من فکر می کنم این سایت های به اشتراک گذاری فایل یه کلکی تو کارشون هست .
من فیلم هری پاتر رو چند دقیقه بعد از رلیز شدن تو سایت کاربر 1774 گذاشتم با 3 تا میرور .
آخرین باری که دیدم حدود 200 بار ازش بازدید شده بود حالا جالب انجاس دانلود در هر 3 میرور 0 هست !!!
همه ی فایل هام اینطوری هستن ، مدل پست هم به بهترین نحو ارسال میشه با تمامی موارد لازم .
یا مثال دیگه بازی Cars 2 برای Xbox رو چند ساعت بعد از ریلیز قرار دادم با پارت های 1 گیگابایتی و ریکاوری 5 % این فایل ها هم یکیشون فوقش دانلود شده و اون هم 1 بار .
تعداد بازدید از این بازی هم تو انجمن وارز بی بی +200 تا بود و 5-6 تا تشکر کرده بودن !!!! :blink:
نمی دونم ما باید کاری می کردیم که نکردیم یا اینا از بیخ کلاه بردار تشریف دارن :wacko:
دوست عزیز ویزیت بالای 200 توی سایت من معنیش این نیست که 200 تا دانلودر فایل شما را دانلود کردن وگرنه ترسفورم تو سایت من 40000 تا ویزیت داشت اما بین 5 تا 8 هزار دانلود شد
این موضوع هم خدمتتون باید عرض کنم اگه از سایتهای معروف فایل رو میرور کنید دانلودر های اصلی از همون جا دانلود میکنند ضمن اینکه بقیه سایتهای کپی کننده هم همین کار را میکنند مخصوصا اگه از همون کاور هم که اونا پست دادن استفاده کنید .
در مورد شمارش فایل سونیک که واسه من تقلبی تا حالا نکرده شایدم کرده
فایل سرو هم که همیشه تاخیر فاز داره پول میندازه ولی شمارش نمی کنه واسه من که همیشه بعد از 24 ساعت یهو 20 تا میره بالا شاید واسه بقیه اینجوری نباشه
فایلهای حجیم هم تو سایتهای معروف از یوزرهای معروف بیشتر دانلود میشه
فکر کن طرف 7 گیگ دانلود کنه بعد فایل خراب باشه
Last edited: