• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
مرسي اما اين سايت يك مشكلي داره اينه كه فايلي كه بيرون ميده نياز به يوزر و پسوورد خودت داري كه بتوني دانلودش كني يعني لينكي نميده كه شما بتوننين بزارين توي ريموت آپلود و آپلود كنيد.

دوست عزیز اصولا اینجور سایت ها به خاطر صرفه جویی در پهنای باند IP همه اپلودسنتر ها رو می بندن اگه هم نبندن به محض اینکه متوجه بشن از یه IP داره بیش از حد فایل دانلود میشه بلافاصله بن میشه

شما یه وی پی اس بگیری که خیلی بهتره

basili

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز اصولا اینجور سایت ها به خاطر صرفه جویی در پهنای باند IP همه اپلودسنتر ها رو می بندن اگه هم نبندن به محض اینکه متوجه بشن از یه IP داره بیش از حد فایل دانلود میشه بلافاصله بن میشه

شما یه وی پی اس بگیری که خیلی بهتره

من وي پي اس دارم اما ميخام لينكهاي 4shared.com را براي استفاده توي ريموت آپلود مستقيم كنم.كه سايتي در اين زمينه پيدا نميكنم.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
مرسي اما اين سايت يك مشكلي داره اينه كه فايلي كه بيرون ميده نياز به يوزر و پسوورد خودت داري كه بتوني دانلودش كني يعني لينكي نميده كه شما بتوننين بزارين توي ريموت آپلود و آپلود كنيد.

با ریموت آپلود مشکلی ندارن این سایت ها میتونین لینک هارو بصورت http://username : [email protected]/somefile بدین توی ریموت آپلود. من همینجوری توی فایل سونیک ریموت اپلود کردم از همین سایت.
فقط اون فاصله دو طرف : رو بردارین

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
من یه سوال واسم پیش اومده

از کجا میشه فهمید مثلا فایل سرو مال کدوم کشوره ؟

من میخوام بدونم کلیه اپلودسنترها مال کجا هستن

ممنون میشم اگه کس راهنمایی کنه

سلام
تو توضیحاتشون همشون نوشتن که مال کدوم کشورن.
من به یه تعداد که می دونم جواب می دم :

اگه اشتباه دارم، لطفا دوستان من رو اصلاح کنند.

www.megaupload.com - هنگ کنک چین
www.filesonic.com - هنگ کنک چین ( ظاهرا تو اروپا و آمریکا هم سرور دارن)
www.fileserve.com - ایالات متحده
www.hotfile.com - ایالات متحده
http://x7.to - هنگ کنگ چین
www.letitbit.net - روسیه فدرال
www.shareflare.net - روسیه فدرال
www.turbobit.net - روسیه فدرال
www.hitfile.net - روسیه فدرال
http://filesmonster.com - هلند
www.netload.in - آلمان
www.share.cx - آلمان
www.depositfiles.com - روسیه فدرال
www.rapidshare.com - سوئیس
www.megashares.com - ایالات متحده
www.uploaded.to - آلمان

Last edited:

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
من در حدود 1 هفته با آپلود آشنا شدم و دارم سخت ميخونم ولي هنوز صفحه 20 هستم پس عذر خواهي ميكنم شايد سوالاتم تكراري باشه
1-هنوز ميشه از اين راه پول در آورد چه نكته هاي رو بايد توجه كرد
2-اگه با چيز پي ان تو سايتها عضو بشم و چيز پيانم اشتراكي باشه احتمال مسدود شدن حسابم هستش وآيا ايپي ايرانو تحريم كردن يا ميشه با آيپي ايران عضو شد و اگه با ايپي هاي مختلف وارد حسابت بشي مسدود ميشه ميشه اگه اين امكان هست با اسم سايت بگين ممنون ميشم
3-كدوم يك از اين سايتها رو براي كار مناسب تر ميدونين و اگه استراتژي خاصي براي شروع كار داريم ممنمون ميشم بگين
4-و بايد همون اول كار شماره حساب پيپال بديم براي دريافت پول من دو بار اكانت پيپال خريدم هر دو بارش ليميت شد ديگه غلط كنم بهترين راه چيه
5-تو كدومشون ميشه از فيلمهاي پو ر نو استفاده كرد , و خطر بن كردن حسابو نداره جناب r3b يه جا گفتين به ددرد ما ايرانيها نميخوره چرا?
از زحمات تمام كساني كه تو اين ضمينه تجاربشونو در اختيار درگران قرار دادن تشكر ميكنم

