتری از 5.0.0.6.0 از گارمین منتشر شده؟
این دلیل رو نمیشه گفت از کار افتاد برنامهباعرض سلام باراهنمائي شماگارمين رو روي Satio نصب كردم ومدت زيادي هم استفاده مي كردم ولي ازحدوديك هفته پيش ازكارافتاده وقتي برنامه رو اجرا مي كنم درحالت Searching for satellite ميمونه توقسمت آنتن ستون اول گاهي قرمز وگاهي بيرنگ ميمونه وسبزنمي شه تابشه ازش اسفاده كرد لطف مي كنيد راهنمائي بفرمائيد ممنون.