تو این 140 صفحه نکات زیادی بود که خودم تو یه فایل word گذاشتم که اگه ادیتش کنم میزام برای دانلود که همه نرن یه 140 صفحرو بخونند
کل نکات 140 صفحه 6-7 صفحه آخر هستش
https://www.rapidshare.com/files/1605658107/uploader.pdf
Last edited:
تو این 140 صفحه نکات زیادی بود که خودم تو یه فایل word گذاشتم که اگه ادیتش کنم میزام برای دانلود که همه نرن یه 140 صفحرو بخونند
من حدود 1 هفته دوباره شروع کردم به این کار .
قبلا حدود چند ماه این کار رو انجام دادم ولی به دلایلی بیخیال شدم .
تو این 1 هفته تمامی کارهایی که نیاز بود رو انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم .
مثلا صبح ساعت 5:30 بیدار میشدم و سریال های جدید که ریلیز میشدن رو فورا آپلود می کردم و تو 3 وبلاگ مشهور و 3 انجمن معتبر پست میدادم .
حداکثر دانلودی که تو این 1 هفته داشتم از یک فایل با حدود 20 تا دانلود بود که تو یکی از این وبلاگ ها گذاشتم که مستند بی بی سی بود .
حالا نتیجه گیری :
این کار یک نکات مخفی داره که افرادی که این نکات رو میدونن نمی خوان فاش کنن . این نکات باعث میشن شما در کمترین زمان بیشترین دانلود رو داشته باشین .
شما در 3-4 ماه ابتدایی دانلود آنچنانی نخواهید داشت و حداکثر هزینه اکانت خودتون رو می تونید در بیارید ( مهم نیست چه کاری انجام بدید ، چه فیلم 720p آپلود کنید چه بازی 10 گیگابایت چه سریال 300 مگابایت )
بعد از این مدت حدود 3-4 ماه چون تعداد فایل های شما زیاد میشه مثلا شما روزی 20 تا فایل آپلود کنید ماهیانه میشه 600 فایل ، 100 تا از این فایل ها به دلیل کپی رایت حذف بشن میشه ماهی 500 فایل . 500 فایل در 4 ماه میشه 2000 تا فایل از این 2000 تا فایل شما روزانه 50 تا دانلود داشته باشید میشه ماهی 1500 تا . ( عددها به صورت تصادفی انتخاب شدن )
حالا به مرور زمان که فایل های شما زیاد شدن درآمد هم زیاد میشه که اون موقع شما می تونید بگید من یک آپلودر هستم .
یک توصیه دارم به دوستانی که می خوان این کار رو انجام بدن .
اگر می تونید به صورت روزانه حداقل 10 ساعت برای این کار وقت بزارید و 3 تا 4 ماه این کار رو ادامه بدید بدونید می تونید موفق بشید .
دوستانی که می خوان تو ماه اول به درآمد برسن هرگز این انتظار رو نداشته باشن .
نکات مبهمی هم که مربوط به کسب درآمد در مدت زمان هست رو من به شخصه هنوز پیدا نکردم و از هرکسی می پرسم جوابی نمیده .
خلاصه اگر وقت ، حوصله و هزینه کمی برای این کار دارید کلا بیخیالش بشید بهتر هست .
این بود توصیه های من هرکی خواست گوش میده ، هرکی نخواست گوش نمیده
.
ضمن انکه با قسمتی از صحبهتای دوستم موافقم و هر چی اپلودر کم بشه به نفع اونایی که در امد دارن
من که نکته خاصی ندارم که ذکر نکرده باشم شاید هم باشه اگه باشه که من بلد نیستم
من که فقط و فقط تو سایت خودم پست میدم البته وارز بی بی و ته پارادوکس هم هست ولی فیلمی که چند روز پیش عکسشو گذاشتم و 600 تا دانلود شده بود ازش یه عکس جدید میزارم البته بعد از 10 بار پاک شدن و اینکه از زمانی که پست را دادم تا حالا 10 تا مدل دیگه ریلز شده ولی کماکان داره دان میشه ضمن اینکه 3 تا اکانت سه ماهه هم از روش فروخته شده ، لینکهای دوتا فرومی هم که پست میدم پاک شده یعنی همه دانلود از سایت خودمه
![]()
با 10 ساعت کار هم موافقم درسته ولی من چون سایت هم داشتم بیشتر وقتم رو سایت بود روزی 5 تا پست هم بیشتر نمیدادم الان که یه هفته 2 تا پست دادم فعلا هم که کلا اجازه پست دادن را بستم تا تکلیف همه یوزرها معلوم بشه و فعالاشونا انتخاب کنم
فرستادن فایل هم تجربی واسه هرکسی یه چیزی خوب دانلود میشه وقتی چند ماه پست بدی متوجه میشی به به فایلهایی علاقه بیشتری دارن
من اول بازی wii و psp پست میدادم تو هاتفایل روزی 10 تا 20 هم در امد داشت ولی الان دیگه حال ندارم فایل بگیرم هی پک و ریپک کنم
ولی الان که چنتا امتحانی فرستادم تعداد کمی دانلود شد 10 تا 20 بار واسه همین دیگه پست ندادم
خلاصه کلام کار سحتی ولی وقتی رو دانلود می افتی حیلی حال میده
در اخر هم بگم تا اخر هفته دیگه ثبت نام سایتم رو می بندم چون همه وقتم صرف یاد دادن شده و چت کردن
هر کدوم از دوستان مایلند سریعتر بگن تا اکانت را باز کنم واسشون چون ثبت نام رو ببندم دیگه عضو نمی گیرم :blush:
یه فیلم از نحوه ی پست دادن هم اماده می کنم که دیگه نخوام به تک تک بچه ها توضیح بدم :blush:
دلیل دانلود بالای پست شما وجود کلمه HD تو عنوان پست هست :happy:
شما جواب سوالم رو نمیدونین؟!این لینک http://lastdl.net/?s=transformers.
