من به یه نتیجه رسیدم :دی
لینک هاتون رو صبح به وقت ایران ارسال نکنید زیاد دیده نمیشن.
لینک هاتون رو ساهت 5 عصر تا 1 شب ارسال کنید.
یه سوالی هم دارم
دوستانی که زیاد آپلود میکنن جدیدا واسه آپلود با FTP به مشکلی نخوردند ؟
من تو filesonic و wupload به مشکل خوردم !
فایل هام چند بار آپلود میشن
احتمال میدم مشکل از VPS هم باشه.
شما هم این مشکل رو دارید ؟
اگه نه از کجا VPS میگیرید و چه قیمتی ؟
دانلودش آنلیمیت هست یا نه ؟
یکی میگه صبح ساعت 6 آپلود کنید شما هم میگید بعد از ظهر 5 به بعد .
الان چیکار کنیم ؟![]()
َشما که زورتون میاد طریقه آپلود فایل هاتون رو به کسی بگید)))
همینه که کسی نمیاد بهتون روش های بالا رفتن آمار دانلود رو بگه![]()
والله من خودم هنوز خیلی وارد این کار نشدم و فقط چند پست برای نمونه زدم ببینم استقبال میشه یا نهما که بدبخت بیچاره ایم ، فوقش لینک هام 10 بار دانلود میشه اونم ماهی 1 بار این اتفاق می افته .
نمی دونم مشکل از منه یا یه چیزی هست که کسی به ما نمیگه !!! :wacko:
من در این مورد یک تحقیقی کردم متوجه شدم فقط چنلهای پربازدید میتوانند امکان affilicate رو برای خودشون فعال کنند وگرنه اینکه همینطوری نه.. نمیشهسلام دوستان
از طریق youtube هم می شه درامد داشت؟
زمان زیاد(~اصلآ) مهم نیست. اما در مورد سریالها و انیمهها مسلمآ هرچقدر فاصله ریلیز اصلی و ارسال شما کمتر باشه ، نتیجه بهتری میگیرید.من به یه نتیجه رسیدم :دی
لینک هاتون رو صبح به وقت ایران ارسال نکنید زیاد دیده نمیشن.
لینک هاتون رو ساهت 5 عصر تا 1 شب ارسال کنید.
والله من خودم هنوز خیلی وارد این کار نشدم و فقط چند پست برای نمونه زدم ببینم استقبال میشه یا نه
اما چیزایی که متوجه شدم اینا بودند:
موردی که خیلی مهم بود ، اسم تاپیک و همین طور ظاهر پست بود.
در عنوان تاپیک مثلآ برای فیلم کیفیتش ، سرور لینکها ، ریپرش ، حجمش و ... رو حتمآ بنویس.
در آخر پست هم حتمآ بگو Please say Thank if you.... چون واقعآ اگر پستت خوب باشه معمولآ تشکر مخاطب را به دنبال داره و تاپیکت میاد بالا. از اونجایی هم که هر چه تعداد تشکرها و بازدیدهای تاپیک بیشتر باشه ، تعداد بیشتری به نوشته اعتماد میکنند و دانلودش میکنند ، میشه یک تیر و دو نشون.
برای ظاهر خوب پست هم من یک برنامه با vb نوشتم که هنوز کامله کامله نشده و ایراداتش گرفته نشده. خواستی یک پیام بده ، به دستت برسونمش. هم شما ایرادهای احتمالی برنامه من رو میگیری و هم خودت پستهای منظمتری خواهی داشت... خواستی پیام بده
من یه روز کامل تعداد آنلاین های Warez-bb رو زیر نظر داشتم.
ساعت 7 عصر تا 1 شب بیشترین تعداد آنلاین داشت.
با ایو وجود شما ساعت 6 عصر لینک هاتون رو بفرستید کاربرایی که تو محدوده 6 تا 1 شب میخوان بیان تو سایت راحت تر لینک های شما رو میبینند تا این که لینک های 12 ساعت پیش رو بخوان ببینن !
حالا نگفتید شما واسه آپلود چی کار میکنید ؟
زمان زیاد(~اصلآ) مهم نیست. اما در مورد سریالها و انیمهها مسلمآ هرچقدر فاصله ریلیز اصلی و ارسال شما کمتر باشه ، نتیجه بهتری میگیرید.
درآمدتون رو چه طور دریافت و تبدیل به تومن می کنین .
ویزا کارت دارین ؟
از کجا میشه تهیه کرد ؟
Warez-bb در حال حاضر کاربر جدید ثبت نام نمیکنه حالا من چیکار کنم ؟![]()
سلام دوستان
ازتون تشکر میکنم بخاطر تایپیک خوبتون
برام جالب بود که خیلی از این سایتایی که شما برای گذاشتن پست معرفی کردی من هر روز ازش دانلود میکردم و نمی دونستم که چه فایده ای داره این لینکا تا با اینجا آشنا شدم :lol:
یه دو روزه هست که دارم 140 صفحرو میخونم
چون میخوام از تجربه دوستان استفاده کرده باشم
تو این 140 صفحه نکات زیادی بود که خودم تو یه فایل word گذاشتم که اگه ادیتش کنم میزام برای دانلود که همه نرن یه 140 صفحرو بخونند :wacko:
اما چند تا سوال داشم اگه لطف کنید بگید ممنون میشم :blush:
1. من سرعت دانم 10 مگابایته، vps نیاز دارم یه خیر البته حداقلش برای ابتدای کار
2. میشه با وب مانی اکانت خرید چون مثلا تو خود سایت hotfile نداشت!
با تشکر![]()
من در این مورد یک تحقیقی کردم متوجه شدم فقط چنلهای پربازدید میتوانند امکان affilicate رو برای خودشون فعال کنند وگرنه اینکه همینطوری نه.. نمیشه