• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
من فکر می کنم این سایت های به اشتراک گذاری فایل یه کلکی تو کارشون هست .
من فیلم هری پاتر رو چند دقیقه بعد از رلیز شدن تو سایت کاربر 1774 گذاشتم با 3 تا میرور .
آخرین باری که دیدم حدود 200 بار ازش بازدید شده بود حالا جالب انجاس دانلود در هر 3 میرور 0 هست !!!
همه ی فایل هام اینطوری هستن ، مدل پست هم به بهترین نحو ارسال میشه با تمامی موارد لازم .
یا مثال دیگه بازی Cars 2 برای Xbox رو چند ساعت بعد از ریلیز قرار دادم با پارت های 1 گیگابایتی و ریکاوری 5 % این فایل ها هم یکیشون فوقش دانلود شده و اون هم 1 بار .
تعداد بازدید از این بازی هم تو انجمن وارز بی بی +200 تا بود و 5-6 تا تشکر کرده بودن !!!! :blink:
نمی دونم ما باید کاری می کردیم که نکردیم یا اینا از بیخ کلاه بردار تشریف دارن :wacko:

دوست عزیز ویزیت بالای 200 توی سایت من معنیش این نیست که 200 تا دانلودر فایل شما را دانلود کردن وگرنه ترسفورم تو سایت من 40000 تا ویزیت داشت اما بین 5 تا 8 هزار دانلود شد

این موضوع هم خدمتتون باید عرض کنم اگه از سایتهای معروف فایل رو میرور کنید دانلودر های اصلی از همون جا دانلود میکنند ضمن اینکه بقیه سایتهای کپی کننده هم همین کار را میکنند مخصوصا اگه از همون کاور هم که اونا پست دادن استفاده کنید .

در مورد شمارش فایل سونیک که واسه من تقلبی تا حالا نکرده شایدم کرده
فایل سرو هم که همیشه تاخیر فاز داره پول میندازه ولی شمارش نمی کنه واسه من که همیشه بعد از 24 ساعت یهو 20 تا میره بالا شاید واسه بقیه اینجوری نباشه

فایلهای حجیم هم تو سایتهای معروف از یوزرهای معروف بیشتر دانلود میشه

فکر کن طرف 7 گیگ دانلود کنه بعد فایل خراب باشه

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خوشحال میشم تو سایتتون پست بدم البته طبق قوانین خودتون

در مورد اکانت هم یه یوزر به اسم مازیار هست که گفت از اینجا اومده گفتم شاید شما هستید :blush:

ممنون از یاداوری تون بله درسته خودم هستم فکر کنم چند ماه پیش بود در سایت شما و یکی دیگه از دوستان عضو شدم اما درگیر سایتم شدم نتونستم پست بدم

تشکر اما سایت من هنوز خوب جا نیفتاده یه مقداری پیشرفت داشته اما کامل نیست بهتر که شد با شما هماهنگ میکنم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوست عزیز ویزیت بالای 200 توی سایت من معنیش این نیست که 200 تا دانلودر فایل شما را دانلود کردن وگرنه ترسفورم تو سایت من 40000 تا ویزیت داشت اما بین 5 تا 8 هزار دانلود شد

این موضوع هم خدمتتون باید عرض کنم اگه از سایتهای معروف فایل رو میرور کنید دانلودر های اصلی از همون جا دانلود میکنند ضمن اینکه بقیه سایتهای کپی کننده هم همین کار را میکنند مخصوصا اگه از همون کاور هم که اونا پست دادن استفاده کنید .

در مورد شمارش فایل سونیک که واسه من تقلبی تا حالا نکرده شایدم کرده
فایل سرو هم که همیشه تاخیر فاز داره پول میندازه ولی شمارش نمی کنه واسه من که همیشه بعد از 24 ساعت یهو 20 تا میره بالا شاید واسه بقیه اینجوری نباشه

فایلهای حجیم هم تو سایتهای معروف از یوزرهای معروف بیشتر دانلود میشه

فکر کن طرف 7 گیگ دانلود کنه بعد فایل خراب باشه

اتفاقا شما که بازدید سایتتون اکثرا از گوگل هست و هدفمند هست یعنی کاربر برا چیزی که می خوان میان باید دانلود بیشتری داشته باشید !

