• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
بقیه دوستان اگر لطف کنن به ایمیل [email protected] یک ایمیل بزنن در رابطه با آپلود کارشون دارم .
برا راه اندازی سایت و همکاری با یکدیگر .
منتظرم .

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دانلودخورش پائینه. در حال حاضر wUpload بهترین انتخاب ممکنه. حتی بهتر از فایل سونیک.

فکر نکنم دانلود خورش به فایل سونیک برسه چون دبلیو آپلود تازه اومده بالا. ولی کلا فایل سرو کثیف دانلود خورش بالاست نسبت به همشون.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
بقیه دوستان اگر لطف کنن به ایمیل [email protected] یک ایمیل بزنن در رابطه با آپلود کارشون دارم .
برا راه اندازی سایت و همکاری با یکدیگر .
منتظرم .

توصیه میکنم کلا بی خیال این بحث تیمی کار کردن بشی چون بارها مطرح شده و جزء وقت تلف کردن سودی برات نخواهد داشت :(

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
توصیه میکنم کلا بی خیال این بحث تیمی کار کردن بشی چون بارها مطرح شده و جزء وقت تلف کردن سودی برات نخواهد داشت :(

والا من تنهایی هم کاری نتونستم بکنم .
اگر امکانش هست کمی یاری کنید ممنون میشم .

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
والا من تنهایی هم کاری نتونستم بکنم .
اگر امکانش هست کمی یاری کنید ممنون میشم .

من نمیگم کار گروهی بده و این کار رو نکنید، اگه میتونید و مطمئنید که می تونید از پسش بر بی یاید حتما اقدام کنید، ولی اصولا شواهد نشون میدن که ما ایرانی ها دوست داریم تنها کار کنیم، تنهایی شاید کار 4 تا اروپایی رو انجام بدیم ولی گروهی کار خودمون رو هم فکر نکنم بتونیم انجام بدیم.

نمونش همین فوتبال کشورمون کلی خرج میکنن و پول صرفش می کنن ولی چی به جایی تا الان نرسیده چون گروهیه، ولی ورزش وزنه بردای رو در نظر بگیرین بارها مقام اول جهان رو آوردیم چون یه ورزش انفرادیه، همین جناب حسین رضا زاده کلی مقام اول وزنه برداری دنیا رو آورده، یا همین جدیدا بهداد سلیمی تو وزنه برداری قهرمان اول جهان شد و ... .

عزیز فقط با پست دادن تو وارز بی بی که کافی نیست، هر جا شد باید پست بدی، باید بگردی نت رو، فرومهایی رو شناسایی کنی که باز دیدکننده داره و ... .

Last edited:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
من نمیگم کار گروهی بده و این کار رو نکنید، اگه میتونید ومطمئنید که می تونید از پسش بر بیاد حتما اقدام کنید، ولی اصولا تاریخ شواهد میگن که ما ایرانی ها دوست داریم تنها کار کنیم، تنهایی شاید کار 4 تا اروپای رو انجام بدیم و گروهی کار خودمون رو هم فکر نکنم بتونیم.

نمونش همین فوتبال کشورمون کلی خرج میکنن و پول صرفش می کنن ولی چی به جایی تا الان نرسیده چون گروهیه، ولی بدنسازی رو در نظر بگیرین بارها مقام اول جهان رو آوردیم چون یه ورزش انفرادیه، همین جناب حسن رضا زاده کلی مقام اول بدنسازی دنیا رو آورده، یا همین جدیدا بهداد سلیمی قهرمان جهان شد و ... .

عزیز با پست دادن تو وارز بی بی که کافی نیست هر جا شد باید پست بدی، باید بگردی نت رو، فرومهایی رو شناسایی کنی که باز دید کننده داره و ... .

لطفا ایمیلت رو پ.خ کن .

