توی ایمیلی که میفرسته نوشته اونو وارد کنیعنی هیچکس نمیدونه قسمت ID رو چی باید بنویسیم؟!!!
سلام ممنون عزیز. ولی منظورم از قسمت ID اون قسمتی هست که دوستمون فایل پاسپورت رو گذاشته. اونجا روی آی دی با خط قرمز خط خطی شده. میخوام بدونم چی باید ببذاریم جای اون فایل psd در فتوشاپتوی ایمیلی که میفرسته نوشته اونو وارد کن
من که شماره شناسناممو گذاشتم قبول کردن وریفای شد البته هر عددی میشه گذاشتسلام ممنون عزیز. ولی منظورم از قسمت ID اون قسمتی هست که دوستمون فایل پاسپورت رو گذاشته. اونجا روی آی دی با خط قرمز خط خطی شده. میخوام بدونم چی باید ببذاریم جای اون فایل psd در فتوشاپ
ممنون منم الان شماره ملی رو زدم. معمولا چه مدتی زمان میبره تا تایید کنند؟من که شماره شناسناممو گذاشتم قبول کردن وریفای شد البته هر عددی میشه گذاشت
نهایتا چهلو هشت ساعت.ممنون منم الان شماره ملی رو زدم. معمولا چه مدتی زمان میبره تا تایید کنند؟
شرکتشون که اصلا ایران نیست. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد تا وقتی خود طرف کار غیرقانونی ای انجام ندهاگه عکس پاسپورت خودمونو بذاریم بدن مشکل ساز نشه؟
از این جهت گفتم که چون از ایرانیم بلوک نکنه.شرکتشون که اصلا ایران نیست. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد تا وقتی خود طرف کار غیرقانونی ای انجام نده
عزیز این فایل ها مشکل دارهبا سلام![]()
برای وریفای حساب پرفکت مانی ابتدا وارد اکانتتون بشید و بر روی Settings کلیک کنید.
ابتدا مطمئن شوید که اطلاعاتتون رو کامل وارد کردید و آخر صفحه روی Verification management کلیک کنید.
در صفحه باز شده قسمت Name Validation و Address Validation رو باید کامل کنید.
![]()
PSD این 2 قسمت رو میتونید دانلود کنید کافیه اسم و عکس و مشخصات دیگر رو جایگزین کنید.
Passport
Ghabz
با سلام![]()
برای وریفای حساب پرفکت مانی ابتدا وارد اکانتتون بشید و بر روی Settings کلیک کنید.
ابتدا مطمئن شوید که اطلاعاتتون رو کامل وارد کردید و آخر صفحه روی Verification management کلیک کنید.
![]()
PSD این 2 قسمت رو میتونید دانلود کنید کافیه اسم و عکس و مشخصات دیگر رو جایگزین کنید.
Passport
Ghabz
سلام داش خوبیدر قسمت ID که در عکس گذاشتید . دقیقا باید چه آی دی ای بزنیم؟ همون آی دی که پرفکت به ما دهده یا منظورش کد ملی هست؟
با سلام![]()
![]()
Passport
Ghabz