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
من فکر می کنم این سایت های به اشتراک گذاری فایل یه کلکی تو کارشون هست .
من فیلم هری پاتر رو چند دقیقه بعد از رلیز شدن تو سایت کاربر 1774 گذاشتم با 3 تا میرور .
آخرین باری که دیدم حدود 200 بار ازش بازدید شده بود حالا جالب انجاس دانلود در هر 3 میرور 0 هست !!!
همه ی فایل هام اینطوری هستن ، مدل پست هم به بهترین نحو ارسال میشه با تمامی موارد لازم .
یا مثال دیگه بازی Cars 2 برای Xbox رو چند ساعت بعد از ریلیز قرار دادم با پارت های 1 گیگابایتی و ریکاوری 5 % این فایل ها هم یکیشون فوقش دانلود شده و اون هم 1 بار .
تعداد بازدید از این بازی هم تو انجمن وارز بی بی +200 تا بود و 5-6 تا تشکر کرده بودن !!!! :blink:
نمی دونم ما باید کاری می کردیم که نکردیم یا اینا از بیخ کلاه بردار تشریف دارن :wacko:

تو فرمت های مثل کم و تی اس همه دنبال با کیفیاتشن البته کیفیت ها خیلی فرق نمکنه اما بهر حال تاثیرگذاره بعدش حجمه فایله که مهمه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بچه ها چند تا سوال داشتم.جواب بدید واقعا ممنون میشم.:)
1.بهترین آپلود سنتر برای به اشنراک گذاری و کسب درآمد از اون بنظرتون چیه؟ فضا و ترافیک و مدت زمانی که فایل هارو نگه میداره خیلی مهمه برام!:rolleyes: البته سودش هم مهمتره!! :D
2.این سوال رو بطور کلی میپرسم.اگه مثلا فیلمی برای دانلود بذاریم بعد 100 نفر با سایتی مثل آپلود باز لیچ کنند بازهم درامد داریم؟ چطوریاست این مورد؟:p
ممنون از لطفتون ;)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یک توضیح کلی هم در مورد چند تا از سایت ها و نحوه ی کارشون بطور خلاصه بدید ممنون میشم.:)

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
1.بهترین آپلود سنتر برای به اشنراک گذاری و کسب درآمد از اون بنظرتون چیه؟ فضا و ترافیک و مدت زمانی که فایل هارو نگه میداره خیلی مهمه برام!:rolleyes: البته سودش هم مهمتره!! :D
2.این سوال رو بطور کلی میپرسم.اگه مثلا فیلمی برای دانلود بذاریم بعد 100 نفر با سایتی مثل آپلود باز لیچ کنند بازهم درامد داریم؟ چطوریاست این مورد؟:p
ممنون از لطفتون ;)

1) این بحث کلیه ای هست نمیشه گفت دقیقا کدوم باید خودتون به شخصه تجربه اش رو بدست بیارین اما فایل سونیک و فایل سرو رو داشته باشین دبیلیو هم جدیدا باب شده که بنظر جالبه البته زیاد کار نکردم باهاش ... اگر فایل هاتون گرافیکی هست هاتفایل استفاده کنین چون هنوز هم میبینم دانلود خوبی داره .. و اینکه سراغ سایتهایی مثل راپیدشیر و مدیافایر اصلا نرین چون ده هزارتا دانلود هم بشه ده شاهی بهتون نمیدن..

2) بله حساب میشه اما چون معولا این سایتها از اکانت پرمیوم استفاده میکنن دانلودش رو به حساب پرمیوم میزاره ...
گاهی اوقات هم ممکنه چندبار یک فایل دانلود بشه که فقط یکی بیشتر به حساب نمیاره ...

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
1) این بحث کلیه ای هست نمیشه گفت دقیقا کدوم باید خودتون به شخصه تجربه اش رو بدست بیارین اما فایل سونیک و فایل سرو رو داشته باشین دبیلیو هم جدیدا باب شده که بنظر جالبه البته زیاد کار نکردم باهاش ... اگر فایل هاتون گرافیکی هست هاتفایل استفاده کنین چون هنوز هم میبینم دانلود خوبی داره .. و اینکه سراغ سایتهایی مثل راپیدشیر و مدیافایر اصلا نرین چون ده هزارتا دانلود هم بشه ده شاهی بهتون نمیدن..

