• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
یک سوال :
می خوام وقتی پستی تو سایت داده میشه همون لحظه یا چند دقیقه بعد بشه تو گوگل پیداش کرد .
تنظیمات خاصی باید تو sitemap انجام بدم ؟

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
شما تو کدوم سایت (فروم نه) خارج از فرمت سایت پست میدین و اونا هیچی نمیگن ؟؟

من کاملا موافقم
خودم میخوام تو 10 سایت پست بدم دمارم در میاد
یکی میگه کجا باید آپ کنی، اندازه عکست چی باشه، تو تگ hide باش و .. :wacko:
ولی فرم 5-10 دقیقه ای میشه تمامشو پست داد

این سایت شما ثبت نام نداره
برای پست دادن چکار باید کرد
به شما پ.خ کنم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
یک سوال :
می خوام وقتی پستی تو سایت داده میشه همون لحظه یا چند دقیقه بعد بشه تو گوگل پیداش کرد .
تنظیمات خاصی باید تو sitemap انجام بدم ؟

وقتی پستهای شما سریعتر از بقیه سایتها ریلیز بشه و یا پستهای یونیک داشته باشید بعد از مدتی چون ویزیتور زیادی بابت اونا جذب شدن موتورهای جستجو به سایت شما حساس تر میشن چون میدونن کاربرش از سایت شما حتما به مطلب دلخواهش دست پیدا میکنه و به همین دلیل با سرعت بیشتری به سایت شما سر میزنه اگر همین روال ادامه داشته باشه به مخض اینکه فایلی ریلیز میشه سایت شما را در لیست اولویت قرار میده ....

Underwater Universe S01E01-E04 DVDRip XviD-NODLABS را در گوگل سرچ کنید تا ببینید اولین لینک کیه ؟:p

حتی اگه قسمتی از این موضوع را بنویسید بازم اولین سایت دانلودی سایت منه

Underwater Universe DVDRip XviD-NODLABS

اینا فقط جنبه مثال داشت خود نمایی حساب نشه :blush:

در ضمن اینجا تاپیک شخصی سایت من نیست لطفا اگه سوالی در مورد سایت یا ثبت نام داشتید فقط پ.خ بدید

ممنون

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
منم با دوستان موافقم اما یه نکته ای است اگر سعی کنیم قوانین سایتمون رو کمتر کنیم یا ساده کنیم اکثرا شرکت می کنن ببینید وقتمون رو می ذاریم تا متن تاپیکامون رو مطابق قوانین فرم های معروف بدیم و یه قالب از پیش اماده هم براش داریم تا سریع کپی کنیم خوب اگه یه سایت بیاد عین همون قوانین رو بذاره میشه اونجام پست داد و دیگه زمان نمیبره تا یه متن تاپیک هم برای اون سایت درست بشه ایراد هم کمتر بگیریم از پست ها و سریع پست رو تایید کنیم بنظرم بهتر نتیجه میده شما فکر کن اینجوری همزمان تو چند تا سایت میتونی همزمان با هم پست بدی

یکی پیش قدم بشه و یه سایت با قوانین ساده مثلا شبیه وارز بی بی بزنه بشه سریع پست داد و پست هم انی تایید بشه
فکر کنم همه کسایی که سایت دارن بیان تو سایت همدیگه پست بذارن هم بد نباشه خودم اولیش

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
وقتی پستهای شما سریعتر از بقیه سایتها ریلیز بشه و یا پستهای یونیک داشته باشید بعد از مدتی چون ویزیتور زیادی بابت اونا جذب شدن موتورهای جستجو به سایت شما حساس تر میشن چون میدونن کاربرش از سایت شما حتما به مطلب دلخواهش دست پیدا میکنه و به همین دلیل با سرعت بیشتری به سایت شما سر میزنه اگر همین روال ادامه داشته باشه به مخض اینکه فایلی ریلیز میشه سایت شما را در لیست اولویت قرار میده ....