شما کلمه HD کجاش دیدین؟؟؟؟!!!!
ضمن اینکه پست همراه اسکرین شات از خود فیلم هست هر کی بخواد دانلود کنه کیفیتش رو متوجه میشه
به نظر شما این عکس که من گذاشتم ماله فیلم HD ایه
فیلم با کیفیت ts تو اسمش هم ذکر شده ولی ts خوبیه اما هیچ وقت به این hd نمیگن
در ضمن من فقط میخوام به اندازه ای که بلدم کمک کنم اگه مشکلی هست چشم دیگه پستی نمیدم
ممنون از استارتر تاپیک همگی دوستان.
تعداد زیادی از صفحات رو خوندم و اطلاعات بسیار خوبی بدست آوردم.
فقط یک سوال دارم که تجربی هست!
ممنون میشم کسانی که کلا تو این کاران جواب بدن.
دقیقا الان چه سایتایی به موقغ پرداخت میکنن و به قولی بد قول :دی نیستند؟!
نگه داری فایل هاشون چطوریه؟!
فقط سونیک و سرو؟!
ممنون![]()
..........................................................فقط سرعت اف تی پی کم نباشه!
ضمن انکه با قسمتی از صحبهتای دوستم موافقم و هر چی اپلودر کم بشه به نفع اونایی که در امد دارن
من که نکته خاصی ندارم که ذکر نکرده باشم شاید هم باشه اگه باشه که من بلد نیستم
من که فقط و فقط تو سایت خودم پست میدم البته وارز بی بی و ته پارادوکس هم هست ولی فیلمی که چند روز پیش عکسشو گذاشتم و 600 تا دانلود شده بود ازش یه عکس جدید میزارم البته بعد از 10 بار پاک شدن و اینکه از زمانی که پست را دادم تا حالا 10 تا مدل دیگه ریلز شده ولی کماکان داره دان میشه ضمن اینکه 3 تا اکانت سه ماهه هم از روش فروخته شده ، لینکهای دوتا فرومی هم که پست میدم پاک شده یعنی همه دانلود از سایت خودمه
![]()
با 10 ساعت کار هم موافقم درسته ولی من چون سایت هم داشتم بیشتر وقتم رو سایت بود روزی 5 تا پست هم بیشتر نمیدادم الان که یه هفته 2 تا پست دادم فعلا هم که کلا اجازه پست دادن را بستم تا تکلیف همه یوزرها معلوم بشه و فعالاشونا انتخاب کنم
فرستادن فایل هم تجربی واسه هرکسی یه چیزی خوب دانلود میشه وقتی چند ماه پست بدی متوجه میشی به به فایلهایی علاقه بیشتری دارن
من اول بازی wii و psp پست میدادم تو هاتفایل روزی 10 تا 20 هم در امد داشت ولی الان دیگه حال ندارم فایل بگیرم هی پک و ریپک کنم
ولی الان که چنتا امتحانی فرستادم تعداد کمی دانلود شد 10 تا 20 بار واسه همین دیگه پست ندادم
خلاصه کلام کار سحتی ولی وقتی رو دانلود می افتی حیلی حال میده
در اخر هم بگم تا اخر هفته دیگه ثبت نام سایتم رو می بندم چون همه وقتم صرف یاد دادن شده و چت کردن
هر کدوم از دوستان مایلند سریعتر بگن تا اکانت را باز کنم واسشون چون ثبت نام رو ببندم دیگه عضو نمی گیرم :blush:
یه فیلم از نحوه ی پست دادن هم اماده می کنم که دیگه نخوام به تک تک بچه ها توضیح بدم :blush:
..........................................................
ممنون از استارتر تاپیک همگی دوستان.
تعداد زیادی از صفحات رو خوندم و اطلاعات بسیار خوبی بدست آوردم.