2) بله حساب میشه اما چون معولا این سایتها از اکانت پرمیوم استفاده میکنن دانلودش رو به حساب پرمیوم میزاره ...
گاهی اوقات هم ممکنه چندبار یک فایل دانلود بشه که فقط یکی بیشتر به حساب نمیاره ...
ممنون.ولی متوجه نشدم یعنی چی این جمله : " دانلودش رو به حساب پرمیوم میزاره ... "
الان این موردی که گفتید برای این 2 آپلودسنتر امکان پذیر هست؟
برای فایل سونیک و فایل سرور باید اکانت پرمیام داشته باشم یا نه؟
چون نمیخوام کاربرا مستقیم با سرعت بالا (!) دانلود کنند.یعنی دانلودشون حساب بشه و از این طریق درامد داشته باشم.
بازهم تشکر میکنم.:)

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اتفاقا شما که بازدید سایتتون اکثرا از گوگل هست و هدفمند هست یعنی کاربر برا چیزی که می خوان میان باید دانلود بیشتری داشته باشید !

درسته ولی اینم باید بگم البته همه میدونند تعداد ویزیت پست شما صرفا یه شخص نیست

1- ممکنه یه سری از سایتها اتوماتیک سایت را رفرش کنند واسه پست تازه و هر پستی که میزنید یه بازدید از طرف سایت اونا انجام میشه . مثل ار اس اس

2- زمان پست هم مهمه زمان مناسب یعنی وقتی شما پست بدید که تو 4 رومین لینک یا نهایت تو صفحه اول گوگل باشه نه اینکه وقتی ریلیز شد تازه شده تصمیم به اپلودبگیرید

3- یکسری از ورودیها هم واسه عکس و چیزای دیگه هستند که اونا هم جزو دانلود نیست

من از سایتم درامد دارم ولی به خدا لینک هام بعد از 3 ماه پست دادن تازه به دانلود خوب رسیده من تو سایت خودم 900 تا پست دارم

تصمیم خودتا بگیر یا ادامه بده یا ولش کن اینقدرم حرص نخور :blush:

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

For free users that download from FileSonic, we count multiple downloads from the same IP address. Only completed downloads are counted. We now count downloads from premium users. We count one download per premium user every 24 hours.
اینجور که نوشته خیلی بده:eek:
خیلی از کاربرا از سایتی مثل رپیدیاز لیچ کنند و دیگر سودی نداره!!
نظرتون چیه؟ اصلا ارزش داره؟! :rolleyes:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بچه ها یک سوال خنده دارم هم دارم.
اینکه اگه بیام یک اکانت پرمیام فایل سرور یا سونیک بگریم و لینک های مستقیمش رو (که سرعت بالا و بدون محدودیت هستند ) برای کاربرا بذارم باز هم درآمد دارم یا نه؟! چجوریاست؟
ممنون :)

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ممنون از لطفتون ;)

جواب سوال 2 : چون با 1 اکانت دانلود میشه فقط 1 بار دانلود برای شما میزنه ، چه 1 بار از آپلودباز دانلود کنن چه 10000000 بار . :happy:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با خود winrar میشه این کارو انجام بدی
winrar رو باز کن برو به option > settings > compression > create default
تو پنجره ای که باز میشه تنظیماتی رو که می خوای انجام بده ، مثلا پسورد و split کردن و ... و توی قسمت Files هم تیک Put each file to separate archive رو بزن
اینجوری اگه چند تا فایل رو با هم انتخاب کنی و add to archive رو بزنی همه فایل ها رو با تنظیماتی که می خوای rar می کنه
آقا خیلی ممنون.کمک بزرگی کردی.:)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ممنون از استارتر تاپیک همگی دوستان.
تعداد زیادی از صفحات رو خوندم و اطلاعات بسیار خوبی بدست آوردم.:cool:
فقط یک سوال دارم که تجربی هست!
ممنون میشم کسانی که کلا تو این کاران جواب بدن.
دقیقا الان چه سایتایی به موقغ پرداخت میکنن و به قولی بد قول :دی نیستند؟!
نگه داری فایل هاشون چطوریه؟!
فقط سونیک و سرو؟!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
فقط سونیک و سرو؟!
فقط سرعت اف تی پی کم نباشه!