Underwater Universe S01E01-E04 DVDRip XviD-NODLABS را در گوگل سرچ کنید تا ببینید اولین لینک کیه ؟:p

حتی اگه قسمتی از این موضوع را بنویسید بازم اولین سایت دانلودی سایت منه

Underwater Universe DVDRip XviD-NODLABS

اینا فقط جنبه مثال داشت خود نمایی حساب نشه :blush:

در ضمن اینجا تاپیک شخصی سایت من نیست لطفا اگه سوالی در مورد سایت یا ثبت نام داشتید فقط پ.خ بدید

ممنون

چقدر زمان میبره تا سایت به این مرحله برسه ؟
چه تعداد بازدید روزانه لازمه ؟

1774

Registered User
لایک‌ها
33
منم با دوستان موافقم اما یه نکته ای است اگر سعی کنیم قوانین سایتمون رو کمتر کنیم یا ساده کنیم اکثرا شرکت می کنن ببینید وقتمون رو می ذاریم تا متن تاپیکامون رو مطابق قوانین فرم های معروف بدیم و یه قالب از پیش اماده هم براش داریم تا سریع کپی کنیم خوب اگه یه سایت بیاد عین همون قوانین رو بذاره میشه اونجام پست داد و دیگه زمان نمیبره تا یه متن تاپیک هم برای اون سایت درست بشه ایراد هم کمتر بگیریم از پست ها و سریع پست رو تایید کنیم بنظرم بهتر نتیجه میده شما فکر کن اینجوری همزمان تو چند تا سایت میتونی همزمان با هم پست بدی

یکی پیش قدم بشه و یه سایت با قوانین ساده مثلا شبیه وارز بی بی بزنه بشه سریع پست داد و پست هم انی تایید بشه
فکر کنم همه کسایی که سایت دارن بیان تو سایت همدیگه پست بذارن هم بد نباشه خودم اولیش

اگه منظور شما به منه چندتا مورد رو باید بگم

1- من کسی و زور نکردم بیاد تو سایت من پست بده
2- سایت با فرم فرق داره (شما تو سافت ارشیو یا اواکس یه جور پست میدید البته اگه بتونید پست بدید)
3-اگه من هم همه چیزای سایتم شبیه بقیه بود کسی به سایت سر نمیزد فکر کنم تو گوگل سرچ کنی 10000 تا سایت شبیه به هم پیدا میکنی

در ضمن من قانون خاصی نزاشتم که اینقدر جبهه گرفتین
فقط گفتم توضیحات رو در ادامه بزارید و از عکسهای پیشفرض واسه info download و غیره استفاده کنید

وارز بی بی فروم هست (پست شما در بین 100 تا پست بهتر از 100000 تا دیده میشه )
دانلودرها هم به نوع فایلهای و زمان بیشتر دقت میکنن

وارز بی بی دسترسی گوگل به سایتشو بسته تا صاحبان لینک نتونند از اون طریق لینکها رو ریپورت کنند و در این حالت تا 100 تا تشکر ازت نشه دانلود خوبی نخواهی داشت

شما فکر کنم خودتون از من اکانت گرفتین نه ؟ پس واسه همین پست ندادین دیگه

1774

Registered User
لایک‌ها
33
چقدر زمان میبره تا سایت به این مرحله برسه ؟
چه تعداد بازدید روزانه لازمه ؟

بستگی به نوع فعالیت و نوع فایل داره از 1ماه تا 1سال شایدم هیچ وقت
بازدید هم به همون مورد اول ربط داره

Last edited:

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان میشه بگن تا حالا چند نفر از طریق لینک هاتون اکانت خریده ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگه منظور شما به منه چندتا مورد رو باید بگم