Last edited:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من در حدود 1 هفته با آپلود آشنا شدم و دارم سخت ميخونم ولي هنوز صفحه 20 هستم پس عذر خواهي ميكنم شايد سوالاتم تكراري باشه
2-اگه با چيز پي ان تو سايتها عضو بشم و چيز پيانم اشتراكي باشه احتمال مسدود شدن حسابم هستش وآيا ايپي ايرانو تحريم كردن يا ميشه با آيپي ايران عضو شد و اگه با ايپي هاي مختلف وارد حسابت بشي مسدود ميشه ميشه اگه اين امكان هست با اسم سايت بگين ممنون ميشم
3-كدوم يك از اين سايتها رو براي كار مناسب تر ميدونين و اگه استراتژي خاصي براي شروع كار داريم ممنمون ميشم بگين
4-و بايد همون اول كار شماره حساب پيپال بديم براي دريافت پول من دو بار اكانت پيپال خريدم هر دو بارش ليميت شد ديگه غلط كنم بهترين راه چيه
5-تو كدومشون ميشه از فيلمهاي پو ر نو استفاده كرد , و خطر بن كردن حسابو نداره جناب r3b يه جا گفتين به ددرد ما ايرانيها نميخوره چرا?
از زحمات تمام كساني كه تو اين ضمينه تجاربشونو در اختيار درگران قرار دادن تشكر ميكنم

1- وقت بزاری طی یک دوره 1ساله
2-آی پی ایران که فیلتره و با چیز پی ان و چند نفر وصل بشن موردی نداره
3-موتونید با filesonic , Fileserve شروع کنید
4-نیازی نیست همون اول کار شماره حساب بدید ، webmoney باز کنید با این حساب مراوده مالی کنید و همین سایت به ریال تبدیل کنید
5- oron برای این کار بهتره اما فکر کنم دانلودش کم باشه اما میتونید روی filesonic هم بریزید ( من کار نکردم دقیق نمیدونم )
دوستان میتونن تکمیل کنن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

اگر برای استفاده شخصی می خوای به نظر من بهترین کار اینه که شما خودت یه لیچ راه اندازی کنی هزینش کمتر در میاد

basili

Registered User
لایک‌ها
73
اگر برای استفاده شخصی می خوای به نظر من بهترین کار اینه که شما خودت یه لیچ راه اندازی کنی هزینش کمتر در میاد

مگه ميشه با استفاده از وي پي اس منظورت هست؟راستش من بلد نيستم اگر شما لينك آموزشي چيزي داري اگه بزاري ممنونت ميشم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

سلام

با اجازه ی دوست عزیزمون scanme میخوام چند سطر بنویسم.

1- شدنش که میشه، باید خوب وقت بذاری، شاید 1 سال طول بکشه تا راه بیوفتی، شاید هم بیشتر، جدیدا بد جور دست زیاد شده تو این کار. باید یوزرت رو تو یه زمینه خوب جا بندازی، پستات هر چه قدر تر و تمیز تر باشه اونقدر هم دانلود خورش میره بالا و هزاران نکات حساس دیگه که در طی کار کسب میکنی. فعلا حداقل باید 4 میروره و حداکثر 5 میروره کار کنی.

2- من که تا به غیر از یکی دو تا فروم ندیدم که با آی پی اشتراکی گیر بدن، اگه می خوای خیالت راحت بشه چیز شکن اختصاصی جور کن برا خودت.

3- سایت و فرومهای زیادی هست، در تایپک مفصلا صحبت شده و من وارد بحثش نمیشم، توصیه می کنم بخونی کل تایپک رو، چون به دردت میخوره، علاوه بر سایت های نام برده کلی مطلب بدر بخور دیگه هم هست.

4- آره پی پال یه خورده خطری تشریف داره، فعلا می تونی با وب مانی کار کنی، اگه داری که هیچ و اگه نداری یکی رو پیدا کن و باهاش کار کن، به این معنی که شماره حساب وب مانی اون شخص رو به آپلود سنتر تعریف کنی تا پول رو به اون حساب بریزن، بعدش هم اون شخص معادل ریالیش رو البته به قیمت روز به حسابت واریز میکنه، من خودم دقیقا این کار رو می کنم.

