• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
بچه ها يك سوال:آيا نرم افزاري هست مثل winrar كه فايلهارو زيپ بكنه و پسورد هم بزاره اما به اين صورت باشه كه مثلا 100 تا فيلم داري ديگه وقت نداري كه يكي يكي انتخاب بكني و پسورد بزاري همشو انتخاب بكني بعد خودش واسه همشون پسورد بزاره به صورت فايلهاي جدا از هم.اگه كسي سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي كنه

اگه وی پی اس داری رپیدلیچ رو نصب کن میتونه این کارو بکنه برات

basili

Registered User
لایک‌ها
73
اگه وی پی اس داری رپیدلیچ رو نصب کن میتونه این کارو بکنه برات

وي پي اس دارم اما بدبختي اينه كه بلد نيستم راپيدليچ نصب بكنم شما لينكي چيزي سراغ نداري كه آموزش بده.ممنون

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان این اپلود استیشن همه چیش عینه فایل سروه

اینا چرا کپی کردن

زشا نیست واسشون

راستی فقط یه نکته تو همین اپلود استیشن تو قسمت Failed Links چرا گزینه دیلیت وجود نداره

می خوام پاک کنم اونایی که fail میشه ولی وجود نداره

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوستان این اپلود استیشن همه چیش عینه فایل سروه

اینا چرا کپی کردن

زشا نیست واسشون

راستی فقط یه نکته تو همین اپلود استیشن تو قسمت Failed Links چرا گزینه دیلیت وجود نداره

می خوام پاک کنم اونایی که fail میشه ولی وجود نداره

سلام

بله قالب سایتاشون خیلی شبیه همه.

نمونش همین قالب پی تی، فقط اینجمن پی تی نیست که چنین قالبی داره، اونا هم همینطوری شده.

با اف تی پی بدون مشکل آپ میکنه، من ندیدم فایلی fail بشه.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
بچه ها يك سوال:آيا نرم افزاري هست مثل winrar كه فايلهارو زيپ بكنه و پسورد هم بزاره اما به اين صورت باشه كه مثلا 100 تا فيلم داري ديگه وقت نداري كه يكي يكي انتخاب بكني و پسورد بزاري همشو انتخاب بكني بعد خودش واسه همشون پسورد بزاره به صورت فايلهاي جدا از هم.اگه كسي سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي كنه
با خود winrar میشه این کارو انجام بدی
winrar رو باز کن برو به option > settings > compression > create default
تو پنجره ای که باز میشه تنظیماتی رو که می خوای انجام بده ، مثلا پسورد و split کردن و ... و توی قسمت Files هم تیک Put each file to separate archive رو بزن
اینجوری اگه چند تا فایل رو با هم انتخاب کنی و add to archive رو بزنی همه فایل ها رو با تنظیماتی که می خوای rar می کنه

basili

Registered User
لایک‌ها
73
با خود winrar میشه این کارو انجام بدی
winrar رو باز کن برو به option > settings > compression > create default
تو پنجره ای که باز میشه تنظیماتی رو که می خوای انجام بده ، مثلا پسورد و split کردن و ... و توی قسمت Files هم تیک Put each file to separate archive رو بزن
اینجوری اگه چند تا فایل رو با هم انتخاب کنی و add to archive رو بزنی همه فایل ها رو با تنظیماتی که می خوای rar می کنه

اوه مرسي محمد واقعا كمك بزرگي به من كردي انشاله كه بتونم جبران كنم.

sahandic

Registered User
لایک‌ها
0
آقا چندتا سوال برای من پیش اومده واقعاً ممنون می شم یکی از دوستان با حوصله اینو برام توضیح بده؟

اینکه وی پی اس چی هست و چه کارهایی می شه روش انجام دادن از قبل آشنایی داشتم و دارم..

اما با چندتا واژه مشکل دارم، این لیچ اصلا چی هست؟!
به کی می گن لیچر؟
اینکه مثلا یک لیچر میرورگیری! می کنه یعنی چی؟ پک ها رو می گیره و ری پک می کنه یعنی چی؟!!
خب مگه رو همون وی پی اس نمی شه این کارهارو انجام داد؟ فرقش چیه؟

kazemiiman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه ممکنه من میخوام وی پی اس بخرم.میشه معرفی کنی .ممنون.
[email protected]
baram off bezar plz
so so tanx

wahid_2003vj

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوالی برامپیش اومده...

فرق VDS با VPS چیه و آیا VDS به درد کار آپلودینگ میخوره یا نه....

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
آقا چندتا سوال برای من پیش اومده واقعاً ممنون می شم یکی از دوستان با حوصله اینو برام توضیح بده؟

اینکه وی پی اس چی هست و چه کارهایی می شه روش انجام دادن از قبل آشنایی داشتم و دارم..

اما با چندتا واژه مشکل دارم، این لیچ اصلا چی هست؟!
به کی می گن لیچر؟
اینکه مثلا یک لیچر میرورگیری! می کنه یعنی چی؟ پک ها رو می گیره و ری پک می کنه یعنی چی؟!!
خب مگه رو همون وی پی اس نمی شه این کارهارو انجام داد؟ فرقش چیه؟
لیچر به کسی گفته میشه که فایل های دیگران رو می گیره و تو اکانت خودش آپلود می کنه ، حالا فرقی نداره با vps این کارو انجام بده یا رپیدلیچ

سلام اگه ممکنه من میخوام وی پی اس بخرم.میشه معرفی کنی .ممنون.
[email protected]
baram off bezar plz
so so tanx

کی حوصله داره بیاد یاهو ... :D
اگه خواستی پخ بده تا معرفی کنم

یه سوالی برامپیش اومده...