1774

Registered User
لایک‌ها
33

من که 1000 با اون اوایل گفتم کسی توجه نکرد

کلا کار کردن با بچه های ایرانی اینجوریه من تمام یوزرهای ایرانیمو پاک کردم
10000 بار میگفتم اینجوری پست بدید باز کار حودشونا می کردن هر جوری حال می کردن پست میزدن

منم مجبور شدم یکی یکی اونا رو پاک کنم ولی یه نویسنده عرب بو گندو دارم که البته تو سافت ارشیو هم پست میده اینقدر تمیز پست میده ادم حال میکنه

پست تمیز باعث میشه تعداد دانلود هم بالا بره که به مرور این اتفاق می افته
مهمترین عامل هم زمانه یعنی وقتی فایلی تازه ریلیز بشه دانلود بالایی داره یا اینکه یه فایل کم یاب باشه

وقتی بعد از 1 روز یه سریال اپ کنید مطئن باشید اون دانلودرهای حرفه ای همه دانلود کردن و فرستادن لینک شما هیچ سودی نداره

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
من که 1000 با اون اوایل گفتم کسی توجه نکرد

کلا کار کردن با بچه های ایرانی اینجوریه من تمام یوزرهای ایرانیمو پاک کردم
10000 بار میگفتم اینجوری پست بدید باز کار حودشونا می کردن هر جوری حال می کردن پست میزدن

منم مجبور شدم یکی یکی اونا رو پاک کنم ولی یه نویسنده عرب بو گندو دارم که البته تو سافت ارشیو هم پست میده اینقدر تمیز پست میده ادم حال میکنه

پست تمیز باعث میشه تعداد دانلود هم بالا بره که به مرور این اتفاق می افته
مهمترین عامل هم زمانه یعنی وقتی فایلی تازه ریلیز بشه دانلود بالایی داره یا اینکه یه فایل کم یاب باشه

وقتی بعد از 1 روز یه سریال اپ کنید مطئن باشید اون دانلودرهای حرفه ای همه دانلود کردن و فرستادن لینک شما هیچ سودی نداره

لازم نیست 1000 نفر جمع کنیم .
5 نفر گلچین بشه بهتر هست .

1774

Registered User
لایک‌ها
33
لازم نیست 1000 نفر جمع کنیم .
5 نفر گلچین بشه بهتر هست .

کسی که یه سایت رو بالا میاره خیلی زحمت میکشه و بعد از چند ماه تازه میتونه ویزیتور خودشو ثابت کنه من الان adsl ام قطع شده و نمیتونم فعالیت زیادی کنم ولی اینو بگم که با اینکه فعالیت نمی کنم و فقط رو سایت نظاررت میکنم بازم چیزی زیادی از درامدم کم نشده

نمونش هم فیلم ترسفورمر بود اگه تو سایتم سرچ کنید میبیند که حدود 40.000 باردیده شده و دانلودی داشت که تمام عمرم اینقدر از یه فایل پول در نیاورده بودم

در کل به غیر از خودمو میگم اگه خواستید تو سایتی کار کنید باید با تمام زحمتهاش کنار بیاید ممکنه یه مدتی پولی در نیارید ولی وقتی امار پوستهاتوت بالا رفت اونوقت میبینید که امارتون به صورت نجومی بالا میره

اینم الکسا رنک منه که البته به دلیل خذف چندتا کاربر و کم کاری خودم رنکم بد شده

unled1kqa.jpg

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204

همین مسائله که باعث میشه گروهی نتونیم کار کنیم، هر کس به یه شکل و شیوه که به نظرش خوبه و رد خور نداره پست میده، شاید شما نحوه ی پست دادن من رو هم اصلا دوست نداشته باشید و تایید نکنید ولی بر عکس به نظر من نحوه ی پست من بهترینه (این رو مثال زدم فقط) ، به همین خاطره که من ترجیح میدم با خارجی ها کار کنم تا با هموطنام، چون اونا بهتر از هموطنام حرفم رو می فهمن و باهام کنار می یان.

یا مثلا فرمودین که کاربرای ایرانیه سایتون رو بن کردید، همین نوع کارها رغبتی برای کار گروهی نمیذاره بمونه.