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
بچه ها یک سوال خنده دارم هم دارم.
اینکه اگه بیام یک اکانت پرمیام فایل سرور یا سونیک بگریم و لینک های مستقیمش رو (که سرعت بالا و بدون محدودیت هستند ) برای کاربرا بذارم باز هم درآمد دارم یا نه؟! چجوریاست؟
نه
For free users that download from FileSonic, we count multiple downloads from the same IP address. Only completed downloads are counted. We now count downloads from premium users. We count one download per premium user every 24 hours.
اینجور که نوشته خیلی بده:eek:
خیلی از کاربرا از سایتی مثل رپیدیاز لیچ کنند و دیگر سودی نداره!!
نظرتون چیه؟ اصلا ارزش داره؟! :rolleyes:
بازار هدف ایرانی‌ها نیستند. بنابراین اون "خیلی از کاربرا" در واقع "تعداد کمی از کاربرا" هستند.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
فقط سرعت اف تی پی کم نباشه!

فقط سونیک و سرو؟!

نه

بازار هدف ایرانی‌ها نیستند. بنابراین اون "خیلی از کاربرا" در واقع "تعداد کمی از کاربرا" هستند.
فقط این سوال ما گم نشه!
دسپهر جان من دنبال آپلودر حرفه ای شدن یا لیچر شدن نیستم.برای یک کار دیگه دارم اطلاعات جمع میکنم.

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
یک سوال از دوستان عزیز داشتم
این که وقتی یک فیلم یا سریال ریلیز میشه اولین جایی که میشه اونو پیدا کرد کجاست ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
جناب چی شد به کجا رسیدین؟!:D

من حدود 1 هفته دوباره شروع کردم به این کار .
قبلا حدود چند ماه این کار رو انجام دادم ولی به دلایلی بیخیال شدم .
تو این 1 هفته تمامی کارهایی که نیاز بود رو انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم .
مثلا صبح ساعت 5:30 بیدار میشدم و سریال های جدید که ریلیز میشدن رو فورا آپلود می کردم و تو 3 وبلاگ مشهور و 3 انجمن معتبر پست میدادم .
حداکثر دانلودی که تو این 1 هفته داشتم از یک فایل با حدود 20 تا دانلود بود که تو یکی از این وبلاگ ها گذاشتم که مستند بی بی سی بود .
حالا نتیجه گیری :
این کار یک نکات مخفی داره که افرادی که این نکات رو میدونن نمی خوان فاش کنن . این نکات باعث میشن شما در کمترین زمان بیشترین دانلود رو داشته باشین .
شما در 3-4 ماه ابتدایی دانلود آنچنانی نخواهید داشت و حداکثر هزینه اکانت خودتون رو می تونید در بیارید ( مهم نیست چه کاری انجام بدید ، چه فیلم 720p آپلود کنید چه بازی 10 گیگابایت چه سریال 300 مگابایت )
بعد از این مدت حدود 3-4 ماه چون تعداد فایل های شما زیاد میشه مثلا شما روزی 20 تا فایل آپلود کنید ماهیانه میشه 600 فایل ، 100 تا از این فایل ها به دلیل کپی رایت حذف بشن میشه ماهی 500 فایل . 500 فایل در 4 ماه میشه 2000 تا فایل از این 2000 تا فایل شما روزانه 50 تا دانلود داشته باشید میشه ماهی 1500 تا . ( عددها به صورت تصادفی انتخاب شدن )
حالا به مرور زمان که فایل های شما زیاد شدن درآمد هم زیاد میشه که اون موقع شما می تونید بگید من یک آپلودر هستم .

یک توصیه دارم به دوستانی که می خوان این کار رو انجام بدن .
اگر می تونید به صورت روزانه حداقل 10 ساعت برای این کار وقت بزارید و 3 تا 4 ماه این کار رو ادامه بدید بدونید می تونید موفق بشید .
دوستانی که می خوان تو ماه اول به درآمد برسن هرگز این انتظار رو نداشته باشن .
نکات مبهمی هم که مربوط به کسب درآمد در مدت زمان هست رو من به شخصه هنوز پیدا نکردم و از هرکسی می پرسم جوابی نمیده .

خلاصه اگر وقت ، حوصله و هزینه کمی برای این کار دارید کلا بیخیالش بشید بهتر هست .
این بود توصیه های من هرکی خواست گوش میده ، هرکی نخواست گوش نمیده :D

من هم چون وقت ندارم این کار رو گذاشتم کنار .
یک سایت هم زده بودم که بیخیالش شدم .
اینم آدرسش :
کد:
rlsnew.com
شب خوش ، یا علی .

Last edited:
بالا