فرق VDS با VPS چیه و آیا VDS به درد کار آپلودینگ میخوره یا نه....
VDS بهتره
وقتی وی پی اسی که به شما میدن منابعش اختصاصی باشه بهش می گن VDS
مثلا وقتی طرف می گه 256 مگابایت رم اختصاصی و 512 مگابایل رم افزایشی یعنی به شما منابع اختصاصی نمیده
اشکال اختصاصی نبودن منابع اینه که فروشنده می تونه بیشتر از توان سخت افزار بفروشه ، مثلا روی سروری که 12 گیگ رم داره میاد به 20 نفر vps با رم 512 و قابل افزایش تا 1 گیگ میده ، تا وقتی که همه در حدود 512 مگ از رم استفاده کنند مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی استفاده از رم زیاد بشه سرور از هارد به جای رم استفاده می کنه و نتیجه اش میشه down شدن مکرر سرور
البته معمولا از همون واژه vps استفاده می کنند و شما از مشخصات و نوع مجازی ساز باید بفهمید منابع اشتراکی میدن یا اختصاصی

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان در مورد http://www.uploadstation.com یه سوال دارم

اگه کسی از طریق لینک های دانلود ما اکانت بخره به ما پول می ده یا باید از رفرال ما اکانت بخره

یکی در این مورد توضیح بده ممنون میشم

فکر می کنم این اپلود سنتر هم متعلق به USA باشه درسته؟

lisham

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان برای معروف شدن و درآمد بهتر باید تلاش کرد.مثلا tvshow ها ی خوب معمولا از 6 صبح شروع به‌آمدن می کنند.

سعی کنید در یک زمینه فعالیت کنید.من خودم tvshow ةا هر موقع همون موقع میزنم زیر 200 دانلود ندارم.

بهترین سایتی هم که میشه ازش کمک بگیرید www.rlsbb.me هست.چون تما scene ةا را میزنه و p2p ها رو همینطور.

تمتم tvshow ها را حتی زود تر از Ipt میزنه.

من خودم صبخ ساعت 6 شروع میکنم.لینکهام رو زیر post شون کامنت میزنم و میرم توی warez-bb , tehparadox ارسال میکنم/

1774

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان برای معروف شدن و درآمد بهتر باید تلاش کرد.مثلا tvshow ها ی خوب معمولا از 6 صبح شروع به‌آمدن می کنند.

سعی کنید در یک زمینه فعالیت کنید.من خودم tvshow ةا هر موقع همون موقع میزنم زیر 200 دانلود ندارم.

بهترین سایتی هم که میشه ازش کمک بگیرید www.rlsbb.me هست.چون تما scene ةا را میزنه و p2p ها رو همینطور.

تمتم tvshow ها را حتی زود تر از Ipt میزنه.

من خودم صبخ ساعت 6 شروع میکنم.لینکهام رو زیر post شون کامنت میزنم و میرم توی warez-bb , tehparadox ارسال میکنم/

اکثر tvshow ها بالای 350 مگ هستند با این اوضاع که هر کدوم 200 بار دانلود میشن پس شما بالای 20 دلار از یه سرور در روز در می ارید ؟!!!!!

اقا دست ما هم بگیر
افرین به بچه های ایران سایت خوبی راه انداختن

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
این سایت www.rlsbb.me کجاییه ؟

یعنی مال بچه های ایرانه ؟

خیلی کار جالبی کردین

من می خوام نظر بدم نمایش داده نمیشه

باید صبر کرد تا نشون بده

چی جوریه یکی روشنمون کنه

lisham

Registered User
لایک‌ها
0
من همیشه میزاشتم ظهر شروع میکردم به آپلود.تا اینکه یکی دوستان حرفه ای راهنمایی خوبی کرد.و گفت هرچیز همون لحظه میاد ارزش داره.

من که فعلا از tvshow دارم خوب کار میکنم.در آمدمم روزی بالای 20 دلار فقط ار filesonic هست.

rlsbb.me هم که توی هر زمینه ای رقیب نداره.و از هر سایتی حتی تورنت های خصوصی هم زودتر پست میزنند

این گروه جز گروه هایی هستند که ایرانی هستند وکارشون را بلدند.البته ادمینش ایرانیهولی خوب ادیتور هاش خارجی هم هستند

lisham

Registered User
لایک‌ها
0
من همیشه میزاشتم ظهر شروع میکردم به آپلود.تا اینکه یکی دوستان حرفه ای راهنمایی خوبی کرد.و گفت هرچیز همون لحظه میاد ارزش داره.

من که فعلا از tvshow دارم خوب کار میکنم.در آمدمم روزی بالای 20 دلار فقط ار filesonic هست.

rlsbb.me هم که توی هر زمینه ای رقیب نداره.و از هر سایتی حتی تورنت های خصوصی هم زودتر پست میزنند

این گروه جز گروه هایی هستند که ایرانی هستند وکارشون را بلدند.البته ادمینش ایرانیهولی خوب ادیتور هاش خارجی هم هستند

lisham

Registered User
لایک‌ها
0
HICHOPUCH

شما با چه اسمی کامنت میزنی؟

بالا