Last edited:

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
کسی که یه سایت رو بالا میاره خیلی زحمت میکشه و بعد از چند ماه تازه میتونه ویزیتور خودشو ثابت کنه من الان adsl ام قطع شده و نمیتونم فعالیت زیادی کنم ولی اینو بگم که با اینکه فعالیت نمی کنم و فقط رو سایت نظاررت میکنم بازم چیزی زیادی از درامدم کم نشده

نمونش هم فیلم ترسفورمر بود اگه تو سایتم سرچ کنید میبیند که حدود 40.000 باردیده شده و دانلودی داشت که تمام عمرم اینقدر از یه فایل پول در نیاورده بودم

در کل به غیر از خودمو میگم اگه خواستید تو سایتی کار کنید باید با تمام زحمتهاش کنار بیاید ممکنه یه مدتی پولی در نیارید ولی وقتی امار پوستهاتوت بالا رفت اونوقت میبینید که امارتون به صورت نجومی بالا میره

اینم الکسا رنک منه که البته به دلیل خذف چندتا کاربر و کم کاری خودم رنکم بد شده

unled1kqa.jpg

شرمنده این فیلمت که تعداد دانلودش میگی ترکونده، میشه بگی چند تا دانلود خورده؟

1774

Registered User
لایک‌ها
33
همین مسائله که باعث میشه گروهی نتونیم کار کنیم، هر کس به یه شکل و شیوه که به نظرش خوبه و رد خور نداره پست میده، شاید شما نحوه ی پست دادن من رو هم اصلا دوست نداشته باشید و تایید نکنید ولی بر عکس به نظر من نحوه ی پست من بهترینه (این رو مثال زدم فقط) ، به همین خاطره که من ترجیح میدم با خارجی ها کار کنم تا با هموطنام، چون اونا بهتر از هموطنام حرفم رو می فهمن و باهام کنار می یان.

یا مثلا فرمودین که کاربرای ایرانیه سایتون رو بن کردید، همین نوع کارها رغبتی برای کار گروهی نمیذاره بمونه.

دوست عزیز سایتها همه یه قانون خاص و منحصر به فرد دارن

سایت من هم همینطور

شما مثالا میتونید بگید من بهترین شکل پست میدم سافت ارشیو شعور نداره که قبول نمیکنه ؟!!!!

سایت که فرم نیست هر جور بخواهیم پست بدیم باید تابع قوانینش باشیم ولی از اونجایی که عادت کردیم کار خودمونا کنیم کار گروهی نمیشه کرد

در ضمن من به هیچ کاربری بی احترامی نکردم 3 بار اخطار دادم
یه کاربر ایرانی به اسم metart داشتم که ایرانی بود فکر کنم از بچه های همبنجا بود خودم کشتم که درست پست بده اخرش نداد و گفت "خوب پاک کن"

میشه بگیداگه بن نکنم باید چیکار کرد

1774

Registered User
لایک‌ها
33
شرمنده این فیلمت که تعداد دانلودش میگی ترکونده، میشه بگی چند تا دانلود خورده؟

دوست عزیز من که قصد کل کل ندارم که
فقط دارم به اندازه خودم راهنمایی میکنم

اینم اسکرین شات از فایل سونیک البته یه 10 باری پاک شده و دوباره اپ کردم وگرنه روز اول بالای 5000 بار دانلود شد
(تو 7 یا 8 ساعت) اونم فقط تو سایت خودم چون لینکهای فروم ها رو درست نکردم

unled1ol.jpg

اینم لینک سایتم
http://lastdl.net/?s=transformers.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوست عزیز سایتها همه یه قانون خاص و منحصر به فرد دارن

سایت من هم همینطور

شما مثالا میتونید بگید من بهترین شکل پست میدم سافت ارشیو شعور نداره که قبول نمیکنه ؟!!!!