5 - تقریبا هیچ یک از آپلود سنترهای معروف با PوRن مشکلی ندارن و می تونی آپلود کنی، اول اگه قوانین آپلود سنتر رو یه نیگا بندازی بهتره، جناب R3B به این دلیل گفتند که Oron[dat]com آپلود سنتر مزخرفیه که در عرض 3 روز فقط 20 گیگ حق دانلود داری که تقریبا روزی میوفته 7 گیگ، که به درد ما نمی خوره، گاها روزی پیش می یاد که روی وی پی اس بالای 200 گیگ دانلود داریم. اونی که تو ایران نشسته شاید به روزی 7 گیگ دانلود قانع بشه، البته اگه بتونه روزی 7 گیگ با این سرعت های لاک پشتی ایرانمون دانلود کنه، ولی اونی که تو کره ی جنوبی یا ایالات متحده نشسته اصلا کفاف نمیده و عمرا به طرفش بره. ارون خیلی مغرور تشریف داره حتی مغرور تر از رپید شیر، لااقل رپید شیر یه ترافیکی میفروخت ولی این لعنتی اصلا ترافیک هم نمیفروشه و اگه خواستی بیشتر از محدودیتش دانلود کنی باید یه اکانت جدید بخری که یعنی حماقت محض.
یکی از ویژگی های مزخرف ارون هم اینه که حداقل پولت باید 100 دلار بشه که بتونی درخواست بدی ولی فایل سونیک 15 دلار و ... .

امیدوارم کمکی کرده باشم.

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
تو توضیحاتشون همشون نوشتن که مال کدوم کشورن.
من به یه تعداد که می دونم جواب می دم :

اگه اشتباه دارم، لطفا دوستان من رو اصلاح کنند.

www.megaupload.com - هنگ کنک چین
www.filesonic.com - هنگ کنک چین ( ظاهرا تو اروپا و آمریکا هم سرور دارن)
www.fileserve.com - ایالات متحده
www.hotfile.com - ایالات متحده
http://x7.to - هنگ کنگ چین
www.letitbit.net - روسیه فدرال
www.shareflare.net - روسیه فدرال
www.turbobit.net - روسیه فدرال
www.hitfile.net - روسیه فدرال
[url]http://filesmonster.com[/url] - هلند
www.netload.in - آلمان
www.share.cx - آلمان
www.depositfiles.com - روسیه فدرال
www.rapidshare.com - سوئیس
www.megashares.com - ایالات متحده
www.uploaded.to - آلمان

فایل مانستر هلندی نیست ، اوکراین هست.

در مورد رپیدشیر شما مطمئنید مال سوئیس هست؟ اگر یادتون باشه اولین بار با دامنه de شروع بکار کرد. یعنی به نظر میاد آلمانی باشه.

شما میدونید اورون مال کجاست؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
برای کسی تو Warez-BB کاری انجام دادم برام کد اینوایت Demonoid.me فرستاده، به کار من نمیاد، اگر کسی لازم داشت و می خواست عضو بشه می تونه از این کد استفاده کنه.

کد:
adaggioteXyq8uv020gieizj2nyoa73unt4y4o

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

در مورد رپیدشیر شما مطمئنید مال سوئیس هست؟ اگر یادتون باشه اولین بار با دامنه de شروع بکار کرد. یعنی به نظر میاد آلمانی باشه.

فایلز مونستر هلند ه به نظر من.

جریان de رپیدشیر رو نمی دونم ولی مطمئنم مال سوئیس هست.

ارون هم به احتمال قوی ایالات متحده باید باشه.

لطفا دوستان نظر بدند و ما رو روشن کنند :D

اینجا رو ببینید ، مثلا برای نت لود که آلمان هست، کشور زده DE، ولی رپید شیر رو DE نزده. هر آپلود سنتری رو بنویسید آخر آدرس می یاره، ولی متاسفانه بعضی از این حروفات رو میدونم نه همشون رو. برای مثال برای رپید شیر زده CH

http://whois.domaintools.com/netload.in

Last edited:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85

رپیدشیر شرکتی سویسی هست اما سرور هاش در المان هست

مثل این میمونه که شما یه کارخونه توی شهرستانی داشته باشی اما دفتر و کارای اداری رو توی تهران انجام بدی