فقط یک سوال دارم که تجربی هست!
ممنون میشم کسانی که کلا تو این کاران جواب بدن.
دقیقا الان چه سایتایی به موقغ پرداخت میکنن و به قولی بد قول :دی نیستند؟!
نگه داری فایل هاشون چطوریه؟!
فقط سونیک و سرو؟!
ممنون![]()
خیلی ممنون.همین رو میخواستم.منظورم مدت نگه داری فایل ها هست پس از آخرین دانلود.ممنون از همتونمن با فایل سرو ، سونیک و دبیوآپلود کار می کنم
همشون پرداختشون خوب هست فقط فایل سرو وقتی به 20 دلار برسی و درخواست بدی ممکنه چند روز pending بمونه ولی اون 2 تا سریع پرداخت میکنند به خصوص دبلیو
نگه داری فایل ها منظورت DMCA هست ؟
خیلی ممنون.همین رو میخواستم.منظورم مدت نگه داری فایل ها هست پس از آخرین دانلود.ممنون از همتون![]()
ممنون.فایل سونیک که عالیه سرعت آپلودش دیشب تستیدم 13 مگ بود سرو 4.5 رپیدشر و مدیافایر افتضاح.دوست عزيز من كه بيشتر در مورد سايت بحث ميكنم
من خودم فايل سرو و سونيك ميدم اپلود استيشن هم كه پستهاي قبليم گفتم خود سايتش بهم اكانت پريميوم داد از اونم يه چنتايي گذاشتم .
در مورد 2 تا سرور بالا من كه تا حالا هيچ مشكلي با پرداخت نداشتم
اگه مجبور نبودم همه فايلهام رو رو سونيك ميزاشنم واسه من كه خيلي خوبه مخصوصا سرعت اف تي پي
آقای 1774 عزیز (ببخشید اسمتونو بلد نیستم)
من 1 سوال داشتم
من اگه توی سایت شما پست بدم لینک های خودم اونجا نمایش داده میشه ؟
در ضمن من میتونم سریال ها یا فیلم های سینمایی رو قبل از خیلی از سایت های معروف دیگه آپلود کنم ، میتونم عضو سایتتون بشم ؟
تو برنامه اف تي پي كلايينت حتما شماره پورت را 21 وارد كنممنون.فایل سونیک که عالیه سرعت آپلودش دیشب تستیدم 13 مگ بود سرو 4.5 رپیدشر و مدیافایر افتضاح.
آپلود استیشن هم با اینکه پس اف تی پی رو تغییر دادم وارد نمیشه.![]()
یک سوال از دوستان عزیز داشتم
این که وقتی یک فیلم یا سریال ریلیز میشه اولین جایی که میشه اونو پیدا کرد کجاست ؟
جاهاي مختلف وجود داره
تو صفحات قبلي به اندازه كافي در موردش توضيح داده شده
1- سايتهاي كه كارشون ريليز
2-تورنت هايي كه فايلها سريع اونجا ريليز ميشه
3- همچنين تورنت واسه فايهايي كه نايابن عاليه من خودم اكانت دايموند دارم فايلهاي 50 سال پيشم توش پيدا ميكني كه البته همشون با سرعت ، قابل دانلودن. تورنتهاي عمومي معمولا فايلهاي قديمي سرعت خوبي ندارن.
اين سايت هم اطلاعات خوبي داره
http://torrentfreak.com
واسه بازي هم فقط از http://www.gamestorrents.com/ فايل بگير چون 100 درصد فايلهاشون درسته و بهترين پك هم همين سايت ميكنه
بازي wii با حجم 5 گيگ رو پك 1 تا 2 گيگي ميكنن .
من خودم بالاي 100 تا بازي psp xbox360 واسه خودم ازش دانلود كردم يكيش هم مشكل نداشت
من خودم از تورنت خصوصي دانلود دارم واسه همين هم كم كم پست ميدم چون rate ام مياد پايين
این لینک http://lastdl.net/?s=transformers.
شما کلمه HD کجاش دیدین؟؟؟؟!!!!
ضمن اینکه پست همراه اسکرین شات از خود فیلم هست هر کی بخواد دانلود کنه کیفیتش رو متوجه میشه
به نظر شما این عکس که من گذاشتم ماله فیلم HD ایه
فیلم با کیفیت ts تو اسمش هم ذکر شده ولی ts خوبیه اما هیچ وقت به این hd نمیگن
در ضمن من فقط میخوام به اندازه ای که بلدم کمک کنم اگه مشکلی هست چشم دیگه پستی نمیدم
http://lastdl.net/transformers-3-2011-dark-of-the-moon-hq-ts-xvid.html
اکثرا HQ رو که میبینن دیگه کاری به بقیش ندارن دانلود می کنن :happy:کد:http://lastdl.net/transformers-3-2011-dark-of-the-moon-hq-ts-xvid.html