یک سوال از شما دارم.برای من هم طول کشید نزدیک 48 ساعت طول میکشه بالاخره verify میشه
من اطلاع ندارم از بقیه بپرسی بهتر به جواب میرسییک سوال از شما دارم.
با حساب وریفای شده پرفکت مانی میشه روزانه چه مقدار پولو برداشت یا انتقال داد.
و حسابی که وریفای نیست میشه چه قدر برداشت و انتقال داد. یکی می گفت حساب بدون وریفای تا روزی پنج هزار دلار
را میشه برداشت و انتقال داد ایا راسته
وریفای فقط برای کم شدن کمیسیون پرفکت مانی هستش .سلام
یه سوالی داشتم سایت پرفکت مانی برای چه مبالغی به بالا از مشتری ها می خواد وریفای کنن ؟ و وریفای کردن فقط با پاسپورته یا با کارت ملی و شناسنامه هم میشه ؟
میشه اما چرا چند اکانت ؟!!!میشه با یه ای پی چند اکانت پرفکت باز کرد؟
اسکنش کن یه قبض هم بده برات ترجمه کنن بعدش بفرست واسشونمن پاسپورت دارم میتونم از پاسپورتم عکس بگیرم یا اسکن کنم برای سایت بفرستم ؟
مشکل فعلی من با همین ادرس و این مسائل هستشاسکنش کن یه قبض هم بده برات ترجمه کنن بعدش بفرست واسشون
اول زنگ بزن 118، بگو شماره یه دفتر ترجمه مدارک میخوام، بعدش زنگ بزن ازشون آدرس بگیرمشکل فعلی من با همین ادرس و این مسائل هستش
چطور باید قبض تهیه کنم ؟ چطور باید ترجمه بشه
نمیشه یه قبض از اینترنت گرفت و انگولکش کرد ؟اول زنگ بزن 118، بگو شماره یه دفتر ترجمه مدارک میخوام، بعدش زنگ بزن ازشون آدرس بگیر
بعد قبض برق خونتون یا هر قبض دیگه ای که به اسم خودت یا پدرت هستش رو بردار ببر بده واست ترجمه کنن
حالا به اسم خودت بود که هیچ اسکن ترجمه قبض رو به همراه اسکن پاسپورتت بفرست واسه پرفکت مانی، به اسم پدرت بود بیار تو فتوشاپ اسم پدرت رو پاک کن اسم خودت رو بنویس بفرست بره!!!
بتونی قبض ترجمه شده پیدا نکنی اره میشهنمیشه یه قبض از اینترنت گرفت و انگولکش کرد ؟
قبض اب و برق هم میشه ؟
خودم از قبض تلفنم با گوشی عکس گرفتم روش اسم و فامیلمو انگلیسی نوشتم زیرش خط قرمز کشیدم قبول کردننمیشه یه قبض از اینترنت گرفت و انگولکش کرد ؟
قبض اب و برق هم میشه ؟
خودم از قبض تلفنم با گوشی عکس گرفتم روش اسم و فامیلمو انگلیسی نوشتم زیرش خط قرمز کشیدم قبول کردن
جلوی اسم فارسیدقیقا کجاش اسم و فامیل رو نوشتید ؟
ادرس چی شد ؟ ادرس فارسی هم قبول میکنن ؟