Last edited:

ice_metal2007

Registered User
لایک‌ها
36
سلام با تشكر از دوستان عزيز كه راهنمايي كردن بنده رو

اگه روزي 10-12 ساعت بشينم و كار كنم چقدر طول ميكشه و چقدر ميشه روزانه در اورد شما بهترين و بدترين حالتشو بگين و اگه شما بجاي من بودين اين كارو با تمام شرايط موجود شروع ميكرديد و اگه نه بغير اين چطور ميشه پول در آورد و تو اين مدت چقدر بايد هزينه كرد

چقدر سرمايه اوليه ميخواد در حد يه آدمي كه ميخواد بصورت حرفهاي كارش اين بشه وچه چيزهاي لازمه براي خريد و از كجا بخرم اگه نميتونين اينجا بگين پيغام خصوصي بدين ممنون ميشم يه پلان كاري بهم بگين كه چطوري شروع كنم كه در وقت و زمان صرفه جويي بشه

پكهاي مختلفي توسرورهاي اشتراك گذاري آپلودمختلف مثل filesonic , Fileserveو .......غيره فروخته ميشه كدومشون بصرفه تره براي يه آپلودر در سايتهاي مختلف
و آيا رو ريموت آپلود ميشه حساب كرد و 4و5 میروره يعني چي(همون آدرس يه فايل تو سرورهاي مختلف ميشه)؟

خود سرورهاي اشتراك گذاري آپلود به آيپي اشتراكي گير نميده كه يهو اكانتو بن كنه ؟عضو شدن تو سايت http://www.warez-bb.org احتياج به دعوت نامه داره اگه يكي برام بفرسته ممنون ميشم يا هر سايتي كه احتياج به دعوت نامه داره برام بفرستين ممنون ميشم

چرا خودتون يه سرور اشترك گذاري راه نيندازين وقتي كه اينقدر درآمد بالاي داره

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
سلام با تشكر از دوستان عزيز كه راهنمايي كردن بنده رو

اگه روزي 10-12 ساعت بشينم و كار كنم چقدر طول ميكشه و چقدر ميشه روزانه در اورد شما بهترين و بدترين حالتشو بگين و اگه شما بجاي من بودين اين كارو با تمام شرايط موجود شروع ميكرديد و اگه نه بغير اين چطور ميشه پول در آورد و تو اين مدت چقدر بايد هزينه كرد

چقدر سرمايه اوليه ميخواد در حد يه آدمي كه ميخواد بصورت حرفهاي كارش اين بشه وچه چيزهاي لازمه براي خريد و از كجا بخرم اگه نميتونين اينجا بگين پيغام خصوصي بدين ممنون ميشم يه پلان كاري بهم بگين كه چطوري شروع كنم كه در وقت و زمان صرفه جويي بشه

پكهاي مختلفي توسرورهاي اشتراك گذاري آپلودمختلف مثل filesonic , Fileserveو .......غيره فروخته ميشه كدومشون بصرفه تره براي يه آپلودر در سايتهاي مختلف
و آيا رو ريموت آپلود ميشه حساب كرد و 4و5 میروره يعني چي(همون آدرس يه فايل تو سرورهاي مختلف ميشه)؟

خود سرورهاي اشتراك گذاري آپلود به آيپي اشتراكي گير نميده كه يهو اكانتو بن كنه ؟عضو شدن تو سايت http://www.warez-bb.org احتياج به دعوت نامه داره اگه يكي برام بفرسته ممنون ميشم يا هر سايتي كه احتياج به دعوت نامه داره برام بفرستين ممنون ميشم

چرا خودتون يه سرور اشترك گذاري راه نيندازين وقتي كه اينقدر درآمد بالاي داره

ببین عزیز اون طوری که من حدس میزنم شما آدمی عجله ای هستی، این کار فقط باید صبر داشته باشی و دلسرد نشی، اگه صبر نداری توصیه میکنم اصلا وارد این کار نشی، این طوری که میبینم می خوای همین هفته ی اول بالای 1000 دلار در بیاری که باید بگم الکی زور نزن که نمیشه.

سرعت خودت بهتره 256 یا بیشتر باشه که بتونی رو اینترنت مانور بدی، یه وی پی اس معمولی و خوب اگه بخوای ماهی باید یه 40 تومنی بذاری کنار.
پلن کاریت رو خودت باید انتخاب کنی، یکی تو زمینه ی فیلم وارد تره، یکی تو زمینه ی گرافیکی، یکی تو زمینه مستند و ... .