1- من کسی و زور نکردم بیاد تو سایت من پست بده
2- سایت با فرم فرق داره (شما تو سافت ارشیو یا اواکس یه جور پست میدید البته اگه بتونید پست بدید)
3-اگه من هم همه چیزای سایتم شبیه بقیه بود کسی به سایت سر نمیزد فکر کنم تو گوگل سرچ کنی 10000 تا سایت شبیه به هم پیدا میکنی

در ضمن من قانون خاصی نزاشتم که اینقدر جبهه گرفتین
فقط گفتم توضیحات رو در ادامه بزارید و از عکسهای پیشفرض واسه info download و غیره استفاده کنید

وارز بی بی فروم هست (پست شما در بین 100 تا پست بهتر از 100000 تا دیده میشه )
دانلودرها هم به نوع فایلهای و زمان بیشتر دقت میکنن

وارز بی بی دسترسی گوگل به سایتشو بسته تا صاحبان لینک نتونند از اون طریق لینکها رو ریپورت کنند و در این حالت تا 100 تا تشکر ازت نشه دانلود خوبی نخواهی داشت

شما فکر کنم خودتون از من اکانت گرفتین نه ؟ پس واسه همین پست ندادین دیگه

نه من همچین جسارتی نکردم شما و من میدونیم راه اندازی و نگهداری سایت چه هزینه و زمان و مشقتی داره من هیچوقت به خودم اجازه نمیدیم چنبن چیزی بگم مطالبی که گفتید منم با شما موافقم بین سایت و فرم فرق های اساسی وجود داره نمیشه هردو یه جور عمل کنن منظور من قوانین ساده بود و یه پیشنهاد برای دوستانی که سایت دارن من متاسفانه اکانت از سایت شما ندارم دلیلشم اینکه که مد تها پیش سایت خودم رو راه اندازی کردم و واقعا وقت گیره

1774

Registered User
لایک‌ها
33
نه من همچین جسارتی نکردم شما و من میدونیم راه اندازی و نگهداری سایت چه هزینه و زمان و مشقتی داره من هیچوقت به خودم اجازه نمیدیم چنبن چیزی بگم مطالبی که گفتید منم با شما موافقم بین سایت و فرم فرق های اساسی وجود داره نمیشه هردو یه جور عمل کنن منظور من قوانین ساده بود و یه پیشنهاد برای دوستانی که سایت دارن من متاسفانه اکانت از سایت شما ندارم دلیلشم اینکه که مد تها پیش سایت خودم رو راه اندازی کردم و واقعا وقت گیره

خوشحال میشم تو سایتتون پست بدم البته طبق قوانین خودتون

در مورد اکانت هم یه یوزر به اسم مازیار هست که گفت از اینجا اومده گفتم شاید شما هستید :blush:

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
دوستان اگه لطف کنند یه آپلود سنتر خوب به غیر از tinypic معرفی کنند ممنون میشم

این tinypic یروزه عکسامو پاک کرده! :eek:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوست عزیز 1774،

امکانش هست بگید روزانه چقدر از سایت adf.ly درآمد دارید؟ ممنون می شم یه عکس از صفحه Stats نشون بدید.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز 1774،

امکانش هست بگید روزانه چقدر از سایت adf.ly درآمد دارید؟ ممنون می شم یه عکس از صفحه Stats نشون بدید.

البته اسمم اراد هست این یوزر هم ماله برادرمه اون به من اینجا رو معرفی کار سایت رو اون کرده البته واسه سایت شهرام هم یه کارایی کرده بود cgwarez

روزانه متفاوته بستگی به کشورهای بازدید کننده داره و اینکه روی لینکها کسی کلیک کنه یا نه ولی بیشترین پول رو به ویزیتور های امریکا میده
unled1pxu.jpg

البته شمارنده بازدیدهاش دیر به اپ میشه واسه همین الان کمه وگرنه من الان از پنل خودم حدود 10 هزارتا دارم

Last edited:

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البته اسمم اراد هست این یوزر هم ماله برادرمه اون به من اینجا رو معرفی کار سایت رو اون کرده البته واسه سایت شهرام هم یه کارایی کرده بود cgwarez

روزانه متفاوته بستگی به کشورهای بازدید کننده داره و اینکه روی لینکها کسی کلیک کنه یا نه ولی بیشترین پول رو به ویزیتور های امریکا میده
unled1pxu.jpg

البته شمارنده بازدیدهاش دیر به اپ میشه واسه همین الان کمه وگرنه من الان از پنل خودم حدود 10 هزارتا دارم

از آشنایی با شما خوشبختم. ممنونم که وقت گذاشتید و توضیح دادید.

با توجه به اینکه سایتتون پیج ویوی بالایی داره، چرا از سرویس های شرکتی مثل ادبرایت استفاده نمی کنید؟ فکر می کنم اون به صرفه تر باشه.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
از آشنایی با شما خوشبختم. ممنونم که وقت گذاشتید و توضیح دادید.

با توجه به اینکه سایتتون پیج ویوی بالایی داره، چرا از سرویس های شرکتی مثل ادبرایت استفاده نمی کنید؟ فکر می کنم اون به صرفه تر باشه.

راستش اصلا دوست ندارم بزارم به خاطر هزینه سرور از این سرویسا استفاده میکنم در هر صورت پول مفته دیگه :blush:

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان اگه لطف کنند یه آپلود سنتر خوب به غیر از tinypic معرفی کنند ممنون میشم

این tinypic یروزه عکسامو پاک کرده! :eek:

برا اونور
کد:
www.hotimagehost.com

برای اینور
کد:
http://www.parsigold.org/up/

basili

Registered User
لایک‌ها
73
بچه ها يك سوال داشتم خدمت شما
كسي vps سراغ نداره كه بشه هزينشو با وبماني پرداخت كرد بصورت آنلاين؟
مرسي

1774

Registered User
لایک‌ها
33
دوستانی که سایت دارن و مایل به تبادل لینک هستند با من تماس بگیرند

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
من فکر می کنم این سایت های به اشتراک گذاری فایل یه کلکی تو کارشون هست .
من فیلم هری پاتر رو چند دقیقه بعد از رلیز شدن تو سایت کاربر 1774 گذاشتم با 3 تا میرور .
آخرین باری که دیدم حدود 200 بار ازش بازدید شده بود حالا جالب انجاس دانلود در هر 3 میرور 0 هست !!!
همه ی فایل هام اینطوری هستن ، مدل پست هم به بهترین نحو ارسال میشه با تمامی موارد لازم .
یا مثال دیگه بازی Cars 2 برای Xbox رو چند ساعت بعد از ریلیز قرار دادم با پارت های 1 گیگابایتی و ریکاوری 5 % این فایل ها هم یکیشون فوقش دانلود شده و اون هم 1 بار .
تعداد بازدید از این بازی هم تو انجمن وارز بی بی +200 تا بود و 5-6 تا تشکر کرده بودن !!!! :blink:
نمی دونم ما باید کاری می کردیم که نکردیم یا اینا از بیخ کلاه بردار تشریف دارن :wacko:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
با درود خدمت تمامی آپلودرهای گرامی

پس از اجرای یکسری پروژه ها و ایجاد وبسایت ها واسه ایرونی ها تصمیم گرفتیم در زمینه وارز فعالیت کنیم.
یک دومین جالب و پر ارزش از یک حراجی خارجی خریداری شده که برای همین کار خریداری شده منتهای مراتب در
ابتدای کار دوست دارم شخصا هر یک از دوستان نظری یا انتقادی در رابطه با پست ها و نحوه کار این وبسایت دارند منو بی بهره نزارن ... میتونین پیام خصوصی هم بفرمائین.

به نظرتون بخشی واسه فیلم های +18 باشه ؟ (به نظرم مقدار دانلود این فایل ها زیاده اما بسیاری سایت ها اجازه پست چنین مواردی رو اصلا نمیدن)

بالا