سایت که فرم نیست هر جور بخواهیم پست بدیم باید تابع قوانینش باشیم ولی از اونجایی که عادت کردیم کار خودمونا کنیم کار گروهی نمیشه کرد

در ضمن من به هیچ کاربری بی احترامی نکردم 3 بار اخطار دادم
یه کاربر ایرانی به اسم metart داشتم که ایرانی بود فکر کنم از بچه های همبنجا بود خودم کشتم که درست پست بده اخرش نداد و گفت "خوب پاک کن"

میشه بگیداگه بن نکنم باید چیکار کرد

ببینید عزیز دارین میگین قانون یعنی چیزی که انسان خودش وضعش کرده و وحی منزل که نیست که.
اونی که قانون رو رو وضع می کنه همون طوری وضع می کنه که خودش دوست داره.

شاید سایتی که شما تو دستتونه قوانینش رو خودتون میل طبع خودتون وضع کردین و من که می یام می بینم با نوع پست دادنی که من دوست دارم قوانینش نمی خونه، به همین خاطر ترجیح میدم اصلا نیام و برم دنبال کار خودم، به همین خاطره که هیچ وقت نمی تونیم تیمی کار کنیم و کار به دیکتاتوری میکشه.

اون یوزر عزیزمون هم دقیقا این جریان رو داره، اون طوری که دوست داره پست داده و با دوست داشتن شما نخونده و آخر سر هم منجر به بن شدنش شده، قصد بی احترامی اصلا ندارم و سلایق هر دوی شما محترمه.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
دوست عزیز من که قصد کل کل ندارم که
فقط دارم به اندازه خودم راهنمایی میکنم

اینم اسکرین شات از فایل سونیک البته یه 10 باری پاک شده و دوباره اپ کردم وگرنه روز اول بالای 5000 بار دانلود شد
(تو 7 یا 8 ساعت) اونم فقط تو سایت خودم چون لینکهای فروم ها رو درست نکردم

unled1ol.jpg

اینم لینک سایتم
http://lastdl.net/?s=transformers.
این فیلم ترنسفورمرزت عالیه، ترکونده شدید :D
قصد تعریف ندارم ولی من قبلا یه فایل بسیار سری و مهم رو www.megashares.com داشتم که بالای 11000 بار دانلود داشت در عرض 24 ساعت، انصافا ترکونده بود :D

1774

Registered User
لایک‌ها
33
ببینید عزیز دارین میگین قانون یعنی چیزی که انسان خودش وضعش کرده و وحی منزل که نیست که.
اونی که قانون رو رو وضع می کنه همون طوری وضع می کنه که خودش دوست داره.

شاید سایتی که شما تو دستتونه قوانینش رو خودتون میل طبع خودتون وضع کردین و من که می یام می بینم با نوع پست دادنی که من دوست دارم قوانینش نمی خونه، به همین خاطر ترجیح میدم اصلا نیام و برم دنبال کار خودم، به همین خاطره که هیچ وقت نمی تونیم تیمی کار کنیم و کار به دیکتاتوری میکشه.

اون یوزر عزیزمون هم دقیقا این جریان رو داره، اون طوری که دوست داره پست داده و با دوست داشتن شما نخونده و آخر سر هم منجر به بن شدنش شده، قصد بی احترامی اصلا ندارم و سلایق هر دوی شما محترمه.

شما اخر تکرو هسنیدااا:p

شما تو کدوم سایت (فروم نه) خارج از فرمت سایت پست میدین و اونا هیچی نمیگن ؟؟

اقا من تسلیم شما برو به همه سایتها بگو چون قانون رو خودتون گذاشتید من دوست ندارم پست بدم تو سایتتون :cool:

ضمنا قانونی که تو سایت من هست فقط میخواد پستها یه شکل باشه و چیزی تو جیب من نمیره
اینم دلیل داره چون وقتی یه سایت همه پستها با یه فرمت ارسال بشه کاربر می فهمه که یه سایت الکی نیست که هر کی خواست توش پست بده و یک تیم هست که دارن مرتب کار میکنن

اینجا هم میگم تمام دوستایی که به من پ.خ میدن هیچ منعی واسه پست دادن ندارن فقط طبق فرمت خواسته شده پست بدن

Last edited:
بالا