در مورد پکهای آپلود سنتر ها باید فایل سرو و فایل سونیک قبل از هر چیزی داشته باشی، خیلی یوزر پیدا کردن و دانلود خورشون خیلی بالاست ، بویژه فایل سرو، در کنار اینها هم باید دو سه تا آپلود سنتر هم لینک بدی که اگه بعدا فایل سرو و فایل سونیک گند زدن (بمیرم ولی اون روز رو نبینم:() اینا به دادت برسن، شاید بگی کدوما بهتره؟ من www.uploadstation.com و www.wupload.com و www.uploading.com رو توصیه می کنم. بله به همین کار چند میروره کار کردن میگن.

نه به آی پی گیر نمیدن، چون یوزر و اکانتت فقط دست خودت هست و چون با اکانتات همش رو وی پی اس کار میکنی ( وی پی اس هم آی پی اختصاصی میخوره) جای هیچ نگرانی نیست، وقتی کار خراب میشه که با یه اکانت بیشتر از یه نفر دانلود کنن.

وارز بی بی رو من ندارم، سایتها رو هم گفتم که کل تایپک رو بشین بخون، همشون اسم برده شده قشنگ، من متاسفانه دعوت نامه ی هیچ کدوم رو ندارم وگر نه می فرستادم.

اگه منظور از راه انداختن سرور اشتراک گذاری، را انداختن آپلود سنتر هایی مثل فایل سرو و فایل سونیک تو ایران هست باید بگم که تا 1000 سال دیگه هم نه ما و نه کسی دیگه تو ایرن می تونه را بندازه، چون در وحله ی اول نه تکنولوژیش رو داریم، نه امکاناتش رو داریم و اگه هم داشته باشیم اجازه نخواهند داد، به این سادگی ها هم که نیست، درهر ثانیه میلیون فایل رو آپلود سنتر ها آپلود میشه، لینک دهی، بک آپ گیری از فایل ها، فضای سرور ها، جایگزین کردن فایل های سالم به جای فایل های آسیب دیده، یه نیروگاه برق بسیار قوی که بتونه برق مورد نیاز سرور ها رو به صورت تضمینی و بدون حتی یک لحظه قطعی بده، حتی پادگان های نظامی اطراف این سرور ها که امنیت پایدار اینها رو تامین کنند و بسیاری از موارد دیگه که اگه خواستین بازم میگم.

البته این تکنولوژی ها فقط در دست دنیای غرب هست که حاصل 500، 600 سال تلاش و تحقیق و کوشش اونهاست، این طرز تفکر درستی نیست که ما می تونیم در عرض چند ماه به پای اونها برسیم، قرن ها طول میکشه که به جایی که اونها الان در اونجا قرار دارن برسیم، در ضمن اینو هم بدونید که اونها هم بیکار نمیشینن در طول این مدت و جلو میرن، پس میشه نتیجه گرفت که اونها همیشه یه 600 سالی جلو هستند از ماها.

Last edited:

_ice_

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اگه اکانت پریمیوم فایلسونیک یا فایل سرو رو داشته باشی هم فایل هات رو پاک میکنن ؟
یعنی موقع پاک کردن فیلم ها و سریال ها واسشون فرقی میکنه آپلودر فری یوزر هست یا پرمیوم یوزر ؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان اگه اکانت پریمیوم فایلسونیک یا فایل سرو رو داشته باشی هم فایل هات رو پاک میکنن ؟
یعنی موقع پاک کردن فیلم ها و سریال ها واسشون فرقی میکنه آپلودر فری یوزر هست یا پرمیوم یوزر ؟

عزیز فرقی نداره چه فیری باشی چه پرم، اگه گزارش بشه پاک میشه.

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها يك سوال:آيا نرم افزاري هست مثل winrar كه فايلهارو زيپ بكنه و پسورد هم بزاره اما به اين صورت باشه كه مثلا 100 تا فيلم داري ديگه وقت نداري كه يكي يكي انتخاب بكني و پسورد بزاري همشو انتخاب بكني بعد خودش واسه همشون پسورد بزاره به صورت فايلهاي جدا از هم.اگه كسي سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي كنه

بالا